- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Su çok içiyorum ama ılık değildi deneyeyim onuda bakalımSanan işeyen daha söyleyeyim Dr um kasılma için sabah öğle akşam 3 bardak ılık su için serum niyetine dedi.onu da dene istersen.
Canım 30+4 de yaptı doğum diye biliyorum 1 ay kaldı bebeği küvezde şuanda yanında almıştı en son ne oldu bilmiyorumOoo efsanehayat coktan dogum yapti. Erken dogum oldu onunki. 26 mi 28 haftalik mi neydi belki daha once tam hatirlamiyorum. Ama ondan sonra girmedi buraya.
AzRASILAM haberin varmi ?
Su çok içiyorum ama ılık değildi deneyeyim onuda bakalım
Canım 30+4 de yaptı doğum diye biliyorum 1 ay kaldı bebeği küvezde şuanda yanında almıştı en son ne oldu bilmiyorum
bebek şekerlerinizden sonra kapı süsünüzü de merakla bekliyorum ben şahsen canım
Sen kendini baştan şartlandırıyorsun canım,neden ikinci plana atılsın. Sen böyle düşünürsen çocuk neler neler düşünür. Benim de kızım var 3.5 yaşında olacak insallah oğlun doğunca onun ilgi zamanı ayrı olacak kızımın ayrı. Kesinlikle kızıma da sen ablasın,sen yapma demem dedirtmem de. İkisi de ikinci planda değil ailem hep birlikte birinci sırada olacak öyle düşün Şen'deAyy bende aynıyım, kızıma sürekli çok üzgünüm anneciğim diyorum, nasıl kıyacağım sana nasıl seni ikinci plana atacağım, deyip duruyorum.Babası benim kızım ikinci planda olmaz merak etme babası ona yeter diyor ama mecbur ikinci planda kalacak. Sanki çok büyükmüş gibi, sürekli yapma, etme, dokunma.. Azar işitecek. Çünkü çok hareketli biri, hiç yerinde durmuyor, erkek Fatma diyorum hep :) erkek olcakmışta kız olmuş iste :) benim de korkularım çok fazla, gerçekten hep nadıl olacak diyorum, Allah yardımcımız olsun..
ay cnm yaaa cok komik bi durum ve bi okadarda dusundurucu :) ama alisir kardesine yaKizlar kizim bizimkinin adini
Tika koymus aksam aksam esimide benide gulmekten komaya soktu.
Tika (kaka ) demek onun dilinde.
2 bucuk yasinda hamile kaldigimdam beri kardes gelcek bebek var diyordum bugunde annecim kardesinin adi ne olsun dedim
Sinirle Tika dedi
Simdiden basladi icerdeki yavrum ezilmeye :)
Ne yapicam ben simdide bu telas aldi beni son zamanlarda dengeyi nasil koruyacam
Yetebilcekmiyim endisesi.
Agri sizi uykusuzlugum umrumda degil inanin
Devamli kizima haksizlikmi yaptim dusuncesi
ay cnm yaaa cok komik bi durum ve bi okadarda dusundurucu :) ama alisir kardesine ya
Çoook teşekkürler canım ya. Cok açıklayıcı olmuş. Zaten almak istiyordum ama tereddütüm vardı. Şimdi daha rahat alabilirim.kullanan ve kullanıldığına şahit olduğum bir ç.ok ark.ım var ve hepsinin tek önerisi kesinlikle almak .
sadece yan yatış yastığı hiç boşuna alma onu alan ark.ım bile ennde sonunda gitti reflü yastığı aldı . zaten reflü yastığının içinde yan yatırma aparatları var . illa çocuğun reflü olması gerek yok bu yastık için sağlık ve güvenlik içinde şart. gün içinde koltukta biel onun üstünde duruyor ev içinde hep onunla taşınıyor ve dediğim gibi güvenli kustuğunda felan allah korusun geri kaçma durumu olmuyor .
