- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Olur paylasirim tbi.Canım tarfını bulursan paylaşır musın
Canım benim son günler geldikçe hiç geçmiyor sanki zaman ama bunları bile özleyeceğiz inşallah sağlıkla bi kavuşalım da
Aminn ewt bi araliga giremedik dedim dun. Esimde kasim icinde aynisini diodum sonundayiz dedi :)
şimdi bunu alıntıladım nişanın gelmiş senin deeee aynı gün doğurucaz sanırımmmm
ben az önce kalkıp mozaik pasta yaptım
Gecmis olsun canm hakkinsa hayirlisi ins.hemen güncel durum özeti geçiyorum kızlar ;
bugün doktorum böbreklerde protein kaçırma olayı var mı diye idrar tahlili istedi, tansiyonum yüksek çıkınca. eğer tahlil yüksek çıkarsa suni sancıyla doğumu başlatıcaz dedi. masada alttan muayene yaptı ama çatı muayenesinden kat ve kat korkunçtu bunu yapmasının sebebi suni sancı verilirse bebeğin gelip gelmeyeceğini test etmekmiş :/ neyse akşam 8de konuştuk tahlil sonuçları şükür ki temiz, normal doğumu beklicez çarşamba gel dedi ama saat 11 gibi nişanım geldidoktorumla mesajlaştık ılık bir süt iç, bu gece doğurmazsın yat uyu dedi çok heyecanlıyım, baya baya sona yaklaştık kızlaaar!
Gozun aydin canm allah gule gule buyutmeyi nasip etsnArkadaşlar beniö bebeğim doğdu 38+4 de spinal sezeryan ile. rabbim sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
Evet ben de hep öyle düşündüm. Yani en azından elimden geleni yaptım normal doğum için. Bebek de ben de çok yorulmuştuk. Sanırım zaman kaybetmek istemedi ve genel olmasaydı ben ameliyat esnasında yapılan her şeyi duyarak daha çok gerilecektim. Çünkü artık bütün müdahalelerden geriliyordum. Direkt öle bi açıklama yapmadı ama ben öle tahmin ediyorum. Açıkcası artık bir an önce olsun ve birşey hissetmiyim diye düşünmeye başlamıştım. O yüzden de kurcalamadım:) oturup kalkarken ağrım oluyor. Bir de gaz sancılarım oluyor.
Çok teşekkürler tatlım. Annemin evinde olmam çok büyük avantaj çünkü dikişler zorluyor baya.Gece gündüzü pek ayırt edemiyor miniğim, sinir harbi vererek meme tutmayı öğrenmeye çalışıyor. Ara ara gaz sancımız oluyor tabi.
Senin ne kadar kaldı canım?
Arkadaşlar beniö bebeğim doğdu 38+4 de spinal sezeryan ile. rabbim sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
Arkadaşlar beniö bebeğim doğdu 38+4 de spinal sezeryan ile. rabbim sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
Canım teşekkür ederim 38+2 de yaptımAaaa canım sen doğum yaptın mı? Bayağıdır girmiyordum buraya. Allahım,analı babalı büyütsün. Kaç haftalıkken oldun? Spinali biraz anlatır mısın? Spinal+ epiduralde belinden düzenli ağrı kesici veriyorlarmış, daha konforluymuş spinale göre. Tecrübeni paylaşır mısın?
Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahGüzel anneler ve bebişlerini bekleyenler son yazılanların hiçbirini okuyamadım. Bişiler yazmıştım size durumumla ilgili ama gönderdim mi onu bile hatırlamıyorum. Biz cuma gecesi hastaneye yatışımızı yaptık. Fitil gibi bir ilaçla açılmayı sağlamaya çalıştılar. Yediğim onlarca parmak, sonra suni sancı, zaten halihazırda çekiyor olduğum kasılmalara eklenince, bir de tabi her parmaktan sonra açılmanın olmadığını duymak ve onca çabanın boşa gittiği düşüncesi... cuma gecesi ve cts saat 18e kadar bu şekilde geçti. Sonra doktorum tekrar açılmayı kontrol etti ve 2 cm olduğunu ve artık beklemenin anlamsız olduğunu söyledi. Ben her parmaktan sonra ağlıyordum, kasılmalar beni sonuca götürmedikçe de moralim iyice bozuluyordu. Beklesek de bu kasılmalara bu kadar açılıyorsa, fazla ilerlemeyecektir dedi. Sonra anastezi uzmanı geldi ve dedi ki sizi genel anesteziye alıcaz. Ben de şaşırdım tabi. Epüdral taraftarıyım ama sizin durumunuz için böylesi daha iyi dedi. Beklemek istemiyoruz dedi. Ben de kesin beni dedim :) çünkü o kadar yorgundum ki bi de epüdral mi spinal mi gerginliğine falan giremicektim. Hemen alalım dediler ve 5 dk içinde ameliyathanedeydim. Çıkıp da odaya geldiğimde leyla gibiydim. Herkes çok güzel bi kızın oldu diyordu, yanıma getirdiler ama gözlerimi sabitleyemediğim için anlayamıyordum bile :))
Sonuç; zor bir süreç, bekleyiş ama gerçekten de herşeye değiyor dedirten bir minik
Şuan en müsait olduğum zamandı ve yazabildim. Sizin durumlarınızı da merak ediyorummm. Umarım herkes çok iyidirr..
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun canımArkadaşlar beniö bebeğim doğdu 38+4 de spinal sezeryan ile. rabbim sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
Bu hafta hep soluna yatarak dinlensen kaşar peyniri ve badem sütüne ağırlık versen toparlanır belki az daha.sağolasın. herkes için sağlık tek temennim.
Bu hafta hep soluna yatarak dinlensen kaşar peyniri ve badem sütüne ağırlık versen toparlanır belki az daha.sağolasın. herkes için sağlık tek temennim.
Cnm yok sağıyorum 3-4 damla anca göğüslerim şişti okadar acıyoki humanada içiyorum erken doğum oldu ondan olabilir diye düşünüyorum ama nolcak bilmiyorum eşim sürekli baskıda zorla kendini diye ama yokCanım sık dişini
Mamaya heves etme
Benimde 3.gün geldi
2. gün duş aldım
Alabilirsin dediler
Humana çayı felan içtim geldi çok şükür
Cnm yok sağıyorum 3-4 damla anca göğüslerim şişti okadar acıyoki humanada içiyorum erken doğum oldu ondan olabilir diye düşünüyorum ama nolcak bilmiyorum eşim sürekli baskıda zorla kendini diye ama yok
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Normal doğum yapacağın için iyileşme sürecin biraz daha hızlı olur sezaryen kesi yaraları oturup kalkmanı, bebeğinle rahat ilgilenmeni engelliyor bu da insanı duygusal dalgalanmalara itiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun zamanla her şeye alışıcaz inşallah biz de bebeklerimiz de.Anneler gercekten buyuk destek. Benim annem ve kayinvalidem bizde. Dogum icin gun sayiyoruz, bu Pazar beklenen dogum tarihi. Normal dogum olacagi icin beklemedeyiz. Yarinda olabilir 1 hafta icindede, hayirlisi artik.
Insallah dikislerin hemen iyilesir. Hep doguma konsantreyiz, esas dogum sonrasi neler olacak biraz tecrube ederek ogrenicez artik :) Ilk 2-3 ay zorluymus baya, insallah ondan sonra duzeni oturturuz. Hem emzirme hemde uyku acidindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?