- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
MASALLAH BEBİŞİNE[
QUOTE="Burtonaddict, post: 48879681, member: 751929"]Ben de kilo aldıramıyordum bebeğime ama pekmez ve meyve işe yaradı sanırım 10 günde 700 gram civarı almış
Ben de çok merak ediyorum anestezist muayenesini.
şuan 37 haftalık 38 de alacak canımCanim kacinci haftandasinki haftaya aliyorlar sezeryana
Tüm her şeye bebeklermiz için katlanıyoruz aylardır. Ben de ağrıdan sancıdan odadan odaya zor geçtim bugün çok aciz hissediyorum kendimi tıpkı bulantı vakitlerim gibi. Bu süreçte rahat nefes aldığım zamanlar 1 ayı geçmez.Kızlar, mod düşürmek istemiyorum ama beni anca siz anlarsınızçok fena içim sıkılıyor, eve sığamıyorum sanki... artık evde yatmaktan fena oldum. Hiç alışkın değilim böyle sürekli evde olmaya, yatmaya... Allah mecburiyetten böyle evde olmak zorunda olanlara, yatmak zorunda olanlara yardım etsin. Sonra da kendime kızıyorum, bebeğin için katlanıcaksın diyorum... böyle gelgitler içindeyim
Bnde oleyim canm. Devamli ewde tv karsisinda is yok bse yok yat yat yat yatt.. kalk karnini doyur yat yat yat baska bse yok. Skiliyo insan. Artik gelse diorumKızlar, mod düşürmek istemiyorum ama beni anca siz anlarsınızçok fena içim sıkılıyor, eve sığamıyorum sanki... artık evde yatmaktan fena oldum. Hiç alışkın değilim böyle sürekli evde olmaya, yatmaya... Allah mecburiyetten böyle evde olmak zorunda olanlara, yatmak zorunda olanlara yardım etsin. Sonra da kendime kızıyorum, bebeğin için katlanıcaksın diyorum... böyle gelgitler içindeyim
Aynen yaBnde oleyim canm. Devamli ewde tv karsisinda is yok bse yok yat yat yat yatt.. kalk karnini doyur yat yat yat baska bse yok. Skiliyo insan. Artik gelse diorumsonrasa delirme gunu var daha diyorum. Ama baya zorlaniyorum artikin
Evet maalesefTüm her şeye bebeklermiz için katlanıyoruz aylardır. Ben de ağrıdan sancıdan odadan odaya zor geçtim bugün çok aciz hissediyorum kendimi tıpkı bulantı vakitlerim gibi. Bu süreçte rahat nefes aldığım zamanlar 1 ayı geçmez.
şuan 37 haftalık 38 de alacak canım
tam olarak konuşmadım dr ama düzensiz kilo alımında bebeği almak daha doğruymuş doğduğunda daha iyi toparlıyormuş
amin canım çok saolAnladim canim
Allah hayirlisini nasip etsin
Banada 38+3 e sezeryan icin gun verdi ama 39 a girmeden dusunmuyorum
Dogru bebek duzensiz kilo aliyorsa genelde 1 hafta erken alabiliyorlar bebek disarda daha guzel gelisiyormus kuzeniminde 37 bitmeden yapmislardi 2700 le dogum yapti masallah suan oglu demir gibi cok guzel gelisimi.
Rabbim swninde evladini saglikla versin kucagina
Kızlar, mod düşürmek istemiyorum ama beni anca siz anlarsınızçok fena içim sıkılıyor, eve sığamıyorum sanki... artık evde yatmaktan fena oldum. Hiç alışkın değilim böyle sürekli evde olmaya, yatmaya... Allah mecburiyetten böyle evde olmak zorunda olanlara, yatmak zorunda olanlara yardım etsin. Sonra da kendime kızıyorum, bebeğin için katlanıcaksın diyorum... böyle gelgitler içindeyim
eğer eriyip tekrar donarsa beyazlar canım ama erimeden sert koysan ölece dururBuzdolabında da beyazlayabilir, bilemedim
oh sonunda olay netliğe kavuştu deseneAraba puset alicam diye diye bize dokuz ay aldirmayan kaynanam en sonunda durumumuz yok diyerek almama karari vermis. esim küplere bindi ama bana kızdı ben sana alalim bosver sunlari demedim mi sana diye. haftasonu gidip alicaz simdi. ama herkes verdigi degeri görür.
evet canım kızzlarr koşun bak bana kocam doğum hediyesi şunu aldı bunu aldı diye bi muhabbet var gençler arasında ama tabi elli yıllık falan köklü bi gelenektir diyemem en azından ben o kadar adettendir kesin alıncak diye bi şey duymadımKizlar dogum yapinca kocalar hediye mi aliyomus ya kayinvalidem dedi az once kocama ne alcan kiza diye ben de merak ettim oyle bir gelenek var mi sonradan mi uydurma
diye kafamda deli sorular
bebek şekerlerinizden sonra kapı süsünüzü de merakla bekliyorum ben şahsen canımCanim masallah guzel olmus. Bende bu hafta malzemelerim gelirse kapi susunu halletmek istiyorum.
Maalesef riskli olduğu için doktor yürüyüşü de yasakladıYatmak konusunda doktorunuz riskli gördüğü için mi yatak istirahatı önerdi? Eğer risk yoksa biraz zorlayıp çıkabilseniz çok iyi gelir aslında, bende evde kalınca çok bunalıyorum çünkü
canım çocuk sat a göre doğar ultrasona bakma sen hem doğmasa bile suni sancı sezaryen vs. bi çare düşünülmek zorunda sat a göre hesaplanan tarih çok geçmemeliCanim bu konu benimde aklima hic yatmadi . Benimde son adet tarihim 9 mart.
Ulturasonda 22 mart hamile kalmis olarak gozukuyor.
Internetteki hesaplayici 14 aralik dogum gosteriyor.
Yarin 36.0 hafta oluyor.
Yani simdi benim:
14 aralikta mi yoksa
22 aralikta mi ? Dogum olacak ?
Ben internetteki hesaplayica'ya guvenerek kesin araligin 13 14du bilemedin 15'inde kesin dogum yaparim diyorum
Yani simdi benim haftam sizinkilere gore onde gozukuyor.
Bir turlu anlam veremedim
Gelde sen çöz :)
Maalesef riskli olduğu için doktor yürüyüşü de yasakladıyaklaşık 20 gündür yatma, dinlenme halindeyim. Perşembe kontrolüm var, 36 bitmiş olacak, inşallah artık yürüyebilirsin der
Aa benim sat.ım 27 kasım yalnız geç döllenme yüZünden 3 aralığa çekmiştik . Ayyyy ben doktorumla konuşup doğumu öne mi çeksem acabacanım çocuk sat a göre doğar ultrasona bakma sen hem doğmasa bile suni sancı sezaryen vs. bi çare düşünülmek zorunda sat a göre hesaplanan tarih çok geçmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?