2016 Aralık Anneleri

kızlar süt sağma makinesi aldınız mı ? bi de hangi marka aldınız ?

ben aldım yeni doğum yapan bir ark.ım mutlaka al dedi sebebi ise bebek ilk zamanlr emmiyor veya emmekte güçlük çekip tam boşaltamıyorsa göğüsü , göğüş şişiyor ve sancı yapıyor hemde dayanılmaz bir sancı diyor dolayısı ile sağarak göğüsü boşaltmak gerekiyormuş . ark.ta öyle oldu. almasaydm dedi hemen gidip almak zorunda kalacaktık Allahtan hazırda vardı dedi. bunu düşünerek almak gerek diye düşünüyorum . ki daha sonra çalışma hayatınız devam edecekse iştede sağmak zorunda kalacaksınız .
her marka için iyi ve kötü bir çok yorum bulabilirsiniz. ark.ım babyme ninkini aldı ve memnun kendince gayet iyi diyor. ben e-bebekte kullanan biri tavsiye etti mamajo aldım umarım memnun kalrım . ama sanırım avente deli paralar vermek çok mantıklı değil onu kullanıpta hiç gerek yok okadar para vermeye diyen çok insan var.

Bilginiz varm hiç, efsanehayat bebeği kendi nasılmış, birbirimizi tanımasak ta merak ediyoruz, belki Facebook Kullanıcıları bilir?..
Hc haberim yok cnm.
Ooo efsanehayat coktan dogum yapti. Erken dogum oldu onunki. 26 mi 28 haftalik mi neydi belki daha once tam hatirlamiyorum. Ama ondan sonra girmedi buraya.
AzRASILAM haberin varmi ?
Ewt bliorum cnm arkadas kunfeyekun yapti dedide karistirmis. Ona sasirdik:)

Ses olmaz mı teyzesi ben kızımı çene dogurmuşum maşallah hiç susmaz anasının kızı işte bazen şikayet ediyorum çok konuşuyor babam da diyo ki sen ondan 3 kat fazla konuşurdun diyo ne çektirmişim size dedim
Olsun oda bambaşka bi duygudur ses olur evde küçükse bide yerim onu

canım 38+3 te zaten 39 a girmiş olmuyo musun hatta 39 un tam ortasında olucaksın

TEŞEKKÜR EDERİM. MAMAJO DA YERLİ MALI BENDE O YÜZDEN ONU ALMAK İSTİYORUM AMA HİÇ KULLANANA DENK GELMEDİM. ALDIĞINIZA SEVİNDİM :) iyi günlerde kullanın

Esimin tayini ben yedi aylik hamilleyken cikti ama biz tasindik o kadar uzun ayri kalamazdim. simdi de egitim icin baska bi sehire gitti. Allah sabır versin sana da esine de cok zor bisey gercekten. Hele ki hamilelikte daha cok ariyo insan esini

Çok doğru cnm rabbim ayırmasın...gece bazen korkarsam falan elimi degdiriyorum o bile bi huzur veriyo rabbim tez zamanda kavuştursun sizi de inşallahh hep mi uzakta eşin

Aynen öyle gece uyansam görsem korkularim geciyo huzurlu uyuyorum resmen. cok sukur ki kısa bi süreligine gitti. allah yardim etsin sürekli uzak kalmak zorunda olanlara.

Günaydın gün sayan anne adayları

Ne soğuk bıgün ya, doğalgazı açma vakti gelmiş.

Dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm, daha doğrusu kızım doğmuş ama Nasıl doğum yaptım hatırlamıyormuşum, elimi karnımda gezdiriyorum kesik var mı diye, yok. Ama alt tarafta da hiç bir şey hissetmiyorum ama karnım boşalmış. Sonra bebeğimi gösteriyorlar, o hani ilk görüşte olan aşk varmış ya hiç olmuyor, sevmiyorum bebeği, Nasıl üzüldüm rüyamda bile, ben kızımı sevemeyecek miyim diye, ama hemen alıp emzirmeye başlıyorum, sanki yıllardır emziriyormuşum gibi çok kolay oluyor, kızım da Nasıl emiyor. Sonra çok saçma bir şekilde biz bebeği odada bırakıp başka bir yere gidiyoruz tv falan izliyoruz saatlerce, birinin aklına geliyor Bebek acıkmıştır diye, odaya gidiyorum Bebek konuşuyor niye beni burda bırakıp gittiniz ben acıktım diyor, ben şaşırıyorum sen Nasıl konuşursun daha yeni doğdun diyorum biraz korkuyorum da sen benim gerçekten bebeğim değilsin filan diyorum sonra uyandım. Hayır olsun inşallah ya, çok tuhaf bir rüyaydı hala etkisinden çıkamadım

