2016 Aralık Anneleri

Minik Eylülümün teyzoşlarııı çikolatalarımız geldi bizim nasılllarr ? Birisi doktor teyzemizin diğeride misafirlerimizd

Mikemmeell
Kiz eylul senin sipada gene o kicini kaldirip indirmeyi yapio mu. Bi basladimj durmak bilmiyo benim ki haberi in kalk dans eder gbi .

En son 32. Haftada yapıldı o zamana kadar her ay düzenli oldu. Bu ay gerek yok dedi artık doktor ben de anlamadım kimisi iğne yaptırıyor neye göre çözemedm
Canım benim ilk gittiğim doktor da gerek olmadığını doğumda bebeğin kanına göre yapılacağını ama kanamam olursa hiç beklemeden acile gitmemi ve kan uyuşmazlığı olduğunu belirtmem gerektiğini söylemişti sonradan gittiğim doktor da öyle olacağını ama kanama gibi bi durumda yetişme derdi olmasın diye tedbir olarak iğneyi yaptıklarını söyledi.28 de yapmasak 35de kanamam olsa o zaman olacaktım en son ihtimalle doğumda bebeğe göre olacaktım. Dediginiz gibi bu iğne zaten ikinci gebelik için önemli ilk çocukta sorun olmuyor.

Evet maalesef avantaji gibi dezavantaji da var

ne kadar güzel normal doğum olması için aslında hiç sorun yok ve müdahale ediyorlar burda olsa hemen keser alırlar valla. bu fırsatı değerlendir normal yap ben çok isterdim.

Evet canim insallah müdahale basarili olur tek dilegim o su an

Bizim bebiş babaya çekerse işimiz zor :) 5 kg doğmuş, hem de evde normal doğumla. Hoş bu durumda , kalan son 3 haftada neredeyse 2,5 kilo alması lazım, kurtardım sanırım :)

Aynen sen kurtarmissin Ay 5 kilo bebegi normal dogumla dogurmak da zor olmustur
Ben babasina baya benzeyecegini hissediyorum simdiden :) Ultrasonda yüzünü de benzetmistim biraz.

Kizlar yine hastaneden geldim, beni yine kampa aldilar, oradan oraya gönderdiler herkes bir sürü sey anlatti.
Önce ebeyle konustuk, sonra kadin doktoru ile, (bu doktoru da ilk defa gördüm) yapilacak uygulamayi, neler olabilecegini vs anlatti. Sonra ekg ye gönderip ekg cektiler. Uygulama sirasinda kalbim yavaslayabilirmis, bu ihtimali anlamak icin.
Sonra da anestezi doktoru aldi karsisina, cizerek falan epidural anestezi nedir nasil yapilir spinal anestezi nedir nasil yapilir. Aralarindaki farklar neler. Genel anestezi. Bunlarin bebege etkileri falan filan detayli anlatti. Her seyi anladigimdan emin olunca tamam deyip imzalayip ciktim.
Ben spinal ve epidural farkini gercekten merak ediyordum iyi oldu. Merak edenler varsa anlattiklarini yazabilirim isterseniz. Simdi bisiler yiycem

En son 32. Haftada yapıldı o zamana kadar her ay düzenli oldu. Bu ay gerek yok dedi artık doktor ben de anlamadım kimisi iğne yaptırıyor neye göre çözemedm
Benim de bu haftaya kadar hep negatifti cnm ilk kez pozitif çıktı ben de çok şaşırdım

Aynı gün mü yatıracaklar canım. Beni çarşamba çağırdı yatacak şekilde gel perşembede alayım dedi ay çok az kaldı Nasıl heyecanlıyım
Evet burda aynı gün yatırıp ertesi gün taburcu ediyorlar
Benim de kafam bir suru soru. Normal dogum istiyorum ama korkuyorum da. Ne zaman olucak.Nasil olucak dayanabilecek miyim. hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik her şey daha iyi olucak eminim.
Hepimiz alırız inşallah hayırlısıyla

