2016 Aralık Anneleri

Kızlar prima bezi 1 numara 48lik aldım. Yeter mi 2 numara alayım diyorum bebis iri gibi çünkü .nerden aldınız hepsiburada da indirimliymis ama bulamadim
En uygun markafoni canm habern olsun bu bez konusunu 1 aydan fazla arastirmis biri olarak soluyo :) normal tek kutusu 108 li 74.90 her yerde ama markafonide bi kutu 108 li 1 num bi kutu 104 lu 2 num. 1 paket alt atma ortusu 3 kutu islak mendili 84 90

Acile gidince açıklık bakıyolar ya açıklık olması için önce nişan gelmesi gerekli değil mi ? Rahim ağzındaki tıkaç gelip sonra açılmaz mı mantık olarak

Ben buları bilmiyordum,Allah razı olsun
Bu sayılara ulaşamayız da haftada bir bari okusak

Sağol cnm peki 1 numara 48 lik almıştım yeter mi

Sık uğramadığım için belli başlı kişileri tanıyordum sadece, isimler değişmiş artık onları da tanımıyorum

102 oldum, boyum da 1.67

Amannn canım o da kilo mu karşında 122 kilo bi obez varve ikinci sezeryana girecek..ilkinde 100 le hamile kaldım 110 gibi de dogurmuştum bi sorun yaşamadım şükürler olsun dikişle ilgili falan sadece bi sure kaşınıyor dikiş yeri...zayıf olsak daha iyiydi tabi ki ama napalım(((
Doguralım da sonra senle zayıflarız

Doktorunu ara canım bence bir o zaman
Önemli bir şey bu
Haber ver bizede

Kızlar,
Özellikle haftaya doğumları olacak arkadaşlar, doğuma girmeden ve çıktıktan sonraki kilolarınızı bize yazar mısınız? Çok merak ediyorum ne kadar fark edecek?
Tabiki yazarım
Ben varım kilolu ve sezeryanlı
Kiloyla sezeryanin bir alakası yok ki cnm
Takılma ona

Benide o gruba alın :)
Ki ben birde utanmadan tüp mideliyim

Sağol cnm peki 1 numara 48 lik almıştım yeter mi
Yok canm 48 nerde . Kuzenime sormustum bende bana gunde 10 tane gittigini solemisti. Ee dedim bu bi kutu kac gunluk en fazla 20 o kadar bile gtmiyo dedi. Markafoniye bak sen devam ediodur indirimi o 89.90 dedigimden al canm cok cok uyguna gelio hem 2 numarasi hem 1 numarasi var icinde . 1 numarayi zaten 2 kutu kullanirsin sora 2 ye gecersn demisti

Canim baktım ama bulamadim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…