2016 Aralık Anneleri

maalesef 1 aydır yaşıyorum ve son 2 haftadır feci durumdayım . karaciğer enzimlerinin yükselmesi sebebiyle oluyor. bir sürü test yapılyıro iki haftadır bakalım bu cmretsi çıkacak sonuça göre karar verip ya bebeğimi erkenden alacaklar yada ilaç başlatıcaklar kaşıntı için . ama kadın doğum o ilacı kullanmamaı pek istemiyor çünkü bebeğin gelişimini yavaşlatıp durduruyormuş. o sebeple çok iyi takip gerekmiş .
ama gastroentolog ise daha fazla artmaması gerek karaciğere hasar verdiremem ozaman bebek alınacak diyor.
işte bu cumrtesi çıkan sonuçlara göre karar vericekler.
sizde ihmal etmeyin gerçi sizin 38 . hafta olmuş alınsa bile sorun olmaz en azından boşuna kaşıntı çekmemiş olursunuz. benmkini 35 de alacaklardı nerddeyse.cmrtesi 36 olucam inş. benm bile içim rahat hiç stres yapmayın yani . ve doğumla birlikte kesilecek dedi her iki dr da .
sağlıcakla kalın inş.

Bugüne kadar sağ tarafta yatan cocuk 2-3 gündür sola yerleşti nasıl olduysa..ztn bi türlü çözemiyorum neresi nerde. Doktor kafası aşağıda diyo ama hareket ve duruşuna göre bana hiç öyle gelmiyo bu arada ben de de2 gündür ishal var biran önce doğursak Allahın izniyle . İlk gebeliğin cahilliği beni yordu

Hayirli gunler guzel anneler.
Bugun nts ye girdim sancim cikmadi
simdi eve geldim gene kas kati kesildi karnim
Ultrasyona sokmadi doktor goremedim bonibonu
Gelecek hafta tekrar nts ve ultrasyon yapariz dedi.

Buarada hanimlar yenidogan sunneti dusunuyorum hemen ertesi gun bi saglik sorunu yoksa tabiki.
sizin bu konudaki fikriniz nedir biraz zaman gecsemi yoksa hemen yapmakmi mantikli olir

Sorma valla bende kızıma hamileyken umreye gitmiştim 20 gün orda zaten her vakitten sonra Yasin amme okuyordum. Geldiğimde de 2 kere hariç etmiştim. Ama bu sefer elim bi türlügityor neden böyle oldu anlamadım
Ben bu gebeliğimde hiç kuran falan okumadım niye böyle oldum bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi namaz kuran olmadan.....rabbim yardım eder inşallah
ya ben de dünden beri kendime kızıyorum,maddi her şeyi tamamladık çok şükür ama manevi hiç hazırlık yapamadım
namazımı kılıyorum çok şükür ama yarım hatimim var tamamlayamadım
bi de bu sabah itibariyle her gün 1 yasin okumaya karar verdim
isterseniz birbirimizi motive etmek açısından her gün okuyup haber verelim, sen okudun mu diye soralım
belki zorunlu hissedip okuruz

Ayyy sırf o manzara için Ankara'ya gelesim geldi valla
Öğrencilikle birlikte 8 yılım geçti orada okulumu da çok severdim ahh ahh yaşlandım ben yaaa

Öğrenciliğini Ankara da yaşayanlar genelde sevmiyorlar ama bende kesinlikle sana katılıyorum :) yaşlandık walla ah diyorum nerede o eski günlerim tay gibiydim :) bir tane kırışıklığın yoktu kilom yoktu :)

Bana uyar bu hafta izinliyim evde olucam

Egeli olmama rağmen Ankara'nın griliğini çok severim. Ahhh ahh yaa günlerce uyumasam gık demezdim ne günlerimiz oldu, şimdi 1 saat az uyusam kafam kalkmıyor

Ben de hastaneden çıkmadan sünnetini de yaptırayım istemiştim oğlumda. Ama sarılık gibi riskleri atlatmadan pek önermiyorlar, yapmak da istemediler zaten. Hem sağlık olarak annenin de biraz toparlanması iyi olur, bence tabii...
7 aylıkken yaptırdık lokal anestezi ile. 1 kere ağrı kesici kullandım sadece, hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür. 3 günde de iyileşti.
Daha da erken olabilirdi aslında, 2-3 aylıkken filan...

Çok iyi olur. 41 Yasin başlamıştım 4 tane okudum kaldı sonra. Onu tamamlarım bu sayede...

mrb , karaciğer enzimlerinize bakıldımı peki kaşıntının ordan olmadığı netleştidemi ilaç verildi size.

ne kadar güzel normal doğum olması için aslında hiç sorun yok ve müdahale ediyorlar burda olsa hemen keser alırlar valla. bu fırsatı değerlendir normal yap ben çok isterdim.

ya onlar kaynanalık yapınca sen de gelinlik yapıyorsun mecburen başka türlü ezmeye kalkıyorlar ve çok can sıkıcı şeyler yaşanıyor. istediğin ismi koy..

ana kucağının kendisine özel yapılmışsa kullan tabi canım ben bilmiyordum öyle olduğunu. bazı anneler içine yastık fln koyuyor kendisi ayrıca onlar çok tehlikeli.

bence öne alma ya geç döllenme ise bebek daha geriden geliyor demek ki dr un bildiği var dayanmaya çalış canım.

çok iyi yapıyorsun canım ben bir yerde okumuştum, sen ablasın abi oldun artık gibi şeyler söyleyip çocuğa aşırı sorumluluk yüklememek gerekiyormuş. o zaman o da çocuk olduğu için ve aslında ilgi beklediği için kötü bir şey yaptığını düşünüyormuş içten içe.

bence önden söylemen iyi olmuş. ben face de bir yerde okudum hastaneye giderken abla olan bebeğe de ayrı çanta hazırlamışlar, o da benim çantam die seviniyormuş. bir de hediye almışlar kardeşin getirdi bunu sana diye

ne güzel ya sabahları o kadar üşüyorum ki evden çıkarken. 7 de çıkıyorum , işyerinde de terliyorum herkes hırka ile otururken ben herşreyi çıkarıp kolsuzla geziyorum napim. herşeyin hayırlısı canım hiç endişelenme eğer sağlık sorunu yoksa her annenin sütü bebeğine yeter. baştan sütüm gelecek diye kendini hazırla ve biberon fln hemen pes etme mama verme. illa vereceksen de kaşıkla ver biberona alışmasın. aylardır okuduklarımdan çıkardıklarım bu.

Bende Ege aşığıyım ama :) burnumda tütüyor Cunda Alaçatı Şirince :) değil mi sabahlara kadar kıkır kıkırdardık uyku zerre umrumuzda olmazdı...ne günlerdi...aynen öyle temizlik yaptım her yeri sildim süpürdüm diyenlere maaşallah diyorum...
Egeli olmama rağmen Ankara'nın griliğini çok severim. Ahhh ahh yaa günlerce uyumasam gık demezdim ne günlerimiz oldu, şimdi 1 saat az uyusam kafam kalkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…