Ayy sende aynıymışsın hadi namaz kılamıyorum diyorum hoş buda bahane isteyen kılarda bari arada Bi kuran okusam yok ya kızımda başlarda namazımıda kılardım yasin falan olurdu yusıf suresini falan okumuşum yok anam şimdi hiç bişi yapmıyorum kızıyo bizimkiler niye böyle bende anlamıyorum üzülüyorumSorma valla bende kızıma hamileyken umreye gitmiştim 20 gün orda zaten her vakitten sonra Yasin amme okuyordum. Geldiğimde de 2 kere hariç etmiştim. Ama bu sefer elim bi türlügityor neden böyle oldu anlamadım
Allahtan namazda sıkıntı Yok hala normal kılabiliyorum da 1-2 haftaya oturarak kılarım muhtemelen . Ama dediğin gibi kızımda kaç Yusuf süresi,enbiya suresi,Meryem suresi okumuştum. Şimdi sanırım tüm enerjim kızla gidiyor anlamıyorumAyy sende aynıymışsın hadi namaz kılamıyorum diyorum hoş buda bahane isteyen kılarda bari arada Bi kuran okusam yok ya kızımda başlarda namazımıda kılardım yasin falan olurdu yusıf suresini falan okumuşum yok anam şimdi hiç bişi yapmıyorum kızıyo bizimkiler niye böyle bende anlamıyorum üzülüyorum
Bende öyleyim huzursuzum ondan dolayı eğilip kalkamıyırum abdest bile zor alıyorum şeytan işte engelliyor biziSorma valla bende kızıma hamileyken umreye gitmiştim 20 gün orda zaten her vakitten sonra Yasin amme okuyordum. Geldiğimde de 2 kere hariç etmiştim. Ama bu sefer elim bi türlügityor neden böyle oldu anlamadım
Maşallah sen benden iyiymişsin bende namaz da yok inşallah doğumdan sonra başlar bırakmam dua edelim birbirimize okuyalım diyeAllahtan namazda sıkıntı Yok hala normal kılabiliyorum da 1-2 haftaya oturarak kılarım muhtemelen . Ama dediğin gibi kızımda kaç Yusuf süresi,enbiya suresi,Meryem suresi okumuştum. Şimdi sanırım tüm enerjim kızla gidiyor anlamıyorum
Kizlar gecen gun Philips Avent'in yeni dogan biberon setinden almistim. Bugun kutusunu actigimda farkettim ki cam biberon almisim. Butun kutu yani 5 tane cam biberon cikti. Plastik mi daha iyi cam mi? Camdan tek korkum, cocuk ilerde elinden firlatirsa kirilir falan. Cam parcalanir falan diye. Siz ne tercih ettiniz? Gidip iade edicem, degistircem olmadi plastikle.
Evet cnm bnde onlari okuyorumGünaydın kızlar
Ben namaz kılmıyorum ama ara ara yasin okuyorum inşirah süresi ve bildiğim bütün süreleri ve zikirim var Allahın isimlerini çekiyorum hergün kendimi daha huzurlu hissediyorum birde normal doğumu kolaylaştırmak için inşirah süresi okumamız gerekiyormuş
Evet 37.hagtada da gidip çalışamaz raporu alacaksınız.32.haftada çalışabilir raporu aldım. 37. haftada çalışamaz raporu almak gerekiyormu emekli sandığına bağlı olanlar için
Ayy sacma aslinda. en azindan bazı özel durumları gözetmeleri lazim. Bazi ozel durumlarda refakatci kabul edilmeli yani. ben iyiysem bebisimle bas basa kalmayı cok isterim o gece mesela ama dikislerden ayaga kalkamayan biri icin bebek bakimi yapmak zor yaniEvet fena degiller ama hasta kendinde olmayinca kötü oluyor. Cünkü ara ara kontrol ediyorlar. Onlar olmadigi zaman bisi olursa görmeyebiliyorlar. Bu benim yanimda yatan kadin narkozdan cikamamisti, o halde kustu. Kadin bogulacak diye ödüm kopmustu.
Ah bende 8 ayımı eşsiz geçirdim. Tam hamile kaldım eşimin tayini çıktı başka ile benimde zor geçen bi hamileliğim oldı annem bakmak zorunda kaldı hafta sonları görüşüyoruz sadecce çok iyi anlkyorum inanılmaz zor.bütün yükü tek omuzlamak . Siz neden uzaksınızzsyns esim uzak olunca hep böyle aglamakli oluyorum zaten. o olsa sakinlestiriyo beni. eskiler diyo ya kocan tastan olsun ama basinda olsun diye. ay bu söze nasıl kızardim simdi anliyorum ne demek istediklerini. tek dayanagimiz onlar oluyo zamanla
aynen canım almak gerekiyor ben de memurum 32 de çalışabilir aldım 37 de de çalışamaz alacağım32.haftada çalışabilir raporu aldım. 37. haftada çalışamaz raporu almak gerekiyormu emekli sandığına bağlı olanlar için
Çok doğru cnm rabbim ayırmasın...gece bazen korkarsam falan elimi degdiriyorum o bile bi huzur veriyo rabbim tez zamanda kavuştursun sizi de inşallahh hep mi uzakta eşinsyns esim uzak olunca hep böyle aglamakli oluyorum zaten. o olsa sakinlestiriyo beni. eskiler diyo ya kocan tastan olsun ama basinda olsun diye. ay bu söze nasıl kızardim simdi anliyorum ne demek istediklerini. tek dayanagimiz onlar oluyo zamanla
Kızım olmasa bende yatar uyurdum.. hoş biraz uyudum gene de çizgi film açıp sızdım..her yeri kontrol ediyorsun alarmı 10 dk sonraya kuruyosun erteleyerek falan azcık uyumuş oluyorsun bu arada kızında ayak ucunda sana değerek izliyoGünaydın kıslaaar hava buzz yataktan çıkasım yok vallaha
Olsun oda bambaşka bi duygudur ses olur evde küçükse bide yerim onuKızım olmasa bende yatar uyurdum.. hoş biraz uyudum gene de çizgi film açıp sızdım..her yeri kontrol ediyorsun alarmı 10 dk sonraya kuruyosun erteleyerek falan azcık uyumuş oluyorsun bu arada kızında ayak ucunda sana değerek izliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?