2016 Aralık Anneleri

BAcağının arasına yastık koyup yan yattın mı? BIRaz da sakinleşmeye çalışsan belki hafifler.
HAZırlık sancılarıdır bebeğe bi zararı olmaz sanırım. Geçer inşallah bi süre sonra...
Sakin kaldim zaten cnm esim gidelim dedi ama yok dedim . Yattim devam etti agri sonra uyumusum gece uyandigimda yoktu sabah uyandim gene yoktu sonra basladi simdi girip cikiyo belden kasiktan devam edrrse gitcem bugun. Bu kdr uzun sureli devam edio olmasi normal degl sanirim.
Ewt aynen bende bise dedikce esimin ilk sorusu ne yani normalmiymis oluyo.:)
Ewt benim kg alimi durmus zaten.

Bir de 1 hafta 10 gün icinde yaptiranlar var ya, o yüzden baya kararsizim. Kimisi iyi diyor kimisi cok erken.

Yenidoğan döneminde penis sinirleri tam gelişmedigi için acı olmuyormuş. LOKal anestezi bile kullanmadan yapılabiliyormuş sünnet. Bi de ne kadar küçük olursa olayın farkında olmuyor, uyuya kalıyor bazıları. 3 - 4 aydan sonra çevrenin farkına varmaya başlıyorlar tedirgin olabiliyor bebek elleri ayakları tutulduğu için. Zaten 20dakika sürüyor işlem.
DOğumdan sonra sarılık Vs yoksa, anne de kendini toplamışsa 1 hafta 10 günde yapılabilir bence.
Sarılık Vs sağlık sorunu varsa onları atlatmadan yapmıyor doktor.
Oğlumun da iyi geçti sünneti. LOKAl oldu. 3 günde iyileşti. Hem idrar yolu enfeksiyonundan korumak için, hem de sünnet korkusu yaşamasın diye erken olsun istedim. Sünnet ya 1 yaş öncesi ya da 7 yaş sonrası yapılmalıymış.

Geçmiş olsun. GIT tabi için rahatlasın

amin cnm amin sagsaglim kavusalim insallah bebislerimize

Günaydın annişler
Çoooook mutluyummmm ben
Kızım hareket ettikçe yiyesim geliyor onu.
O doğsun bir bu tekmelerin hesabını poposu verecek
Dün akşam arkadaşa oturmaya gittik
Teyzesi kızıma neler neler yapmış
Sevinçten karnıma ağrılar girdi
Kapı süsü yastık ve bir sürü magnet
Keçeden yapmış renkli renkli
Resmen aşık oldum yaptıklarına
Gidene kadar yanımdan ayırmadım
İnşallah beni deli sanmamışlardr uzun zamandır bu kadar anlamlı bir hediye almamıştımm. Üstelik üzerinde kızımın adı yazıyor

Günaydın hanımlarr uykusuz bir gecenin sabahı oldu bize gene karnımdan başlayıp alttarafa doğru. Agrılarım oldu bi kaç defa boğazımda fena agrıdı oksur oksur sabah baktım olmayacak evde kalsam küçük prenses var yemek lyun isteyen bizimkilere geldim hemen bugün yatış gunun ohh misss bide kızımı yukarlarsa tamamkızım banyoda cadıya donuyo:)))))

Sonrada bez alırken krş hesabı yapın doktor arkadaş konuşma şu 50 krş verilir mi o para demişti komik gelmişti sonra denedim gerçekten süper bi fikirmiş hepsinde farklı adet farklı fiyat olunca krş hesabı yapınca en uygununu buluyorsun:))))

1 beden almadin mi cnm hic
Almadım. 2 numara 3-6 kilo. En az 3 doğuyor zaten diye almadım. Oğlumda 1 numara baştan itibaren hep sızdirdi, ikiye geçince durdu. Hemen kilo alıyorlar zaten küçük geliyor bez. Oğlum 3700 kilo, 54 cm doğmuştu, bu bebek o kadar iri değil gibi. küçük bir paket 1 numara alsam mı da diyorum doğumdan sonra duruma göre alırım artık.
Bezlerde ölçü olarak kilo veriliyor ya 3-6 mesela, bebek 5-5,5 kilo gibi olunca o bez küçük geliyor, sızdırıyor yani. Bu yüzden 1 ve 2 numarayı stok yapmamalı. Bebeğin gelişimine göre paket bitmeye yakın anlaşılıyor yeni numaraya geçip geçilmeyecegi...

Bende seker yuklenesi yaptirdigimda sinirdan ust cikti gecen haftada aclik tokluk seker testi yaptirdim haftaya sonuclari gorcrz bakalm bizim ailedede seker hastasi yok ama bilmiyorumya kafada sorun iste

yemenize dik. ettiyseniz sınırdaki şeker sizi zorlamaz içinizi rahat tutun . sağlıklı günlerle sağlıklı bebişlerle doğumları yaparız inş.

