2016 Aralık Anneleri

Cümleten hayırlı cumalar.

Gündüzleri genel olarak bende rahat geçiriyorum ama akşam hafif mide bulantıları ve aşırı şişkinlik oluyor. kabızlık sıkıntısını da ara ara yaşıyorum ilerleyen zamanda başımız iyice derde girecek bununla :) ama sabahları aç karına 3tane kayısı içine de biraz ceviz koyup (tek yiyince biraz midem bulandı) yiyorum üstüne de su sanki biraz rahatlatıyor.
gece mutlaka 1 yada 2 kere lavobaya kalkıyorum. Badem geceleri pek sevmiyo sanırım ablam takılıyo bu doğunca gündüz uyur sizi gece ayağa diker diye

İlk mi fi senın ki Cnm

Sende hematom oluştu mu canım
Hematom oluşmuş demedi doktorum canım. Benim kanamanın kese ve etrafında olmadığı kesinmiş, ama bakıldığında kanamanın yerini ultrasondan tespit edemedi. Şu an kanama görünmüyor ama eski kanamadan dolayı bir miktar daha pıhtılı kan gelebilir endişe etme dedi. Sanırım kanın bir yerde toplanma olayı yok, yani en azından beni o şekilde bilgilendirdi. Benim yerleşme kanaması falan da olmamıştı acaba diyorum anca mı oturdu, öyle birşey olabilir mi bilmiyorum. Sende durum daha mı farklı, bu kanamaların nedeni neymiş bilgilendirdi mi seni?

merhaba arkadaşlar bizde cuma günü doktor kontrlumuz var gelince size yazarım fakat merak ettigim bende bulantı yada aşerme yok normal mi bu bir sıkıntı varmı diye inanın çok merak ediyorum
Ne güzel benim ilk bebeğimde de öyle si ama sımdı gece acıkınca öğütmek geliyor ıcımden bulantı tiksinme uyku hali hepsi var ama gel gör si fırsat ım yok uç yasına paşam ev hali koşturmaca derken güç bitiyor

Kizlar emedur migde.bulantisi ilaci kullanan.varmi doktor gunde 3 defa kulla.abilirsin sorun.yok.dedi.ben.kotu oldugum.zamanlar aliyorum.herhangi.bir zarari varmidir bebege yoksa.hayat gercekten.cekilmez.oluyor.ogurmekten
bnde metpamid var dr çok sıkışmadığın müddetçe içme dedi cnm
cnm sennki direk grip nezle belirtisi druna sor ve git
çok geçmiş olsun

ben 7. hafta içindeyim henüz kilo almadım normal mi? zaten 1gr dan küçük bebeler de...
ne güzel işte
gayet normal kg verenler bile var sıkma canını

Sut iciyormusun, bildigim migde yanmasina iyi geliyordu, kabizligada dogal yoldan yapabilecek cok sey var. Kasi, hosaf, ben bol elma suyu iciyorum muz yiyorim, kabiz oldugum an hemoroidlerim cikiyor o yuzden dikkat ediyorum

süt arasıra ama gaz problemide olunca içmiyorum
muz bnm bildiğim daha çok kabızlık yapar cnm

Gözünaydın cnm

kabızlık çok dert değil ama o mide yanması çok başa bela
öldürüyor bni

İlk mi fi senın ki Cnm
2. cnm
11 yaşında kızım var

tşk ederim canım 2 porsiyondan fazla yemiyim evet bugün mesela elma ve muz getirdim başka meyve yemiyim dimi

Birini oglen birini gece tuketebilirsin mesela hatta yaninda sut icersen meyve sekerini en aza indirmis olursun.

Canim cok gecmis olsun.atesin varsa ilik dus al atesinin dusmesi gerek ve hemen dr git.

Biz bugün minişimin pıt pıtlarını duyduk 7 mm boyumuz Nasıl farklı bir hismiş ne yerdeyim ne gökteyim
Hayirli olsun canim.rabbim saglikla gelmesini basib etsin insallah.

Merhaba hanımlar kaç gündür giremedim geçmişi de okuyamadım inşallah herkes iyidir ben çok halsizim şu an okuldayim eve gidebilecegimi bile sanmıyorum o kadar halsizim ki tansiyon filan düştü iyice

Teşekkür ederim canım eve gidiyorum Dr minoset verdi ateş için yatağıma yatıp dinlensem bi başka bişey istemem
Meyvenin yanında süt içince şekeri daha mı az almış oluyosun ben bilmiyodum

Merhaba kızlar ıyısınızdır ınsallah
Geceden Beri hafıf karın Ağrm vardı ve hafıf hafıf çekmeler vardı karnımda
Şuan ıyıyım Allah'a şükür

kizlar feci sekilde belim agrio ne taraf yatacagimi sasirmis durumdayim simdiden ki yolun daha basindayiz gecede en az 3 kere tuvalate kalkiyorum midem bulantilarim azaldi desem yeridir ama en kucuk kokuya tahammulum yok herseyden herkesten tiksinir oldum yumurta sevmezken ayda yilda bi yerken cok seviyorum hergun yesem yerim yani o derce bi de karpuz peynir ekmek baska birseye tahammulum yokkki su bile icmiyorum dudaklarim catladi sususzluktan ama ictigim an herseyi kusuyorum.,.. allahim yardimcimiz olsun

Balık yagi ilerki aylarda kullanılmaya başlanıyor dıyor bılıyorum Can'ım ben balıktan tıksındıgım ıcın doktoruma sormuştum şuan için gerek yok ilerki aylarda alırsın demıştı
Bnm dr bu ay kullan dedi
Başladım
Balık haftada bir yemeye çalışıyorum yerken bir sıkıntı yok sonrasında 1 gün ağzımdan geçmeyen iğrenç bir tat bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…