- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Benim 2.ci hamileligim. Suyum gelene kadar hic bir belirti yasamadim.Kizlar aramizda 2. 3. Gebeligi olanlar var. Bi aydinlatsinlar bizi onceki dogumlarinda 1 hafta kala 2 hafta neler yasadilar ?
Bak sen zilliye ya! Yerim onu ben. Benim kız şimdilik seviyor karnımı okşayıp ama bakalım doğunca ne yapacak?Kizlar kizim bizimkinin adini
Tika koymus aksam aksam esimide benide gulmekten komaya soktu.
Tika (kaka ) demek onun dilinde.
2 bucuk yasinda hamile kaldigimdam beri kardes gelcek bebek var diyordum bugunde annecim kardesinin adi ne olsun dedim
Sinirle Tika dedi
Simdiden basladi icerdeki yavrum ezilmeye :)
Ne yapicam ben simdide bu telas aldi beni son zamanlarda dengeyi nasil koruyacam
Yetebilcekmiyim endisesi.
Agri sizi uykusuzlugum umrumda degil inanin
Devamli kizima haksizlikmi yaptim dusuncesi
Kuzenim çok rahat kullandı hatta şöyle söyleyeyim ilk 3-4 ay hiç ayırmadı göğsünden, ne uyku sorunu, ne emzirme sorunu, ne kolik çekmedi maşallah. İdolüm oldu kendisi. Tabii her Bebek aynı olur mu bilmiyorum ama Nasıl başlarsa öyle gider diyorlar, bakalım göreceğiz. Bende kinin resmini ekliyorum, baksana bebiş Nasıl tatlı görünüyorRahat kullanmislar yani benim yine alasim geldi bak simdi. Cunku mantigi cok guzel bebekler de dedigin gibi kolik sorunu yasamayi engelliyor ve is yaparken bile bebegin senin yaninda huzurlu oluyormus ben bakiyim tekrar internetten aliyim ya aklimda kalcagina elimde olsun
Kizlar agrili kasilma normal mi sizce bugun 3. Yasayisim bunu. Smdi saat tutuyorum 22.17 de oldu gecti.
Benim günde 15 civarı oluyo kasılmam, en az 13ü ağrılı oluyor. Benim bildiğim aralıkları kısa olmaya başladığında doğum kasılması oluyormuş. Yine sen takip et canım bakalımKizlar agrili kasilma normal mi sizce bugun 3. Yasayisim bunu. Smdi saat tutuyorum 22.17 de oldu gecti.
Benim çatım müsait değil ondan doktorum sezaryene yönlendirdi istemeyerek de olsa ama epidural önerdi bana kiloyla ilgili bir şey demedi neden epidural olmaz demiş ki doktorun? Hangisi hayırlıysa o olsun inşallah sağlıkla kavuşalım da gerisi mühim değil.ben de hiç kusma etme olmadığı için tutmak zorunda kaldım gırtlağımı. benim işte normal doğum olacaktı bugüne kadar, ben 2 sene önce anal fissür olmuştum. teşhisi koyan doktor normal doğum yapamazsın demişti ama ben kadın doğumcuma bunu söylemeyi unuttum bugün aklıma geldi. o da "haftaya muayene edelim bakalım. kilondan dolayı sezeryan olman taraftarı değilim. çok kolay normal doğum yapacaksın zaten o yüzden normal yapmak önceliğim" dedi. bir de "kilondan dolayı zaten epidural yapılamaz sana" dedi. haftaya belli olacak nasipse ama ben normal yapmayı çok istiyorum, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Pozisyon degstrmeden bi 22 17 de bide 22 25 de oldu sonra kalktim wc gttm smsi uzncm bakcm bakalmKuzenim çok rahat kullandı hatta şöyle söyleyeyim ilk 3-4 ay hiç ayırmadı göğsünden, ne uyku sorunu, ne emzirme sorunu, ne kolik çekmedi maşallah. İdolüm oldu kendisi. Tabii her Bebek aynı olur mu bilmiyorum ama Nasıl başlarsa öyle gider diyorlar, bakalım göreceğiz. Bende kinin resmini ekliyorum, baksana bebiş Nasıl tatlı görünüyor
Canım ağrılı kasılma da olsa eğer arası düzenli değilse yalancı kasılmaymış bunlar. Arası 20 dakikadan alta düşmediği sürece önemli değil dedi doktorum bana
Tamam cnmBenim günde 15 civarı oluyo kasılmam, en az 13ü ağrılı oluyor. Benim bildiğim aralıkları kısa olmaya başladığında doğum kasılması oluyormuş. Yine sen takip et canım bakalım
Öyle düşünme canım ya. Benim kızım da iki yaşında, ben planlı olarak kardeşi hemen olsun istedim. Sevgimiz de ilgimiz de ikisine de yeter Allahın izniyle.Ayy bende aynıyım, kızıma sürekli çok üzgünüm anneciğim diyorum, nasıl kıyacağım sana nasıl seni ikinci plana atacağım, deyip duruyorum.Babası benim kızım ikinci planda olmaz merak etme babası ona yeter diyor ama mecbur ikinci planda kalacak. Sanki çok büyükmüş gibi, sürekli yapma, etme, dokunma.. Azar işitecek. Çünkü çok hareketli biri, hiç yerinde durmuyor, erkek Fatma diyorum hep :) erkek olcakmışta kız olmuş iste :) benim de korkularım çok fazla, gerçekten hep nadıl olacak diyorum, Allah yardımcımız olsun..
