Ewt cnm nisanin gelmis gozun aydin hazirlikli ol. Kimi 3 gun icinde kimi sabahina kimi 1 saat sonrasina dogum yapio bilgin olsun. Hazirliklarini tamamla derim. Gunun gelmis zaten :))Kızlar yaa şimdi tuvalete girdimde söylemedi ayıptır tuvalet kağıdına akıntının içinde kan geldi. Kandan kastım böyle pıhtı gibi ama çok fazla değil. Nişan olabilirmi?Ediz Enesin Annesi senin gelmişti nişan sanırım canım. Böylemiydi? Yarın nst için doktora gidicem ama şimdi ne yapmam gerekiyo?
Onlar yenir mi cok tatli bi kere onlar. Hemde paketliosun vs hatira icin sonucta. Hicde steril ortamda yapilmasi mumkun olmuyo ayrica .Keske bilseler canim :) cok kiziyorum duyarsiz annelere. Keske herkes senin gibi bilincli olsa :)
Ewt cnm nisanin gelmis gozun aydin hazirlikli ol. Kimi 3 gun icinde kimi sabahina kimi 1 saat sonrasina dogum yapio bilgin olsun. Hazirliklarini tamamla derim. Gunun gelmis zaten :))
Yok tatlim sen dusunu falan al hazirliklarini yap. Sancini takiple yakinsa hastannen ve su falan gelmediyse 5 dk 1 e kdr bekleyeblirsin. Ole dedi dr bana. Erkenden gelmeki gelen giden parmaklamasin dedi :)Teşekkür ederim :) peki doktora haber vereyimmi sence? Daha önce konuştuğmuzda böyle bişey olunca hemen gelmene gerek yok demişti gerçi.
Yok tatlim sen dusunu falan al hazirliklarini yap. Sancini takiple yakinsa hastannen ve su falan gelmediyse 5 dk 1 e kdr bekleyeblirsin. Ole dedi dr bana. Erkenden gelmeki gelen giden parmaklamasin dedi :)
Teşekkür ederim :) peki doktora haber vereyimmi sence? Daha önce konuştuğmuzda böyle bişey olunca hemen gelmene gerek yok demişti gerçi.
Teşekkür ederim :) peki doktora haber vereyimmi sence? Daha önce konuştuğmuzda böyle bişey olunca hemen gelmene gerek yok demişti gerçi.
Gozunuz aydin :) Insallah hayırlı guzel dogumlar yapar sonra bizimle paylasirsiniz. Rabbim guzel bir dogum yasatsin size.
File marketleri ne oluyor bizim burada Yok sanırım. Zaten ben yemek için değil de hatıra olsun diye yapmayı düşünüyordum ama bilmiyorum biraz üşengeçlik de var, yapmayadabilirim. Çok elzem bir şey değil zaten. Vakit geçsin diye yapayım diyordum ama hamuru bulamazsam uğraşamam sanırımFile marketlerinde satiliyor seker hamuru. Bazi pastanelerde de satisi varmis ama bizim buradakiler satmıyor. Internetten de siparis verebilirsin. Ama zararli birsey oldugunu biliyorsunuzdur umarim. Uzerinde uyarisi dahi var. Yapabiliyorsaniz evde kendiniz yapin derim.
cermur duanda benide unutma :) dikissiz bi dogum yapiyim insallahh... hepimizzz aminnn
cermur duanda benide unutma :) dikissiz bi dogum yapiyim insallahh... hepimizzz aminnn
Güzel anneler ve bebişlerini bekleyenler son yazılanların hiçbirini okuyamadım. Bişiler yazmıştım size durumumla ilgili ama gönderdim mi onu bile hatırlamıyorum. Biz cuma gecesi hastaneye yatışımızı yaptık. Fitil gibi bir ilaçla açılmayı sağlamaya çalıştılar. Yediğim onlarca parmak, sonra suni sancı, zaten halihazırda çekiyor olduğum kasılmalara eklenince, bir de tabi her parmaktan sonra açılmanın olmadığını duymak ve onca çabanın boşa gittiği düşüncesi... cuma gecesi ve cts saat 18e kadar bu şekilde geçti. Sonra doktorum tekrar açılmayı kontrol etti ve 2 cm olduğunu ve artık beklemenin anlamsız olduğunu söyledi. Ben her parmaktan sonra ağlıyordum, kasılmalar beni sonuca götürmedikçe de moralim iyice bozuluyordu. Beklesek de bu kasılmalara bu kadar açılıyorsa, fazla ilerlemeyecektir dedi. Sonra anastezi uzmanı geldi ve dedi ki sizi genel anesteziye alıcaz. Ben de şaşırdım tabi. Epüdral taraftarıyım ama sizin durumunuz için böylesi daha iyi dedi. Beklemek istemiyoruz dedi. Ben de kesin beni dedim :) çünkü o kadar yorgundum ki bi de epüdral mi spinal mi gerginliğine falan giremicektim. Hemen alalım dediler ve 5 dk içinde ameliyathanedeydim. Çıkıp da odaya geldiğimde leyla gibiydim. Herkes çok güzel bi kızın oldu diyordu, yanıma getirdiler ama gözlerimi sabitleyemediğim için anlayamıyordum bile :))
Sonuç; zor bir süreç, bekleyiş ama gerçekten de herşeye değiyor dedirten bir minik
Şuan en müsait olduğum zamandı ve yazabildim. Sizin durumlarınızı da merak ediyorummm. Umarım herkes çok iyidirr..
