2016 Aralık Anneleri

[
QUOTE="Burtonaddict, post: 48879681, member: 751929"]Ben de kilo aldıramıyordum bebeğime ama pekmez ve meyve işe yaradı sanırım 10 günde 700 gram civarı almış
Ben de çok merak ediyorum anestezist muayenesini.
MASALLAH BEBİŞİNE
GEÇEN GİTTİĞİMDE İYİ ALMIŞTI AMA BU SEFER YİNE AZ ALMIŞ
YARIN NASİP OLURSA YAZARIM ANESTEZİ UZMANININ İZLEDİĞİ YOLU[/QUOTE]
Sağol canım çok sevinirim valla. Omurgayla ilgili falan bir işlem yapıyorlar mı onu merak ediyorum. Bende hafif bir eğrilik vardı lise zamanımda hala var mı acaba onunla ilgili bir sıkıntı olur mu merak ediyorum.

Canim kacinci haftandasinki haftaya aliyorlar sezeryana
şuan 37 haftalık 38 de alacak canım
tam olarak konuşmadım dr ama düzensiz kilo alımında bebeği almak daha doğruymuş doğduğunda daha iyi toparlıyormuş

Tüm her şeye bebeklermiz için katlanıyoruz aylardır. Ben de ağrıdan sancıdan odadan odaya zor geçtim bugün çok aciz hissediyorum kendimi tıpkı bulantı vakitlerim gibi. Bu süreçte rahat nefes aldığım zamanlar 1 ayı geçmez.

AzRASILAM teşekkürler canım
seninde haftayaydı sanırım sezeryenin
midemde kelebekler uçuşuyor, sende durum lar nasıl

Bnde oleyim canm. Devamli ewde tv karsisinda is yok bse yok yat yat yat yatt.. kalk karnini doyur yat yat yat baska bse yok. Skiliyo insan. Artik gelse diorum sonrasa delirme gunu var daha diyorum. Ama baya zorlaniyorum artikin

şuan 37 haftalık 38 de alacak canım
tam olarak konuşmadım dr ama düzensiz kilo alımında bebeği almak daha doğruymuş doğduğunda daha iyi toparlıyormuş

Anladim canim
Allah hayirlisini nasip etsin
Banada 38+3 e sezeryan icin gun verdi ama 39 a girmeden dusunmuyorum
Dogru bebek duzensiz kilo aliyorsa genelde 1 hafta erken alabiliyorlar bebek disarda daha guzel gelisiyormus kuzeniminde 37 bitmeden yapmislardi 2700 le dogum yapti masallah suan oglu demir gibi cok guzel gelisimi.
Rabbim swninde evladini saglikla versin kucagina

amin canım çok saol
allah herkese sağlıkla güzel doğumlar nasip etsin

Yatmak konusunda doktorunuz riskli gördüğü için mi yatak istirahatı önerdi? Eğer risk yoksa biraz zorlayıp çıkabilseniz çok iyi gelir aslında, bende evde kalınca çok bunalıyorum çünkü

oh sonunda olay netliğe kavuştu desenesen almadan böle söylemeleri senin büyük şansın canım çünkü sonra beklemeden almış durumuna düşücektin

Kizlar dogum yapinca kocalar hediye mi aliyomus ya kayinvalidem dedi az once kocama ne alcan kiza diye ben de merak ettim oyle bir gelenek var mi sonradan mi uydurma
diye kafamda deli sorular
evet canım kızzlarr koşun bak bana kocam doğum hediyesi şunu aldı bunu aldı diye bi muhabbet var gençler arasında ama tabi elli yıllık falan köklü bi gelenektir diyemem en azından ben o kadar adettendir kesin alıncak diye bi şey duymadım

Yatmak konusunda doktorunuz riskli gördüğü için mi yatak istirahatı önerdi? Eğer risk yoksa biraz zorlayıp çıkabilseniz çok iyi gelir aslında, bende evde kalınca çok bunalıyorum çünkü
Maalesef riskli olduğu için doktor yürüyüşü de yasakladı yaklaşık 20 gündür yatma, dinlenme halindeyim. Perşembe kontrolüm var, 36 bitmiş olacak, inşallah artık yürüyebilirsin der

canım çocuk sat a göre doğar ultrasona bakma sen hem doğmasa bile suni sancı sezaryen vs. bi çare düşünülmek zorunda sat a göre hesaplanan tarih çok geçmemeli

Maalesef riskli olduğu için doktor yürüyüşü de yasakladı yaklaşık 20 gündür yatma, dinlenme halindeyim. Perşembe kontrolüm var, 36 bitmiş olacak, inşallah artık yürüyebilirsin der

İnşallah peki neden riskli, plasenta previa filan mı vardı? Doktor Riskli dediyse yapacak bir şey yok, Allah sabır versin , zor gerçekten sürekli yatmak

Benim herhangi bir risk yoktu ama 32-35. Haftalar arasında çok zorlama kendini demişti, 35. Hafta bitti ipini koparmış gibi attım kendimi dışarılara. Bugün evden 11 de bir çıktım eşim eve gelmeyecek olsa hiç girmeyecektim nerdeyse. Ama çok yorulmuşum, karnım tok olmasa koltukta uyuyacağım

Arkadaşlar geçmiş mesajları pek okuyamadim çoook birikmiş. doğum yapan arkadaşlar varmı acaba ?

canım çocuk sat a göre doğar ultrasona bakma sen hem doğmasa bile suni sancı sezaryen vs. bi çare düşünülmek zorunda sat a göre hesaplanan tarih çok geçmemeli
Aa benim sat.ım 27 kasım yalnız geç döllenme yüZünden 3 aralığa çekmiştik . Ayyyy ben doktorumla konuşup doğumu öne mi çeksem acaba hem ağrılarım fazlalaştı baya baya bugün evden dışarı bile çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…