- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
Allah kabul etsin canım hepimizin dualarınıEvet cnm bnde onlari okuyorum
Kızlar yarın dr muayenem var ama bugün ellerimde aniden egzama benzeri bişeyler oluştu ve kaşıntılı
Ayaklarım deseniz bildiğin yara bere içinde ve o da özellikle kaşıntılı
Nette biraz baktım gebelik kolastazı olabilir diyor
Başka yaşayan var mı bu durumu
Hoş, güzel günlerde kullanın inşallah.Pardon kizlar yanlis resim ekledim
Buydu asıl sipariş ettigimEki Görüntüle 1912278
Sorma valla bende kızıma hamileyken umreye gitmiştim 20 gün orda zaten her vakitten sonra Yasin amme okuyordum. Geldiğimde de 2 kere hariç etmiştim. Ama bu sefer elim bi türlügityor neden böyle oldu anlamadım
ya ben de dünden beri kendime kızıyorum,maddi her şeyi tamamladık çok şükür ama manevi hiç hazırlık yapamadımBen bu gebeliğimde hiç kuran falan okumadım niye böyle oldum bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi namaz kuran olmadan.....rabbim yardım eder inşallah
Ayyy sırf o manzara için Ankara'ya gelesim geldi valla
Öğrencilikle birlikte 8 yılım geçti orada okulumu da çok severdim ahh ahh yaşlandım ben yaaa
Pardon kizlar yanlis resim ekledim
Buydu asıl sipariş ettigimEki Görüntüle 1912278
Bana uyar bu hafta izinliyim evde olucamya ben de dünden beri kendime kızıyorum,maddi her şeyi tamamladık çok şükür ama manevi hiç hazırlık yapamadım
namazımı kılıyorum çok şükür ama yarım hatimim var tamamlayamadım
bi de bu sabah itibariyle her gün 1 yasin okumaya karar verdim
isterseniz birbirimizi motive etmek açısından her gün okuyup haber verelim, sen okudun mu diye soralım
belki zorunlu hissedip okuruz
Ay Ankaranın neresindesiniz kar mı yağdıben Etimesguttta oturuyorum da merak ettim burda bişi yok şükür
Egeli olmama rağmen Ankara'nın griliğini çok severim. Ahhh ahh yaa günlerce uyumasam gık demezdim ne günlerimiz oldu, şimdi 1 saat az uyusam kafam kalkmıyorÖğrenciliğini Ankara da yaşayanlar genelde sevmiyorlar ama bende kesinlikle sana katılıyorum :) yaşlandık walla ah diyorum nerede o eski günlerim tay gibiydim :) bir tane kırışıklığın yoktu kilom yoktu :)
Ben de hastaneden çıkmadan sünnetini de yaptırayım istemiştim oğlumda. Ama sarılık gibi riskleri atlatmadan pek önermiyorlar, yapmak da istemediler zaten. Hem sağlık olarak annenin de biraz toparlanması iyi olur, bence tabii...Hayirli gunler guzel anneler.
Bugun nts ye girdim sancim cikmadi
simdi eve geldim gene kas kati kesildi karnim
Ultrasyona sokmadi doktor goremedim bonibonu
Gelecek hafta tekrar nts ve ultrasyon yapariz dedi.
Buarada hanimlar yenidogan sunneti dusunuyorum hemen ertesi gun bi saglik sorunu yoksa tabiki.
sizin bu konudaki fikriniz nedir biraz zaman gecsemi yoksa hemen yapmakmi mantikli olir
Çok iyi olur. 41 Yasin başlamıştım 4 tane okudum kaldı sonra. Onu tamamlarım bu sayede...ya ben de dünden beri kendime kızıyorum,maddi her şeyi tamamladık çok şükür ama manevi hiç hazırlık yapamadım
namazımı kılıyorum çok şükür ama yarım hatimim var tamamlayamadım
bi de bu sabah itibariyle her gün 1 yasin okumaya karar verdim
isterseniz birbirimizi motive etmek açısından her gün okuyup haber verelim, sen okudun mu diye soralım
belki zorunlu hissedip okuruz
Ben varım 3 gündür ellerimde ayaklarımda kasıntı kızarıklık deli oluyorum cilt doktoruna gittim kolestaz bakıldı cıkmadı. Bi krem verdigeçmezse serum yapıolarms hamilelere özel, ki kendi doktorum da hamilelikte geçmez kolay kolay doğumdan sonra geçer dedi
ne kadar güzel normal doğum olması için aslında hiç sorun yok ve müdahale ediyorlar burda olsa hemen keser alırlar valla. bu fırsatı değerlendir normal yap ben çok isterdim.Kizlar merhaba
Ben geldim doktordan. Bugün hastanedeki uzman doktor bakti iyice inceledi. Ilk defa gördüm bu doktoru. Bebek ters, poposu asagida kafasi sag üstte. Simdi önümüzde bir secenek var. Bu yöntemde bebege doktor ultrasonla bakarak disaridan elle cevirmeye calisiyor. Bunun icin bebegin durumu uygun mu diye bakti. Plasentam öndeymis, bu bir dezavantaj cünkü bu yöntemle plasentanin ayrilma riski var. Bu durumda acilen sezeryana aliniyorsunuz. Ama doktor ben plasentada öyle bir zorlanma görürsem aninda birakirim iptal ederim dedi. Kordonu da ensesinden geciyor, cevirirken kordonun dolanma ihtimali olabilir ama olmayabilir de. Ve kordon dolanmasi cok tehlikeli bir durum degilmis. Bu sekilde dogan cok bebek varmis. Dolanmasa iyi tabi. Suyu iyiymis, bu bir avantaj. Bebegin pozisyonu da döndürmeye uygunmus. Sonuc olarak doktor kolayca cevirebilecegimi düsünüyorum dedi. Normalde alman doktorlar cok emin olmazlarsa böyle rahat konusmuyorlar.
