- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Bencede yani sata gore .canım çocuk sat a göre doğar ultrasona bakma sen hem doğmasa bile suni sancı sezaryen vs. bi çare düşünülmek zorunda sat a göre hesaplanan tarih çok geçmemeli
Alıyorlar canım.Okuldan arkadaşımın eşi doğum yaptı ne kendi annesi ne kaynanasi ne de bi akrabaları vardı burada.Ben kaldım yanında oradan biliyorum :)
Allah kolaylık versin, seninki baya uzunmuşBende çok daraldim artık yatmaktan, sürekli evde olmaktan. Az kaldı sabret diyorum sürekli kendime. Erken doğum riskinden 3,5 aydır yatıyorum. bir daha yatamayacaksin diyorum kendimi teselli ediyorum. 22 kasim benim sezaryen tarihi.
İşte benimde sorunum bu ne zaman gideceğimi bilmiyorum iyi oldu canım benim için dediğin.düşünüyodum yarın gitsem mi diye düzensiz kasılma çıkıyo açıklık yok zaten haftaya doğum var nasip olursa idare eder galiba bi hafta dediğin gibi ağrı olmazsa. Korktuğum şey kasılmalarla kızım sıkıntıya düşerde anlamazsam diye
Kunfeyekun ne ara dogum yapti ya.Ben nerdeydim acaba o sira . Aa ben şok. Niye yapti dogum kacinci haftada efsanehayati bliodumda onu duymamistim
Ben acayip kasılıyorum yaaaaaataş kesiliyo karnım
Eger özel odaysa tek kişilik alıyorlar ama diğer odalarda almıyorlar ben Ankara'da gazi uns gidiyorum orda durum bu refakatçiler istiyorlarsa bekleme odasında duruyor diğer hastanelerde durum ne bilmiyorum amaDevlet hastanelerinde normal dogum yapinca gece refakatci almiyolarmis dogru mu bu bilen var mi?
Basimda konusan kimse olmayacak düsüncesi cezbediyo suan beni
Kizlar kizim bizimkinin adini
Tika koymus aksam aksam esimide benide gulmekten komaya soktu.
Tika (kaka ) demek onun dilinde.
2 bucuk yasinda hamile kaldigimdam beri kardes gelcek bebek var diyordum bugunde annecim kardesinin adi ne olsun dedim
Sinirle Tika dedi
Simdiden basladi icerdeki yavrum ezilmeye :)
Ne yapicam ben simdide bu telas aldi beni son zamanlarda dengeyi nasil koruyacam
Yetebilcekmiyim endisesi.
Agri sizi uykusuzlugum umrumda degil inanin
Devamli kizima haksizlikmi yaptim dusuncesi
Insallah cnm hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım..şükür bu günleri gördümAllah kolaylık versin, seninki baya uzunmuşİnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebişini :)
Bi arkadaşımın oğlu kardeşine ne isim koyalım diye sorunca solucan olsun demiş işin garibi bebiş doğdu baya bi süre solucan olarak geçti ismiKizlar kizim bizimkinin adini
Tika koymus aksam aksam esimide benide gulmekten komaya soktu.
Tika (kaka ) demek onun dilinde.
2 bucuk yasinda hamile kaldigimdam beri kardes gelcek bebek var diyordum bugunde annecim kardesinin adi ne olsun dedim
Sinirle Tika dedi
Simdiden basladi icerdeki yavrum ezilmeye :)
Ne yapicam ben simdide bu telas aldi beni son zamanlarda dengeyi nasil koruyacam
Yetebilcekmiyim endisesi.
Agri sizi uykusuzlugum umrumda degil inanin
Devamli kizima haksizlikmi yaptim dusuncesi
Ooo efsanehayat coktan dogum yapti. Erken dogum oldu onunki. 26 mi 28 haftalik mi neydi belki daha once tam hatirlamiyorum. Ama ondan sonra girmedi buraya.Kunfeyekun ne ara dogum yapti ya.Ben nerdeydim acaba o sira . Aa ben şok. Niye yapti dogum kacinci haftada efsanehayati bliodumda onu duymamistim
Eger özel odaysa tek kişilik alıyorlar ama diğer odalarda almıyorlar ben Ankara'da gazi uns gidiyorum orda durum bu refakatçiler istiyorlarsa bekleme odasında duruyor diğer hastanelerde durum ne bilmiyorum ama
Ay refakatci olayi dogumda bizde nasil acabaBen bu dogum yapacagim hastanede ameliyat olmustum. O zaman bile refakatci olmuyordu. Almanyada refakatci diye bir sey yok Aksama kadar kadar yaninda isterse durabiliyor biri, ziyaret saatine falan karismiyolar ama gecelemeye izin vermiyolar. Ameliyatli hastalar hastanede tek kaliyorlar. Ben iyiydim de, yanimda yatan kadinin rahmi alinmisti tek basina yatiyodu öyle ayyy. Bisi olunca hemsireye ben haber veriyodum bilinci de yerinde degildi cünkü.
amin Bizde ayniyiz yapma etme şimdiden diyorum uzuluyorum sonradaAyy bende aynıyım, kızıma sürekli çok üzgünüm anneciğim diyorum, nasıl kıyacağım sana nasıl seni ikinci plana atacağım, deyip duruyorum.Babası benim kızım ikinci planda olmaz merak etme babası ona yeter diyor ama mecbur ikinci planda kalacak. Sanki çok büyükmüş gibi, sürekli yapma, etme, dokunma.. Azar işitecek. Çünkü çok hareketli biri, hiç yerinde durmuyor, erkek Fatma diyorum hep :) erkek olcakmışta kız olmuş iste :) benim de korkularım çok fazla, gerçekten hep nadıl olacak diyorum, Allah yardımcımız olsun..
Bana acil diye il verdi bi losyon istedim ilaç rahatlatı hala var ama o aşırılık geçti oluyordum yoksaBen varım 3 gündür ellerimde ayaklarımda kasıntı kızarıklık deli oluyorum cilt doktoruna gittim kolestaz bakıldı cıkmadı. Bi krem verdigeçmezse serum yapıolarms hamilelere özel, ki kendi doktorum da hamilelikte geçmez kolay kolay doğumdan sonra geçer dedi
Kapalı balkonum yok malesef evde mi kurutsam acaba.tozlanir balkonda
Kapalı balkonum yok malesef evde mi kurutsam acaba.tozlanir balkonda
oh sonunda olay netliğe kavuştu desenesen almadan böle söylemeleri senin büyük şansın canım çünkü sonra beklemeden almış durumuna düşücektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?