2016 Aralık Anneleri

Sanan işeyen daha söyleyeyim Dr um kasılma için sabah öğle akşam 3 bardak ılık su için serum niyetine dedi.onu da dene istersen.
Su çok içiyorum ama ılık değildi deneyeyim onuda bakalım
Ooo efsanehayat coktan dogum yapti. Erken dogum oldu onunki. 26 mi 28 haftalik mi neydi belki daha once tam hatirlamiyorum. Ama ondan sonra girmedi buraya.
AzRASILAM haberin varmi ?
Canım 30+4 de yaptı doğum diye biliyorum 1 ay kaldı bebeği küvezde şuanda yanında almıştı en son ne oldu bilmiyorum

Sen kendini baştan şartlandırıyorsun canım,neden ikinci plana atılsın. Sen böyle düşünürsen çocuk neler neler düşünür. Benim de kızım var 3.5 yaşında olacak insallah oğlun doğunca onun ilgi zamanı ayrı olacak kızımın ayrı. Kesinlikle kızıma da sen ablasın,sen yapma demem dedirtmem de. İkisi de ikinci planda değil ailem hep birlikte birinci sırada olacak öyle düşün Şen'de

ay cnm yaaa cok komik bi durum ve bi okadarda dusundurucu :) ama alisir kardesine ya

ay cnm yaaa cok komik bi durum ve bi okadarda dusundurucu :) ama alisir kardesine ya

Insallah tabiki dusundurucu guldul eglendik ama
Daha 2 bucuk yasinda bile bi hirsi olusmus dogmadan hemde.
Tika derkenki yuzunun aldigi sekil
Habire hazirlanan valizi acip anne bebenin demesi.
Yani kardesi olacagini onden demelisin diyenleri dinledigim dogrumu yaptm bilmiyorum ama
O kendini coktan hazirladi bir bebek fikrine

32.haftada çalışabilir raporu aldım. 37. haftada çalışamaz raporu almak gerekiyormu emekli sandığına bağlı olanlar için

Çoook teşekkürler canım ya. Cok açıklayıcı olmuş. Zaten almak istiyordum ama tereddütüm vardı. Şimdi daha rahat alabilirim.

Bebegim hıçkırdıkça içimi bi ayrılık hissi kaplıyo. ayrilik acisi diyim yani. Dogum yaklasiyo. aslinda kavusma ama bi yandan da ayrilicaz iste. en güvenli yerde suan sanki. kimse dokunamiyo kimse karisamiyo sadece benim. allahin bana emaneti. dış dünyadan onu nasil koruycam korkusu da var icimde. esim uzakta diye mi bu kadar melankoliye bagladim ben ya

hiç üzülme ben de aynı ruh halindeyim, yeni bir yola doğru yürüyoruz.. sona az kaldı Allahın izniyle. için çok sıkıldığında İnşirah suresini oku bol bol..

Orda belki ilgi alaka iyidir de burda devlet hastanesi hemsirelerinin eline kalirsak yandik valla

Evet fena degiller ama hasta kendinde olmayinca kötü oluyor. Cünkü ara ara kontrol ediyorlar. Onlar olmadigi zaman bisi olursa görmeyebiliyorlar. Bu benim yanimda yatan kadin narkozdan cikamamisti, o halde kustu. Kadin bogulacak diye ödüm kopmustu.

Ayy kizlar aranizda uyumayanlar varmis. Burda saat 1.e geliyor. Bende sabah yorgum oluyorum. Aksam enerji patlamasi yasiyorum kendi odami guzelce bi temizledim ohh yarinda mis gibi temiz carsaf serecem insallah benim odanin isini bitti

Yoo şartlandırırmıyım hiç, nasıl Ayrım yaparım, tabiki yapmam yapamam.. Ama kızım daha 20 aylık ve plansız bir hamilelik oldu, şimdiden bile yaşıyor bebeğim bunu, hamileliğim de istediğim gibi kucağıma alıp sevemedim, vs..bizimle yatmak istiyor geceleri hep arkamı dönüp yattım, karnımı tekmelediği için , Arkamı döndüğüm için bile içim gitti. Yaramaz demek Hoşuma gitmiyor ama öyle! Mecburum yapma, etme demeye.. Yerinde duran bir bebek değil.. Sanmıyorum ki bebeği rahat bırakacağını, tabi bebek gelince belli olacak herşey. Senin ki biraz daha büyük tabiki, en azından konuşup derdini anlatır ve sizi anlar. .Umarım herşey yolunda gider ama, sanmıyorum işte.. Ama dediğim gibi inşallah beklediğim gibi olmaz, herbişi daha güzel olur

Bana acil diye il verdi bi losyon istedim ilaç rahatlatı hala var ama o aşırılık geçti oluyordum yoksa
Ne kötü yazmışım avil diye krem ve losyon verdi bide onlar rahatlattı

Biraz eşin uzakmış birazda gebelikten ama daha güzel olacak kokluycaksın öpeceksin sarılacaksın gözlerinin içinde bakacak annesi gene koruycak onu
hiç üzülme ben de aynı ruh halindeyim, yeni bir yola doğru yürüyoruz.. sona az kaldı Allahın izniyle. için çok sıkıldığında İnşirah suresini oku bol bol..
Ben bu gebeliğimde hiç kuran falan okumadım niye böyle oldum bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi namaz kuran olmadan.....rabbim yardım eder inşallah

Kuzenimim de arka arkaya şimdi küçük 1 büyük 3.5 bir arada oynuyolar merak etme benim kız tek daha çok sıkılıyo inşallah arkadaş olacaklar ....

Ben bu gebeliğimde hiç kuran falan okumadım niye böyle oldum bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi namaz kuran olmadan.....rabbim yardım eder inşallah
Sorma valla bende kızıma hamileyken umreye gitmiştim 20 gün orda zaten her vakitten sonra Yasin amme okuyordum. Geldiğimde de 2 kere hariç etmiştim. Ama bu sefer elim bi türlügityor neden böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…