2016 Aralık Anneleri

acemiyken onunla emzirebileceğimi zannetmiyorum ben ama yine kouyuym ozaman . nefessiz kalır vs diye korkarım bakarak emzirmek isterim henüz . o olunca üstümde zor olur gibi düşündüm bir an :) acemilik kötü şey
Yok ay zaten önü açık oluyor ya sen görürsün Zaten bebeği :) kullanmasan bile dursun valizde be kadar yer kaplaycak ki en azından Laz'ım olursa ay keşke getirseydik demezsin

anladım canım kolonyayı tek şişe mi aldın yoksa tekli kolonyalar bulunuyor hediyelik öyle bişey mi

Canım tek şişe aldım, eğer bulursan pereja nın yeşil çayını tavsiye ederim parfüm gibi mis gibi kokuyor hem de bayağı kalıcı. Ben burada pereja bulamadım. O nedenle büyük cam şişe Osmanlı yeşil çay kolonyası aldım. O da güzel kokuyor. Sunumu da güzel.

merhaba kızlar delirmek üzereyim 3.5 yaşında bi oğlum var geceleri uyutmuyor beni 10 gündür falan başladı illa gel anne başucumda otur diyor uyutuyorum yatıyorum en fazla 1 saat sonra anneee anneee başlıyor. babasını da kabul etmiyor illa ben. erken başladı kardeş kıskançlığına artık dayanamadım dün gece yattım yanına uyuduk ama bittim yani... başına gelen var mı? kuzumu yıpratmak istemiyorum ama bebek gelince nasıl yapıcam bilmiyorum fikri olan var mı ne yapabilirim?

kızlar selam , doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz hiç araştırmaya girdiniz mi ?
ben dün hastane anlaşmalı kişi ve bir başka firmadan fiyat aldım ikiside 1.000 lira fiyat verdi .
çok geldi fiyat ama çokta istiyorum çok güzel bir hatıra sonuçta . siz ne düşnüyorsunuz?

Gunaydin kizlar.
Guzel ve mutlu bir gün gecirmeniz dilegiyle insallah.
Ayy ben bugun sabah kabus gördüm. Cok kotu bisey ya esim beni birakip gidiyordu resmen baskasiyla evlenmemi istiyordu.
Bi uyandim gozlerimden yaslar akti esime sarildim dedim beni birakma.
Bu kabuslar cok kotu ya.
Insan cok korkuyor.
Hormonlar artik degissin bu mod'dan cikalim .

Ben ayarladım. Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı vardı başka kimseyi doğumhaneye almıyorlarmış, fotoğrafçıyla tanıştım çok tatlı bir bayan ve çektiği fotoğraflar çok kaliteli albüm de öyle. Doğumdan önce, doğum anında ve doğumdan 1 gün sonra olmak üzere 3 gün bizimle ilgilenecek. Çektiği tüm fotoğrafları cd ile teslim edecek ve bizim seçeceğimiz 35 fotoğraftan oluşan 10 sayfa albüm hazırlayacak. fiyatı da 700 tl

Bizim hastane fiyatının içinde canım fotoğraf kapı süsü.pahalıymış bayağı

Bizim hastanenin fotoğrafçısı varmış ama ben kapaliyim o fotograflari sergileyemem o yüzden düşünmedim.Kardesim fotoğrafçı benim.Dışarıdan alsalardi onu sokacaktim.Şimdi odada çeker artık kendisi doğum anında olmaz.

Bu aralar normalde de rüyalarımda da çok duygusallaştım, hep eşime sarılayım, yanımda olsun istiyorum Rüyalarımda da aynı senin gibi şeyler görüyorum, bazen eşimle ilgili, bazen bebek ve doğumla ilgili, bazen de çok afedersin belden aşağı rüyalar görüyorum. Hiç Aklımda yokken o niye araya sıkışıyor anlamış değilim

Allah razı olsun, böyle duydukça rahatlıyorum.. annene de acil şifalar versin Rabbim.
sorma hiç.. dünden beri kafam çorba gibi. bütün gece kabuslar gördüm. doktorlar için çok basit oluyor ama bizim için öyle değil işte.hakkımızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah.

Kizlar gunaydin, artk gece olsunn istemiyorum boyle bir agirlik oluyor vucudumda. Buarafa bende doktorumuz icin cikolata verdim dunku paylasilan sayfadan eger memnun kalirsam diger cikolatalarida ordan verebilirim.
Bende aynı yerden sipariş verdim canım, gelince burdan paylaşırız, @eylul durulmaz sağ olsun :)

Eve gelenler için ben kurabiye hamuru ve sigara böreği sarıp buzluğa atacağım. Gelecek olan habersiz gelmez zaten bir yarım saat önce çıkarsam bir de çay koyarım yanına yeter diye düşündüm.

peki bunun kangurudan farkı nedir?
Kanguru da yenidoğan döneminden itibaren kullanılabiliyor ama içine bir aparat koymak gerekiyor bacakları kısa kaldığı için canım, öyle tercih edenler de var ama sling de Bebek anneyle sımsıkı sarılmış gibi olduğundan yenidoğan döneminde bağlanma, ten teması gibi şeyler için sling daha çok öneriliyor.
Bende Paşabahçe'nin çay kolonyasını çok beğeniyorum, onu veririm muhtemelen çikolatayla birlikte

Benim bir arkadaşım da 1000 liraya yaptırdı bana da çok pahalı geldi valla ya, çok güzel bir hatıra ama sonrasında ücretsiz izin almayı düşündüğümden harcamaları çok abartmak istemiyorum ama içimde kalacak sanırım

Merhaba,ben şimdi katıldım aranızanasıl başlık oluşturalacağını bilemedim.benim hem pcos hemde endometriomam var ( sol yumurtalığımda yaklaşık 34mm).Evliyim hem sağlığım hemde çok istediğim için bebeğim olsun istiyorum.son adetim 22 ekimdi kasım 4,5 yüks ek gebelik şansım vardı değerlendirib yaşadım çok şükür..Adetime 2 gün var ve benim adet sancılarım başladı çok ağrım var hamile olmayı bekliyorum kaç gündür heyecandan uyuya da bilmiyorum (((.benim gibi her iki hastalığı taşıyıp normal hamilelik yaşayan oldumu.lütfen cevap yazın :'(

of cnm hic sorma bende her gece tuhaf tuhaf seyler goruyorum inan skldm artik.. sagsaglim kavussakta yavrularimiza bu mod"dan ciksak dedigin gibiiiiiiiii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…