- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Amin hepimize inşallah canım. Sana da çok geçmiş olsun. Atlatacağız Allah'ın izniyle, inanıyorum. Dualarım seninle canım. Allah yardımcısı olsun hepimizin.Canım geçmiş olsun bende 20 gündür kanamalı gebelik geçiriyorum rabbim sana da şifa versin inşallah
Sende hematom oluştu mu canımAmin hepimize inşallah canım. Sana da çok geçmiş olsun. Atlatacağız Allah'ın izniyle, inanıyorum. Dualarım seninle canım. Allah yardımcısı olsun hepimizin.
günaydın annişler
Hayırlı Cumalar
Ben gündüzleri yaşayıp geceleri ölüyorum
ne yersem yiyim yada ne yemessem yemeyim
akşamları dehşet bir mide yanması kasılması sanki bebek büyür sertleşir karnımda benim de midemde birşey sertleşiyor
Maalesef Aşırı derecede Kabızlık Yaşıyorum Hiç Hiç İyi değilim ben velhasıl sürekli ağrı ve acı içinde uyuyup uyanıyorum
Sabahları öğürmelerim yoktu o da başladı. Dün ilkkez Gaviscon içitm banamısın demedi Dr a sorsam normal diyecek ama akşamları yaşam ve uyku kalitem sıfır
Çok yaramaz bir zeytin bu :)
İlk mi fi senın ki Cnmİlki neydi cinsiyeti
simit peynir zeytin üçlüsü süper
bnmki de 5 aylık
gaz o gaz
bende merak edenlerdenim Hakkı mı Ayşe mi ?
kiloyu heeç deme
akşamları az yemeye çalışıyorum yanmadan ötürü
millet yiyor kilo almıyor bn zavallım ise sürekli artış
şuan peynir yiyorum :)
bizde de kan uyuşmazlığı mevcut bn negatif eşim pozitif
ilki neydi canım
bnmde çevremde gördüğüm tam tersi tatlı hakkı ekşi ayşe değil
ekşi yiyenlerin oğlu oluyor
bnm ilki kız tatlı yemiştim :)
mutlusey bana göre seninki erkek :) unutma bakalım ne olacak
tabii hepimizinki sağlıklı gelsin dünyaya inşallah
Hematom oluşmuş demedi doktorum canım. Benim kanamanın kese ve etrafında olmadığı kesinmiş, ama bakıldığında kanamanın yerini ultrasondan tespit edemedi. Şu an kanama görünmüyor ama eski kanamadan dolayı bir miktar daha pıhtılı kan gelebilir endişe etme dedi. Sanırım kanın bir yerde toplanma olayı yok, yani en azından beni o şekilde bilgilendirdi. Benim yerleşme kanaması falan da olmamıştı acaba diyorum anca mı oturdu, öyle birşey olabilir mi bilmiyorum. Sende durum daha mı farklı, bu kanamaların nedeni neymiş bilgilendirdi mi seni?Sende hematom oluştu mu canım
AminnnnÖyle mi anladım canım biz a rh+ iz o zaman sorun yoktur içim rahatladı çok sağol
Inşallah sizinde problem olmaz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Ne güzel benim ilk bebeğimde de öyle si ama sımdı gece acıkınca öğütmek geliyor ıcımden bulantı tiksinme uyku hali hepsi var ama gel gör si fırsat ım yok uç yasına paşam ev hali koşturmaca derken güç bitiyormerhaba arkadaşlar bizde cuma günü doktor kontrlumuz var gelince size yazarım fakat merak ettigim bende bulantı yada aşerme yok normal mi bu bir sıkıntı varmı diye inanın çok merak ediyorum
bnde metpamid var dr çok sıkışmadığın müddetçe içme dedi cnmKizlar emedur migde.bulantisi ilaci kullanan.varmi doktor gunde 3 defa kulla.abilirsin sorun.yok.dedi.ben.kotu oldugum.zamanlar aliyorum.herhangi.bir zarari varmidir bebege yoksa.hayat gercekten.cekilmez.oluyor.ogurmekten
cnm sennki direk grip nezle belirtisi druna sor ve gitkızlar her gün yeni bi sorun yazıyorum buraya kusura bakmayın şu anda işyerindeyim çok hastalandım galiba. sürekli öksürüyorum ve kemiklerim ağrıyo ateşim de var gibi. ne yapmalıyım sizce ıhlamur içtim bal katıp
ne güzel işteben 7. hafta içindeyim henüz kilo almadım normal mi? zaten 1gr dan küçük bebeler de...
