- 9 Şubat 2016
- 242
- 443
- 33
kilodan dolayı epidural için damar zor bulunur diye, aynen hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah.. tarih verdi mi doğum için?Benim çatım müsait değil ondan doktorum sezaryene yönlendirdi istemeyerek de olsa ama epidural önerdi bana kiloyla ilgili bir şey demedi neden epidural olmaz demiş ki doktorun? Hangisi hayırlıysa o olsun inşallah sağlıkla kavuşalım da gerisi mühim değil.
Yok cnm zaten dogumdn suphelenmıormda ard arda agrılı ksılma olurmu? Hanı bebk strese grer falan dıe korkuyorm sadece
Benimkidr surekli kasiliyor surekli yamuluyor karnim sagli sollu artik duyarsizlastimYok cnm zaten dogumdn suphelenmıormda ard arda agrılı ksılma olurmu? Hanı bebk strese grer falan dıe korkuyorm sadece
Ben buları bilmiyordum,Allah razı olsun
Bu sayılara ulaşamayız da haftada bir bari okusak
Bende aynı şeyden korkuyorum o yüzden gittim ama keyfi gayet yerinde zillinin.sanki haftaya o doğmucakYok cnm zaten dogumdn suphelenmıormda ard arda agrılı ksılma olurmu? Hanı bebk strese grer falan dıe korkuyorm sadece
Napcagmi sasirdimBenimkidr surekli kasiliyor surekli yamuluyor karnim sagli sollu artik duyarsizlastim
Ayaga kalktim wc gttim geri yattm ama gene oluyo napiyim ben ya ? Seninde mi boleydi kuzum?Bende aynı şeyden korkuyorum o yüzden gittim ama keyfi gayet yerinde zillinin.sanki haftaya o doğmucakkasılma esnasında sıkıntıya düşer diye ödüm kopuyor
Ay ne tuhaf rüyalar görülüyor hamileyken di mi? Ben de geçen gece gördüm kızımı. Doğmuş, 3-5 gün geçmiş. Bir farkediyorum ki bebeğimi beslemeyi unutmuşuz. Ne emzirmişim ne de mama vermişiz. Ağzı burnu iyice kurumuş açlıktan. Bir üzülüyorum ki sorma. Sonra emziriyorum kızımı, bol bol süt geliyor. Kızım da hemen toparlanıyor. Bir süre etkisinden kurtulamadım vallahi.Günaydın gün sayan anne adayları
Ne soğuk bıgün ya, doğalgazı açma vakti gelmiş.
Dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm, daha doğrusu kızım doğmuş ama Nasıl doğum yaptım hatırlamıyormuşum, elimi karnımda gezdiriyorum kesik var mı diye, yok. Ama alt tarafta da hiç bir şey hissetmiyorum ama karnım boşalmış. Sonra bebeğimi gösteriyorlar, o hani ilk görüşte olan aşk varmış ya hiç olmuyor, sevmiyorum bebeği, Nasıl üzüldüm rüyamda bile, ben kızımı sevemeyecek miyim diye, ama hemen alıp emzirmeye başlıyorum, sanki yıllardır emziriyormuşum gibi çok kolay oluyor, kızım da Nasıl emiyor. Sonra çok saçma bir şekilde biz bebeği odada bırakıp başka bir yere gidiyoruz tv falan izliyoruz saatlerce, birinin aklına geliyor Bebek acıkmıştır diye, odaya gidiyorum Bebek konuşuyor niye beni burda bırakıp gittiniz ben acıktım diyor, ben şaşırıyorum sen Nasıl konuşursun daha yeni doğdun diyorum biraz korkuyorum da sen benim gerçekten bebeğim değilsin filan diyorum sonra uyandım. Hayır olsun inşallah ya, çok tuhaf bir rüyaydı hala etkisinden çıkamadım
Evet cnm karnım resmen kare oluyo kasılmaktan sıklaştı bide en son aradım babamı gidelim diye gittik ne sancı var ne bişi öylece geri geldim yatmaya devamNapcagmi sasirdim
Ayaga kalktim wc gttim geri yattm ama gene oluyo napiyim ben ya ? Seninde mi boleydi kuzum?
