- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Aynen bnde oleBen 15 dk bi is halletsem yarim saat yatmam gerekiyor. Hemen bir baski oluyor alt tarafta
Ewt yanlis anlamis canm.Yok canım karpal tünel sendromu teyzemde vardı Ağrı'sı hiç geçmezdi, benim de sonra geçiyor zaten 1 saate kadar. Ödemden oluyormuş tuza çok dikkat etsem de ödem kaçınılmaz galiba
Ben banyo aynasının karşısına geçtim taburenin üstüne çıktım Bi ayağımı lavaboya kaldırıp gördüğüm kadarıyla jiletle hallettim, ağdadan korkuyorum çünkü
Çok şükür canım gözün aydın, şekerin gayet iyi neyse kayınvaliden seni boş yere telaşlandırmış oldu, bu kadar olsun. Hayırlı sağlıklı Zamanda gelsin inşallah :)
Vlla ole dedi dr sasirdim ama bakalim devlet ne dicek.Ediz Enesin Annesi bak gordun mu normal duruyomus bebek ben de dedim ya senin gibi hissediyorum diye demekki yanlis algilayabiliyormusuz pozisyonu hersey guzel gitmis hadi gozun aydin
Aynen fileyi alcm alcm dedim.duruyodu ewt oldu.güle güle kullanın canım içlerinde en çok banyo filesine sevindim canım uydu mu sizin küvete
:)) saol canmm :))arkadaşım valla çatlatacaklar şimdi seni çok dillendirme bence :)
maaş.barekallah bu arada
Amin canimmm insallah cok normal istiyorum ins hayirlisiysa ole olsunInsallah gonlundeki gibi ve hakkinda hayirlisi nasilsa oyle dogum olur canim
Ben de kilo aldıramıyordum bebeğime ama pekmez ve meyve işe yaradı sanırım 10 günde 700 gram civarı almışmerhaba kızlar sayfalara yetişemiyorum maşallah hızla ilerliyor
kontrolüm vardı bugün benim tontiş yine kilo almamış yeterince 2600 gr artık takmıyorum, minik bebeğin olacak diyo doktorum yanılma payıyla en fazla 400 gr yanılma oluyormuş
önümüzdeki hafta bebeği alırız dedi yarın gün verecek
birde anestezi uzmanına yarın muayene olacakmışım ,olan arkadaşlar varmı çok merak ettim tahlil falanmı yapıyor yoksa anestezinin genel mli lokalmi olduğuna karar verecek
Bugün oldum canım kan ve idrar tahlili veriyosun zaten birde anestezi uzmanı sorular soruyor daha önce ameliyat oldun mu ilaca alerjin varmı herhangi hastalığın varmı diye. Muayne bile etmiyo sadece sor.Anestezi nsıl istediğini sen kendin seçiyosun ben epidural istiyorum dedim eğer gündüz olursa sezeryanın yani gece acile gelmezsen öyle plur ama gece olursan genel anestezi olur dedi. Hatta spinal epidural kombine bile isteyebilirsin dedi.merhaba kızlar sayfalara yetişemiyorum maşallah hızla ilerliyor
kontrolüm vardı bugün benim tontiş yine kilo almamış yeterince 2600 gr artık takmıyorum, minik bebeğin olacak diyo doktorum yanılma payıyla en fazla 400 gr yanılma oluyormuş
birde anestezi uzmanına yarın muayene olacakmışım ,olan arkadaşlar varmı çok merak ettim tahlil falanmı yapıyor yoksa anestezinin genel mli lokalmi olduğuna karar verecek
Ben daha önce başka bir ameliyat için görüştümmerhaba kızlar sayfalara yetişemiyorum maşallah hızla ilerliyor
Ayyy bunu hiç bilmiyordum benBugün oldum canım kan ve idrar tahlili veriyosun zaten birde anestezi uzmanı sorular soruyor daha önce ameliyat oldun mu ilaca alerjin varmı herhangi hastalığın varmı diye. Muayne bile etmiyo sadece sor.Anestezi nsıl istediğini sen kendin seçiyosun ben epidural istiyorum dedim eğer gündüz olursa sezeryanın yani gece acile gelmezsen öyle plur ama gece olursan genel anestezi olur dedi. Hatta spinal epidural kombine bile isteyebilirsin dedi.
ben ilkinde viberona kaynar su dolduruyordum bir yere gidene kadar normal sicakliga erisiyordu zaten :) fakat uzun bir gezi falan sa işin yoksa lokanta bul :/Ben de aynı şeyi düşünüyorum, bebeğim biberonu rahatça kavramaya başlayınca ağır olmasın diye plastik alayım diyorum.
