- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Yok ay zaten önü açık oluyor ya sen görürsün Zaten bebeği :) kullanmasan bile dursun valizde be kadar yer kaplaycak ki en azından Laz'ım olursa ay keşke getirseydik demezsinacemiyken onunla emzirebileceğimi zannetmiyorum ben ama yine kouyuym ozaman . nefessiz kalır vs diye korkarım bakarak emzirmek isterim henüz . o olunca üstümde zor olur gibi düşündüm bir an :) acemilik kötü şey
sağol canımGünaydın kızlar.
derinyesevi Biz hastanede çikolata ikram edeceğiz. Ev için eşim mozaik pasta yapıp buzluğa atacak (çok güzel yapar bu arada). Kayınvalidem lohusa şerbeti yapar muhtemelen. Buzlukta da börek olur. Börek, mozaik ve şerbet ikram ederiz.
anladım canım kolonyayı tek şişe mi aldın yoksa tekli kolonyalar bulunuyor hediyelik öyle bişey mi
anladım canım çok sağol yeşil çaylıyı yeni gördümCanım tek şişe aldım, eğer bulursan pereja nın yeşil çayını tavsiye ederim parfüm gibi mis gibi kokuyor hem de bayağı kalıcı. Ben burada pereja bulamadım. O nedenle büyük cam şişe Osmanlı yeşil çay kolonyası aldım. O da güzel kokuyor. Sunumu da güzel.
Eki Görüntüle 1912820
Eki Görüntüle 1912821
Ben ayarladım. Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı vardı başka kimseyi doğumhaneye almıyorlarmış, fotoğrafçıyla tanıştım çok tatlı bir bayan ve çektiği fotoğraflar çok kaliteli albüm de öyle. Doğumdan önce, doğum anında ve doğumdan 1 gün sonra olmak üzere 3 gün bizimle ilgilenecek. Çektiği tüm fotoğrafları cd ile teslim edecek ve bizim seçeceğimiz 35 fotoğraftan oluşan 10 sayfa albüm hazırlayacak. fiyatı da 700 tlkızlar selam , doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz hiç araştırmaya girdiniz mi ?
ben dün hastane anlaşmalı kişi ve bir başka firmadan fiyat aldım ikiside 1.000 lira fiyat verdi .
çok geldi fiyat ama çokta istiyorum çok güzel bir hatıra sonuçta . siz ne düşnüyorsunuz?
Bizim hastane fiyatının içinde canım fotoğraf kapı süsü.pahalıymış bayağıkızlar selam , doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz hiç araştırmaya girdiniz mi ?
ben dün hastane anlaşmalı kişi ve bir başka firmadan fiyat aldım ikiside 1.000 lira fiyat verdi .
çok geldi fiyat ama çokta istiyorum çok güzel bir hatıra sonuçta . siz ne düşnüyorsunuz?
kızlar selam , doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz hiç araştırmaya girdiniz mi ?
az kalmış :) inşallah kolayca girip kolayca çıkarsın canımBenim kilo direkt kalçada toplu ondan beni uyarmamış olabilir. Benim doktorum epiduralı tavsiye etti ama yine anestezi uzmanı doğru kararı verir dedi. 28 kasım canım planlanan tarih.
tek seferde takabildiler mi epidurali? ben epiduralden çok korkuyorum zaten, olacaksa genel anestezi olsun diyorumAlakası yok bence. İlkinde de epidural anestezi oldu. Bunda da şimdilik öyle görünüyor.
Gunaydin kizlar.
Guzel ve mutlu bir gün gecirmeniz dilegiyle insallah.
Ayy ben bugun sabah kabus gördüm. Cok kotu bisey ya esim beni birakip gidiyordu resmen baskasiyla evlenmemi istiyordu.
Bi uyandim gozlerimden yaslar akti esime sarildim dedim beni birakma.
Bu kabuslar cok kotu ya.
Insan cok korkuyor.
