2016 Aralık Anneleri

Sorma valla bende kızıma hamileyken umreye gitmiştim 20 gün orda zaten her vakitten sonra Yasin amme okuyordum. Geldiğimde de 2 kere hariç etmiştim. Ama bu sefer elim bi türlügityor neden böyle oldu anlamadım
Ayy sende aynıymışsın hadi namaz kılamıyorum diyorum hoş buda bahane isteyen kılarda bari arada Bi kuran okusam yok ya kızımda başlarda namazımıda kılardım yasin falan olurdu yusıf suresini falan okumuşum yok anam şimdi hiç bişi yapmıyorum kızıyo bizimkiler niye böyle bende anlamıyorum üzülüyorum

Allahtan namazda sıkıntı Yok hala normal kılabiliyorum da 1-2 haftaya oturarak kılarım muhtemelen . Ama dediğin gibi kızımda kaç Yusuf süresi,enbiya suresi,Meryem suresi okumuştum. Şimdi sanırım tüm enerjim kızla gidiyor anlamıyorum

Sorma valla bende kızıma hamileyken umreye gitmiştim 20 gün orda zaten her vakitten sonra Yasin amme okuyordum. Geldiğimde de 2 kere hariç etmiştim. Ama bu sefer elim bi türlügityor neden böyle oldu anlamadım
Bende öyleyim huzursuzum ondan dolayı eğilip kalkamıyırum abdest bile zor alıyorum şeytan işte engelliyor bizi

Bahane değil tabiki ama eve yorgun geliyorum çalıştığımdan bi eve çıkayım o zaman yaparım diyorum inşallah Allah affetsin

M Maşallah sen benden iyiymişsin bende namaz da yok inşallah doğumdan sonra başlar bırakmam dua edelim birbirimize okuyalım diye

mrb cnm kusura bakma geç cvp yazıyorum belkide işlem bile yaptın ama görünce yazmak istedim .
bende çok sordum . ama en sağlıklısı cam deniliyor. bende çok sordm hem e-bebek hem jokerde en çok tavsiye edilen tür nedir vs diye herkesten gelen cvp cam biberon oldu ve bende cam aldım .
bende senn gibi riskleri düşündm ama sağlık açısından bakınca cam gibisi yok biliyoruzki küçücük bebekleri şimdiden plastikle beslemenn manası yok en azından 1 yaşına kadarki kısmı cam olsun dediler .

Evet cnm bnde onlari okuyorum

Günaydın herkese..Uyuyamamış bir ben var yine Sancı oluyo ağrı oluyo tuvalet ayrı dert.Bi de okuldan gelince gündüz dayanamayıp siziyorum kanepede gece gözler fal taşı. İdare edeyim diye diye geldim.Dogurmazsam izne çıktığım ilk haftabhep uyurum heralde.
32.haftada çalışabilir raporu aldım. 37. haftada çalışamaz raporu almak gerekiyormu emekli sandığına bağlı olanlar için
Evet 37.hagtada da gidip çalışamaz raporu alacaksınız.

Ayy sacma aslinda. en azindan bazı özel durumları gözetmeleri lazim. Bazi ozel durumlarda refakatci kabul edilmeli yani. ben iyiysem bebisimle bas basa kalmayı cok isterim o gece mesela ama dikislerden ayaga kalkamayan biri icin bebek bakimi yapmak zor yani

syns esim uzak olunca hep böyle aglamakli oluyorum zaten. o olsa sakinlestiriyo beni. eskiler diyo ya kocan tastan olsun ama basinda olsun diye. ay bu söze nasıl kızardim simdi anliyorum ne demek istediklerini. tek dayanagimiz onlar oluyo zamanla

Ah bende 8 ayımı eşsiz geçirdim. Tam hamile kaldım eşimin tayini çıktı başka ile benimde zor geçen bi hamileliğim oldı annem bakmak zorunda kaldı hafta sonları görüşüyoruz sadecce çok iyi anlkyorum inanılmaz zor.bütün yükü tek omuzlamak . Siz neden uzaksınızz

Çok doğru cnm rabbim ayırmasın...gece bazen korkarsam falan elimi degdiriyorum o bile bi huzur veriyo rabbim tez zamanda kavuştursun sizi de inşallahh hep mi uzakta eşin

Günaydın kıslaaar hava buzz yataktan çıkasım yok vallaha
Kızım olmasa bende yatar uyurdum.. hoş biraz uyudum gene de çizgi film açıp sızdım..her yeri kontrol ediyorsun alarmı 10 dk sonraya kuruyosun erteleyerek falan azcık uyumuş oluyorsun bu arada kızında ayak ucunda sana değerek izliyo

Olsun oda bambaşka bi duygudur ses olur evde küçükse bide yerim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…