2016 Aralık Anneleri

Kizlar ben bugun pek giremedim baya utu yaptim oturarak ama sanirim cok geldiki utu bitip yatip dinleneyim dedim.karnim tas gibi oldu ve agri girdi 1 saat boyunca araliklarla devam.etti uyumaya calistim uyuyamadim ama sonra gecti. Suan cati agrim.var sanirim bacaklarimin arasi hafif sizliyor. Artik bunlar normal galiba, Allah hepimize kolaylik versin insallah

Herseyi doguma baglayasim var. Isal oldum dogurcammi basim agridi dogurcammi. Gobek indi geliyo mu. Bulanti var yaklastimi.... pfffffff bunalimlardayınNNnNN

Herkes aynı bence ben de eşime deyip duruyorum, gelecek heralde ishal oldum, yok karnım semsert oldu, yok midem bulandı, beklemeyecek bu ne yapcaz dedikçe onuda stres basıyor.. Ama dün gece hiç uyumadım cidden, 10 dk ara ile karnım taş resmen, sağa dön yok sola dön yok semsertti karnım çok rahatsız oldum ama kasıklarım da ağrı hissetmediğim için doğum Sancısı olmadığını biliyordum.

Kizlar aramizda 2. 3. Gebeligi olanlar var. Bi aydinlatsinlar bizi onceki dogumlarinda 1 hafta kala 2 hafta neler yasadilar ?

Aynı şeyleri cnm, ahaa geldi, yok gitti bu hamileliğim de ekstra doktora hiç gitmedim, ama ilkinde 3-4 kez gitmişimdir sancı sanıp, şimdi ağrım da olsa bekliyorum, geçer diyorum. Şimdi sanırım kasıklarımdan sancılanmadan yada suyum gelmeden yine gitmem! Herkesin farklı olur, ama iştahsızlık oluyor, yani kilo alımı yavaşlıyor. Zaten bebekte almamaya başlıyor son haftalarda.

Stresten karnim taş gibi oldu. yarim saattir ovalıyorum rahatlamaya calisiyorum ama hala semsert. bebege bi zarari olur mu ya ?? stresi atamadikca bu sertlik gecmeyecek mi

Öyle düşünme canım ya. Benim kızım da iki yaşında, ben planlı olarak kardeşi hemen olsun istedim. Sevgimiz de ilgimiz de ikisine de yeter Allahın izniyle.

Inşallah cnm ya, bazen düşünüyorum ne güzel arkadaş geliyor kızıma diye, beraber büyüyecekler. Ya bide ben yalnızım, kimsem yok, daralınca 1-2 saat bakabilecek, böyle şeylerde çok önemli güvendiğin sevdiğin insanların yakının da olması. Hazır değildim ben ikinciye daha ondan. Umarım herşey beklediğim dışında gelişir. Bebişin beşiğinin içine şimdiden hediyesini koydum kızıma bak sana almış diyeceğim hastane dönüşü ve hastaneye de alıcaz oraya geldiğinde de bir paket beklemeli kızımı, sevinsin. Zaten bir kaç gün ayrı kalacağız, sezeryandan dolayı.

Ya bende dr brownun 60 ml plastik 120 ml cam Philips aventin 240 ml cam 120 ml plastik biberonlarını almışım diyorum çünkü internetten sipariş verdim ml lerine dikkat etmemişim nasıl alışveriş çılgınlığı ise sonra dedim cam sağlıklı onları kullanırım biraz büyüyünce plastikleri veririm hem dökme saçma olursa küçük felan da yani şimdi biberon her ne kadar cam da olsa plastik de olsa sonuçta emzik kısmı plastik yani ne farkediyor diye düşünmeye başladım hadi diyorum lens malzemesinden yaptılar ki lensi bile 12 saat solüsyonları var dezenfekte etmek için yani biberon cam olmuş plastik olmuş bebeğe direk temas eden plastik olduktan sonra zaten mama 40 derece de yapılıyor yani plastiğin eriyip mamaya karışma olayı da imkansız anne memesi gibi olmaz kesinlikle keşke meme alsalarda bende biberona yaptığım masrafla kalsam hiçde umrumda olmaz

Minik Eylülümün teyzoşlarııı çikolatalarımız geldi bizim nasılllarr ? Birisi doktor teyzemizin diğeride misafirlerimizd

Ben de çok beğendim, çok iyi bir fikir. Misafirlerin ki metal kutu mu, yani ayrı ayrı mi dağıtacaksınız? Gerçi ben hazırladım hediyelikleri ve çikolataları ama bunlar da çok hoşş

gece gece esimle hüzünlendik ikimizinde aklina birden erken dogumla kaybettigim canimoglumuz geldi ...hamilelik hormonlarindan dahada bi uzulup agladim ama esimin tesellisiyle hemen toparlandim.. iyiki var canimesim Rabbim bebislerimize eslerimize hayirli uzun omurler nasip etsin.. yanlarimizdan hic ama hic eksik etmesin insallah

Ben de çok beğendim, çok iyi bir fikir. Misafirlerin ki metal kutu mu, yani ayrı ayrı mi dağıtacaksınız? Gerçi ben hazırladım hediyelikleri ve çikolataları ama bunlar da çok hoşş
Hıhı metal kutu ama ordan çıkarıcam ferforje bi tepsiyle sunum yapıcam

Epidural ve spinali aynı anda yapıyolarmış.anlattıklarına göre benim içim uygun olan spinal galiba

Bizim doktorun anlattiklarina bakilirsa öyle evet :)

7 aylıktı. Ne kadar küçük o kadar iyi oluyor

Bir de 1 hafta 10 gün icinde yaptiranlar var ya, o yüzden baya kararsizim. Kimisi iyi diyor kimisi cok erken.

Ben aldim onlardan :) Ring sling degil de düz olanlardan aldim, halkasiz. Bunlari baglamayi iyi ögrenmek gerekiyormus, bebegin gelisimine zarar vermemek icin dogru baglamak lazim. Ebemizden yardim istiycem. Ama kullanmak icin sabirsizlaniyorum, cok tatli ve rahat görünüyorlar :)

en erken doğum tarihi olan kim aramızda? heyecan durumları nedir? ben kanama ve sezeryan dikişinden çok korkuyorum o halde nasıl ayaklanıp temizlenip bebeği emzireceğim aklım almıyor

Ne aldın yaa bende
dusunuyorum ama ne alacağım konusunda kararsız kaldım :/ tablet alırım diyordum sağolsun babamız 3 ay önce verdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…