Kızlar 30 tane magnetim var. Bunlara etiket vurmak lazım ama. Hani bir site vardı. Hazırlayıp çıktı alınan. O sitenin adresi ni yazabilir misiniz. Bir de ücretsiz di di'mi
Satın alınan birşey olmayacak çünkü

iyi akşamlar annişkolar hastane çantasına emzirme önlüğü koyucak mısınız ben yeni aldım daha ama hemen yıkayıp ütüleyip koysam mı bilemedim

Kullanabilir miyim bilmiyorum ama ben emzirme önlüğü yerine bol oyalı bir tülbent koydum, Trakyalılık malum, kv çok sever süslü püslü olsun Bebişi ve memişi örtmek gerekirse onu örteceğim üstüme diye düşündüm.

Bir beden bi paket aldim. hatta hic almayacaktim da esim alip gelmis. Paket 54 lü galiba yada 48 li. 2 numara iki paket aldim. gerisini de almiycam. belki alerji yapar bisey olur diye stok yapmak istemiyorum.

Ben de aynen öyle yaptım canım. 1 paket 1 numara, 2 pkaet 2 numara. 2 si de göbek bağı oyuntulu zaten, kullanmaya başlayalım da, gerekirse alırız.

Arkadaslar sizdede sumuksu bir sekilde akintilar geliyormu... bende fazlalasti bu aralar

Oluyor canım, oluyor. Arkadaşların da dediği gibi, kokusuz ve renksiz ise normalmiş. Arttı bu ara bende de.

>Benim de aşağı indi bebiş sanki. Aynada da bituhaf görünüyor gözüme, göğsümün altı 3-4 parmak düzleşti sanki. Oturduğumda da bebek resmen kucağımda gibi hissediyorum.

Ben de sling aldım bu arada, çok hoşuma gidiyor bebişlerin hali slingteyken, gayette rahat görünüyorlar. Rabbim sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

Günaydın güzel anne adayları :) sağlıklı, aydınlık çok güzel bir günümüz olsun inşallah hepimizin :)

Canım benim ki de düz wrap sling diye geçiyor, halka sling tek omuza yük bindiriyor zaten onu tercih etmezdim muhtemelen. YouTube da Nasıl bağlanacağına ilişkin bir sürü video var canım, çok da güzel ayrıntılı anlatıyorlar, ben kuzenimden öğrendim 3-4 kere bağlayınca elin alışıyor zaten, Bebek'le daha farklı olur mu bilmiyorum ama özellikle evde iş yaparken çok rahat oluyormus :) güle güle, sağlıklı günlerde kullanalım inşallah

Günaydın hanımlar
Ben yarın başlarım dün gece hastanede kaldım bugun onun sersemliği vardı
Geçmiş olsun,neden yattın hastanede,şimdi nasılsın

Ahh ah boş geçirdik resmen

[QUOTE="ekonomistgonul, post: 48901944, member: 350806]
>Benim de aşağı indi bebiş sanki. Aynada da bituhaf görünüyor gözüme, göğsümün altı 3-4 parmak düzleşti sanki. Oturduğumda da bebek resmen kucağımda gibi hissediyorum.

Ben de sling aldım bu arada, çok hoşuma gidiyor bebişlerin hali slingteyken, gayette rahat görünüyorlar. Rabbim sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.[/QUOTE]
ekonomistgonul Âmin canım inşallah :) aşağı indi diye hissediyorsan kesin inmiştir benim reflüm bile azaldı gerçi bı sefer de sürekli çişe çıkıyorum, hele yürürken çişini bile kaçırabilirsin dedi doktorum, hatta çişle suyu ayırmak için eğer Çeşmeyi açmış kapatamıyor gibi hissedersen o sudur dedi

ağzına parmaklarına sağlık cnm ya çok güzel anlatmışsın çok tşk. ederim .

ekonomistgonul Âmin canım inşallah :) aşağı indi diye hissediyorsan kesin inmiştir benim reflüm bile azaldı gerçi bı sefer de sürekli çişe çıkıyorum, hele yürürken çişini bile kaçırabilirsin dedi doktorum, hatta çişle suyu ayırmak için eğer Çeşmeyi açmış kapatamıyor gibi hissedersen o sudur dedi [/QUOTE]

Sanırım artık haftamıza göre biraz aşağı inmesi normalmiş. Şimdilik çeşmeyi kapatabiliyorum, arada geç kalıyorum tabi kaçaklar oluyor :) Güzel benzetmeymiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…