2016 Aralık Anneleri

Haklısın canım biz de 39+larda tasarladık doğumu gerçi doktoruma kalsa daha suyumu beklerdi muhtemelen. Kendisi Normal doğum yanlısı ve zorunlu sezaryen pek hoşuna gitmiyor gördüğüm kadarıyla.
İnşallah hiçbirimiz emzirme zorluğu yaşamayız bebeklerimiz doğar doğmaz emmeye başlar.

Ben de özel bir durum yok aslında. Daha önce iki kez düşüğüm oldu ama sonrasında uyuşmazlık iğnesi vuruldum. Doktorum niye her ay tahlil istiyor onu da bilmiyorum .. İyi ki de istemiş geçen üç haftaya kadar negatif olan test bugün pozitif çıktı.

demekki 32.den sonra çalışabilir raporunu bozdurmayıp devam ettinse bu senn o tarihe kadar çalıştığını gösteriyor demektir. ve rapora gerek görmemiş olabilirler. 32 den sonra ara bir tarihte ayrılmak istenirse rapora ihtiyaç vardır belki , bilmiyorum . konu basit hani adamn yanlış anlayacağı bir durum yok ama yinede bilmediğimden bişe diyemem tabi. yeni yasa ile birçok şey değişti belki buda onlardan biridir.
bende haftaya test edicem artık . gerçi hr 170 i arayıp soracakmış ordan bilgi alırım .

Bana 28 de iğne yapılmadı, neden yapılmadı bilmiyorum ama her ay tahlil istiyordu zaten

evet bende nette bu detayı okumuştum sordum dr ma ama gerek yok dedi. doğumdan sonra yaparız dedi bişe diyemedm bende.

hım belki düşükten dolayıdır. sıkı takip edilmesi gerekiyordur. dediğiniz gibi iyiki yapmış ama .
ayrıca pozitif bile çıksa eğer ilk bebekse korkmayın çünkü ilk bebekte bir sorun olmuyor bu iğne ve takipler ikinci bebek için . ilk bebek pozitif doğabilir sorun olmuyor. ama iğne olmazsak ikinci ebebk pozitif olduğunda ozaman sıkıntı çıkıyor. ikinci gebeliği korumak adına bu tedbir.
allahın izniyle bir şey olmz .

Sağol cnm inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız bebeklerimizi..

Bana 28 de iğne yapılmadı, neden yapılmadı bilmiyorum ama her ay tahlil istiyordu zaten

negatif çıkarsa iğneye gerek yok dedi dr um banada vurulmadı hiç iğne . eğer bebek pozitif doğarsa 72 saat içinde anneye iğne vuruyorlar ki oda ikinci bebekte sorun olmaması için yoka doğan bebek için bir durum yok .
eğer negatif doğarsa bebek onu bile vurmayabilirler. ondan sizede vurulmamıştır. ama bu tetst sonucuna göre vururlarmı bilemiyorum tabi.

7. gün yaptırmanın sünnet olduğunu bilmiyordum.
Oğlumu yenidoğan sünneti istedim sarılık, doktor ayarlamak Vs derken 7. ayında yaptırdık. Fındıkzade medipolde genel cerrah yaptı lokal anestezi ile 20 dakika sürdü operasyon, 3 günde iyileşti, hiç sıkıntı yaşamadık. Eve gidince ismine bakar yazarım inşallah.
mavikose

Son düzenleme:
Şu aşamada iğne vurulmuyormuş cnm. Demek önemli bir şey olmasa doktorum değerini takip edelim ona göre doğum planlayalım demezdi sanırım. Bakalım hayırlısı olsun

Evet cnm bnde yan yan diye tutturdum bebis durusunu ebeye sordum yan demisti. Kendi dr gttim dun eliyle gsterdi. Normal dogum pozisyonunda dedi. . Kafasi asagida dedi sirti gobegin oralarda ayaklarda yana dgru kayio iste

Şu aşamada iğne vurulmuyormuş cnm. Demek önemli bir şey olmasa doktorum değerini takip edelim ona göre doğum planlayalım demezdi sanırım. Bakalım hayırlısı olsun

anladım cnm olsun 37. haftann içindesin artık bebeklerin sıkıntı yaratacak bir durumu yok hamdolsun , sen içini ferah tut.
benmde belki erken alınacak karaciğer enzimlerim yüzünden cmtesi belli olacak ama bende 36 ya girmiş olucam içim rahat o bakımdan .
iyi düşünelim iyi olsun herşey .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…