2016 Aralık Anneleri

Kızlar gecen eşimle bırlıkte bu kıtabı aldık ıcınde çok güzel seyler yazıyor tam 350 sayfa ve fıyatıda çok uygun 25 lira
Benim için çok yararlı oluyor sizede tavsıye edıyorum

Amin canım çok teşekkürler..

Kızlar halsiz bitkin arkadaşlar var bende sizin gibiydim yığıntı gibiydim resmen 2 gündür decavit multivitamin içiyorum 3 saat gezdim kemeraltında eve geldim işlendim şimdi yemek yapıyorum uzun zaman sonra ilk defa mutlaka decavit tavsiye ediyorum ihmal etmeyin lütfen

Balık yagi ilerki aylarda kullanılmaya başlanıyor dıyor bılıyorum Can'ım ben balıktan tıksındıgım ıcın doktoruma sormuştum şuan için gerek yok ilerki aylarda alırsın demıştı

Bende msj atip sorayım yemiyorum uzun zamandır

Bnm dr bu ay kullan dedi
Başladım
Balık haftada bir yemeye çalışıyorum yerken bir sıkıntı yok sonrasında 1 gün ağzımdan geçmeyen iğrenç bir tat bırakıyor

Hangi balığı yiyorsun?

Ben konuştum efa marka omega 3 kullanıyorum gebeliğimin 3.haftasından itibaren..
Solgar var bende evde dr.a sormam gerek icip icmemeyi.
Canim hic balik istemiyor.

Teşekkür ederim canım eve gidiyorum Dr minoset verdi ateş için yatağıma yatıp dinlensem bi başka bişey istemem
Meyvenin yanında süt içince şekeri daha mı az almış oluyosun ben bilmiyodum

Gecmis olsun canim.ilk hamileligimdr bende ateslenmistim ustelik 6 aylik hamileydim minoset verdi banada yapicak bisi yok demisti.insallah cabuk atlatirsin.
Benim gebelik sekerim cikmisti o zaman diyetisyen her meyve yaninda sut veriyodu.sekerini azaltiyomus.

Herkese merhaba kızlar, epey zamandır giremiyorum. Umarım herkesin bebişi iyidir, sağlıklıdır. Benim Çarşamba günü kontrolüm var artık ikizlerimin kalp atışlarını duyabilirm inşaallah. Hamilelik depresyonu diye birşey var mı bilmiyorum ama ben son zamanlarda çok karamsarım. Sanki hep kötü bir şey olacak hiisi, sanki bebeklerimin kalp atışını duyamayacağım gibi şeyler düşünüp sonra da ağlıyorum

Kizlar emedur migde.bulantisi ilaci kullanan.varmi doktor gunde 3 defa kulla.abilirsin sorun.yok.dedi.ben.kotu oldugum.zamanlar aliyorum.herhangi.bir zarari varmidir bebege yoksa.hayat gercekten.cekilmez.oluyor.ogurmekten
Benim bulantım yok ama bir arkadaşım iki hamileliğinde de kullanmıştı doktor tavsiyesi ile. Doktorun söylediği dozu aşmadığın sürece zararlı olduğunu sanmıyorum.

Teşekkür ederim canım eve gidiyorum Dr minoset verdi ateş için yatağıma yatıp dinlensem bi başka bişey istemem
Meyvenin yanında süt içince şekeri daha mı az almış oluyosun ben bilmiyodum
Meyvenin yanına süt içinde insülin kana daha yavaş karışıyor. Bu da şekerin ani ve fazla yükselmesini engelliyor canım. Şismandan al haberi hehe!

Selamlar arkadaşlar,
Balik yagi ile ilgili dr.u ile konuşan var mi?
İlk hamileliğimde canım hiç balık çekmiyordu ki normalde çok severim. Günde bir tablet omega 3 kullandım doktorumun tavsiyesiyle. Bu sefer "imom omega" diye omega 3 içeren bir multivitamin var hamileler için, onu soracağım doktoruma.

Yarin bende sorayim tavsiye ediyor mu hangi markayı öneriyor diye.
Ilk gebeligimde hicbir yiyecekle sorunum yoktu ama simdi birçok seyi istemiyorum.

kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz ben ilk oglumda 65 idim 85 ile doguma gittim dogumdan sonra 105 oldum ki suan 105 ile hamile kaldim aam 100 oldum 5 kilo verdim ne olucak halim bilinmez....

ben de gerginim yarın gideceğim korkuorum aksilik olcak die... zor elde ettik die sanırım benim tüp bebek ikiz dediğine göre senin de mi öle?

kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz ben ilk oglumda 65 idim 85 ile doguma gittim dogumdan sonra 105 oldum ki suan 105 ile hamile kaldim aam 100 oldum 5 kilo verdim ne olucak halim bilinmez....

Ben 58 le kalmıştm 72 ile doğum yaptım oğlumda. Bu sefer nolucak bilinmez tabi bulantıdan 3 kilo verdm şimdiden (

Bulantı için premesis kullanıyorum 4 gündür . Kesmedi yüzde yüz ama şiddetini azalttı sanki. Bir de zencefil hapı verdi çok bulanırsa al dedi onu daha denemedm bilmiyorm .

Y AKORKUYORUM BEN BU SISMANLIKLA NASIL iticem bu bebegi allah bilir bu kilo ile hamile kalacagimiz bile tahmin etmezdim.. allh yardimcim olsun biraz versem cok ii olucakk

Ben ilk hamileligimde 64 ile hamile kalmistim 80 le doguma gittim.bu sefer 68 le hamile kaldim hedefim gene 80 umarim daha fazlasini almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…