2016 Aralık Anneleri

canım çocuk sat a göre doğar ultrasona bakma sen hem doğmasa bile suni sancı sezaryen vs. bi çare düşünülmek zorunda sat a göre hesaplanan tarih çok geçmemeli
Bencede yani sata gore .
Bunu bende tecrube eden biri olarak. Sata gore diyorum.
Cunku ilk oglumda son adet tarihim 7.06.2014 du ve benim oglum tam 6 marta'ta dunyaya geldi ama doktorlar 19 martta bekliyordu.

Bundada Sat 9 mart . Bende diyorum 9'la 15 arasi dogum olur insallah. Hatta ben diyorum kesin 13 aralik gelir ama Rabbim bilir en uygun zamani saglikli bi sekilde gelsinler insallah. Sabirsizlikla bekliyorum

Allah kolaylık versin, seninki baya uzunmuş İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebişini :)

Sanan işeyen daha söyleyeyim Dr um kasılma için sabah öğle akşam 3 bardak ılık su için serum niyetine dedi.onu da dene istersen.

Kunfeyekun ne ara dogum yapti ya. Ben nerdeydim acaba o sira . Aa ben şok. Niye yapti dogum kacinci haftada efsanehayati bliodumda onu duymamistim

Bilginiz varm hiç, efsanehayat bebeği kendi nasılmış, birbirimizi tanımasak ta merak ediyoruz, belki Facebook Kullanıcıları bilir?..

Devlet hastanelerinde normal dogum yapinca gece refakatci almiyolarmis dogru mu bu bilen var mi?
Basimda konusan kimse olmayacak düsüncesi cezbediyo suan beni
Eger özel odaysa tek kişilik alıyorlar ama diğer odalarda almıyorlar ben Ankara'da gazi uns gidiyorum orda durum bu refakatçiler istiyorlarsa bekleme odasında duruyor diğer hastanelerde durum ne bilmiyorum ama

Ayy bende aynıyım, kızıma sürekli çok üzgünüm anneciğim diyorum, nasıl kıyacağım sana nasıl seni ikinci plana atacağım, deyip duruyorum. Babası benim kızım ikinci planda olmaz merak etme babası ona yeter diyor ama mecbur ikinci planda kalacak. Sanki çok büyükmüş gibi, sürekli yapma, etme, dokunma.. Azar işitecek. Çünkü çok hareketli biri, hiç yerinde durmuyor, erkek Fatma diyorum hep :) erkek olcakmışta kız olmuş iste :) benim de korkularım çok fazla, gerçekten hep nadıl olacak diyorum, Allah yardımcımız olsun..

Bi arkadaşımın oğlu kardeşine ne isim koyalım diye sorunca solucan olsun demiş işin garibi bebiş doğdu baya bi süre solucan olarak geçti ismi

Kunfeyekun ne ara dogum yapti ya. Ben nerdeydim acaba o sira . Aa ben şok. Niye yapti dogum kacinci haftada efsanehayati bliodumda onu duymamistim
Ooo efsanehayat coktan dogum yapti. Erken dogum oldu onunki. 26 mi 28 haftalik mi neydi belki daha once tam hatirlamiyorum. Ama ondan sonra girmedi buraya.
AzRASILAM haberin varmi ?

Kızlar bişey sorucam kasılmayla bebeğin tekmelerini nasıl ayırt edıyırsunuz

Orda belki ilgi alaka iyidir de burda devlet hastanesi hemsirelerinin eline kalirsak yandik valla

amin Bizde ayniyiz yapma etme şimdiden diyorum uzuluyorum sonrada

Bana acil diye il verdi bi losyon istedim ilaç rahatlatı hala var ama o aşırılık geçti oluyordum yoksa

oh sonunda olay netliğe kavuştu desenesen almadan böle söylemeleri senin büyük şansın canım çünkü sonra beklemeden almış durumuna düşücektin

Korktugum oydu iste canim. amcamiz bugün arayip ben alicam siz anneme bakmayin demis ama esim artik dinler mi. Esim suan sehir disinda. gelir gelmez gidip alalim biz bunlarla ugrasamam ben dedi. boylesi daha iyi oldu. annesinin yaptigini görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…