2016 Aralık Anneleri

Canım tarfını bulursan paylaşır musın
Olur paylasirim tbi.

Gecmis olsun canm hakkinsa hayirlisi ins.

Z zazey canim seninde gozun aydin kurtuldun :)

Kasilmali agrili ve bacagi agridan kopanlar gecesinden gunaydin bu bacak agrisi bugun son safhadaydi artik gece mahvoldum. Cok felaket agriolar (

mihaelamarta iste benimde bahsettigim parmak acisi oydu canm. Herkes cati muayenesi gibi saniodu ama degil malesef o cok baska bise iyyyycee derinlere gidiolar . Ben her onu yedigimde bagirdim ve agladim nisanm geldi demissin normal cunku o kadar kurcaliolarki artik dogumu baslatiolar resmen. Kiminin suyu gelio bu muayeneden sonra kiminin nisani .

Anladm canim insallah agrilarinda en kisa surede gecer

Anneler gercekten buyuk destek. Benim annem ve kayinvalidem bizde. Dogum icin gun sayiyoruz, bu Pazar beklenen dogum tarihi. Normal dogum olacagi icin beklemedeyiz. Yarinda olabilir 1 hafta icindede, hayirlisi artik.

Insallah dikislerin hemen iyilesir. Hep doguma konsantreyiz, esas dogum sonrasi neler olacak biraz tecrube ederek ogrenicez artik :) Ilk 2-3 ay zorluymus baya, insallah ondan sonra duzeni oturturuz. Hem emzirme hemde uyku acidindan

Günaydın topiğimizin sevgili anne adayları ve tazecik anneleri :)

Tuvalete kalktım yatağa geri dönünce kafamı başlığa çarptım, başıma ağrı girdi ya uyuyamıyorum şimdi tekrar

Canım teşekkür ederim 38+2 de yaptım
3400gr doğdu minnoş 50cm
Spinalden memnunum
Cenin pozisyonunda belden iğneyi yedim
Yalnız o ilacın vucuduma yani belimden aşağıya yayılışınıhissettim :)
Bacaklarda bir sıcaklık hissediyorsun :)
Sonra işlem başlıyor :)
Bnm ameliyatım biraz sıkıntılıydı
Herkes doğum yapsın öyle anlatacam
Kimse korksun istemem
Ama bnlik bir durum
Bağırsaklarım yapışmış
Beklenenden daha uzun sürdü ameliyat
Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Merak ediyordum
Çok şükür kurtulmuşsunuz
Arkadaşlar beniö bebeğim doğdu 38+4 de spinal sezeryan ile. rabbim sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun canım

Bu
sağolasın. herkes için sağlık tek temennim.
Bu hafta hep soluna yatarak dinlensen kaşar peyniri ve badem sütüne ağırlık versen toparlanır belki az daha.

Ciğer gelistiriciden 1 hafta sonraa sadece 100 gr almıştı. Aradan 3 hafta geçti. Cuma günü kontrolüm var güzel almıştır umarim

Bu
sağolasın. herkes için sağlık tek temennim.
Bu hafta hep soluna yatarak dinlensen kaşar peyniri ve badem sütüne ağırlık versen toparlanır belki az daha.

Ciğer gelistiriciden 1 hafta sonraa sadece 100 gr almıştı. Aradan 3 hafta geçti. Cuma günü kontrolüm var güzel almıştır umarim

Hayirli sabahlar arkadaslar :) dun hic giremedim her yazilani okumaya calistim:) Z zazey cnm gozun aydin. Rabbim saglikla huzurla buyumeyi nasip etsin bebisinin

Benimde dün dr kontrolum vardi... Bebisimin basi iyce asagi indigi icin, dr kilo ölcümü yapamadi malesef.. Artik nasipse dogumda ögrenicez. Sonra tüm gün esimle alisveris yapip gezdik.. inanin hic hamile gibi degildim:) Bebisim galiba gelmeye merakli degil

Canım sık dişini
Mamaya heves etme
Benimde 3.gün geldi
2. gün duş aldım
Alabilirsin dediler
Humana çayı felan içtim geldi çok şükür
Cnm yok sağıyorum 3-4 damla anca göğüslerim şişti okadar acıyoki humanada içiyorum erken doğum oldu ondan olabilir diye düşünüyorum ama nolcak bilmiyorum eşim sürekli baskıda zorla kendini diye ama yok

Günaydın kızlar okuldan bir türlü ayrilamiyorum her akşam yarın ayrilcam diyorum okula gelince cayiyorum napsam bilemedim 35+2 im

Göğüslerin sisip aciyorsa sütun gelmiştir ki kuzum.ama desteklemen gerek.
Duşa gir sıcak suyla goguslerine bir güzel masaj yap ama çıkar çıkmaz sağ. Bebege vermekle uğraşma. Açılacaktır damarlar.yada leğene sıcak su koy leğenide yere koy.uzerine eğilerek goguslerini o suya sok.yere konmasindaki amaç yercekiminden faydalanmak.
Masaj yap yine koltuk altından ucuna doğru. Ve hemen sağ. Makina şart değil elinle sağ bir bardağa. Eminim rahatlayacaksin

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Normal doğum yapacağın için iyileşme sürecin biraz daha hızlı olur sezaryen kesi yaraları oturup kalkmanı, bebeğinle rahat ilgilenmeni engelliyor bu da insanı duygusal dalgalanmalara itiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun zamanla her şeye alışıcaz inşallah biz de bebeklerimiz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…