2016 Aralık Anneleri

Çok güzel anlatmışsın

Canım tarfını bulursan paylaşır musın

Bende ilerleyen haftalarda genel anestezi ile sezeryan olacağım için iyi olmana çok sevindim darısı bana. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım benim son günler geldikçe hiç geçmiyor sanki zaman ama bunları bile özleyeceğiz inşallah sağlıkla bi kavuşalım da

şimdi bunu alıntıladım nişanın gelmiş senin deeee aynı gün doğurucaz sanırımmmm
Kizlar resmen istah patlamasi yasiyorum Yiyorum yiyorum ama hep acim. Sonra da neden bukadar cok yedim diye vicdan azabi yasiyorum
ben az önce kalkıp mozaik pasta yaptım

hemen güncel durum özeti geçiyorum kızlar ;
bugün doktorum böbreklerde protein kaçırma olayı var mı diye idrar tahlili istedi, tansiyonum yüksek çıkınca. eğer tahlil yüksek çıkarsa suni sancıyla doğumu başlatıcaz dedi. masada alttan muayene yaptı ama çatı muayenesinden kat ve kat korkunçtu bunu yapmasının sebebi suni sancı verilirse bebeğin gelip gelmeyeceğini test etmekmiş :/ neyse akşam 8de konuştuk tahlil sonuçları şükür ki temiz, normal doğumu beklicez çarşamba gel dedi ama saat 11 gibi nişanım geldi doktorumla mesajlaştık ılık bir süt iç, bu gece doğurmazsın yat uyu dedi çok heyecanlıyım, baya baya sona yaklaştık kızlaaar!

sukedisi
Canim kendini sakin uzme bebegin saglikla dogsunda sen onu sutunle kocaman yaparsin allahin izniyle.
Riske atma doktorunu dinle bebisdisarda daha guzel gelisiyor.
Karnimda biraz daha dursun gelissin deme.
Doktorun uygun gordugu zamanda bonibonunu al kucagina.
Kuzenim dusuk kilolu erken dogum yapti doktor onerisiyle dogsun disarda daha guzel kilo alir dedi.
Nitekim oylede oldu kizim 4.200 dogdu
10 gun sonra kuzenimin oglu 2.600 dogdu
Suan gorsen hicbir fark yok masallah.

Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin :)

Hadi hayırlı olsun canım, bakalım sen ne zaman kavuşacaksın bebeğine :) Allah sağlıkla kucağına almayı, bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah :) güzel haberlerini bekliyoruz

sukedisi hiç moralini bozma, bebeğin gelişimindeki en önemli geciktirici stres bence. Sen rahat ol, Allah' ın izniyle bebeğin de sağlıkla ne zaman uygun olacaksa o zaman doğsun, vardır bunda da bir hayır elbette

Bugün ilk defa ahududu yapragi cayina basladim. Dogumu kolaylastiriyormus. Insallah ise yarar.
Perine masaji simdiye kadar 2 kere yaptim keske bu kadar tembellik etmeseydim, zamanim daraldi ve ben yapmam gerekenleri zamaninda yapamadim Neyse, önümüzdeki günlere bakalim

Bu arada normal dogumda epidural alip almamakta kararsizim. Normal dogum yapmis olup epidural alanlar ve almayanlar tecrübelerini paylasabilir mi? Epidural alirsam hissetmedigim icin ikinmakta zorlanir miyim? Ve dogum uzar mi?

Napıyorsunuz kızlar uyuyor mu bugün herkes....
Benim uykum kaçtı yatınca sertleşiyo karnım agrım oluyı oturdum tv izliyom bi yandanda bacsmı kaşıyıp kanatıyorum

Canim hakkinda hayirlisi buymus demekki. Onemli olan yavruna sag salim.kavusmandi. Allah anali babali buyutsun insallah. Neden genel anestezi oldun peki sebep neymis? Buarada agri sizi durumun nasil?
Evet ben de hep öyle düşündüm. Yani en azından elimden geleni yaptım normal doğum için. Bebek de ben de çok yorulmuştuk. Sanırım zaman kaybetmek istemedi ve genel olmasaydı ben ameliyat esnasında yapılan her şeyi duyarak daha çok gerilecektim. Çünkü artık bütün müdahalelerden geriliyordum. Direkt öle bi açıklama yapmadı ama ben öle tahmin ediyorum. Açıkcası artık bir an önce olsun ve birşey hissetmiyim diye düşünmeye başlamıştım. O yüzden de kurcalamadım:) oturup kalkarken ağrım oluyor. Bir de gaz sancılarım oluyor.

Ben almadim ama sancinin son evresinde veriliyor muş diye almayi da düşünmedim çünkü dediğin gibi galiba doğum suresini uzatiyormus ve vakuma ihtiyaç olabiliuormus diye duydum sanki yani açıklık 10 cm olana kadar çek çek sonra ki en fazla yarım saat için epidural riskini göze al bilemedim yani :/ zaten agriyi kaldıramayacağını dusununce doktor ağrı kesici verebiliyormus öyle bisey okudum :/

Aşırı ishal olduğum geceden sonraki en zor gecemi geçirdim. sanki saatler geçmek bilmedi. nefes aldıkça göğsüm sağlı sollu batıyor hala devam ediyor.hele hafif şiddette bir öksüreyim ciğer acısından duramıyorum. sanırım göğüs altındaki karın kasları sertleşti batan onlar.hani çok hasta olunca öksürmekten göğsünüz acır ya onun gibi bir acı. ama hasta değilim sadece gaz sıkıştırması.bütün gece karnımı ovalayarak oturdum kalktım bana mısın demedi. uykusuzluktan ve acıdan sızıp kalacağım. cuma olsa da kızımı kucağıma alsam artık. genel anestezi verdikleri an heralde aylardır rahat uyuduğum tek uyku olacak. aslında çok zorlu bir hamilelik geçirmedim allaha şükür ama son 10gündür giderek zorlandım. iyi ki varsınız dert ortaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…