- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
kızlar süt sağma makinesi aldınız mı ? bi de hangi marka aldınız ?
Hc haberim yok cnm.Bilginiz varm hiç, efsanehayat bebeği kendi nasılmış, birbirimizi tanımasak ta merak ediyoruz, belki Facebook Kullanıcıları bilir?..
Ewt bliorum cnm arkadas kunfeyekun yapti dedide karistirmis. Ona sasirdik:)Ooo efsanehayat coktan dogum yapti. Erken dogum oldu onunki. 26 mi 28 haftalik mi neydi belki daha once tam hatirlamiyorum. Ama ondan sonra girmedi buraya.
AzRASILAM haberin varmi ?
Olsun oda bambaşka bi duygudur ses olur evde küçükse bide yerim onu
canım 38+3 te zaten 39 a girmiş olmuyo musun hatta 39 un tam ortasında olucaksınAnladim canim
Allah hayirlisini nasip etsin
Banada 38+3 e sezeryan icin gun verdi ama 39 a girmeden dusunmuyorum
Dogru bebek duzensiz kilo aliyorsa genelde 1 hafta erken alabiliyorlar bebek disarda daha guzel gelisiyormus kuzeniminde 37 bitmeden yapmislardi 2700 le dogum yapti masallah suan oglu demir gibi cok guzel gelisimi.
Rabbim swninde evladini saglikla versin kucagina
ben aldım yeni doğum yapan bir ark.ım mutlaka al dedi sebebi ise bebek ilk zamanlr emmiyor veya emmekte güçlük çekip tam boşaltamıyorsa göğüsü , göğüş şişiyor ve sancı yapıyor hemde dayanılmaz bir sancı diyor dolayısı ile sağarak göğüsü boşaltmak gerekiyormuş . ark.ta öyle oldu. almasaydm dedi hemen gidip almak zorunda kalacaktık Allahtan hazırda vardı dedi. bunu düşünerek almak gerek diye düşünüyorum . ki daha sonra çalışma hayatınız devam edecekse iştede sağmak zorunda kalacaksınız .
her marka için iyi ve kötü bir çok yorum bulabilirsiniz. ark.ım babyme ninkini aldı ve memnun kendince gayet iyi diyor. ben e-bebekte kullanan biri tavsiye etti mamajo aldım umarım memnun kalrım . ama sanırım avente deli paralar vermek çok mantıklı değil onu kullanıpta hiç gerek yok okadar para vermeye diyen çok insan var.
Ah bende 8 ayımı eşsiz geçirdim. Tam hamile kaldım eşimin tayini çıktı başka ile benimde zor geçen bi hamileliğim oldı annem bakmak zorunda kaldı hafta sonları görüşüyoruz sadecce çok iyi anlkyorum inanılmaz zor.bütün yükü tek omuzlamak . Siz neden uzaksınızz
Çok doğru cnm rabbim ayırmasın...gece bazen korkarsam falan elimi degdiriyorum o bile bi huzur veriyo rabbim tez zamanda kavuştursun sizi de inşallahh hep mi uzakta eşin
HAYR DİYELİM CANIM HAYR OLSUN RÜYALARI YORUMLAMAYALIM DOĞUMA YAKIN GÖRÜLEBİLECEK ŞEYLER DUA EDELİM BİRBİRİMİZE BU SAYFA BU GÜZEL DOSTLUKLAR PAYLASIMLAR HAMİLELİK SÜRECİNDE ÇOK İYİ ÇOK GÜZEL TAKİP EDEBİLİYORUM SADECE TABI BAZI YAZILARA YETISEMIYORUM RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNGünaydın gün sayan anne adayları
Ne soğuk bıgün ya, doğalgazı açma vakti gelmiş.
Dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm, daha doğrusu kızım doğmuş ama Nasıl doğum yaptım hatırlamıyormuşum, elimi karnımda gezdiriyorum kesik var mı diye, yok. Ama alt tarafta da hiç bir şey hissetmiyorum ama karnım boşalmış. Sonra bebeğimi gösteriyorlar, o hani ilk görüşte olan aşk varmış ya hiç olmuyor, sevmiyorum bebeği, Nasıl üzüldüm rüyamda bile, ben kızımı sevemeyecek miyim diye, ama hemen alıp emzirmeye başlıyorum, sanki yıllardır emziriyormuşum gibi çok kolay oluyor, kızım da Nasıl emiyor. Sonra çok saçma bir şekilde biz bebeği odada bırakıp başka bir yere gidiyoruz tv falan izliyoruz saatlerce, birinin aklına geliyor Bebek acıkmıştır diye, odaya gidiyorum Bebek konuşuyor niye beni burda bırakıp gittiniz ben acıktım diyor, ben şaşırıyorum sen Nasıl konuşursun daha yeni doğdun diyorum biraz korkuyorum da sen benim gerçekten bebeğim değilsin filan diyorum sonra uyandım. Hayır olsun inşallah ya, çok tuhaf bir rüyaydı hala etkisinden çıkamadım
Salı günü inşallah hiç deme çok heyecanlıyım ilk gibiAzRASILAM teşekkürler canım
seninde haftayaydı sanırım sezeryenin
midemde kelebekler uçuşuyor, sende durum lar nasıl
Canım gittim k.doğumcumaBen varım 3 gündür ellerimde ayaklarımda kasıntı kızarıklık deli oluyorum cilt doktoruna gittim kolestaz bakıldı cıkmadı. Bi krem verdigeçmezse serum yapıolarms hamilelere özel, ki kendi doktorum da hamilelikte geçmez kolay kolay doğumdan sonra geçer dedi
Eylül annesi oldu o :)Ooo efsanehayat coktan dogum yapti. Erken dogum oldu onunki. 26 mi 28 haftalik mi neydi belki daha once tam hatirlamiyorum. Ama ondan sonra girmedi buraya.
AzRASILAM haberin varmi ?
Benim 11 yaşında kızım kıskanıyorInsallah tabiki dusundurucu guldul eglendik ama
Daha 2 bucuk yasinda bile bi hirsi olusmus dogmadan hemde.
Tika derkenki yuzunun aldigi sekil
Habire hazirlanan valizi acip anne bebenin demesi.
Yani kardesi olacagini onden demelisin diyenleri dinledigim dogrumu yaptm bilmiyorum ama
O kendini coktan hazirladi bir bebek fikrine
Almanız lazım32.haftada çalışabilir raporu aldım. 37. haftada çalışamaz raporu almak gerekiyormu emekli sandığına bağlı olanlar için
Sezeryan cnmben de bugün üç saatlik ayna karşısı sendromundan sonra temizim çok şükür ama bittimmm :))
sezeryan mı olacak senin nasipse?
Burda yarım kolluyuz :)günaydın kızlar ankarada kar var sabah sabah ben de işyerinden camdan izliyorum bu son haftam nasipse:.
TabikideAy kızlar doğum yapıncada girelim zaman buldukça buraya deneyimlerimizi paylaşalım kopmayalım
Ben de almadım daha son randevu da bakıyım kaç kilo olmuş ona göre alıcan prima yada molfix kullanıyordum ablamızda buna da onlardan alıcam galibaBEN DE BEBEK BEZİ ALMADIM DAHA İLK NE MARKA ALMALIYIM SAĞLIKLI OLSUN İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ NELER
Ayy Ankara'yı özledim valla ne güzel elinde sıcak çikolatayla karın yağışını izleKarlı ve buz gibi bir Ankara sabahından günaydın güzel annelerbenim de randevum 18 Kasım...bir de ben 0 numara Bebek bezi 30 lu aldım belki direk 1 numaraya geçeriz diye mini minnacık zaten yavrumun bezi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?