Çocuk biraz büyüdüğünde kesinlikle cam kullanma canım. Görümcem bebekken elinden düşürmüş kırmış baya bi cam kırık dikiş uğraşmışlar
güle güle kullanın canım içlerinde en çok banyo filesine sevindim canım uydu mu sizin küveteBurdaki kv yakinmalarini okuyodum. Feeekatt az daha bekleyim katilmayim dedim. Patavatsizliklari vardi baya hemde cogunda sustum kimisinde cevap verdim falan sonra hamile kaldim baktim patavatsizliklari falan kalmadi batan sozleri kalmadi. O ole davranmaya baslayinca bnde ona gore davranmaya biraz daha yakin olmaya basladim. Yeni gundem neden torununa hic bse almio idi? Ilk torunu olmasina ragmen. Smdiye kdr bizim icin degil ama daha onceden denk gelip aldigi bi tane uyku tulumu bi tane fermuarli icine koymalik tulum 3 tane zibini 1 poset dolusu oyuncagini gormustk. Nie hc bse almio hep benm annem alio vs die solenip duruyodum. Gecenlerde araba ve pusetten bahsetti bnde almadk daha dedm. Bugun gidip bakalim dedi iyi dedim. Gittik beni utandrdi . Arabasini pusetini kucuk sallanir besigini emzirme yastigini 1 tane 5 li giysi takimini banyo filesini ve sungerini bi tane de onden fermuarli yumos battaniyesini aldi. Saolsun.. utandim valla cirkefligimden :))(
Amin cnm saol. Ole tiksinen bi es degil.. ne olsa ben yaparim goster sadece der. Bendende iyi yapar ne yapsa :) aksam gelir bulasigm varsa halleder cunku ben lavoba evyem biraz derin gobektende yaklasamiorum tencere tava olursa onlari yikar oburleri makineye zatn. Ewimizi vileda yapar supurur. Lavobalarimizi yikar herseyimizi yapar allah razi olsun ondan benm elim kolum o
Çok dikkatli bastım zaten ayaklarımı canım başka seçeneğim olmadığından mecburen böyle yaptım. Eşim niye söylemedin ben yapardım dedi ama akşam işten çok yorgun geliyor, kıyamadım onaAy dikkat et düşersin Allah korusun
Kızlar bebeğin camasirlarini evde mi kurutuyorsunuz??
Kızlar bu arada reflu yastığı alan varmı? Kararsız kaldım. Kullanıcı yorumlarını okudum. Kimi cok gerekli diyor. Kimisi de kullanamadık diyor. Bebişleri nasıl yatırıcaz yan mı yoksa sırt üstü mu ?
Duyduğum buydu canım benim ama bazı akşamları bilek ağrısı beni de uyutmuyor kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorumYok canım karpal tünel sendromu teyzemde vardı Ağrı'sı hiç geçmezdi, benim de sonra geçiyor zaten 1 saate kadar. Ödemden oluyormuş tuza çok dikkat etsem de ödem kaçınılmaz galiba
Ewt bakalim :)
Saol cnm.
Blmem ole dedi.
Ha pozisyon yazmayi unutmusum. Yanlis hssediosun normal doguma uygun dedi ama blmem hala.icim rahat degil 22 sinde zeynep kamildekinin soledigi rahatlatcak
Ewt cnm bakalm hayirlisi :)
Kızlar bebeğin camasirlarini evde mi kurutuyorsunuz??
Duru ismi cok guzel. Bende dusunmustum baslarda, sonra vazgectim. Esim Denizli'li orda her eylemin sonuna "duru" eklemesi yapiyorlar nerdeyse. Gelip-duru, gidip-duru, bakip-duru :))) Dedim olmasin, siveden eledik onu
aleykum selamm ahhahahateyzeler biz doktora gittik. 35+3 de 2600 grmış miniğim 46 cm imiş. doğum pozisyonunu almış. 32 den almıştı da hala aynı baş üzeriymiş. yüzünü yandan azcık görebildik kordonlada kapanmış. selamı var sizlere
Kapalı balkonum yok malesef evde mi kurutsam acaba.tozlanir balkondaBenim kapali balkonum var orda kuruttum, ipe asmadim ust kattan bisey silkelerler, yada havadaki toz vs gelir diye. Kapali balkonda tek cami actim oylr kuruttum. Bu havada da kurutmak ayri bir dert Allah kolaylik versin
evet teyzesi kocaman oluyorlar minik ama kocamanaleykum selamm ahhahahayerim yaa hepsi buyuyor masallah miniklerimize
Kapalı balkonum yok malesef evde mi kurutsam acaba.tozlanir balkonda
Kapalı balkonum yok malesef evde mi kurutsam acaba.tozlanir balkonda
Karşıda inşaat falan var cnm bi de bizim buralar çok tozlu en iyisi evde kurutmak sanırım Sağol cnmÇok uzun süre kalmazsa evin de çok yol kenarı bir yer değilse o kadar tozlanmaz zaten kuruduktan sonra ütüleyeceksen endişe etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?