doğum yapan arkadaşlar, hayırlı ve sağlıklı büyütmek nasip olsun bebişlerinizi.
bugün randevum vardı 35+3 günlüktük bebişim 1 hafta geriden geliyor. ciğer geliştirici iğne vurulmuştuk önceki kontrolümüzde. az kilo alacağını biliyordum. 2400 olmuş bugün ki şokum bebeğin suyunun azalması. doktorum 1 hafta anca idare eder dedi. kiloya takılma uyun az olduğu için ölçüm hatalı olabiliyor dedi.
normal dokum istiyorsan dikişlerini alalım dedi( 21 haftalıkkken serklaj yapılmıştı.) . bugün dikişi alsaydı bebeğim 2 gün içinde doğacaktı. 1 hafta daha beklemeyi seçtim.sezeryan sırasında dikişim alınır hemde belki bebişim az daha gelişir. bugün doğum olsa bile 1-2 gün kontrol için küvezde kalırmış.
sağolasın. herkes için sağlık tek temennim.Cok gecmis olsun canim. Saglikla kavusun insallah
Cok merak ediyorduk seni hadi hayırlı uğurlu olsun, ayrıldıktan sonra cok ağrın oldu mu yani odaya getirdikleri andan itibarenGüzel anneler ve bebişlerini bekleyenler son yazılanların hiçbirini okuyamadım. Bişiler yazmıştım size durumumla ilgili ama gönderdim mi onu bile hatırlamıyorum. Biz cuma gecesi hastaneye yatışımızı yaptık. Fitil gibi bir ilaçla açılmayı sağlamaya çalıştılar. Yediğim onlarca parmak, sonra suni sancı, zaten halihazırda çekiyor olduğum kasılmalara eklenince, bir de tabi her parmaktan sonra açılmanın olmadığını duymak ve onca çabanın boşa gittiği düşüncesi... cuma gecesi ve cts saat 18e kadar bu şekilde geçti. Sonra doktorum tekrar açılmayı kontrol etti ve 2 cm olduğunu ve artık beklemenin anlamsız olduğunu söyledi. Ben her parmaktan sonra ağlıyordum, kasılmalar beni sonuca götürmedikçe de moralim iyice bozuluyordu. Beklesek de bu kasılmalara bu kadar açılıyorsa, fazla ilerlemeyecektir dedi. Sonra anastezi uzmanı geldi ve dedi ki sizi genel anesteziye alıcaz. Ben de şaşırdım tabi. Epüdral taraftarıyım ama sizin durumunuz için böylesi daha iyi dedi. Beklemek istemiyoruz dedi. Ben de kesin beni dedim :) çünkü o kadar yorgundum ki bi de epüdral mi spinal mi gerginliğine falan giremicektim. Hemen alalım dediler ve 5 dk içinde ameliyathanedeydim. Çıkıp da odaya geldiğimde leyla gibiydim. Herkes çok güzel bi kızın oldu diyordu, yanıma getirdiler ama gözlerimi sabitleyemediğim için anlayamıyordum bile :))
Sonuç; zor bir süreç, bekleyiş ama gerçekten de herşeye değiyor dedirten bir minik
Şuan en müsait olduğum zamandı ve yazabildim. Sizin durumlarınızı da merak ediyorummm. Umarım herkes çok iyidirr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?