Bu isi 20 senedir yapan bir doktormus ve ayda 3-4 kere yapiyorum dedi. Simdiye kadar acil sezeryana alinan olmadi ama kücük de olsa risk her zaman var dedi. Bu uygulamayi yaparken ameliyathane bos ve doktor ve hemsireler benim icin hazir olacakmis. Ayrica yapildiktan sonra bir gece hastanede kalacagim.
Önümüzdeki secenekler: 1- bu uygulamayi 37+1 de yaptirmak, %50 ihtimalle bebek dönecek. Riskli bir durum olursa 37+1 de sezeryan dogum yapmis olcam. 2- Iki gün sonra gidip uygulamayi istemedigimi söylersem bana 39+2 veya 39+3 icin sezeryan günü verecekler.
Simdi ben de diyorum ki madem her iki durumda da sonum sezeryan olarak görünüyor, bir deneyeyim. Tek kötü yani deneme basarisiz olursa 2 hafta erken dogmus olacak bebek. Bu da iyi degil ama pozitif düsünmeye calisiyorum.
Cok yazdimkafam biraz dolu ondan...
ya onlar kaynanalık yapınca sen de gelinlik yapıyorsun mecburen başka türlü ezmeye kalkıyorlar ve çok can sıkıcı şeyler yaşanıyor.çok teşekkürler canım içime çok sinerek koydum bende duruyu sinerek sesleniyorum ona. kendisi 4 oğlununda ismini koymamış daha nişanlıykenden anlatmıştı ne kadar kötü keşke ısraretseymişsin demiştim. şimdi kendi aynısını bana yapıyor. tam kaynana tam bende gelin kelimesinin hakkını veriyorum verdirtiyo
ana kucağının kendisine özel yapılmışsa kullan tabi canım ben bilmiyordum öyle olduğunu. bazı anneler içine yastık fln koyuyor kendisi ayrıca onlar çok tehlikeli.
bence öne alma ya geç döllenme ise bebek daha geriden geliyor demek ki dr un bildiği var dayanmaya çalış canım.Aa benim sat.ım 27 kasım yalnız geç döllenme yüZünden 3 aralığa çekmiştik . Ayyyy ben doktorumla konuşup doğumu öne mi çeksem acabahem ağrılarım fazlalaştı baya baya bugün evden dışarı bile çıkamadım
çok iyi yapıyorsun canım ben bir yerde okumuştum, sen ablasın abi oldun artık gibi şeyler söyleyip çocuğa aşırı sorumluluk yüklememek gerekiyormuş. o zaman o da çocuk olduğu için ve aslında ilgi beklediği için kötü bir şey yaptığını düşünüyormuş içten içe.Sen kendini baştan şartlandırıyorsun canım,neden ikinci plana atılsın. Sen böyle düşünürsen çocuk neler neler düşünür. Benim de kızım var 3.5 yaşında olacak insallah oğlun doğunca onun ilgi zamanı ayrı olacak kızımın ayrı. Kesinlikle kızıma da sen ablasın,sen yapma demem dedirtmem de. İkisi de ikinci planda değil ailem hep birlikte birinci sırada olacak öyle düşün Şen'de
bence önden söylemen iyi olmuş. ben face de bir yerde okudum hastaneye giderken abla olan bebeğe de ayrı çanta hazırlamışlar, o da benim çantam die seviniyormuş. bir de hediye almışlar kardeşin getirdi bunu sana diyeInsallah tabiki dusundurucu guldul eglendik ama
Daha 2 bucuk yasinda bile bi hirsi olusmus dogmadan hemde.
Tika derkenki yuzunun aldigi sekil
Habire hazirlanan valizi acip anne bebenin demesi.
Yani kardesi olacagini onden demelisin diyenleri dinledigim dogrumu yaptm bilmiyorum ama
O kendini coktan hazirladi bir bebek fikrine
ne güzel ya sabahları o kadar üşüyorum ki evden çıkarken. 7 de çıkıyorum , işyerinde de terliyorum herkes hırka ile otururken ben herşreyi çıkarıp kolsuzla geziyorum napim. herşeyin hayırlısı canım hiç endişelenme eğer sağlık sorunu yoksa her annenin sütü bebeğine yeter. baştan sütüm gelecek diye kendini hazırla ve biberon fln hemen pes etme mama verme. illa vereceksen de kaşıkla ver biberona alışmasın. aylardır okuduklarımdan çıkardıklarım bu.Doğal olarak çok heyecanlıyım ya
Haftaya bugün inşallah
Kucağımda olacak
İnanamıyorum
Yetebilecekmiyim sütüm olacakmı
Eee ameliyat oluyorum nasıl ayaklanacam
Bilmiyorum yaa
Büyük kızım kıskanacak mı
Nasıl olacak
Bir dünya kafam dolu
Bu sene kış gelmicek :) o belli oldu
Gelmesin de
Sıcak iklime alışkın olan insanlar 10 derece altı olunca kar havası gibi hissediyoruz
Egeli olmama rağmen Ankara'nın griliğini çok severim. Ahhh ahh yaa günlerce uyumasam gık demezdim ne günlerimiz oldu, şimdi 1 saat az uyusam kafam kalkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?