2016 Aralık Anneleri

Yengem epidural normal dogum yapti canim. Tam uyusukluk olmuyormus yani ikinmana engel degilmis. Boyle dogumu her gun yaparim dedi

Arkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.

Oyy masallah kilosu boyu cok guzelmis.genel anestezimi oldun spinalmi canim? Hayirli ugurlu olsun acil sifalar

Hayirli olsun canim. Rabbim anali babali saglikli bir sekilde buyumeyi nasip etsin insallah. Cok gecmis olsun .ama bebegini kucagina aldiktan sonra herseyi unutmussun. Rabbim herseyin mukafatini veriyor canim. Bundan sonra sizi saglikli gunler bekliyor sira bizde sizede mutlu gunler

İyiyim canım hala cooook hafif nisan geliyo.Bebeğin hareketleri de iyi.Yarın sabah tekrar bakcaz.Çok az sancı hissediyorum.Ama nst de doktor var dediğinde de hissetmemistim.Bakalım ne olacak :) Bence kendini zorlama sen de artık çalışmak için.

Arkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.
Canım gözün aydın. Paşa na uzun ömürler bol süt ler olsun inşallah.

Canımm Allah m kolay doğumlar versin. Hazırlıkların tam miydi. Hani geç ayrıldın ya izne

Doğum yapan arkadaşların gözleri aydın olsun :) ne heyecanlıdır kimbilir...biz bakalım ne zaman yaşayacağız bu duyguları :) insan sabırsızlanıyor kucağına almak için...

Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah sağlıkla :) oğluşuna da maşallah, bol bol sütün olsun inşallah

Canımm Allah m kolay doğumlar versin. Hazırlıkların tam miydi. Hani geç ayrıldın ya izne
Hediyeliklerim hazır değil sadece canım onun dışında hastane çantam fln hazırdı.Haftasonu temizlik yapacaktı eşim.Yarın anneler gelecek nasipse artık onlar yapar.Bi sıkıntı yok yani çok şükür.Ama biraz daha evde dinlenmek isterdim.Yavrucugumun acelesi var dinlendirmedi beni :)

Aaaa 10 dkka girmiyorum biri doguruyo anacigim :))) gozun aydin canim sende kurtuldun. Dokuluyoruz yavas yavas.. araliga girmeden :)

Merhabalar kızlar bizimde dün randevunuz vardı 3220 kg 51 cm bebeğim fakat çatı muayenesi iyi geçmedi vajinismus geçmişim var ve korku ter kasılma muayene dahi yaptıramadım doktora çatal da kaçmaktan :) sezeryana karar verdik eşim ve annem ile bizim için daha iyi olcak sanki yinede Allah hakkımız da hayırlsıını versin 39 haftada alınacak Allah izin verirse inşallah doğumdan sonra bizde kurtulduk yavruma kavuştum sağlıkla diye yazarım sizlere..

Cok merak ediyorduk seni hadi hayırlı uğurlu olsun, ayrıldıktan sonra cok ağrın oldu mu yani odaya getirdikleri andan itibaren
Canım benim çok sağolun, yok hiçbişey hiseetmedim odaya geldiğimde gayet rahattım. İlk yürüyüş yapıldığında çok zorlanılıyor falan derlerdi, o da öyle korkulacak şekilde değil kesinlikle. Şuan otırup kalkarken ağrım oluyor. O da geçicek inşalllah

Hadi hayirli olsun canm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…