2016 Aralık Anneleri

Kızlar yarın dr muayenem var ama bugün ellerimde aniden egzama benzeri bişeyler oluştu ve kaşıntılı
Ayaklarım deseniz bildiğin yara bere içinde ve o da özellikle kaşıntılı
Nette biraz baktım gebelik kolastazı olabilir diyor
Başka yaşayan var mı bu durumu

güle güle kullanın canım içlerinde en çok banyo filesine sevindim canım uydu mu sizin küvete

arkadaşım valla çatlatacaklar şimdi seni çok dillendirme bence :)
maaş.barekallah bu arada

Ay dikkat et düşersin Allah korusun
Çok dikkatli bastım zaten ayaklarımı canım başka seçeneğim olmadığından mecburen böyle yaptım. Eşim niye söylemedin ben yapardım dedi ama akşam işten çok yorgun geliyor, kıyamadım ona
Kızlar bebeğin camasirlarini evde mi kurutuyorsunuz??

Ben balkonda kuruttum evde bekletsem günlerce kurutamazdım muhtemelen

kullanan ve kullanıldığına şahit olduğum bir ç.ok ark.ım var ve hepsinin tek önerisi kesinlikle almak .
sadece yan yatış yastığı hiç boşuna alma onu alan ark.ım bile ennde sonunda gitti reflü yastığı aldı . zaten reflü yastığının içinde yan yatırma aparatları var . illa çocuğun reflü olması gerek yok bu yastık için sağlık ve güvenlik içinde şart. gün içinde koltukta biel onun üstünde duruyor ev içinde hep onunla taşınıyor ve dediğim gibi güvenli kustuğunda felan allah korusun geri kaçma durumu olmuyor .

Yok canım karpal tünel sendromu teyzemde vardı Ağrı'sı hiç geçmezdi, benim de sonra geçiyor zaten 1 saate kadar. Ödemden oluyormuş tuza çok dikkat etsem de ödem kaçınılmaz galiba
Duyduğum buydu canım benim ama bazı akşamları bilek ağrısı beni de uyutmuyor kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum

Ewt bakalim :)

Saol cnm.

Blmem ole dedi.

Ha pozisyon yazmayi unutmusum. Yanlis hssediosun normal doguma uygun dedi ama blmem hala.icim rahat degil 22 sinde zeynep kamildekinin soledigi rahatlatcak

Ewt cnm bakalm hayirlisi :)

Insallah gonlundeki gibi ve hakkinda hayirlisi nasilsa oyle dogum olur canim

Duru ismi cok guzel. Bende dusunmustum baslarda, sonra vazgectim. Esim Denizli'li orda her eylemin sonuna "duru" eklemesi yapiyorlar nerdeyse. Gelip-duru, gidip-duru, bakip-duru :))) Dedim olmasin, siveden eledik onu
eleme sebebi harikaymış ama haklısın tuhaf olurdu teşekkürler teyzesiii

aleykum selamm ahhahaha yerim yaa hepsi buyuyor masallah miniklerimize

Benim kapali balkonum var orda kuruttum, ipe asmadim ust kattan bisey silkelerler, yada havadaki toz vs gelir diye. Kapali balkonda tek cami actim oylr kuruttum. Bu havada da kurutmak ayri bir dert Allah kolaylik versin
Kapalı balkonum yok malesef evde mi kurutsam acaba.tozlanir balkonda

merhaba kızlar sayfalara yetişemiyorum maşallah hızla ilerliyor
kontrolüm vardı bugün benim tontiş yine kilo almamış yeterince 2600 gr artık takmıyorum, minik bebeğin olacak diyo doktorum yanılma payıyla en fazla 400 gr yanılma oluyormuş
önümüzdeki hafta bebeği alırız dedi yarın gün verecek
birde anestezi uzmanına yarın muayene olacakmışım ,olan arkadaşlar varmı çok merak ettim tahlil falanmı yapıyor yoksa anestezinin genel mli lokalmi olduğuna karar verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…