Kızlar dr da son muayanedeydik
51cm 3300 olmuş 1 haftada 200gr daha alsa süper olur meyve yiyim
Dr muhtemelen 3300 3500 arası olur dedi
Doğa'm
Salı günü inşallah 9 da yatış
Öğlene doğru kavuşmaca inşallah
Ayağımdaki yara ve elimdeki kaşıntı ile beraber döküntü için dr cildiyeye yönlendirdi
Normalde gebeliğin ilk aylarında olur dedi
Tahlil istedi
Sonuca göre dahiliyeye yönlendiririm dedi
Böylebizde
Doğal olarak çok heyecanlıyım yaOy masallah 1 haftadan az kaldi ne guzel. Rabbim saglikla bulusturmayi nasip etsin.
Kilosu falan da gayet iyi doguma hazir minik kiz :)
Boyle okuyunca bende cok sabirsizlaniyorum ama daha erken biraz daha buyusun bizimki. Azicik kilo alsin :)
Bu sene kış gelmicek :) o belli olduHahah :) Aynen canım. Eşim akşamları uzun kollulara geçti ama bende zaten içerden ısıtma var. Hala kısa kollu ve pijamalarımda diz altı. Gün içerisinde de işe giderken bluz üzerine hırka alıyorum yetiyor, çoğu kez çıkartıyorum sıcakladım diye hırkayı. Bebişler doğduğunda da ilk günler böyle devam eder havalar inşallah. Oda sıcaklığı çok güzel, klima vb açmaya gerek kalmıyor.
Prime aldım cnm ben premium care sadece 1 paket Yeni doğan aldım çünkü iyimi gelecek nasıl olacak bilmiyorum deneyip ne iyi gelirse değiştiririm dedimBEN DE BEBEK BEZİ ALMADIM DAHA İLK NE MARKA ALMALIYIM SAĞLIKLI OLSUN İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ NELER
Aynı gün mü yatıracaklar canım. Beni çarşamba çağırdı yatacak şekilde gel perşembede alayım dedi ay çok az kaldı Nasıl heyecanlıyımKızlar dr da son muayanedeydik
Doğa'm
Ayağımdaki yara ve elimdeki kaşıntı ile beraber döküntü için dr cildiyeye yönlendirdi
Tahlil istedi
Böylebizde
Oğlum 3 yaşını doldurdu. 6 ay oldu bezi bırakalı. Prima ve huggiesden memnun kalmıştım. Molfix ıslaklığı cilde temas ettiriyor. Ben memnun kalmadım. Onu kullandığımda genelde pişik oluyordu. Her bebegin bünyesi farklı tabi. Yine prima aldım gelecek bebeğime. huggiesle karışık devam ederim herhalde.BEN DE BEBEK BEZİ ALMADIM DAHA İLK NE MARKA ALMALIYIM SAĞLIKLI OLSUN İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ NELER
Doğal olarak çok heyecanlıyım ya
Haftaya bugün inşallah
Kucağımda olacak
İnanamıyorum
Yetebilecekmiyim sütüm olacakmı
Eee ameliyat oluyorum nasıl ayaklanacam
Bilmiyorum yaa
Büyük kızım kıskanacak mı
Nasıl olacak
Bir dünya kafam dolu
Ayy Ankara'yı özledim valla ne güzel elinde sıcak çikolatayla karın yağışını izleçok özendim valla
1 numara prima Premium care aldım canım benBEN DE BEBEK BEZİ ALMADIM DAHA İLK NE MARKA ALMALIYIM SAĞLIKLI OLSUN İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ NELER
Gozun aydin canim. Ne guzel az kaldi kavusmanaKızlar dr da son muayanedeydik
Doğa'm
Tahlil istedi
Böylebizde
Prima premium care direk 1 numara aldim benBEN DE BEBEK BEZİ ALMADIM DAHA İLK NE MARKA ALMALIYIM SAĞLIKLI OLSUN İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ NELER
Ayyy sırf o manzara için Ankara'ya gelesim geldi vallaSokaklara yakında rengarenk lambaları da takarlar ağaçları ışıklandırırlar yeni yıl heyecanı sarar herkesi bir de kar yağarsa missssss :)
Doğa'm
Tahlil istedi
Böylebizde
Duyduğum buydu canım benim ama bazı akşamları bilek ağrısı beni de uyutmuyor kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum
Doğa'm
Tahlil istedi
Böylebizde
Allahtan namazda sıkıntı Yok hala normal kılabiliyorum da 1-2 haftaya oturarak kılarım muhtemelen . Ama dediğin gibi kızımda kaç Yusuf süresi,enbiya suresi,Meryem suresi okumuştum. Şimdi sanırım tüm enerjim kızla gidiyor anlamıyorum
hamilelik yüzünden diye biliyorum ben çünkü haftalar ilerleyince başldı bende ve değerlerimde bir sıkıntı yok. Son zamanlar olunca çeşit çeşit ağrı çekiyoruz herbirimizMrb kızlar , ben 33. haftadayım , benm de hem bileklerim hem eklemlerim ve kemiklerim agıyor gece de uyuşuyor40. haftaya kadar devam edecek mi böyle , henüz ödemim yok ellerimde ya da bacaklarımda .
haftaya kontrolüm var , dr a soracagım , vitamin eksikliği filan mı var acaba ?
Ay Ankaranın neresindesiniz kar mı yağdıKarlı ve buz gibi bir Ankara sabahından günaydın güzel annelerbenim de randevum 18 Kasım...bir de ben 0 numara Bebek bezi 30 lu aldım belki direk 1 numaraya geçeriz diye mini minnacık zaten yavrumun bezi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?