- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Yani cnm baktim baska yerlerede yok . O markafonide oldugu donem gittigidiyordada vardi gene var ama fiyati daha yukselmis.o zaman aliyim ben bu paketten e bebek en indirimli suan ordan aliyim
Bide hastanedede kullancaksin zaten onuda dusuno zaman aliyim ben bu paketten e bebek en indirimli suan ordan aliyim
ben de hiç kusma etme olmadığı için tutmak zorunda kaldım gırtlağımı. benim işte normal doğum olacaktı bugüne kadar, ben 2 sene önce anal fissür olmuştum. teşhisi koyan doktor normal doğum yapamazsın demişti ama ben kadın doğumcuma bunu söylemeyi unuttum bugün aklıma geldi. o da "haftaya muayene edelim bakalım. kilondan dolayı sezeryan olman taraftarı değilim. çok kolay normal doğum yapacaksın zaten o yüzden normal yapmak önceliğim" dedi. bir de "kilondan dolayı zaten epidural yapılamaz sana" dedi. haftaya belli olacak nasipse ama ben normal yapmayı çok istiyorum, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahOh afiyet olsun. Ay yok ben de tartı anında karalar bağlıyorum yoksa yiceğimden geri kalmadım
7 ay kustum ben bir de dedim doktoruma kusmasam yemeğe devam etsem kim bilir kaç kiloydum şimdigerçi kusuyorum midemi tutsun diye karbonhidrat tükettim çok ondan da kaynaklandı biraz.
Epidural sezaryen düşünüyorum tabi bir sürprizle karşılaşmazsak. Sen ne düşünüyorsun tatlım doğum konusunda?
Ben de bir ara baya sling almaya niyetlendim videolarini falan izledim boba sling hosuma gtti hatta ama bebisi oyle kivirip koyarsam sikisir diye korktumBugün bir ebe ablayı gördüm tanıdık, gerçi artık ebelik yapmıyor ama "karnın aşağı inmiş doğumun yakın senin" dedi, abla "tahminin ne kadar" dedim "3 haftayı aşmaz" dedi bakalım dediği çıkacak mı?
Kızlar bir de size bir önerim olacak kuzenim ve çok yakın bir arkadaşımdan gördüğüm ve onların da önerisiyle. Mutlaka sling kullan dedi ikisi de, hatta kuzenim oğlu büyüdüğü için slingini bana verdi sağ olsun, oğlu prematüre doğmuştu kolik yaşamadan hiç hasta etmeden maşallah 8 aya getirdiler
Kiz sen surekli dogumu cagiriyon bak gelir dikkat etHerseyi doguma baglayasim var. Isal oldum dogurcammi basim agridi dogurcammi. Gobek indi geliyo mu. Bulanti var yaklastimi.... pfffffffbunalimlardayınNNnNN
Obur cumadan sonraya randevu verebilirim geliosa :)Kiz sen surekli dogumu cagiriyon bak gelir dikkat et
Ben de bir ara baya sling almaya niyetlendim videolarini falan izledim boba sling hosuma gtti hatta ama bebisi oyle kivirip koyarsam sikisir diye korktum
Ah bi hatırlasam eski yazdıklarıma bakıyorum arada nolmuş diye:))))))Kizlar aramizda 2. 3. Gebeligi olanlar var. Bi aydinlatsinlar bizi onceki dogumlarinda 1 hafta kala 2 hafta neler yasadilar ?
Salı günü düşünüyor doktorum canım, 22 Kasımda. Yarın randevum var, kesinleşir herhalde.aaa hatırladım seniiii :) kilo muhabbeti yapmıştık! bıraktığın yerdeyim halasezeryan mı olacaksın? gün verdi mi doktor?
bendede koku fln yok ama baya yogunlasti yaaa artik tiskinmeye basladim kendimdenNişan gelmeden de rahim ağzı açılabiliyor canım, rahim ağzı açıklığı denen oradaki kasların gevşemesiyle alakalı. Benim annem hiç nişan görmeden doğurmuş kardeşimle ikimizi. Benim doğumumda önce su gelmiş, kardeşim de ayaklarım şişiyor diye doktora gitmiş muayenede "rahim ağzı açıklığı var, doğum başlamış hemen hastaneye gidin" demiş doktoru :)
aynen cnm dr banada demisti 1-2 cm acilma olmus ama bendede nisan fln gelmedi demekki olabiliyormus...
Benim de fazlalaştı sümüksü akıntı ama koku ya da renk değişikliği olmadığı sürece endişe etme demişti doktorum o yüzden kafama takmıyorum
sor canim bizede haber et bakalim neymis :) hos cogu kisi normal oldugunu soyluyor ama bilemedimBendede çok fazlalaştı. Hatta yarın kontrolüm var doktora sormayı planlıyorum
Bugün bir ebe ablayı gördüm tanıdık, gerçi artık ebelik yapmıyor ama "karnın aşağı inmiş doğumun yakın senin" dedi, abla "tahminin ne kadar" dedim "3 haftayı aşmaz" dedi bakalım dediği çıkacak mı?
Kızlar bir de size bir önerim olacak kuzenim ve çok yakın bir arkadaşımdan gördüğüm ve onların da önerisiyle. Mutlaka sling kullan dedi ikisi de, hatta kuzenim oğlu büyüdüğü için slingini bana verdi sağ olsun, oğlu prematüre doğmuştu kolik yaşamadan hiç hasta etmeden maşallah 8 aya getirdiler
Ahahaha ben de aynıyım yaaa, kendimden sıkıldım resmenHerseyi doguma baglayasim var. Isal oldum dogurcammi basim agridi dogurcammi. Gobek indi geliyo mu. Bulanti var yaklastimi.... pfffffffbunalimlardayınNNnNN
aynennnnnAhahaha ben de aynıyım yaaa, kendimden sıkıldım resmen
Rahat kullanmislar yani benim yine alasim geldi bak simdi. Cunku mantigi cok guzel bebekler de dedigin gibi kolik sorunu yasamayi engelliyor ve is yaparken bile bebegin senin yaninda huzurlu oluyormus ben bakiyim tekrar internetten aliyim ya aklimda kalcagina elimde olsunYok sıkışmıyor hiç boba wrap sling bende ki de, zaten esnek kumaş olduğu için sıkışma olması zor, bir de bebekler özellikle ilk 3 ay kendilerini anne karnında gibi hissediyorlarmış Slingin içinde, bu da rahatlatıp güvende hissettiriyormuş
masallahhhhhKızlar bez konusunda biz ilk 1 hafta günlük 10 tane sonra ki hafta 8 tane sonrasında da 6-8 arası hergün bez değiştirmiştik. Sizinkiler de benim kız gibi olursa zaten 1 haftada 70 bez gider :)
Amaninnnn 70 bez miKızlar bez konusunda biz ilk 1 hafta günlük 10 tane sonra ki hafta 8 tane sonrasında da 6-8 arası hergün bez değiştirmiştik. Sizinkiler de benim kız gibi olursa zaten 1 haftada 70 bez gider :)
Ben yarın başlarım dün gece hastanede kaldım bugun onun sersemliği vardıTamam kızlar mümkün olduğunca okuruz inşallah
Ben bugün okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?