2016 Aralık Anneleri

Ben de bağcılar medipole gidiyorum normalde, tahliller 500 tl kampanyalı fiyat bide bu, normalde 1100 tlymiş. Çok fazla geldi bana, başakşehirdeki bir tıp merkezinde yaptırdım 280tl ye. İlk açıldığında bu medipol muayeneler bile bedavaydı, 2013te doğumu 550tl (normal doğum) + 300tl (epidural) 850tlye yapmıştım. Şimdi tahlil parası neredeyse doğum parası kadar olmuş ya

Maşallah
Dr.um gebelik metabolizmasi bambaskadir kişiden kisiye degisir sen ne kadar almak istemesende vücut kitlik olacakmis gibi cocuk doğduğunda beslensin diye depo yapar dedi.
Ama diyetisyene giden hastalarim cok kontrollü aldılar dedi.ilk gebeligimde gitmistim diyetisyene ama 17 kilodan aldıktan sonra

Gunaydin guzel anneler
Bizde gecen carsamba doktorumuza gittik. İlk kez bebisimizi gorduk fasulye gibi, kalp atışını dinledik.. Şaşkınlıktan dondum orda.. Diğer gebeliğim boş gebelik olduğu icin keseden ötesine geçememiştik bebeğimizi görmek bizim icin hayaldi.. Su an o görüntü gözlerimin önünden gitmiyor.. Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın sağlıkla gelmesini nasip etsin.. Oyle ki bulantılar kusmalar hic bozmuyor moralimi, etkilemiyor beni.. Yeter ki sağlıkla gelsin.. Ama şu omega 3 olayını bende sorucam Dr uma.. Balik yiyemiyorum bende

Bir de doğru düzgün bir sey yiyemedigim halde vücudum cok şiş Dr.um ödem tutuyorsun dedi.. Şimdiden böyleyse 8-9. Ayda nolurum Allah bilir

Ben gittim diyetisyene Canım ama uygulaya bilsem adam bana alternatif liste çıkardı ama ben bulantıdan su bile icemiyorum ki listeyi uygulayayim

Dr.umla msjlastik az önce.Balik yagi 3 aydan önce vermiyorum.ceviz ve yumurta yiyin onlari da yiyemiyorsaniz o zaman kullanın diye yazmis ve kullanmam gereken ilacin resmini göndermiş sagolsun

Maşallah

Hemşire bir arkadasım, hamileyken diyetisyene gittiğinde o listeye uyma stresine girdiğinde bebek de etkileniyor sakın diyet olayına girme falan dedi Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar? Bunu da Dr.uma sorucam

Cnm biraz daha iyi olmana sevndm yatmanda iyi olmuş vucudun beslenmiştir
Bebek iyiymiş oh ne mutlu sende olursun zamanla inşallah

Canım halen istirahatteydim az az da olsa kanama devam ediyor içerdeki kan birikintisi dışarı akıyormuş inşallah iyi olur
İkiniz de iyi olunda
İnşallah canım

ben konuştum canım l mom diye balık yağı verdi devlet ödemiyor ama
Sanırım hiç bir balık yağını ödemiyor devlet
Aklıma geldi gidim içim
O ne öyle yaa o kadar tahlil ücretimi olur yuh yani

Hemşire bir arkadasım, hamileyken diyetisyene gittiğinde o listeye uyma stresine girdiğinde bebek de etkileniyor sakın diyet olayına girme falan dedi Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar? Bunu da Dr.uma sorucam
Benceede doğru demiş

Bizde de kızlar gündüz diri gece ölüyüm
Dün 7 30 da yattım halsizlikten sabaha kadar baygın uyudum
Ta ki eşimin sesine dr gittik
Bana özenmiş nur topu gibi pirinç tanesi kadar bir böbrek taşına sahip
O sancıyıda doğumla eş tutarlar ki haklılar
Annem ise pazartesi anjiyo oluyor
Allah yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun canım, annen de kolayca atlatsın inşallah.

Bir listeye bağlı kalmak fikri beni hep germiştir, normal hayatımda dahi uygulayamam zaten liste diyetlerini.Hamileyken hele çok zor, benim yapmaya çalışacağım ekmek,hamurişi vs den uzak durmak olacak ama arada bir canım isterse de yerim yani naapıyım

Canim listeyi hamilelikte cok kasmiyolar.benim sekerim cikmisti hamileyken mecbur gittim cok sukur dikkat ederek atlattim 16 kilo aldim.
Cok gecmis olsun canim insallah annen kolayca atlatir

Cok geçmiş olsun.Allah sifa versin

Bnm kafadanmışsın :)

Canim listeyi hamilelikte cok kasmiyolar.benim sekerim cikmisti hamileyken mecbur gittim cok sukur dikkat ederek atlattim 16 kilo aldim.

Cok gecmis olsun canim insallah annen kolayca atlatir
Amin cnm saol inşallah
Selam kızlar kontrolüm vardı bugün çok şükür iyiyiz 2 hafta sonra ikili tarama için gidicez nasipse..
Gözünaydın cnmm

Cok geçmiş olsun.Allah sifa versin
Sağol cnm
Eşim düşürdü

Cok Cok gecmis olsun

ben de gerginim yarın gideceğim korkuorum aksilik olcak die... zor elde ettik die sanırım benim tüp bebek ikiz dediğine göre senin de mi öle?
1 haftadır kesilen lekelenmem, 2gundur az az yine var ( tüp değil canım kendiliğinden oldu. 4 yıldır bekliyordum aşılama yaptiracagim ay hamile olduğumu öğrendim. Rabbim ikiz nasip etti elhamdülillah ama bu korkular çok etkiliyor beni. Senin de ikiz mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…