- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Haklısın canım biz de 39+larda tasarladık doğumu gerçi doktoruma kalsa daha suyumu beklerdi muhtemelen. Kendisi Normal doğum yanlısı ve zorunlu sezaryen pek hoşuna gitmiyor gördüğüm kadarıyla.evet ben sezeryan olcam doktor daha önce erken doğum filan olmazsa planlamayı 39. haftaya yaptı. ama ben 40 a kdr beklemek istiyorum onu dr a sorcam gerçi kendisi öyle fikirleri sevmiyor ama. ne kadar çok anne karnında dursa o kadar iyiymiş anne karnında 1 gün, dışarda 1 haftalık gelişiminden daha önemliymiş düşünsene emme zorluğu falan yaşamaz hem senin için de daha kolay olur süreç memeye tutturmaya çalışcaksın filan.
Ben de özel bir durum yok aslında. Daha önce iki kez düşüğüm oldu ama sonrasında uyuşmazlık iğnesi vuruldum. Doktorum niye her ay tahlil istiyor onu da bilmiyorum .. İyi ki de istemiş geçen üç haftaya kadar negatif olan test bugün pozitif çıktı.bende de var kan uyuşmazlığı bana bir hamilelilğimi ilk öğrendiğimde test yaptılkar birde 28. haftada ikiside negatif çıktı doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre bakıcaz artık dedi dr um yani o 2 tahlil dışında hiç bakılmadı .
sizde özel bir durummu var her ay bakılıyor yoksa bizdemi eksiklik var ben çözemedm şuan .
sağlıklı günler ayrıca
Herkes farklı bişey söylüyor bu durumla ilgili.Benim arkadaşım 7.gün yaptırdı peygamber efendimizin sunnetiymis ben bilmiyordum.Sarılık vs bi sorun olmazsa ben de ilk hafta yaptırmayı düşünüyorum.
İstanbul avrupa yakasinda bildiginiz iyi bi cerrah var mı sünnet için.
İyi de 32 de çalışabilir aldıktan sonra 33te izne ayrilabilirsiniz.37ye kadar çalışabilir demek calismak zorunda demek değil.O yüzden calisamayacaginiz an rapor almak gerek.Görevlinin hata yaptığını düşünüyorum yanlış anlamış olabilir.
Bana 28 de iğne yapılmadı, neden yapılmadı bilmiyorum ama her ay tahlil istiyordu zatenBana da 2 kere test yaptılar negatif çıktı.28.haftada iğne oldum ben.Doğumdan sonra da yapilabilir dedi doktorum ama erken olması tedbir için oluyomus ani kanamalara karşı bebeğin kanı karışmadan o iğnenin olması gerekiyor.28de yapmam 33de kanaman olsa yine yapılır en son doğumda yapılır demişti.
Aman kv dem işte milletten ne duyarsa o doğrudur onun için hamilelik zor gelip istemezsek olurmuş kaşıntı ...insan içindeki canı istemez mi ya
Tsk ederim inş sizin de tamiz cıkaro süpermiş darısı bana inş.geçmiş olsun szede . sağlıklı hamişlikler.
Bana da iğne yapılmadı tahliller negatif cıkıyormus, doktorum doğumdan sınra bebeğin kan grubuna göre gerekirse iğne yapılır dediBana 28 de iğne yapılmadı, neden yapılmadı bilmiyorum ama her ay tahlil istiyordu zaten
Bana da 2 kere test yaptılar negatif çıktı.28.haftada iğne oldum ben.Doğumdan sonra da yapilabilir dedi doktorum ama erken olması tedbir için oluyomus ani kanamalara karşı bebeğin kanı karışmadan o iğnenin olması gerekiyor.28de yapmam 33de kanaman olsa yine yapılır en son doğumda yapılır demişti.
Ben de özel bir durum yok aslında. Daha önce iki kez düşüğüm oldu ama sonrasında uyuşmazlık iğnesi vuruldum. Doktorum niye her ay tahlil istiyor onu da bilmiyorum .. İyi ki de istemiş geçen üç haftaya kadar negatif olan test bugün pozitif çıktı.
En son tahlil ne Zaman yapıldı cnmBana da iğne yapılmadı tahliller negatif cıkıyormus, doktorum doğumdan sınra bebeğin kan grubuna göre gerekirse iğne yapılır dedi
Sağol cnm inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız bebeklerimizi..hım belki düşükten dolayıdır. sıkı takip edilmesi gerekiyordur. dediğiniz gibi iyiki yapmış ama .
ayrıca pozitif bile çıksa eğer ilk bebekse korkmayın çünkü ilk bebekte bir sorun olmuyor bu iğne ve takipler ikinci bebek için . ilk bebek pozitif doğabilir sorun olmuyor. ama iğne olmazsak ikinci ebebk pozitif olduğunda ozaman sıkıntı çıkıyor. ikinci gebeliği korumak adına bu tedbir.
allahın izniyle bir şey olmz .
Bana 28 de iğne yapılmadı, neden yapılmadı bilmiyorum ama her ay tahlil istiyordu zaten
Sağol cnm inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız bebeklerimizi..
Herkes farklı bişey söylüyor bu durumla ilgili.Benim arkadaşım 7.gün yaptırdı peygamber efendimizin sunnetiymis ben bilmiyordum.Sarılık vs bi sorun olmazsa ben de ilk hafta yaptırmayı düşünüyorum.
İstanbul avrupa yakasinda bildiginiz iyi bi cerrah var mı sünnet için.
Güzel bence güle güle giy inşallah..Kızlar kirmizi pijama ismarladim hasrane için netten nasil sizceEki Görüntüle 1912277
Şu aşamada iğne vurulmuyormuş cnm. Demek önemli bir şey olmasa doktorum değerini takip edelim ona göre doğum planlayalım demezdi sanırım. Bakalım hayırlısı olsunnegatif çıkarsa iğneye gerek yok dedi dr um banada vurulmadı hiç iğne . eğer bebek pozitif doğarsa 72 saat içinde anneye iğne vuruyorlar ki oda ikinci bebekte sorun olmaması için yoka doğan bebek için bir durum yok .
eğer negatif doğarsa bebek onu bile vurmayabilirler. ondan sizede vurulmamıştır. ama bu tetst sonucuna göre vururlarmı bilemiyorum tabi.
Evet cnm bnde yan yan diye tutturdum bebis durusunu ebeye sordum yan demisti. Kendi dr gttim dun eliyle gsterdi. Normal dogum pozisyonunda dedi. . Kafasi asagida dedi sirti gobegin oralarda ayaklarda yana dgru kayio isteBugüne kadar sağ tarafta yatan cocuk 2-3 gündür sola yerleşti nasıl olduysa..ztn bi türlü çözemiyorum neresi nerde. Doktor kafası aşağıda diyo ama hareket ve duruşuna göre bana hiç öyle gelmiyobu arada ben de de2 gündür ishal var biran önce doğursak Allahın izniyle . İlk gebeliğin cahilliği beni yordu
Bana uyar bu hafta izinliyim evde olucam
Çok iyi olur. 41 Yasin başlamıştım 4 tane okudum kaldı sonra. Onu tamamlarım bu sayede...
Tamam kızlar mümkün olduğunca okuruz inşallahİnşallah ben gene tembellik yapmazsam okuyalım
Şu aşamada iğne vurulmuyormuş cnm. Demek önemli bir şey olmasa doktorum değerini takip edelim ona göre doğum planlayalım demezdi sanırım. Bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?