Kizlar yine hastaneden geldim, beni yine kampa aldilar, oradan oraya gönderdiler herkes bir sürü sey anlatti.
Önce ebeyle konustuk, sonra kadin doktoru ile, (bu doktoru da ilk defa gördüm) yapilacak uygulamayi, neler olabilecegini vs anlatti. Sonra ekg ye gönderip ekg cektiler. Uygulama sirasinda kalbim yavaslayabilirmis, bu ihtimali anlamak icin.
Sonra da anestezi doktoru aldi karsisina, cizerek falan epidural anestezi nedir nasil yapilir spinal anestezi nedir nasil yapilir. Aralarindaki farklar neler. Genel anestezi. Bunlarin bebege etkileri falan filan detayli anlatti. Her seyi anladigimdan emin olunca tamam deyip imzalayip ciktim.
Ben spinal ve epidural farkini gercekten merak ediyordum iyi oldu. Merak edenler varsa anlattiklarini yazabilirim isterseniz. Simdi bisiler yiycem
Kızlar yaa bi yardımm
Yaklaşık bi saattir falan bebek hareket ediyo ama kasılmamı değilmi anlayamıyorum. Hareket ettikçede çatımda ağrı oluyo. Böyle karnımın bi yerine sanki bi yerini dayıyo sonra pozisyonu değiştiriyo o anda çatıdada bıçak saplanır gibi bi sancı oluyo. Yarın randevum var ama önemli mişeymidir sizce?
Sen kimdinnn kizzBende değiştirdim ....
Kiz benmde ole wcden kalkiyorm akiveriyo. Su degilmis iste :)Bu akıntı benim başıma iş açacak korkuyorum ya. Tuvaletimi yapıp kalkıyorum hoop diye akıyo bacağımdan aşağıya sarımsı,sulu kremsi böyle. Doktorum su değil diyo suyun hep aynı çünkü diyo. Vagihex diye fitil verdi.bide bişi farkettim fitili zorla atardım içeri girmezdi bugün okadar bolduki altım direk girdi fitil vallahi kafayı yicem son günler bi sıkıntı çıkacak diye Allahım sen koru
Ne peki bu lanet şey resmen peçeteyi tutup bekliyorumKiz benmde ole wcden kalkiyorm akiveriyo. Su degilmis iste :)
Yok yok.kuzum bendede ole kalkinca oluo brden.Ne peki bu lanet şey resmen peçeteyi tutup bekliyorumuzanınca sıkıntk yok bi kalkıyorum hazırda bekliyo gibi akıyo işte ben su sanıp hastaneyi ayağa kaldırmıştım suyum geliyo diye
Herkes adını değişmiş bende fotomu değişim kendi fotom koyim artıkYok yok.kuzum bendede ole kalkinca oluo brden.
Cnm ben 28 de iğne olmadım çünkü en başından beri negatif çıkıyordu. Daha önceden 2 düşüğüm var ama ikisinden sonra da uyuşmazlık iğnesi vuruldum ve tahlil sonucum hep negatifti. Hatta 3 hafta önce bile negatif çıktı sonucum anlamadım kismile25 ben 28den sonra iğnede oldum
Bu akıntı benim başıma iş açacak korkuyorum ya. Tuvaletimi yapıp kalkıyorum hoop diye akıyo bacağımdan aşağıya sarımsı,sulu kremsi böyle. Doktorum su değil diyo suyun hep aynı çünkü diyo. Vagihex diye fitil verdi.bide bişi farkettim fitili zorla atardım içeri girmezdi bugün okadar bolduki altım direk girdi fitil vallahi kafayı yicem son günler bi sıkıntı çıkacak diye Allahım sen koru
ya ben de dünden beri kendime kızıyorum,maddi her şeyi tamamladık çok şükür ama manevi hiç hazırlık yapamadım
namazımı kılıyorum çok şükür ama yarım hatimim var tamamlayamadım
bi de bu sabah itibariyle her gün 1 yasin okumaya karar verdim
isterseniz birbirimizi motive etmek açısından her gün okuyup haber verelim, sen okudun mu diye soralım
belki zorunlu hissedip okuruz
Çok iyi olur cnm bende kararısım epidural mi spinal mi yoksa kombine mi olsun kpnusunda bilgi verirsen harika olur
Egemin de her köşesi güzeldiröyleydi ama elden bir şey gelmez ne yazıkki her güzel şey bitermiş diyelim anın keyfini çıkarmaya çalışalım. ileride bugünlerimizi de "vay be ne kadar güzeldi o günler" diye anacağız
Ay evet söylemesem ölçmezdim bile :)) yazarım bennKızlar,
Özellikle haftaya doğumları olacak arkadaşlar, doğuma girmeden ve çıktıktan sonraki kilolarınızı bize yazar mısınız? Çok merak ediyorum ne kadar fark edecek?
Epidural ve spinali aynı anda yapıyolarmış.anlattıklarına göre benim içim uygun olan spinal galibaCanim kombine olarak bir sey bahsetmedi onu bilmiyorum. O nasil oluyor acaba
Cirkinnnnn cirkinnnnn cirkinnnnnnHerkes adını değişmiş bende fotomu değişim kendi fotom koyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?