Hormonlar artik degissin bu mod'dan cikalim .
Allah razı olsun, böyle duydukça rahatlıyorum.. annene de acil şifalar versin Rabbim.Canim hic uzulme. Benim annem 120 kilo ile 1.50 boy ile ameliyat oldu kadin hastaliklarindan sezeryan gibi kesisi oldu ve masallah hemen toparladi, yarasindan yana hic sorunu olmadi. Simdi bi arkadas aralik basi sezeryan olcak onun da kilosu fazla ve doktoru belden uyusmali olur demis. Sinir oluyorum su kadinlari hamile hamile daha da stres eden doktorlara. Tamam kimse istemez kilolu hamilelik ama olduki kaldik yani napalim ölelimmi? Az moral.verin ya, kadin da zaten hamilelik ve dogum stresi var birde doktorlar 2 katina cikariyor sagolsunlar
ay geçmiş olsun Allah korumuşBen salı akşamı evde düştümde ondan yatırdılar bı gece çok şükür usg ve nst de bişey çıkmadı aman diyim
Bende aynı yerden sipariş verdim canım, gelince burdan paylaşırız, @eylul durulmaz sağ olsun :)Kizlar gunaydin, artk gece olsunn istemiyorum boyle bir agirlik oluyor vucudumda. Buarafa bende doktorumuz icin cikolata verdim dunku paylasilan sayfadan eger memnun kalirsam diger cikolatalarida ordan verebilirim.
Eve gelenler için ben kurabiye hamuru ve sigara böreği sarıp buzluğa atacağım. Gelecek olan habersiz gelmez zaten bir yarım saat önce çıkarsam bir de çay koyarım yanına yeter diye düşündüm.kızlar siz bebek ikramlık olarak çikolata dışında ne vereceksiniz eve gelenlere ben hastanede vermicem çünkü burda kimsem yok zaten hastaneye gelecek az kişi var onlar eve de geleceği için ikramlıklarımı evde dağıtmayı düşünüyorum çikolata siperiş edecem ama başka ne olur ki
Kanguru da yenidoğan döneminden itibaren kullanılabiliyor ama içine bir aparat koymak gerekiyor bacakları kısa kaldığı için canım, öyle tercih edenler de var ama sling de Bebek anneyle sımsıkı sarılmış gibi olduğundan yenidoğan döneminde bağlanma, ten teması gibi şeyler için sling daha çok öneriliyor.peki bunun kangurudan farkı nedir?
Bende Paşabahçe'nin çay kolonyasını çok beğeniyorum, onu veririm muhtemelen çikolatayla birlikteCanım tek şişe aldım, eğer bulursan pereja nın yeşil çayını tavsiye ederim parfüm gibi mis gibi kokuyor hem de bayağı kalıcı. Ben burada pereja bulamadım. O nedenle büyük cam şişe Osmanlı yeşil çay kolonyası aldım. O da güzel kokuyor. Sunumu da güzel.
Eki Görüntüle 1912820
Eki Görüntüle 1912821
Benim bir arkadaşım da 1000 liraya yaptırdı bana da çok pahalı geldi valla ya, çok güzel bir hatıra ama sonrasında ücretsiz izin almayı düşündüğümden harcamaları çok abartmak istemiyorum ama içimde kalacak sanırımkızlar selam , doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz hiç araştırmaya girdiniz mi ?
magnezyum ve günde 1 tane soda için mutlaka .
Gunaydin kizlar.
Guzel ve mutlu bir gün gecirmeniz dilegiyle insallah.
Ayy ben bugun sabah kabus gördüm. Cok kotu bisey ya esim beni birakip gidiyordu resmen baskasiyla evlenmemi istiyordu.
Bi uyandim gozlerimden yaslar akti esime sarildim dedim beni birakma.
Bu kabuslar cok kotu ya.
Insan cok korkuyor.
Hormonlar artik degissin bu mod'dan cikalim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?