108 li 1 kutu 2 numara.Kızlar siz kaç beden kaçlı bez aldiniz
Ay bende hala aklıma geldikçe tuhafıma gidiyor, Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Hamileliğin son Zaman'larında böyle sıkıntılı rüyalar oluyormus galiba, hayır olsun da önemi yokAy ne tuhaf rüyalar görülüyor hamileyken di mi? Ben de geçen gece gördüm kızımı. Doğmuş, 3-5 gün geçmiş. Bir farkediyorum ki bebeğimi beslemeyi unutmuşuz. Ne emzirmişim ne de mama vermişiz. Ağzı burnu iyice kurumuş açlıktan. Bir üzülüyorum ki sorma. Sonra emziriyorum kızımı, bol bol süt geliyor. Kızım da hemen toparlanıyor. Bir süre etkisinden kurtulamadım vallahi.
Maşallah Doğa'ya.Kızlar dr da son muayanedeydik
51cm 3300 olmuş 1 haftada 200gr daha alsa süper olur meyve yiyim
Dr muhtemelen 3300 3500 arası olur dedi
Doğa'm
Salı günü inşallah 9 da yatış
Öğlene doğru kavuşmaca inşallah
Ayağımdaki yara ve elimdeki kaşıntı ile beraber döküntü için dr cildiyeye yönlendirdi
Normalde gebeliğin ilk aylarında olur dedi
Tahlil istedi
Sonuca göre dahiliyeye yönlendiririm dedi
Böylebizde
ya ben de dünden beri kendime kızıyorum,maddi her şeyi tamamladık çok şükür ama manevi hiç hazırlık yapamadım
namazımı kılıyorum çok şükür ama yarım hatimim var tamamlayamadım
bi de bu sabah itibariyle her gün 1 yasin okumaya karar verdim
isterseniz birbirimizi motive etmek açısından her gün okuyup haber verelim, sen okudun mu diye soralım
belki zorunlu hissedip okuruz
BAcağının arasına yastık koyup yan yattın mı? BIRaz da sakinleşmeye çalışsan belki hafifler.Napcagmi sasirdim
Ayaga kalktim wc gttim geri yattm ama gene oluyo napiyim ben ya ? Seninde mi boleydi kuzum?
Ay evet, ben de Tunalı'da oturuyordum Ankara'da yaşarken. Aralık ayı boyunca ışıl ışıl oluyordu cadde. Çok keyif alıyorduk.Sokaklara yakında rengarenk lambaları da takarlar ağaçları ışıklandırırlar yeni yıl heyecanı sarar herkesi bir de kar yağarsa missssss :)
Muhtemelen devam edecek canım malesef. Doğumdan sonra da yavaş yavaş geçer.Mrb kızlar , ben 33. haftadayım , benm de hem bileklerim hem eklemlerim ve kemiklerim agıyor gece de uyuşuyor40. haftaya kadar devam edecek mi böyle , henüz ödemim yok ellerimde ya da bacaklarımda .
haftaya kontrolüm var , dr a soracagım , vitamin eksikliği filan mı var acaba ?
Benim kilo direkt kalçada toplu ondan beni uyarmamış olabilir. Benim doktorum epiduralı tavsiye etti ama yine anestezi uzmanı doğru kararı verir dedi. 28 kasım canım planlanan tarih.kilodan dolayı epidural için damar zor bulunur diye, aynen hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah.. tarih verdi mi doğum için?
Ben varım canım. İlk doğumda 116 ile sezaryen oldum. Şu anda da 113 kiloyum.kızlar bugün kontrolümüz vardı bizimde. oğluşumuz 2.800 olmuş çok şükür ama birazcık moralim bozuk
doğumla ilgili şimdiye kadar hep normal doğum olacağı yönünde konuştuk doktorumla. çünkü kanala çok erken girmişti oğlumuz ve doktor bugünkü kontrol da dahil çok kolay normal doğum yapacağımı söyledi ta ki benim aklıma 2.5 sene önce yaşadığım anal fissür olayı gelinceye kadar. doktora söylemeyi unutmuştum :/ anlattım, normal doğum yapman çok zor demişti o zaman fissür teşhisi koyan doktor diye de ekledim.
doktorum da önümüzdeki hafta geldiğinde muayene edelim, kilondan dolayı sana sezeryan yapmak hiç istemiyorum ama muayene etmeden bir şey diyemem dedi
kilolu olup sezeryan olacak olan var mı aranızda kızlar
İnstagramda bebek çikolatası diye bi sayfa canım çikolatası çok lezzetli ve kutusu çok şık
yaaa gerçekten mi? Allah razı olsun ya.. saatlerdir çöktüm kalktım, niye kilolu sezeryan zor diyor ki o zaman? sen epidural mi oldun? sana epidural yapamam dedi, doğuralım da Allahın izniyle zayıflayalım valla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?