2016 Aralık Anneleri

evet cnm ikiz.. ne kadar büyük bir mucize.. maşallahhh.. ben bugün duydum kalp atışlarını çok şükür!!

ekonomistgonul canım yeni okudum yazdığını ve yaşadıklarını çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarımızı muhafaza etsin
Çok teşekkür ederim canım. Allah hepimizi korusun. Şimdi iyiyim çok şükür, o korkuyu da attım bayağı üstümden. Hersey bizler için. Çok şükür sorunsuz atlatmış oldum.

Halsizlik bende de çok fazla merdiven çıkamıyorum. Akşamları erkenden uyuyakaliyorum. Şimdiden böyleyim sonu ne olacak çokerak ediyorum.
Esim 1 hafta şehir dışına eğitime gitti. Bizde kızıma annemdeyiz. Bu hafta dinlerim.

AzRASILAM Canım çok geçmiş olsun. Allah ikisine de şifa versin tabi sana da inşallah. Benim eşim geçen sene taş düşürdü. Hayatımda hiç onu o kadar ağlarken görmemiştim. İnşallah senin eşin en az ağrıyla atlatır canım.

Keşke benim de öyle bi şansım olsa..
Dinlenmek gibi anne gibi..
Ama olsun az kaldı bikaç ay inşallah. .
Belirtilerim hep aynı kızım daki gibi..
Acaba bi daha mı kızım olacak diye düşünüyorum. .
Belki eşimin ailesi icten ice erkek istiyordur. .
Çünkü kayinvalidemin 5 torunu var 5'i de kız. .:)

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin ikisinede tez zamanda

Kızlar dün druma saçlarımı boyatabilirmiyim dedim şöyle bir açıklama yaptı bana.. Kimyasaldır zararlıdır diye bi bildirim yok, ama zararlı değildir diye de bi bildirim yok.. Ben sana hayır asla boyatamazsın diyemem ama boyatan bir sürü gebem var onun için sana bırakıyorum dedi.. Birde ben paranoyak oldum dedim sağımdan soluma dönerken uyanıyorum ya benden kaynaklı bi sebepten bişey olursa ya bilmeden yüz üstü yatarsam vs diye döktüm içimi öyle gebelik geçmez hayat bu sen rahat olcaksın deyip rahatlattı beni..

Günaydın herkese AzRASILAM çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Benim kontrolume daha 15gun var nasıl gelecekse bebegimi görmek istiyorum

Gunaydin bnm kontrolum de seninle ayni 3haziran da gel dedi dpktor bende bekleyisteyim sabirsizlaniyorum

Her ikisine de geçmiş olsun Azrasılam sana da Allah kolaylık versin.. Boşver hiçbirşeye üzülme sen sağlıklı ol da gerisi inşallah düzelir.. Önemli olan sensin..

Benimde gönlümde geçen kız. Kızım kardeşim kız olacak diyor. Saglikli ,Hayırlı evlat olsunlar öncelikli isteğimiz bu tabi ki.

Sen yinede içmeye devam et zamanla iyi gelir
İçiyorum cnm atlatmadan

Teşekkür ederim canımm eşim düşürdü dün şükür

Sağ salim kucağına al inşallah
Gönlündeb geçenide hayırlısıyla versin inşallah rabbim

Günaydın herkese AzRASILAM çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Benim kontrolume daha 15gun var nasıl gelecekse bebegimi görmek istiyorum
Sağol cnm
Bnm cumaya 11+2 oluyoruz ikili test için gideceğim

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin ikisinede tez zamanda
Teşekkür ederim eşim atlattı darısı anneme inşallah

Her ikisine de geçmiş olsun Azrasılam sana da Allah kolaylık versin.. Boşver hiçbirşeye üzülme sen sağlıklı ol da gerisi inşallah düzelir.. Önemli olan sensin..
Teşekkür ederim canımm annemde atlatırsa ohh dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…