- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
Birini oglen birini gece tuketebilirsin mesela hatta yaninda sut icersen meyve sekerini en aza indirmis olursun.
Canim cok gecmis olsun.atesin varsa ilik dus al atesinin dusmesi gerek ve hemen dr git.
Hayirli olsun canim.rabbim saglikla gelmesini basib etsin insallah.
Ben de aldım bu kitabı çok iyi gerçektenKızlar gecen eşimle bırlıkte bu kıtabı aldık ıcınde çok güzel seyler yazıyor tam 350 sayfa ve fıyatıda çok uygun 25 lira
Benim için çok yararlı oluyor sizede tavsıye edıyorum Eki Görüntüle 1832100
Selamlar arkadaşlar,
Balik yagi ile ilgili dr.u ile konuşan var mi?
Balık yagi ilerki aylarda kullanılmaya başlanıyor dıyor bılıyorum Can'ım ben balıktan tıksındıgım ıcın doktoruma sormuştum şuan için gerek yok ilerki aylarda alırsın demıştı
Bnm dr bu ay kullan dedi
Başladım
Balık haftada bir yemeye çalışıyorum yerken bir sıkıntı yok sonrasında 1 gün ağzımdan geçmeyen iğrenç bir tat bırakıyor
Solgar var bende evde dr.a sormam gerek icip icmemeyi.Ben konuştum efa marka omega 3 kullanıyorum gebeliğimin 3.haftasından itibaren..
Bende msj atip sorayım yemiyorum uzun zamandır
Hangi balığı yiyorsun?
Solgar var bende evde dr.a sormam gerek icip icmemeyi.
Canim hic balik istemiyor.
Teşekkür ederim canım eve gidiyorum Dr minoset verdi ateş için yatağıma yatıp dinlensem bi başka bişey istemem
Meyvenin yanında süt içince şekeri daha mı az almış oluyosun ben bilmiyodum
2016 agustos annesi olan ben şimdi bilerek ve isteyerek 2016 aralık annesi olmaya adayım.2014 ekim annesi olan ben şimdi bir de 2016 aralık annesi olucam inşallah... Korkuyor muyum? Fazlasıyla...
Benim bulantım yok ama bir arkadaşım iki hamileliğinde de kullanmıştı doktor tavsiyesi ile. Doktorun söylediği dozu aşmadığın sürece zararlı olduğunu sanmıyorum.Kizlar emedur migde.bulantisi ilaci kullanan.varmi doktor gunde 3 defa kulla.abilirsin sorun.yok.dedi.ben.kotu oldugum.zamanlar aliyorum.herhangi.bir zarari varmidir bebege yoksa.hayat gercekten.cekilmez.oluyor.ogurmekten
Meyvenin yanına süt içinde insülin kana daha yavaş karışıyor. Bu da şekerin ani ve fazla yükselmesini engelliyor canım. Şismandan al haberi hehe!Teşekkür ederim canım eve gidiyorum Dr minoset verdi ateş için yatağıma yatıp dinlensem bi başka bişey istemem
Meyvenin yanında süt içince şekeri daha mı az almış oluyosun ben bilmiyodum
İlk hamileliğimde canım hiç balık çekmiyordu ki normalde çok severim. Günde bir tablet omega 3 kullandım doktorumun tavsiyesiyle. Bu sefer "imom omega" diye omega 3 içeren bir multivitamin var hamileler için, onu soracağım doktoruma.Selamlar arkadaşlar,
Balik yagi ile ilgili dr.u ile konuşan var mi?
Yarin bende sorayim tavsiye ediyor mu hangi markayı öneriyor diye.İlk hamileliğimde canım hiç balık çekmiyordu ki normalde çok severim. Günde bir tablet omega 3 kullandım doktorumun tavsiyesiyle. Bu sefer "imom omega" diye omega 3 içeren bir multivitamin var hamileler için, onu soracağım doktoruma.
ben de gerginim yarın gideceğim korkuorum aksilik olcak die... zor elde ettik die sanırım benim tüp bebek ikiz dediğine göre senin de mi öle?Herkese merhaba kızlar, epey zamandır giremiyorum. Umarım herkesin bebişi iyidir, sağlıklıdır.Benim Çarşamba günü kontrolüm var artık ikizlerimin kalp atışlarını duyabilirm inşaallah. Hamilelik depresyonu diye birşey var mı bilmiyorum ama ben son zamanlarda çok karamsarım. Sanki hep kötü bir şey olacak hiisi, sanki bebeklerimin kalp atışını duyamayacağım gibi şeyler düşünüp sonra da ağlıyorum
kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz ben ilk oglumda 65 idim 85 ile doguma gittim dogumdan sonra 105 oldum ki suan 105 ile hamile kaldim aam 100 oldum 5 kilo verdim ne olucak halim bilinmez....
Ben ilk hamileligimde 64 ile hamile kalmistim 80 le doguma gittim.bu sefer 68 le hamile kaldim hedefim gene 80 umarim daha fazlasini almam.kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz ben ilk oglumda 65 idim 85 ile doguma gittim dogumdan sonra 105 oldum ki suan 105 ile hamile kaldim aam 100 oldum 5 kilo verdim ne olucak halim bilinmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?