2016 Aralık Anneleri

Karlı ve buz gibi bir Ankara sabahından günaydın güzel anneler benim de randevum 18 Kasım...bir de ben 0 numara Bebek bezi 30 lu aldım belki direk 1 numaraya geçeriz diye mini minnacık zaten yavrumun bezi :)
ben hiç sıfır numara almadım bile canım çünkü şimdiden 1 numara bağlamalık kiloya ulaştı hem eskiler hep bezini çok sıkı bağlamayın bacakları çarpık olur diyo

Herkes adını değişmiş bende fotomu değişim kendi fotom koyim artık
Sizi küçük anneler sizi maşallah ikinizde çok tatlısınız ben yaşlanmışım ayol 31 oldum salı günü

Kızlar,
Özellikle haftaya doğumları olacak arkadaşlar, doğuma girmeden ve çıktıktan sonraki kilolarınızı bize yazar mısınız? Çok merak ediyorum ne kadar fark edecek?
Süper fikir olmuş bende habire hesaplıyorum kaç gider acaba diye çünkü sonrasında ciddi bir diyete başlamam gerekecek obezimmmmm

Al o zaman bu da benimmmm.

Hahahah :))))) allah emii
Kız anlaşılır diye az yazıyordum imdi rahat rahat çekiştiririrm ::))))

iyi akşamlar annişkolar hastane çantasına emzirme önlüğü koyucak mısınız ben yeni aldım daha ama hemen yıkayıp ütüleyip koysam mı bilemedim
Ben koyucam cnm ama bu defa ne olur bilmiyorum oncekinde ellenip duruldu çıkması için

Kızlar amna çok kaynatmışsınız maşallah :) ben bütün gün sokaklardaydım 11000 adım atmışım bugün ama pert oldum şu an kalkacak gücüm yok.

Ayşe Öner'in hamilelik doğum Bebek bakımı diye bir kitabı varmış onu aldım bakalım faydalı bilgiler olursa burda paylaşırım sizinle :)

Minik Eylülümün teyzoşlarııı çikolatalarımız geldi bizim nasılllarr ? Birisi doktor teyzemizin diğeride misafirlerimizd

Çok güzelmiş canım, bizde doktorumuza böyle bir şey yaptırmak istiyoruz nerden yaptırdınız acaba?

İnstagramda bebek çikolatası diye bi sayfa canım çikolatası çok lezzetli ve kutusu çok şık

kızlar bugün kontrolümüz vardı bizimde. oğluşumuz 2.800 olmuş çok şükür ama birazcık moralim bozuk
doğumla ilgili şimdiye kadar hep normal doğum olacağı yönünde konuştuk doktorumla. çünkü kanala çok erken girmişti oğlumuz ve doktor bugünkü kontrol da dahil çok kolay normal doğum yapacağımı söyledi ta ki benim aklıma 2.5 sene önce yaşadığım anal fissür olayı gelinceye kadar. doktora söylemeyi unutmuştum :/ anlattım, normal doğum yapman çok zor demişti o zaman fissür teşhisi koyan doktor diye de ekledim.

doktorum da önümüzdeki hafta geldiğinde muayene edelim, kilondan dolayı sana sezeryan yapmak hiç istemiyorum ama muayene etmeden bir şey diyemem dedi
kilolu olup sezeryan olacak olan var mı aranızda kızlar

Kaç kilosun ki

Kızlar prima bezi 1 numara 48lik aldım. Yeter mi 2 numara alayım diyorum bebis iri gibi çünkü .nerden aldınız hepsiburada da indirimliymis ama bulamadim
Migros daha uygun oluyor. BAZen özel indirimler yapıyorlar, denk gelirsen çok hesaplı alınıyor. Aklında bulunsun, karşılaştırırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…