O maaşaşşah benı. PAşa da 3 yasında ınslbnde metpamid var dr çok sıkışmadığın müddetçe içme dedi cnm
cnm sennki direk grip nezle belirtisi druna sor ve git
çok geçmiş olsun
ne güzel işte
gayet normal kg verenler bile var sıkma canını
süt arasıra ama gaz problemide olunca içmiyorum
muz bnm bildiğim daha çok kabızlık yapar cnm
Gözünaydın cnm
kabızlık çok dert değil ama o mide yanması çok başa bela
öldürüyor bni
2. cnm
11 yaşında kızım var
Nasıl yani sanırım yılı karıştırdın bende 2013 temmuz annesıyım 2016 aralık annemı olacagım kısmet se2016 agustos annesi olan ben şimdi bilerek ve isteyerek 2016 aralık annesi olmaya adayım.
ynen kg li kalmak zor sımdıden daralma gelıyor 79 kg immm sen??Y AKORKUYORUM BEN BU SISMANLIKLA NASIL iticem bu bebegi allah bilir bu kilo ile hamile kalacagimiz bile tahmin etmezdim.. allh yardimcim olsun biraz versem cok ii olucakk
canim cok.tesekkur ederim gercekten icim rahatladiiiiBenim bulantım yok ama bir arkadaşım iki hamileliğinde de kullanmıştı doktor tavsiyesi ile. Doktorun söylediği dozu aşmadığın sürece zararlı olduğunu sanmıyorum.
ya çok güzel bir bilgiymiş zaten akşamları süt de içmem gerekiyo :))) benim hiç böyle şeylerden haberim yok ömrümü 50 kilonun altında geçirmiş biri olarakMeyvenin yanına süt içinde insülin kana daha yavaş karışıyor. Bu da şekerin ani ve fazla yükselmesini engelliyor canım. Şismandan al haberi hehe!
2015 agustos annesi diyecektin dimi :)2016 agustos annesi olan ben şimdi bilerek ve isteyerek 2016 aralık annesi olmaya adayım.
Hamsi yedim bir daha yiyebileceğimi sanmıyorum o ağzımda ki kötü taddan ötürüBende msj atip sorayım yemiyorum uzun zamandır
Hangi balığı yiyorsun?
Solgar var bende evde dr.a sormam gerek icip icmemeyi.
Canim hic balik istemiyor.
Üzülme yapacak birşey yokY AKORKUYORUM BEN BU SISMANLIKLA NASIL iticem bu bebegi allah bilir bu kilo ile hamile kalacagimiz bile tahmin etmezdim.. allh yardimcim olsun biraz versem cok ii olucakk
Bana bir şey demedi drm cnmO maaşaşşah benı. PAşa da 3 yasında ınsl
Benım Dr uyuşmazlık dAn dolayı iki ayda bir alıp test edecegım dedi ilk ilkini verdim ikinci 4. Ayda
Ediz Enesin Annesi nerdesn cnm sesin çıkmıyor
Annemin yanindayim canim gecen pazartesiydi geldim iste geldigimde durumum ayniydi yatak kusma felaketti. En son hem tiroid kontrolu hemde bu durum kontrolu icin annem dr gidelim dedi gittik idrar aldi sonuclar kotu cikmis seni bi kac gun hastaneye alalim diyince yattik 4 gun. Her yerim delik tesik oldu. Ciktik sabh aksam 1 kg luk serum ve ilac vermisti. En son onceki gun sabah gittik taktirmaya onceki takilan yerden bi sure sonra akmaya basladi nerden aktigini anlamadi cikarcaz dedi diger kolda yer olmadigi halde acmaya kalkti kolum sisti morardi cikardi . Artik yarida biraktim kotu olunca devam ederim dedim smdilik sabah aksam zofer le duruyorum. Daha iyim cok sukur 4 gundur kusmadan geciriyorum gunumu yatiyorum devamli ama olsun en azindan biseler yiyebiliyorym. Dr bebegin cok saglikli oldugunu keyfinin yerinde oldugunu soledi :) tiroidde normale donmus ama hapa devam tabi.. pazartesi kontrol var bakalim bebisi gorcez gene napiyo. :) bole bende durumlar canim. Siz neler yapiosunuz
Canım halen istirahatteydim az az da olsa kanama devam ediyor içerdeki kan birikintisi dışarı akıyormuş inşallah iyi olur
kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz ben ilk oglumda 65 idim 85 ile doguma gittim dogumdan sonra 105 oldum ki suan 105 ile hamile kaldim aam 100 oldum 5 kilo verdim ne olucak halim bilinmez....
Rahat rahat dogurursun Allahin izniyle endise etme.yeter ki sagligimiz yerinde olsunY AKORKUYORUM BEN BU SISMANLIKLA NASIL iticem bu bebegi allah bilir bu kilo ile hamile kalacagimiz bile tahmin etmezdim.. allh yardimcim olsun biraz versem cok ii olucakk
Masallahbiz 1 hafta geriden geliyoruz 8+2 olmusuz gec dollenme yani..kalp atisini dinledik oynuyor kipir kipirdi kalbinin atisi ekranda gorunuyordu resmen...4 hafta sonra cinsiyetini soyliycem dedi..boyu 2.5 cm bir fasulye kadar dedi..herwey yolunda imis fakat bel agrimi sordugumda 4 haftada cok kilo almisssin ondandir dedi..5 kilo almisim moralim cok bozuldj benimde bulantilarim cok fazla ama isin kotusu yemezsem fenalasiyorum yedigim de bulanti geciyor o yuzden sik sik birseyler yiyorum ne olacak boyle bilmiyorum..hepinizi opuyorum
ben konuştum canım l mom diye balık yağı verdi devlet ödemiyor amaSelamlar arkadaşlar,
Balik yagi ile ilgili dr.u ile konuşan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?