2016 Aralık Anneleri

Hormonlarımız bize oyun oynuyor sürekli :KK43: hepimiz aynıyız ne yazık ki...haksızlık yaptığımı düşünüyorum bende bebeğimeeee ve vicdan azabı çekiyorum...
Ayni sekilde biliyor musun diyorum ki üzülüyor mudur acaba bu ruh halim yüzünden.. Kendini istenmiyor gibi hissediyor mudur.. Ben de vicdan azabı çekiyorum :KK43: her sey icin onceden planlar yapan araştırmalar yapan internette dolanan ben simdi hiç... Arkadaşlarımin bebekleri icin bile daha cok araştırma yapmışımdır, şu iyiymis bu kullanışlıymis vs :KK43:

ya bu arada cumartesi doktorum diyetisyeniyle beraber beslenme eğitimi verdi özellikle sütü de yoğurduda pastörize tüketin dedi diyetisyen. benimde pek aklım almıyor. hadi sütü geçtim ama yoğurtta illa katkı maddesi var benim kendi evde yaptığım yoğurdu önermedi .. evde yoğurt yapıp yiyen varmı?
Merhaba Aralik anneleri. Hemen ardinizdan geliyorum ben de :) arada sizi de okuyorum basimiza neler gelecek diye.
38 yasindayim 69 kilo hamile kaldım. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum en azindan aşırı kilo almayayim diye.
Sutu ineklerine ve koyunlarina kimyasal vermeyen koyde oturan bir ogrencimizden aliyoruz. Tas gibi de yogurt oluyor ve eksiyor. Hazir yogurtlar eksimiyor katkilardan.
Gogus hassasiyeyi disinda ne bulanti ne kusma bişey de yok. Siz yavas yavas cinsiyetlerini de ogreniyorsunuz. Tebrik ederim. Hepimize saglikli mutlu dogumlar dilerim.

Merhaba kizlar gecmisi okuyamadim 2 gundur felaket hastayim.faranjit olmusum ates yapisti yakama birakmiyo beni.surekli yatiyorum ilacta yok tabi.dr c vitamini al guzel besln dedi ama istah sifir hic birsey yiyemiyorum.
Dua edin bana bu gece atlatiyim artik.5 yasinda bi oglum var onunlada cok zir oluyo

9 ay böyle geçmez canım umarım o_O :dua:
Geçmez cnm inşallah
4. aydan sonraya çok umutluyum

Merhaba Aralik anneleri. Hemen ardinizdan geliyorum ben de :) arada sizi de okuyorum basimiza neler gelecek diye.
38 yasindayim 69 kilo hamile kaldım. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum en azindan aşırı kilo almayayim diye.
Sutu ineklerine ve koyunlarina kimyasal vermeyen koyde oturan bir ogrencimizden aliyoruz. Tas gibi de yogurt oluyor ve eksiyor. Hazir yogurtlar eksimiyor katkilardan.
Gogus hassasiyeyi disinda ne bulanti ne kusma bişey de yok. Siz yavas yavas cinsiyetlerini de ogreniyorsunuz. Tebrik ederim. Hepimize saglikli mutlu dogumlar dilerim.
Merhabalar Hayırlı Doğumlarınız olsun
ne çok şanslısınız
Köy yoğurdu gibi var mı
Diğer malzemeleride öyle buluyorsanız
Ahaaaa, ton balığı reklamından tiksinen çok kişiymişiz. Yalnız değilsiniz kızlar. :)
Çok merak ettim şu reklamı:işsiz::KK48::KK51:
Tesekkur ederim :anneadayı:

Bugün kontrole gittim bebis gayet iyi çok şükür daha bi bebeğe benzemis ama çok küçük tabi hala.
Maşallah

Ayni sekilde biliyor musun diyorum ki üzülüyor mudur acaba bu ruh halim yüzünden.. Kendini istenmiyor gibi hissediyor mudur.. Ben de vicdan azabı çekiyorum :KK43: her sey icin onceden planlar yapan araştırmalar yapan internette dolanan ben simdi hiç... Arkadaşlarımin bebekleri icin bile daha cok araştırma yapmışımdır, şu iyiymis bu kullanışlıymis vs :KK43:

Aynen öyle 3 yıldır evimde kendi yoğurdumu yaparken ağzıma tavuk sürmezken şimdi marketten tavuk yoğurt alıyorum :(( halsiz olmamın da etkisi var belki eşimle de paylaşamıyorum bu durumu heyecanla hevesle bebeğimiz olmasını beklerken gece gündüz dua ederken...nankörlük yapıyorum biliyorum Rabb'im bize yardım etsin de bir an önce bu duygu durumundan kurtulalım inşallah...

Günaydın arkadaşlar :KK25:
Geçenlerde kaşıntıları başlayan arkadaşlarım olmuştu :) bende geldim aranıza bi kaç gündür baya baya kaşınmaya başladı umarım çatlamaz :KK53::KK53:
Günaydın arkadaşlar
Ben dün araştırdım şimdilik badem yağı sürüyorum ama bepanthol çatlak kremi almayı düşünüyorum eczaneden.

Selam verip kaçıyon
nasılsın cnm
nasıl gidiyor
kontrollerin

Haklısın canım is yerinde olunca sadece okuyorum cuma günü kontrolum var inşallah bakalım minik nasıl Olmuş göreceğiz mide bulantısı na devam yuvarlanip gidiyoruz sen nasılsın

bnm dr um ultrasonda baktığı anda dedi gayet normal 1 hafta sonrada kan sonuçların çıkar
iyiyse sen gelirsin kontrole dedi
Kötüyse biz ararız dedi
Allah korusun inşallah aramazlar

Günaydın arkadaşlar
Ben dün araştırdım şimdilik badem yağı sürüyorum ama bepanthol çatlak kremi almayı düşünüyorum eczaneden.
Henüz bişey sürmeye başlamadım eşimde dün akşam bepantol alalım dedi onun çatlak kremi varmıymış bilmiyodum ben mustelayı önermişti eczacı olan arkadaşım daha önceden hamile olan diğer arkadaşıma :) bu cuma kontrole gittiğimde sorucam bakayım doktoruma ne diyecek

Günaydın arkadaşlar

Bende dün lierac aldım kullanmaya da başladım çünkü sanırım erken şişmeye başlayacağım kaşıntılar başladı hem göğsümde hem karnımda...

Merhaba kizlar gecmisi okuyamadim 2 gundur felaket hastayim.faranjit olmusum ates yapisti yakama birakmiyo beni.surekli yatiyorum ilacta yok tabi.dr c vitamini al guzel besln dedi ama istah sifir hic birsey yiyemiyorum.
Dua edin bana bu gece atlatiyim artik.5 yasinda bi oglum var onunlada cok zir oluyo
çok geçmiş olsun arkadaşım. çok zor gerçekten ateşli bir hastalık geçirmek hamilelikte. bende yaşadım biliyorum. sonunda da antibiyotik kullanmak zorunda kaldım geçmedi ateşim çünkü. gerekiyorsa da sen de al. çok yüksek ateş bebeklerimize de zarar verebilir. en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle..

Back
X