- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
Canim ne zaman yapmisti sünneti? Yani bebegin ne kadardi?
En uygun markafoni canm habern olsun bu bez konusunu 1 aydan fazla arastirmis biri olarak soluyo :) normal tek kutusu 108 li 74.90 her yerde ama markafonide bi kutu 108 li 1 num bi kutu 104 lu 2 num. 1 paket alt atma ortusu 3 kutu islak mendili 84 90Kızlar prima bezi 1 numara 48lik aldım. Yeter mi 2 numara alayım diyorum bebis iri gibi çünkü .nerden aldınız hepsiburada da indirimliymis ama bulamadim
Canim ne zaman yapmisti sünneti? Yani bebegin ne kadardi?
Ben buları bilmiyordum,Allah razı olsunmrb kızlar ,
ben de 70,000 subhannallahi ve bihamdihi okumaya niyet etmiştim . normalde ilk 4 ayda bitmeli yazıyordu.
çalışırken zaman ayıramadım pek , 33 -34,000 deyim halen. günde 600- 700 ceksem bitecek ,
inşallah bitirebilirim .
70,000 kelimeyi tevhide de başladım ama o daha 5,000 lerde inşallah bitirebilirim
bir de yusuf suresi , insan suresini okumak da bebegin iyi huylu güzel yüzlü olmasına faydalıymış .
onları da ütü yaparken pc. den acıp dinliyorum bebek de duysun diye , okumak kadar etkili midir bilmiyorum .
herkese hayırlı doğumlar
Sağol cnm peki 1 numara 48 lik almıştım yeter miEn uygun markafoni canm habern olsun bu bez konusunu 1 aydan fazla arastirmis biri olarak soluyo :) normal tek kutusu 108 li 74.90 her yerde ama markafonide bi kutu 108 li 1 num bi kutu 104 lu 2 num. 1 paket alt atma ortusu 3 kutu islak mendili 84 90
Evet canım varmış biraz kilon. Ama çok korkulacak bi durum olduğunu sanmam. Sonuçta kaç kiloluk insanlar ameliyat oluyor102 oldum, boyum da 1.67
Sagol canım ben de mega medipole gidiyorum bagcilarda.Burası da yakın gidebilirim.
Hangi doktor cnm ben kadın doğum elif hanima gidiyorumSagol canım ben de mega medipole gidiyorum bagcilarda.Burası da yakın gidebilirim.
Kızlar prima bezi 1 numara 48lik aldım. Yeter mi 2 numara alayım diyorum bebis iri gibi çünkü .nerden aldınız hepsiburada da indirimliymis ama bulamadim
Aynı şeyi bende düşündüm. Cidden nasıl oluyoAcile gidince açıklık bakıyolar ya açıklık olması için önce nişan gelmesi gerekli değil mi ? Rahim ağzındaki tıkaç gelip sonra açılmaz mı mantık olarak
Kızlar siz kaç beden kaçlı bez aldiniz
kızlar bugün kontrolümüz vardı bizimde. oğluşumuz 2.800 olmuş çok şükür ama birazcık moralim bozuk
doğumla ilgili şimdiye kadar hep normal doğum olacağı yönünde konuştuk doktorumla. çünkü kanala çok erken girmişti oğlumuz ve doktor bugünkü kontrol da dahil çok kolay normal doğum yapacağımı söyledi ta ki benim aklıma 2.5 sene önce yaşadığım anal fissür olayı gelinceye kadar. doktora söylemeyi unutmuştum :/ anlattım, normal doğum yapman çok zor demişti o zaman fissür teşhisi koyan doktor diye de ekledim.
doktorum da önümüzdeki hafta geldiğinde muayene edelim, kilondan dolayı sana sezeryan yapmak hiç istemiyorum ama muayene etmeden bir şey diyemem dedi
kilolu olup sezeryan olacak olan var mı aranızda kızlar
102 oldum, boyum da 1.67
Doktorunu ara canım bence bir o zamanCnm ben 28 de iğne olmadım çünkü en başından beri negatif çıkıyordu. Daha önceden 2 düşüğüm var ama ikisinden sonra da uyuşmazlık iğnesi vuruldum ve tahlil sonucum hep negatifti. Hatta 3 hafta önce bile negatif çıktı sonucum anlamadım ki
Tabiki yazarımKızlar,
Özellikle haftaya doğumları olacak arkadaşlar, doğuma girmeden ve çıktıktan sonraki kilolarınızı bize yazar mısınız? Çok merak ediyorum ne kadar fark edecek?
Ben varım kilolu ve sezeryanlıkızlar bugün kontrolümüz vardı bizimde. oğluşumuz 2.800 olmuş çok şükür ama birazcık moralim bozuk
doğumla ilgili şimdiye kadar hep normal doğum olacağı yönünde konuştuk doktorumla. çünkü kanala çok erken girmişti oğlumuz ve doktor bugünkü kontrol da dahil çok kolay normal doğum yapacağımı söyledi ta ki benim aklıma 2.5 sene önce yaşadığım anal fissür olayı gelinceye kadar. doktora söylemeyi unutmuştum :/ anlattım, normal doğum yapman çok zor demişti o zaman fissür teşhisi koyan doktor diye de ekledim.
doktorum da önümüzdeki hafta geldiğinde muayene edelim, kilondan dolayı sana sezeryan yapmak hiç istemiyorum ama muayene etmeden bir şey diyemem dedi
kilolu olup sezeryan olacak olan var mı aranızda kızlar
Benide o gruba alın :)Amannn canım o da kilo mu karşında 122 kilo bi obez varve ikinci sezeryana girecek..ilkinde 100 le hamile kaldım 110 gibi de dogurmuştum bi sorun yaşamadım şükürler olsun dikişle ilgili falan sadece bi sure kaşınıyor dikiş yeri...zayıf olsak daha iyiydi tabi ki ama napalım(((
Doguralım da sonra senle zayıflarız
Yok canm 48 nerde . Kuzenime sormustum bende bana gunde 10 tane gittigini solemisti. Ee dedim bu bi kutu kac gunluk en fazla 20 o kadar bile gtmiyo dedi. Markafoniye bak sen devam ediodur indirimi o 89.90 dedigimden al canm cok cok uyguna gelio hem 2 numarasi hem 1 numarasi var icinde . 1 numarayi zaten 2 kutu kullanirsin sora 2 ye gecersn demistiSağol cnm peki 1 numara 48 lik almıştım yeter mi
En indirimlisi markafonide cnm ..Gitti gidiyorda da indirimli oluyo canim
Canim baktım ama bulamadim yaYok canm 48 nerde . Kuzenime sormustum bende bana gunde 10 tane gittigini solemisti. Ee dedim bu bi kutu kac gunluk en fazla 20 o kadar bile gtmiyo dedi. Markafoniye bak sen devam ediodur indirimi o 89.90 dedigimden al canm cok cok uyguna gelio hem 2 numarasi hem 1 numarasi var icinde . 1 numarayi zaten 2 kutu kullanirsin sora 2 ye gecersn demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?