2016 Aralık Anneleri

Kızlar merhaba, kaç tane bebeğe 0-3 aylık tulum zıbın vb. ve kaç tane yeni doğan bez almam gerekir?

aslında çekmene gerek yok canım çünkü eğer geç döllenme varsa çoğu kişinin doktoru sat ı değiştiriyo ama istiyosan da söyle 27 kasımda da doğsa bebişin gayet gelişimini tamamlamış doğar sen de çabucak almış olursun kucağına

Arkadaşlar geçmiş mesajları pek okuyamadim çoook birikmiş. doğum yapan arkadaşlar varmı acaba ?
Efsanehayat isimli arkadaşımız doğum yaptı şimdilik benim bildiğim
Kızlar merhaba, kaç tane bebeğe 0-3 aylık tulum zıbın vb. ve kaç tane yeni doğan bez almam gerekir?
0-3 aylık 5 tulum 3 tane iç zıbın, bir tane 10 lu 5tane de 5 li hastane çıkışı aldım ben. Bez olarak da belki marka değiştirmem gerekir diye sadece 108 li 1 numara prima premium care aldım

Son düzenleme:
Ağrılar beni çok zorluyor ters bir zamanda gelmesinden de korkuyorum ama sonuna kadar da dursun istiyorum çünkü dakikalar bile önemli diyorlar. Kafam çok karışık bunca ağrım sancım olmasa hiç düşünmez beklerim belki geçer diye ümit ediyorum artık.

Ay ben fena şekilde karıştırdım ya efsanehayat doğum yaptı tabii, dur hemen düzelteyim
:) hayırlısı olsun ya cok heyecanlı herkes birlikte bekliyor benim kızimda erken gelmesin diye yatıyorum bi yanım kucağıma hemen almak istiyor bi yanımda üzülüyor gelirse sağlıklı olmaz diye.

Kasılmalarım çok olmaya başlamıştı, aralıkları da o haftalarda istemediğimiz şekilde demişti doktor. Önlem amaçlı hastanede de 2 gün yatırdı beni. Serum, ilaç, sürekli nst kontrolü yaptılar. Çok şükür şimdi iyiym. Zaten artık erken doğum zamanını da aşıyoruz inşallah rahat ol dediği an ben de kendimi sokaklara atıcam sanırım

çok az kaldı canım ama ağrılı sancılıyken çok zordur eminim inşallah hepimiz çok zorlanmadan kavuşalım miniklerimize

Kizlar kizim bizimkinin adini
Tika koymus aksam aksam esimide benide gulmekten komaya soktu.
Tika (kaka ) demek onun dilinde.
2 bucuk yasinda hamile kaldigimdam beri kardes gelcek bebek var diyordum bugunde annecim kardesinin adi ne olsun dedim
Sinirle Tika dedi
Simdiden basladi icerdeki yavrum ezilmeye :)
Ne yapicam ben simdide bu telas aldi beni son zamanlarda dengeyi nasil koruyacam
Yetebilcekmiyim endisesi.
Agri sizi uykusuzlugum umrumda degil inanin
Devamli kizima haksizlikmi yaptim dusuncesi

Dün saat 12.30dan sonra her gidişimde yaptım 7 8 oldu korktum da biraz.Dün akşam ve bugün de ara ara sancılarım oluyo
Bn gecen hafta hic sanci manci yoktu son 3 gundur sancim var kasilmamda var bugunde cikti zaten nst de . Iki oluyoduda ilk kez 3 oldu yani sasirdim

Ben acayip kasılıyorum yaaaaaa taş kesiliyo karnım
Canım benim 26. haftadan beri var kasılmalarımdan.hatta inanmazsın öyle 3-5 değil çok oluyordu.iki kere devlete ale gittim çok var diye alttan elle muayene ve net sonucu bişi çıkmadı.ordaki Dr A sordum ben hep böyle gelmek istemiyorum ne zaman geleyim dedim.belin ve kazıkların şiddetli ağrımaya başlayıp kasılma devam ederse gel dedi.sonra bende kasılmaları sallamama kararı aldım.öyle böyle baya zaman geçti.dr sorun yok derse sende kafana takma rahat edersin

İşte benimde sorunum bu ne zaman gideceğimi bilmiyorum iyi oldu canım benim için dediğin.düşünüyodum yarın gitsem mi diye düzensiz kasılma çıkıyo açıklık yok zaten haftaya doğum var nasip olursa idare eder galiba bi hafta dediğin gibi ağrı olmazsa. Korktuğum şey kasılmalarla kızım sıkıntıya düşerde anlamazsam diye

Bende çok daraldim artık yatmaktan, sürekli evde olmaktan. Az kaldı sabret diyorum sürekli kendime. Erken doğum riskinden 3,5 aydır yatıyorum. bir daha yatamayacaksin diyorum kendimi teselli ediyorum. 22 kasim benim sezaryen tarihi.

Ben varım 3 gündür ellerimde ayaklarımda kasıntı kızarıklık deli oluyorum cilt doktoruna gittim kolestaz bakıldı cıkmadı. Bi krem verdigeçmezse serum yapıolarms hamilelere özel, ki kendi doktorum da hamilelikte geçmez kolay kolay doğumdan sonra geçer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…