2016 Aralık Anneleri

ben de hiç kusma etme olmadığı için tutmak zorunda kaldım gırtlağımı. benim işte normal doğum olacaktı bugüne kadar, ben 2 sene önce anal fissür olmuştum. teşhisi koyan doktor normal doğum yapamazsın demişti ama ben kadın doğumcuma bunu söylemeyi unuttum bugün aklıma geldi. o da "haftaya muayene edelim bakalım. kilondan dolayı sezeryan olman taraftarı değilim. çok kolay normal doğum yapacaksın zaten o yüzden normal yapmak önceliğim" dedi. bir de "kilondan dolayı zaten epidural yapılamaz sana" dedi. haftaya belli olacak nasipse ama ben normal yapmayı çok istiyorum, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Ben de bir ara baya sling almaya niyetlendim videolarini falan izledim boba sling hosuma gtti hatta ama bebisi oyle kivirip koyarsam sikisir diye korktum

Ben de bir ara baya sling almaya niyetlendim videolarini falan izledim boba sling hosuma gtti hatta ama bebisi oyle kivirip koyarsam sikisir diye korktum

Yok sıkışmıyor hiç boba wrap sling bende ki de, zaten esnek kumaş olduğu için sıkışma olması zor, bir de bebekler özellikle ilk 3 ay kendilerini anne karnında gibi hissediyorlarmış Slingin içinde, bu da rahatlatıp güvende hissettiriyormuş

bendede koku fln yok ama baya yogunlasti yaaa artik tiskinmeye basladim kendimden

Bendede çok fazlalaştı. Hatta yarın kontrolüm var doktora sormayı planlıyorum
sor canim bizede haber et bakalim neymis :) hos cogu kisi normal oldugunu soyluyor ama bilemedim

Benim dr da bana 2-3 haftaya fln gelir dedi karnim baya asagiya indi diye.. ama hayirlisi tabiki saglikla gelsinlerde :)))))

Rahat kullanmislar yani benim yine alasim geldi bak simdi. Cunku mantigi cok guzel bebekler de dedigin gibi kolik sorunu yasamayi engelliyor ve is yaparken bile bebegin senin yaninda huzurlu oluyormus ben bakiyim tekrar internetten aliyim ya aklimda kalcagina elimde olsun

Kızlar bez konusunda biz ilk 1 hafta günlük 10 tane sonra ki hafta 8 tane sonrasında da 6-8 arası hergün bez değiştirmiştik. Sizinkiler de benim kız gibi olursa zaten 1 haftada 70 bez gider :)
masallahhhhh ben daha tecrubesiz oldugum icin bilmiyodum vallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…