Bebekli arkadaşlarımın hepsinin çantasında dediğin gibi bir termos ve cam rende var, yanında taşımayanı hiç görmedim:)
ben gittim röntgen istedi şüphem vardı cektirmedim iyi ki cektirmemisim öncesinde zaten dış ağrısı diye bisey yoktuHerkese merhaba.
Canım çok geçmiş olsun. Çok zordur eminim bu halde bir de diş ağrısı çekmek. Buradan hamilelik planlayanlara tavsiye olsun. Gebelikten önce mutlaka dişleri kontrol ettirip problemleri halletmek lazım.
Bilmiyorum ki taze taze hazırlamak istiyorlar mamalarını herhalde :) ben de garipsemiştim ilk gördüğümdeben ilkinde viberona kaynar su dolduruyordum bir yere gidene kadar normal sicakliga erisiyordu zaten :) fakat uzun bir gezi falan sa işin yoksa lokanta bul :/
Cam redeyi napiolarmis ya :/ mamayi evde hazırladılar noalcak ki
Geç pıhtılaşıyor diye kan sulandırıcı mi veriyor :/Ben daha önce başka bir ameliyat için görüştüm
Soru soruyor daha önce ameliyat oldunuz mu olduysanız anestezi şekli
Kalıtsal rahatsızlık var mı
En önemli sigara içiyormusun
Ve kanın pıhtılaşma süresine bakıyorlar
Benim geç pıhtılaşıyor
Onun için yarım doz kan sulandırıcı kullanıyorlar
Biberonda ve emzikte avent e fena takilmisim ama termos ne marka olsa :/ yani iyi bisey olsun ki içeriği kanserojen falan olmasın alah korusunBilmiyorum ki taze taze hazırlamak istiyorlar mamalarını herhalde :) ben de garipsemiştim ilk gördüğümde
Bnm o olduğum ameliyatta kan sulandırıcı mecburiydiGeç pıhtılaşıyor diye kan sulandırıcı mi veriyor :/
Tabiki bilinen markalardan almak lazım bende starbucksın var bir tane belki onu kullanırım belki yenisini alırım daha iyi bir yerden. Araştırmak lazım.Biberonda ve emzikte avent e fena takilmisim ama termos ne marka olsa :/ yani iyi bisey olsun ki içeriği kanserojen falan olmasın alah korusun
merhaba kızlar sayfalara yetişemiyorum maşallah hızla ilerliyor
Thermos diye bi markayı onermisler.eksi sözlükte buradaki.kizlar.bakalim ne kullanıyor.Tabiki bilinen markalardan almak lazım bende starbucksın var bir tane belki onu kullanırım belki yenisini alırım daha iyi bir yerden. Araştırmak lazım.
Hmm ekşidekiler de iyi araştıran tipler oluyor. Bir de forum donanım var galiba onlar da baya iyi o konuda sormak lazımThermos diye bi markayı onermisler.eksi sözlükte buradaki.kizlar.bakalim ne kullanıyor.
Kızlar bebeğin camasirlarini evde mi kurutuyorsunuz??
Bugün oldum canım kan ve idrar tahlili veriyosun zaten birde anestezi uzmanı sorular soruyor daha önce ameliyat oldun mu ilaca alerjin varmı herhangi hastalığın varmı diye. Muayne bile etmiyo sadece sor.Anestezi nsıl istediğini sen kendin seçiyosun ben epidural istiyorum dedim eğer gündüz olursa sezeryanın yani gece acile gelmezsen öyle plur ama gece olursan genel anestezi olur dedi. Hatta spinal epidural kombine bile isteyebilirsin de
teşekkürler canım cevap için
ilkinde son anda zorunlu oldu genel almıştım yine genel istiyorum
uyanık olamam cesaret edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?