Gozun aydin canim. Ne guzel az kaldi kavusmana saglikli kolay bi sekilde kavus insallah yavruna
Amin hepimiz inşallah

maşallah sağsağlim kucağına al inşallah :)
İnşallahcanım :)

Bayılıom o emerken kendilerinden geçiyorlar resmen

AzRASILAM ne kadar güzel az kaldı bebişine kavusmaya, Allah sağ salim kurtarsın kavuştırsun inşallah. Tabi günü belli olan diğer arkadaşları da hepimizi
Amin inşallah hep birlikte

Canım çok geçmiş olsun
Benim sonuç temiz çıktı
Krem verdi o nları kullan dedi
İnşallah seninde vaktinde olur
Emzirmek gibisi yok hem anne özellikle bebek için
Ağlayınca tep ağzına memeyi
Diğer türlü ısıt soğut diyince ye kadar bebek kendinden geçiyor

Cnm bizde de var uyuşmazlık
O sonucun titriti varmış 4/1 çıkınca tehlikeli oluyor ve anne karnında bebek kanı değişiyor
Benim amniyosentezden sonra kan uyuşmazlığı iğnesi oldum o ndan dolayı sonucum 4/1 çıkmıştı. dr önce bebeğin kanını değişecez dedi
Hocam ne diyorsunuz dedim
Sonraa aaa sen amniyosentez oldun sonra iğne vuruldun dimi dedi evt dedim
Sonucun ondan böyleçıktı dedi
Sen yakın zamanda iğne mi oldun ?
Gerilme cnm
Sezeryan olsun nolacak
Önemli olan sağ salim kurtulmak

Bende seker yuklenesi yaptirdigimda sinirdan ust cikti gecen haftada aclik tokluk seker testi yaptirdim haftaya sonuclari gorcrz bakalm bizim ailedede seker hastasi yok ama bilmiyorumya kafada sorun iste

Kızlar yaa bi yardımm

Yaklaşık bi saattir falan bebek hareket ediyo ama kasılmamı değilmi anlayamıyorum. Hareket ettikçede çatımda ağrı oluyo. Böyle karnımın bi yerine sanki bi yerini dayıyo sonra pozisyonu değiştiriyo o anda çatıdada bıçak saplanır gibi bi sancı oluyo. Yarın randevum var ama önemli mişeymidir sizce?

Çok iyi olur cnm bende kararısım epidural mi spinal mi yoksa kombine mi olsun kpnusunda bilgi verirsen harika olur

Alıntı yapmadan aklımda kaldığı kadaR yazayım
*ben lansinoh ikili pompa aldım. Bakalım sütüm Cook olsun Eylül Zümramda lıkır lıkır kana kana içsin İnşallah
* biberon bir tane tek aldım avent cam olan
*burda yani kayseri'de de kar yağışı vardı durdu ama şimdi
*Maneviyat konusunda bende çok'üzülüyorum. Kendimi şükürsüz biri gibi hissediyorum bende katılmak isterim yasin e )
*bebek doğunca daha çok ihtiyaç duyarız buraya sanki. Çünkü annem gidince ki iki hafta tek kalacak ben yalnız kalmış olcm Kayseri de sizlerden destek ve bilgi almak isterim
*benim de geçen sene bir düsügüm oldu. bu ikinci gebelik olduğu için 28. hafta da kan uyuşmazlığı iğnesi oldum
*bebek görmeye'gelenlere ikram edebileceğim pratik şeyler yapmak istiyorum. Börek şekerpare pogaca sarma gibi. Bakalım istek var ama faaliyet olacak mi.
*emzirme koltuğumda geldi kızlar inşallah aldığımz herşeyin hakkını veririz paramız ziyan olmaz. Foto yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor
Birbirimizi güzel şeylere motive edelim güzel'anneler. İyi ki varsınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…