Tmm bende mrrak ediyorumHoş, güzel günlerde kullanın inşallah.
Teslim aldığınızda görüşünüzü paylaşırsanız sevinirim ben de , fikir olur.
Alakası yok bence. İlkinde de epidural anestezi oldu. Bunda da şimdilik öyle görünüyor.kilodan dolayı epidural için damar zor bulunur diye, aynen hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah.. tarih verdi mi doğum için?
Herseyi doguma baglayasim var. Isal oldum dogurcammi basim agridi dogurcammi. Gobek indi geliyo mu. Bulanti var yaklastimi.... pfffffffbunalimlardayınNNnNN
Cmm ben internet sitesinden değilde instagramdan verdim siparişini direk kişiyle muhattap oldumCanim ben dedigin sayfaya baktim ancak doktor cikolatasinda isim yazma kismi yok? Ben mi goremedim acaba? Sepete ekleyip odeme kismina geciyor
Kizlar aramizda 2. 3. Gebeligi olanlar var. Bi aydinlatsinlar bizi onceki dogumlarinda 1 hafta kala 2 hafta neler yasadilar ?
En indirimlisi markafonide cnm ..
Öyle düşünme canım ya. Benim kızım da iki yaşında, ben planlı olarak kardeşi hemen olsun istedim. Sevgimiz de ilgimiz de ikisine de yeter Allahın izniyle.
Ya bende dr brownun 60 ml plastik 120 ml cam Philips aventin 240 ml cam 120 ml plastik biberonlarını almışım diyorum çünkü internetten sipariş verdim ml lerine dikkat etmemişim nasıl alışveriş çılgınlığı ise sonra dedim cam sağlıklı onları kullanırım biraz büyüyünce plastikleri veririm hem dökme saçma olursa küçük felan da yani şimdi biberon her ne kadar cam da olsa plastik de olsa sonuçta emzik kısmı plastik yani ne farkediyor diye düşünmeye başladım hadi diyorum lens malzemesinden yaptılar ki lensi bile 12 saat solüsyonları var dezenfekte etmek için yani biberon cam olmuş plastik olmuş bebeğe direk temas eden plastik olduktan sonra zaten mama 40 derece de yapılıyor yani plastiğin eriyip mamaya karışma olayı da imkansız anne memesi gibi olmaz kesinlikle keşke meme alsalarda bende biberona yaptığım masrafla kalsam hiçde umrumda olmazmrb cnm kusura bakma geç cvp yazıyorum belkide işlem bile yaptın ama görünce yazmak istedim .
bende çok sordum . ama en sağlıklısı cam deniliyor. bende çok sordm hem e-bebek hem jokerde en çok tavsiye edilen tür nedir vs diye herkesten gelen cvp cam biberon oldu ve bende cam aldım .
bende senn gibi riskleri düşündm ama sağlık açısından bakınca cam gibisi yok biliyoruzki küçücük bebekleri şimdiden plastikle beslemenn manası yok en azından 1 yaşına kadarki kısmı cam olsun dediler .
Cmm ben internet sitesinden değilde instagramdan verdim siparişini direk kişiyle muhattap oldum
Minik Eylülümün teyzoşlarııı çikolatalarımız geldi bizim nasılllarr ? Birisi doktor teyzemizin diğeride misafirlerimizd
Hıhı metal kutu ama ordan çıkarıcam ferforje bi tepsiyle sunum yapıcamBen de çok beğendim, çok iyi bir fikir. Misafirlerin ki metal kutu mu, yani ayrı ayrı mi dağıtacaksınız? Gerçi ben hazırladım hediyelikleri ve çikolataları ama bunlar da çok hoşş
Epidural ve spinali aynı anda yapıyolarmış.anlattıklarına göre benim içim uygun olan spinal galiba
7 aylıktı. Ne kadar küçük o kadar iyi oluyor
Bugün bir ebe ablayı gördüm tanıdık, gerçi artık ebelik yapmıyor ama "karnın aşağı inmiş doğumun yakın senin" dedi, abla "tahminin ne kadar" dedim "3 haftayı aşmaz" dedi bakalım dediği çıkacak mı?
Kızlar bir de size bir önerim olacak kuzenim ve çok yakın bir arkadaşımdan gördüğüm ve onların da önerisiyle. Mutlaka sling kullan dedi ikisi de, hatta kuzenim oğlu büyüdüğü için slingini bana verdi sağ olsun, oğlu prematüre doğmuştu kolik yaşamadan hiç hasta etmeden maşallah 8 aya getirdiler
22 kasım var 2 tane cnm sonra 24 kasım benim nasip olursaen erken doğum tarihi olan kim aramızda? heyecan durumları nedir? ben kanama ve sezeryan dikişinden çok korkuyorum o halde nasıl ayaklanıp temizlenip bebeği emzireceğim aklım almıyor
dusunuyorum ama ne alacağım konusunda kararsız kaldım :/ tablet alırım diyordum sağolsun babamız 3 ay önce verdi zatenInşallah cnm ya, bazen düşünüyorum ne güzel arkadaş geliyor kızıma diye, beraber büyüyecekler. Ya bide ben yalnızım, kimsem yok, daralınca 1-2 saat bakabilecek, böyle şeylerde çok önemli güvendiğin sevdiğin insanların yakının da olması. Hazır değildim ben ikinciye daha ondan. Umarım herşey beklediğim dışında gelişir. Bebişin beşiğinin içine şimdiden hediyesini koydum kızıma bak sana almış diyeceğim hastane dönüşü ve hastaneye de alıcaz oraya geldiğinde de bir paket beklemeli kızımı, sevinsin. Zaten bir kaç gün ayrı kalacağız, sezeryandan dolayı.
Öğretmenler günü değil miydi :) yay burcu olur :))22 kasım var 2 tane cnm sonra 24 kasım benim nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?