Sut iciyormusun, bildigim migde yanmasina iyi geliyordu, kabizligada dogal yoldan yapabilecek cok sey var. Kasi, hosaf, ben bol elma suyu iciyorum muz yiyorim, kabiz oldugum an hemoroidlerim cikiyor o yuzden dikkat ediyorum
Gözünaydın cnmGünaydın güzel anneler. Bugün itibariyle 10+1 olduk. Dünden beri çok aşırı kusmalarım var vücudumda hiç su kalmadı. Ağzıma hiçbişey almamama rağmen sürekli çıkardım. Eşim de yanımda yoktu geç saate kadar ağla sızla mahvettim kendimi. Yataktan çıkamıyorum. Bu hafta biter diyorlardı bulantı benimki atağa geçti
kabızlık çok dert değil ama o mide yanması çok başa belaCümleten hayırlı cumalar.
Gündüzleri genel olarak bende rahat geçiriyorum ama akşam hafif mide bulantıları ve aşırı şişkinlik oluyor. kabızlık sıkıntısını da ara ara yaşıyorum ilerleyen zamanda başımız iyice derde girecek bununla :) ama sabahları aç karına 3tane kayısı içine de biraz ceviz koyup (tek yiyince biraz midem bulandı) yiyorum üstüne de su sanki biraz rahatlatıyor.
gece mutlaka 1 yada 2 kere lavobaya kalkıyorum. Badem geceleri pek sevmiyo sanırım ablam takılıyo bu doğunca gündüz uyur sizi gece ayağa diker diye
2. cnmİlk mi fi senın ki Cnm
tşk ederim canım 2 porsiyondan fazla yemiyim evet bugün mesela elma ve muz getirdim başka meyve yemiyim dimi
kızlar her gün yeni bi sorun yazıyorum buraya kusura bakmayın şu anda işyerindeyim çok hastalandım galiba. sürekli öksürüyorum ve kemiklerim ağrıyo ateşim de var gibi. ne yapmalıyım sizce ıhlamur içtim bal katıp
Hayirli olsun canim.rabbim saglikla gelmesini basib etsin insallah.Biz bugün minişimin pıt pıtlarını duyduk 7 mm boyumuz Nasıl farklı bir hismiş ne yerdeyim ne gökteyim
Birini oglen birini gece tuketebilirsin mesela hatta yaninda sut icersen meyve sekerini en aza indirmis
Olursun
Canim cok gecmis olsun.atesin varsa ilik dus al atesinin dusmesi gerek ve hemen dr git.
Hayirli olsun canim.rabbim saglikla gelmesini basib etsin insallah.
bnde metpamid var dr çok sıkışmadığın müddetçe içme dedi cnm
bu ara gunde ikii kere aliyorum canim sabah aksam cok fenayim duramiyorum yoksa yinede ilac tabii icmemek daha yararli iciyorum sonrada pismanlik yasiyorum icincede allahim nasil nir duygu annelik simdiden her hreketimiz onun icin.rabbim saglicakla kavustursun insallah
Balık yagi ilerki aylarda kullanılmaya başlanıyor dıyor bılıyorum Can'ım ben balıktan tıksındıgım ıcın doktoruma sormuştum şuan için gerek yok ilerki aylarda alırsın demıştıSelamlar arkadaşlar,
Balik yagi ile ilgili dr.u ile konuşan var mi?
Bnm dr bu ay kullan dediBalık yagi ilerki aylarda kullanılmaya başlanıyor dıyor bılıyorum Can'ım ben balıktan tıksındıgım ıcın doktoruma sormuştum şuan için gerek yok ilerki aylarda alırsın demıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?