HAYR DİYELİM CANIM HAYR OLSUN RÜYALARI YORUMLAMAYALIM DOĞUMA YAKIN GÖRÜLEBİLECEK ŞEYLER DUA EDELİM BİRBİRİMİZE BU SAYFA BU GÜZEL DOSTLUKLAR PAYLASIMLAR HAMİLELİK SÜRECİNDE ÇOK İYİ ÇOK GÜZEL TAKİP EDEBİLİYORUM SADECE TABI BAZI YAZILARA YETISEMIYORUM RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

AzRASILAM teşekkürler canım
seninde haftayaydı sanırım sezeryenin
midemde kelebekler uçuşuyor, sende durum lar nasıl
Salı günü inşallah hiç deme çok heyecanlıyım ilk gibi

Canım gittim k.doğumcuma
Cildiyeye yönlendirdi
Sonuçlarına göre bakacam dedi
İlaç zaten veremem dedi 3 de çıkacak bakalım ne dicek
Rahatlatıcı krem yazdı şimdilik

Ooo efsanehayat coktan dogum yapti. Erken dogum oldu onunki. 26 mi 28 haftalik mi neydi belki daha once tam hatirlamiyorum. Ama ondan sonra girmedi buraya.
AzRASILAM haberin varmi ?
Eylül annesi oldu o :)
Bebişi 1 ay küvezde kaldı
Şimdi kavuştu bizide faceyide unuttu
Tek iyi olsunlar da
Benim 11 yaşında kızım kıskanıyor
Sizinki gayet normal olacak
Haklı büyük
32.haftada çalışabilir raporu aldım. 37. haftada çalışamaz raporu almak gerekiyormu emekli sandığına bağlı olanlar için
Almanız lazım

ben de bugün üç saatlik ayna karşısı sendromundan sonra temizim çok şükür ama bittimmm :))
sezeryan mı olacak senin nasipse?
Sezeryan cnm
Spinal

günaydın kızlar ankarada kar var sabah sabah ben de işyerinden camdan izliyorum bu son haftam nasipse:.
Burda yarım kolluyuz :)
Buyrun gelin

Ay kızlar doğum yapıncada girelim zaman buldukça buraya deneyimlerimizi paylaşalım kopmayalım
Tabikide
Bebek uydukça kopmayalım
Yazalım

Karlı ve buz gibi bir Ankara sabahından günaydın güzel anneler benim de randevum 18 Kasım...bir de ben 0 numara Bebek bezi 30 lu aldım belki direk 1 numaraya geçeriz diye mini minnacık zaten yavrumun bezi :)

Kızlar dr da son muayanedeydik
51cm 3300 olmuş 1 haftada 200gr daha alsa süper olur meyve yiyim
Dr muhtemelen 3300 3500 arası olur dedi
Doğa'm
Salı günü inşallah 9 da yatış
Öğlene doğru kavuşmaca inşallah
Ayağımdaki yara ve elimdeki kaşıntı ile beraber döküntü için dr cildiyeye yönlendirdi
Normalde gebeliğin ilk aylarında olur dedi
Tahlil istedi
Sonuca göre dahiliyeye yönlendiririm dedi
Böylebizde

Karlı ve buz gibi bir Ankara sabahından günaydın güzel anneler benim de randevum 18 Kasım...bir de ben 0 numara Bebek bezi 30 lu aldım belki direk 1 numaraya geçeriz diye mini minnacık zaten yavrumun bezi :)
Ayy Ankara'yı özledim valla ne güzel elinde sıcak çikolatayla karın yağışını izle çok özendim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…