- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
O iyi o zaman.hediyelikler de halledilr hemen zaten. Benim de temizlik duruyor hala. Bakalım bizim bebiş ne zaman gelmek isteyecekHediyeliklerim hazır değil sadece canım onun dışında hastane çantam fln hazırdı.Haftasonu temizlik yapacaktı eşim.Yarın anneler gelecek nasipse artık onlar yapar.Bi sıkıntı yok yani çok şükür.Ama biraz daha evde dinlenmek isterdim.Yavrucugumun acelesi var dinlendirmedi beni :)
Canım zaten topuk kanı sağlık ocağında da alınıyormuş. Ben niye ikinci kez alınsın diye düşünüyordum hastane alınıyor zaten.meger ki sağlık ocağında ki daha da önem taşıyor. Üç gün emzirilip götürmek gerekiyorms. İşitme testi falan da yapılacak dedi yanlış hatırlamıyorsm. Siz gelemezsnz eşiniz getirsin bebeği dediKizlar bu arada dogumunuzu aile hek. Bildircekmisiniz?. Bana dogurunca haber ver dediler. Dunde arkadasimdaydim onada dogum olunca haberimiz olsun cunku de ile hemsire ziyarete gelck ewe demisler. Haberiniz varmi bole biseyden. Ben bilmiyodum.
Bu hafta ayrilcam cnm bende..yarın haber verirsin güzel haberlerini alırız ins içini ferah tut ben de perşembe gidicem bakalımİyiyim canım hala cooook hafif nisan geliyo.Bebeğin hareketleri de iyi.Yarın sabah tekrar bakcaz.Çok az sancı hissediyorum.Ama nst de doktor var dediğinde de hissetmemistim.Bakalım ne olacak :) Bence kendini zorlama sen de artık çalışmak için.
Bana da doğumdan sonraki 5 gün içinde gel dedi topuk kanı alinacakmis bebekten.Hastanede almiyorlar mi dedim bizimki farklı dedi.Kizlar bu arada dogumunuzu aile hek. Bildircekmisiniz?. Bana dogurunca haber ver dediler. Dunde arkadasimdaydim onada dogum olunca haberimiz olsun cunku de ile hemsire ziyarete gelck ewe demisler. Haberiniz varmi bole biseyden. Ben bilmiyodum.
Yarın bizde gidicez gun belirlenecek bakalım hangi gun ama artık o kadar yorgunum ki hiç bile halim yok yazılanlarıı alıntı yapıyorum okuyorum yazmayabgelince gene bitiyo pilim ....5 dk bir sıkıştırıyo beni karnım sertleşiyor ama kasık agrısı falan yokBizimde kontrolumuz yarin 15 gundur bi haberiz oglustan. Kg falan hic bilmiyoruz. Bakalim bizde neler olmus. Bizim basimiza neler gelcek sona yaklasirken bekleyek gorek :)
Beni de aradılar doguramadım hala dedim güldü ebemiz:))))Dün sağlık ocağından aile hekim im aradı. Kız hala doğurmadn mı 40 haftalık oldun diyor.
Bende daha iki üç haftam var dedim :)
Geç döllenme olduğunu söylememsm oraya. Ay öyle'olmasaydı doğmuştu şimdi minigim
Cnm dogumdan sonra 5 gun gel dediler topuk kanı için ..işitme testide önceki kızımda hastaneden çıkarken yapılmıştı...Kizlar bu arada dogumunuzu aile hek. Bildircekmisiniz?. Bana dogurunca haber ver dediler. Dunde arkadasimdaydim onada dogum olunca haberimiz olsun cunku de ile hemsire ziyarete gelck ewe demisler. Haberiniz varmi bole biseyden. Ben bilmiyodum.
Sıcak duş al cnm birde onu deeneCnm yok sağıyorum 3-4 damla anca göğüslerim şişti okadar acıyoki humanada içiyorum erken doğum oldu ondan olabilir diye düşünüyorum ama nolcak bilmiyorum eşim sürekli baskıda zorla kendini diye ama yok
doğum yapınca bilgileri oluyo zaten ben ilk bebeğimde haber vermemiştim aşıya götürmüştük ayrıca sistemden öğrenmiyorlar mı doğurup doğurmadığımızı ben bugün son kez kanımı verdim sağlık ocağında bana haber ver falan demedi hemşireKizlar bu arada dogumunuzu aile hek. Bildircekmisiniz?. Bana dogurunca haber ver dediler. Dunde arkadasimdaydim onada dogum olunca haberimiz olsun cunku de ile hemsire ziyarete gelck ewe demisler. Haberiniz varmi bole biseyden. Ben bilmiyodum.
canım benimde erken döllenme olmuş 1 hafta ozaman bende erkenmi doğurucam bu durumda ultrason ölçümlerini dikkate alıcam yaniDün sağlık ocağından aile hekim im aradı. Kız hala doğurmadn mı 40 haftalık oldun diyor.
Bende daha iki üç haftam var dedim :)
Geç döllenme olduğunu söylememsm oraya. Ay öyle'olmasaydı doğmuştu şimdi minigim
sevindim ya senin adına geliyolar dünürler benim kayınvalide gelmeyecek bu doğuma ilkine o gelmişti annem 2 aylıkken gelebildi ama bu sefer annem gelecek kayınvalidem gelmeyecek annem de doğuma çok az kala geleyim ki daha çok kalayım şimdi gelsem bi faydam yok diyor haklı kadın:)Annemin önümüzdeki hafta uçak bileti vardı yaktı bu akşam geliyor.Kayinvalidem de aradı yarın geliyormuş.Heyt be dedim el kadar bebe daha şimdiden parmağında oynatıyor siziBi de doğmazmış erken :)
Aaaa 10 dkka girmiyorum biri doguruyo anacigim :))) gozun aydin canim sende kurtuldun. Dokuluyoruz yavas yavas.. araliga girmeden :)
Nasipse benim daha ilk bebek o yüzden hevesliler.Kayinvalide doğumdan sonra gidecek 1 ay kadar annem kalır.Annem gider o gelir ele avuca gelene kadar idsre ederler beni diye düşünüyorum.Sağlıkla gelsin de inşallah isteyen kalsın isteyen gitsin :)sevindim ya senin adına geliyolar dünürler benim kayınvalide gelmeyecek bu doğuma ilkine o gelmişti annem 2 aylıkken gelebildi ama bu sefer annem gelecek kayınvalidem gelmeyecek annem de doğuma çok az kala geleyim ki daha çok kalayım şimdi gelsem bi faydam yok diyor haklı kadın:)
Oyy masallah kilosu boyu cok guzelmis.genel anestezimi oldun spinalmi canim? Hayirli ugurlu olsun acil sifalar
MaşallahArkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.
Hastanede ilk bir topuk kanı aldılar işitme testi yaptılarBana da doğumdan sonraki 5 gün içinde gel dedi topuk kanı alinacakmis bebekten.Hastanede almiyorlar mi dedim bizimki farklı dedi.
Kız sen daha tartılmadın mı bakıyım :)Maşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Hastanede ilk bir topuk kanı aldılar işitme testi yaptılar
O işitme testi sonucu ile sağlık ocağına gidilir 3 veya 5 gün
Piskolojim kaldırmaz diye tartılmamıştımKız sen daha tartılmadın mı bakıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?