Servet85 baktım kv arkasından çok konuşuyom adım olmasın bari dedimSen kimdinnn kizz
Hahahah :))))) allah emiiServet85 baktım kv arkasından çok konuşuyom adım olmasın bari dedim
ben hiç sıfır numara almadım bile canım çünkü şimdiden 1 numara bağlamalık kiloya ulaştı hem eskiler hep bezini çok sıkı bağlamayın bacakları çarpık olur diyoKarlı ve buz gibi bir Ankara sabahından günaydın güzel annelerbenim de randevum 18 Kasım...bir de ben 0 numara Bebek bezi 30 lu aldım belki direk 1 numaraya geçeriz diye mini minnacık zaten yavrumun bezi :)
Hahhahah ay koptum Allah seni napmasınServet85 baktım kv arkasından çok konuşuyom adım olmasın bari dedim
Sizi küçük anneler sizi maşallah ikinizde çok tatlısınız ben yaşlanmışım ayol 31 oldum salı günüHerkes adını değişmiş bende fotomu değişim kendi fotom koyim artık
Süper fikir olmuş bende habire hesaplıyorum kaç gider acaba diye çünkü sonrasında ciddi bir diyete başlamam gerekecek obezimmmmmKızlar,
Özellikle haftaya doğumları olacak arkadaşlar, doğuma girmeden ve çıktıktan sonraki kilolarınızı bize yazar mısınız? Çok merak ediyorum ne kadar fark edecek?
Al o zaman bu da benimmmm.
Kız anlaşılır diye az yazıyordum imdi rahat rahat çekiştiririrm ::))))Hahahah :))))) allah emii
Ben koyucam cnm ama bu defa ne olur bilmiyorum oncekinde ellenip duruldu çıkması içiniyi akşamlar annişkolar hastane çantasına emzirme önlüğü koyucak mısınız ben yeni aldım daha ama hemen yıkayıp ütüleyip koysam mı bilemedim
Minik Eylülümün teyzoşlarııı çikolatalarımız geldi bizim nasılllarr ? Birisi doktor teyzemizin diğeride misafirlerimizd
İnstagramda bebek çikolatası diye bi sayfa canım çikolatası çok lezzetli ve kutusu çok şıkKızlar amna çok kaynatmışsınız maşallah :) ben bütün gün sokaklardaydım 11000 adım atmışım bugün ama pert oldum şu an kalkacak gücüm yok.
Ayşe Öner'in hamilelik doğum Bebek bakımı diye bir kitabı varmış onu aldım bakalım faydalı bilgiler olursa burda paylaşırım sizinle :)
Çok güzelmiş canım, bizde doktorumuza böyle bir şey yaptırmak istiyoruz nerden yaptırdınız acaba?
Ben bu gebeliğimde hiç kuran falan okumadım niye böyle oldum bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi namaz kuran olmadan.....rabbim yardım eder inşallah
Benim de belim çok kötü ağrıyor.normal bi durum galiba Son aylardaBugün bende Öyleyim, sürekli karnım taş gibi, belim de regl olma gibi ağrıyor, yani kopuyooo bilim sanki(
Amin canım inşallah...ben de her gün dua ediyorum ama hiç ibadet edemedim doğru düzgünRabbim yardımcımız olsun inşallah..
İnstagramda bebek çikolatası diye bi sayfa canım çikolatası çok lezzetli ve kutusu çok şık
Kaç kilosun kikızlar bugün kontrolümüz vardı bizimde. oğluşumuz 2.800 olmuş çok şükür ama birazcık moralim bozuk
doğumla ilgili şimdiye kadar hep normal doğum olacağı yönünde konuştuk doktorumla. çünkü kanala çok erken girmişti oğlumuz ve doktor bugünkü kontrol da dahil çok kolay normal doğum yapacağımı söyledi ta ki benim aklıma 2.5 sene önce yaşadığım anal fissür olayı gelinceye kadar. doktora söylemeyi unutmuştum :/ anlattım, normal doğum yapman çok zor demişti o zaman fissür teşhisi koyan doktor diye de ekledim.
doktorum da önümüzdeki hafta geldiğinde muayene edelim, kilondan dolayı sana sezeryan yapmak hiç istemiyorum ama muayene etmeden bir şey diyemem dedi
kilolu olup sezeryan olacak olan var mı aranızda kızlar
102 oldum, boyum da 1.67Kaç kilosun ki
Migros daha uygun oluyor. BAZen özel indirimler yapıyorlar, denk gelirsen çok hesaplı alınıyor. Aklında bulunsun, karşılaştırırsın...Kızlar prima bezi 1 numara 48lik aldım. Yeter mi 2 numara alayım diyorum bebis iri gibi çünkü .nerden aldınız hepsiburada da indirimliymis ama bulamadim
Hahh evet kuzum Cansu benim ismim olsun ben anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?