2016 Aralık Anneleri

Ben 15 dk bi is halletsem yarim saat yatmam gerekiyor. Hemen bir baski oluyor alt tarafta
Aynen bnde ole
Ewt yanlis anlamis canm.
Ediz Enesin Annesi bak gordun mu normal duruyomus bebek ben de dedim ya senin gibi hissediyorum diye demekki yanlis algilayabiliyormusuz pozisyonu hersey guzel gitmis hadi gozun aydin
Vlla ole dedi dr sasirdim ama bakalim devlet ne dicek.
güle güle kullanın canım içlerinde en çok banyo filesine sevindim canım uydu mu sizin küvete
Aynen fileyi alcm alcm dedim.duruyodu ewt oldu.
arkadaşım valla çatlatacaklar şimdi seni çok dillendirme bence :)
maaş.barekallah bu arada
:)) saol canmm :))
Insallah gonlundeki gibi ve hakkinda hayirlisi nasilsa oyle dogum olur canim
Amin canimmm insallah cok normal istiyorum ins hayirlisiysa ole olsun

Ben de kilo aldıramıyordum bebeğime ama pekmez ve meyve işe yaradı sanırım 10 günde 700 gram civarı almış
Ben de çok merak ediyorum anestezist muayenesini.

Bugün oldum canım kan ve idrar tahlili veriyosun zaten birde anestezi uzmanı sorular soruyor daha önce ameliyat oldun mu ilaca alerjin varmı herhangi hastalığın varmı diye. Muayne bile etmiyo sadece sor.Anestezi nsıl istediğini sen kendin seçiyosun ben epidural istiyorum dedim eğer gündüz olursa sezeryanın yani gece acile gelmezsen öyle plur ama gece olursan genel anestezi olur dedi. Hatta spinal epidural kombine bile isteyebilirsin dedi.

Ben daha önce başka bir ameliyat için görüştüm
Soru soruyor daha önce ameliyat oldunuz mu olduysanız anestezi şekli
Kalıtsal rahatsızlık var mı
En önemli sigara içiyormusun
Ve kanın pıhtılaşma süresine bakıyorlar
Benim geç pıhtılaşıyor
Onun için yarım doz kan sulandırıcı kullanıyorlar

Ayyy bunu hiç bilmiyordum ben hah şimdi bir güzel anksiyetem artıcak ya ayarladığımız vakitten önce gelirse ben genel olmak istemiyorum

ben ilkinde viberona kaynar su dolduruyordum bir yere gidene kadar normal sicakliga erisiyordu zaten :) fakat uzun bir gezi falan sa işin yoksa lokanta bul :/
Cam redeyi napiolarmis ya :/ mamayi evde hazırladılar noalcak ki
ben gittim röntgen istedi şüphem vardı cektirmedim iyi ki cektirmemisim öncesinde zaten dış ağrısı diye bisey yoktu

ben ilkinde viberona kaynar su dolduruyordum bir yere gidene kadar normal sicakliga erisiyordu zaten :) fakat uzun bir gezi falan sa işin yoksa lokanta bul :/
Cam redeyi napiolarmis ya :/ mamayi evde hazırladılar noalcak ki
Bilmiyorum ki taze taze hazırlamak istiyorlar mamalarını herhalde :) ben de garipsemiştim ilk gördüğümde

Geç pıhtılaşıyor diye kan sulandırıcı mi veriyor :/

Bilmiyorum ki taze taze hazırlamak istiyorlar mamalarını herhalde :) ben de garipsemiştim ilk gördüğümde
Biberonda ve emzikte avent e fena takilmisim ama termos ne marka olsa :/ yani iyi bisey olsun ki içeriği kanserojen falan olmasın alah korusun

Biberonda ve emzikte avent e fena takilmisim ama termos ne marka olsa :/ yani iyi bisey olsun ki içeriği kanserojen falan olmasın alah korusun
Tabiki bilinen markalardan almak lazım bende starbucksın var bir tane belki onu kullanırım belki yenisini alırım daha iyi bir yerden. Araştırmak lazım.

Canim kacinci haftandasinki haftaya aliyorlar sezeryana

Aman allahım ne olmuş buraya, sayfalar akıp gitmiş okuyamadım geriye dönük, herkes iyidir umarım, gelen bebiş olmamıştır inşallah, biraz daha dursunlar. Ama ANLAŞILAN annelerin işleri bitti ki sayfalar bu kadar çabuk ilerliyor
Bu arada 4 gündür devam eden ishalim var, hala geçmedi bol bol su içmeye çalışıyorum, wc ile akraba oldum çok sevdim çıkamıyorum oradan

[
QUOTE="Burtonaddict, post: 48879681, member: 751929"]Ben de kilo aldıramıyordum bebeğime ama pekmez ve meyve işe yaradı sanırım 10 günde 700 gram civarı almış
Ben de çok merak ediyorum anestezist muayenesini.[/QUOTE]
MASALLAH BEBİŞİNE
GEÇEN GİTTİĞİMDE İYİ ALMIŞTI AMA BU SEFER YİNE AZ ALMIŞ
YARIN NASİP OLURSA YAZARIM ANESTEZİ UZMANININ İZLEDİĞİ YOLU

Kızlar, mod düşürmek istemiyorum ama beni anca siz anlarsınız çok fena içim sıkılıyor, eve sığamıyorum sanki... artık evde yatmaktan fena oldum. Hiç alışkın değilim böyle sürekli evde olmaya, yatmaya... Allah mecburiyetten böyle evde olmak zorunda olanlara, yatmak zorunda olanlara yardım etsin. Sonra da kendime kızıyorum, bebeğin için katlanıcaksın diyorum... böyle gelgitler içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…