Ewt cnm kullanici adi degistim eski edaomer11111 im yani:)
Yani benim normalde hep agri surekli olur kasilma o agri devam ederken olurdu ama bu sefer once agri geldi hemen ardina kasilma sonra ikiside gtti. Pozisyon degistirdim uyumusum 40 dkka gecmis aradan gene aynisi oldu gecti. Gun icindede kasilma hssettim ama agrisiz agri hssetim ama kasilmasiz :)
Tesekkur ederız teyzesıı :)) ewt yalancılar oluyo ama dedıgın gbı belırsızlık cok kotu yahuu az once gne oldu 2 kere 8 dkka arayla gectı napcgnı blmıo ınsan esımıde ıkı bı hastaneye suruklemk ıstemıorm bse cıkmayınca mahcup oluyorumArtik her harekete her sanciya bir anlam yukluyorum. Acaba dogum mu baslicak diye... Normal dogum olunca bu belirsizlik zor oluyor ya. Ne zaman gelecegini bilsem ona gore hazirlarim kendimi... Seninki Braxton- Hicks sancisi gibi olmus canim, prova sancisi yani. Banada oluyor arada.
Yeni kullanici ismin hayirli olsun. Oglusunun adi da cok sekermis Ediz EnisBizde Mira koyucaz kizimizin ismini
Ben bide şimdi laf yedim elimden bi bakamıyon kendine dedi ypk grip yok boğaz agrı derken şimdi de öksürüp duruyorumAhahaha ben de aynıyım yaaa, kendimden sıkıldım resmen
Kızlar bez konusunda biz ilk 1 hafta günlük 10 tane sonra ki hafta 8 tane sonrasında da 6-8 arası hergün bez değiştirmiştik. Sizinkiler de benim kız gibi
olursa zaten 1 haftada 70 bez gider :)
çok heyecanlıSalı günü düşünüyor doktorum canım, 22 Kasımda. Yarın randevum var, kesinleşir herhalde.
Bişey yoktur bence ablam dayanamazsın o sancı gelse diyodu bide nişan su gelmeden bebiş gelmiyomış hastane çok yakındı size hatırlıyorsam rahat etmeye çalış birazBaya sık oluyo napsam bn bunlar bebege zarar verır mı dogum baslatmasa bıle ?
Ben ilk hamileligimde 92 kilo ile girmiştim..kızlar bugün kontrolümüz vardı bizimde. oğluşumuz 2.800 olmuş çok şükür ama birazcık moralim bozuk
doğumla ilgili şimdiye kadar hep normal doğum olacağı yönünde konuştuk doktorumla. çünkü kanala çok erken girmişti oğlumuz ve doktor bugünkü kontrol da dahil çok kolay normal doğum yapacağımı söyledi ta ki benim aklıma 2.5 sene önce yaşadığım anal fissür olayı gelinceye kadar. doktora söylemeyi unutmuştum :/ anlattım, normal doğum yapman çok zor demişti o zaman fissür teşhisi koyan doktor diye de ekledim.
doktorum da önümüzdeki hafta geldiğinde muayene edelim, kilondan dolayı sana sezeryan yapmak hiç istemiyorum ama muayene etmeden bir şey diyemem dedi
kilolu olup sezeryan olacak olan var mı aranızda kızlar
Bişey yoktur bence ablam dayanamazsın o sancı gelse diyodu bide nişan su gelmeden bebiş gelmiyomış hastane çok yakındı size hatırlıyorsam rahat etmeye çalış biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?