2016 Aralık Anneleri

Oy masallah 1 haftadan az kaldi ne guzel. Rabbim saglikla bulusturmayi nasip etsin.
Kilosu falan da gayet iyi doguma hazir minik kiz :)
Boyle okuyunca bende cok sabirsizlaniyorum ama daha erken biraz daha buyusun bizimki. Azicik kilo alsin :)

Belki inanmayacaksın ama biz halen yarım kolla dolaşıyoruz
ekonomistgonul de eminim öyledir :)

Hahah :) Aynen canım. Eşim akşamları uzun kollulara geçti ama bende zaten içerden ısıtma var. Hala kısa kollu ve pijamalarımda diz altı. Gün içerisinde de işe giderken bluz üzerine hırka alıyorum yetiyor, çoğu kez çıkartıyorum sıcakladım diye hırkayı. Bebişler doğduğunda da ilk günler böyle devam eder havalar inşallah. Oda sıcaklığı çok güzel, klima vb açmaya gerek kalmıyor.

Oy masallah 1 haftadan az kaldi ne guzel. Rabbim saglikla bulusturmayi nasip etsin.
Kilosu falan da gayet iyi doguma hazir minik kiz :)
Boyle okuyunca bende cok sabirsizlaniyorum ama daha erken biraz daha buyusun bizimki. Azicik kilo alsin :)
Doğal olarak çok heyecanlıyım ya
Haftaya bugün inşallah
Kucağımda olacak
İnanamıyorum
Yetebilecekmiyim sütüm olacakmı
Eee ameliyat oluyorum nasıl ayaklanacam
Bilmiyorum yaa
Büyük kızım kıskanacak mı
Nasıl olacak
Bir dünya kafam dolu

Bu sene kış gelmicek :) o belli oldu
Gelmesin de
Sıcak iklime alışkın olan insanlar 10 derece altı olunca kar havası gibi hissediyoruz

Aynı gün mü yatıracaklar canım. Beni çarşamba çağırdı yatacak şekilde gel perşembede alayım dedi ay çok az kaldı Nasıl heyecanlıyım

BEN DE BEBEK BEZİ ALMADIM DAHA İLK NE MARKA ALMALIYIM SAĞLIKLI OLSUN İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ NELER
Oğlum 3 yaşını doldurdu. 6 ay oldu bezi bırakalı. Prima ve huggiesden memnun kalmıştım. Molfix ıslaklığı cilde temas ettiriyor. Ben memnun kalmadım. Onu kullandığımda genelde pişik oluyordu. Her bebegin bünyesi farklı tabi. Yine prima aldım gelecek bebeğime. huggiesle karışık devam ederim herhalde.

Benim de kafam bir suru soru. Normal dogum istiyorum ama korkuyorum da. Ne zaman olucak.Nasil olucak dayanabilecek miyim. hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik her şey daha iyi olucak eminim.

Sokaklara yakında rengarenk lambaları da takarlar ağaçları ışıklandırırlar yeni yıl heyecanı sarar herkesi bir de kar yağarsa missssss :)
Ayy Ankara'yı özledim valla ne güzel elinde sıcak çikolatayla karın yağışını izle çok özendim valla

Gozun aydin canim. Ne guzel az kaldi kavusmana saglikli kolay bi sekilde kavus insallah yavruna

Sokaklara yakında rengarenk lambaları da takarlar ağaçları ışıklandırırlar yeni yıl heyecanı sarar herkesi bir de kar yağarsa missssss :)
Ayyy sırf o manzara için Ankara'ya gelesim geldi valla
Öğrencilikle birlikte 8 yılım geçti orada okulumu da çok severdim ahh ahh yaşlandım ben yaaa

maşallah sağsağlim kucağına al inşallah :)

Duyduğum buydu canım benim ama bazı akşamları bilek ağrısı beni de uyutmuyor kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum

Mrb kızlar , ben 33. haftadayım , benm de hem bileklerim hem eklemlerim ve kemiklerim agıyor gece de uyuşuyor 40. haftaya kadar devam edecek mi böyle , henüz ödemim yok ellerimde ya da bacaklarımda .
haftaya kontrolüm var , dr a soracagım , vitamin eksikliği filan mı var acaba ?

Oy maşallah Doğacığa annesi.Kocaman kız olmuş. Bundan sonrası en güzel anlar, Allah yardımcın olsun salı günü. Kaşıntılara da çok geçmiş olsun. Herşey gönlünce olsun, bebiş doğar doğmaz şapur şupur emsin annesini

canım okuyamıyorsan dinlemeye çalış. bende okuyamıyorum ama en azından ütü yaparken mutfaktayken açıyorum youtubedan dinliyorum. namazı oturarak kılıyorum hatta farzını kılıyorum Rabbim kabul eder inşallah çok sıkıştırıyor bebiş hem idrar kesesini hemde beni hareketlerimi kısıtlamaya başladı iyice.

bi de bebek doğduğunda uyurken yanından Yasin ve Fetih suresi aç acım onun da etkisi varmış bebeğe

hamilelik yüzünden diye biliyorum ben çünkü haftalar ilerleyince başldı bende ve değerlerimde bir sıkıntı yok. Son zamanlar olunca çeşit çeşit ağrı çekiyoruz herbirimiz

Karlı ve buz gibi bir Ankara sabahından günaydın güzel anneler benim de randevum 18 Kasım...bir de ben 0 numara Bebek bezi 30 lu aldım belki direk 1 numaraya geçeriz diye mini minnacık zaten yavrumun bezi :)
Ay Ankaranın neresindesiniz kar mı yağdı ben Etimesguttta oturuyorum da merak ettim burda bişi yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…