2016 Aralık Anneleri

Bizde kızımda çok soruşturmuştuk stok yapmak için kimse bişi diyememişti. Bende ah etmiştim ben hesaplıcaö ilerde soran annelere söylicem diye :)

Kizlar aramizda 2. 3. Gebeligi olanlar var. Bi aydinlatsinlar bizi onceki dogumlarinda 1 hafta kala 2 hafta neler yasadilar ?
Benim 2.ci hamileligim. Suyum gelene kadar hic bir belirti yasamadim. aniden suyum geldi doguma gitti. 39.cu haftada. Bakalim bu ne zaman gelecek

Bak sen zilliye ya! Yerim onu ben. Benim kız şimdilik seviyor karnımı okşayıp ama bakalım doğunca ne yapacak?

Kuzenim çok rahat kullandı hatta şöyle söyleyeyim ilk 3-4 ay hiç ayırmadı göğsünden, ne uyku sorunu, ne emzirme sorunu, ne kolik çekmedi maşallah. İdolüm oldu kendisi. Tabii her Bebek aynı olur mu bilmiyorum ama Nasıl başlarsa öyle gider diyorlar, bakalım göreceğiz. Bende kinin resmini ekliyorum, baksana bebiş Nasıl tatlı görünüyor

Kizlar agrili kasilma normal mi sizce bugun 3. Yasayisim bunu. Smdi saat tutuyorum 22.17 de oldu gecti.

Canım ağrılı kasılma da olsa eğer arası düzenli değilse yalancı kasılmaymış bunlar. Arası 20 dakikadan alta düşmediği sürece önemli değil dedi doktorum bana

Eklentiler

• image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 66
Benim çatım müsait değil ondan doktorum sezaryene yönlendirdi istemeyerek de olsa ama epidural önerdi bana kiloyla ilgili bir şey demedi neden epidural olmaz demiş ki doktorun? Hangisi hayırlıysa o olsun inşallah sağlıkla kavuşalım da gerisi mühim değil.

Pozisyon degstrmeden bi 22 17 de bide 22 25 de oldu sonra kalktim wc gttm smsi uzncm bakcm bakalm

Öyle düşünme canım ya. Benim kızım da iki yaşında, ben planlı olarak kardeşi hemen olsun istedim. Sevgimiz de ilgimiz de ikisine de yeter Allahın izniyle.

Artik her harekete her sanciya bir anlam yukluyorum. Acaba dogum mu baslicak diye... Normal dogum olunca bu belirsizlik zor oluyor ya. Ne zaman gelecegini bilsem ona gore hazirlarim kendimi... Seninki Braxton- Hicks sancisi gibi olmus canim, prova sancisi yani. Banada oluyor arada.

Yeni kullanici ismin hayirli olsun. Oglusunun adi da cok sekermis Ediz Enis Bizde Mira koyucaz kizimizin ismini

Tesekkur ederız teyzesıı :)) ewt yalancılar oluyo ama dedıgın gbı belırsızlık cok kotu yahuu az once gne oldu 2 kere 8 dkka arayla gectı napcgnı blmıo ınsan esımıde ıkı bı hastaneye suruklemk ıstemıorm bse cıkmayınca mahcup oluyorum

Ahahaha ben de aynıyım yaaa, kendimden sıkıldım resmen
Ben bide şimdi laf yedim elimden bi bakamıyon kendine dedi ypk grip yok boğaz agrı derken şimdi de öksürüp duruyorum((

Kızlar bez konusunda biz ilk 1 hafta günlük 10 tane sonra ki hafta 8 tane sonrasında da 6-8 arası hergün bez değiştirmiştik. Sizinkiler de benim kız gibi

olursa zaten 1 haftada 70 bez gider :)

Bende çok değiştirdim çiş yaptı ağladı ondan mı diye falan ablam kızardı yeter napıyon şimdi diye abla olduk şimdi sabaha kadar duruyo bez

Ben ilk hamileligimde 92 kilo ile girmiştim..

Yok cnm zaten dogumdn suphelenmıormda ard arda agrılı ksılma olurmu? Hanı bebk strese grer falan dıe korkuyorm sadece
Bişey yoktur bence ablam dayanamazsın o sancı gelse diyodu bide nişan su gelmeden bebiş gelmiyomış hastane çok yakındı size hatırlıyorsam rahat etmeye çalış biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…