Doğuma 1 hafta kala ağdayı yaptırdım bugün evet normal zamandan daha zor oldu ama miss gibi :)
hiç üzülme ben de aynı ruh halindeyim, yeni bir yola doğru yürüyoruz.. sona az kaldı Allahın izniyle. için çok sıkıldığında İnşirah suresini oku bol bol..Kızlar, mod düşürmek istemiyorum ama beni anca siz anlarsınızçok fena içim sıkılıyor, eve sığamıyorum sanki... artık evde yatmaktan fena oldum. Hiç alışkın değilim böyle sürekli evde olmaya, yatmaya... Allah mecburiyetten böyle evde olmak zorunda olanlara, yatmak zorunda olanlara yardım etsin. Sonra da kendime kızıyorum, bebeğin için katlanıcaksın diyorum... böyle gelgitler içindeyim
Orda belki ilgi alaka iyidir de burda devlet hastanesi hemsirelerinin eline kalirsak yandik valla
Sen kendini baştan şartlandırıyorsun canım,neden ikinci plana atılsın. Sen böyle düşünürsen çocuk neler neler düşünür. Benim de kızım var 3.5 yaşında olacak insallah oğlun doğunca onun ilgi zamanı ayrı olacak kızımın ayrı. Kesinlikle kızıma da sen ablasın,sen yapma demem dedirtmem de. İkisi de ikinci planda değil ailem hep birlikte birinci sırada olacak öyle düşün Şen'de
Ne kötü yazmışım avil diye krem ve losyon verdi bide onlar rahatlattıBana acil diye il verdi bi losyon istedim ilaç rahatlatı hala var ama o aşırılık geçti oluyordum yoksa
Bebegim hıçkırdıkça içimi bi ayrılık hissi kaplıyo. ayrilik acisi diyim yani. Dogum yaklasiyo. aslinda kavusma ama bi yandan da ayrilicaz iste. en güvenli yerde suan sanki. kimse dokunamiyo kimse karisamiyo sadece benim. allahin bana emaneti. dış dünyadan onu nasil koruycam korkusu da var icimde. esim uzakta diye mi bu kadar melankoliye bagladim ben ya
Ben bu gebeliğimde hiç kuran falan okumadım niye böyle oldum bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi namaz kuran olmadan.....rabbim yardım eder inşallahhiç üzülme ben de aynı ruh halindeyim, yeni bir yola doğru yürüyoruz.. sona az kaldı Allahın izniyle. için çok sıkıldığında İnşirah suresini oku bol bol..
Kuzenimim de arka arkaya şimdi küçük 1 büyük 3.5 bir arada oynuyolar merak etme benim kız tek daha çok sıkılıyo inşallah arkadaş olacaklar ....Yoo şartlandırırmıyım hiç, nasıl Ayrım yaparım, tabiki yapmam yapamam.. Ama kızım daha 20 aylık ve plansız bir hamilelik oldu, şimdiden bile yaşıyor bebeğim bunu, hamileliğim de istediğim gibi kucağıma alıp sevemedim, vs..bizimle yatmak istiyor geceleri hep arkamı dönüp yattım, karnımı tekmelediği için , Arkamı döndüğüm için bile içim gitti. Yaramaz demek Hoşuma gitmiyor ama öyle! Mecburum yapma, etme demeye.. Yerinde duran bir bebek değil.. Sanmıyorum ki bebeği rahat bırakacağını, tabi bebek gelince belli olacak herşey. Senin ki biraz daha büyük tabiki, en azından konuşup derdini anlatır ve sizi anlar. .Umarım herşey yolunda gider ama, sanmıyorum işte.. Ama dediğim gibi inşallah beklediğim gibi olmaz, herbişi daha güzel olur
Sorma valla bende kızıma hamileyken umreye gitmiştim 20 gün orda zaten her vakitten sonra Yasin amme okuyordum. Geldiğimde de 2 kere hariç etmiştim. Ama bu sefer elim bi türlügityor neden böyle oldu anlamadımBen bu gebeliğimde hiç kuran falan okumadım niye böyle oldum bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi namaz kuran olmadan.....rabbim yardım eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?