2016 Aralık Anneleri

Canım bende de ikili testi farklı ultrasonda yaptı başka doktora yönlendirdi oğlumda hiç böyle birşey yapmamıştı kendi olcmustu
Işte bunu sormuştum canım farklı bi ultrason odası var daha ayrıntılı gözüküyor orda doktorun ki daha karartılı net değil
Teşekkür ederim

Gözünaydın cnmm be güzel sonuçların iyiymiş
Kandaki ikili test sonucun çıktımı
Serbest bhcg kaç çıktı?
Hoşgeldiniz
Sehir izmir yas 19 sat.03.03.2016 beklenen dogum tarihi 07.12.2016 ilk cocuk.
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah
İkili testi yaptrdın mı
Işte bunu sormuştum canım farklı bi ultrason odası var daha ayrıntılı gözüküyor orda doktorun ki daha karartılı net değil
Teşekkür ederim
Bana her zaman ki baktığı cihazla baktı
Başka bir ultrasonda mı bakıyordu

Ayrıntılı var canım ya bazı arkadaş lara öyle bakılmış galiba

Canım benim görüntüme benziyor ama kordon mu pipi mi çıkartamadım slvester ı etiketle Canım bana kız dedi inşallah kalbinden nasıl geçiyorsa öyledir seninle yanlış bişey söylemeyim

benimde ilk canım tam sol karnımın altına doğru tık tık atıyor:)
canım senide rahatsız ediyorum hakkını helal et eşim carrefourdan hakmardan happy centerdan enginar araştırmış ama bulamıyor istanbulda yaşıyoruz sen nasıl buldun nerden aldınız canım ya

canım senide rahatsız ediyorum hakkını helal et eşim carrefourdan hakmardan happy centerdan enginar araştırmış ama bulamıyor istanbulda yaşıyoruz sen nasıl buldun nerden aldınız canım ya
elma_sekerim01 İzmirde bende izmirdeyim burada halen var pazarlarda falan görüyorum
Buarada nasilsin senin son durum ne kanama agri falan daha olmuyor dimi

Hoşgeldin canim enee Kiz ne zaman evlendin sen bayagi kucukmussun ya hayirli olsun bebisin saglikla kucagina al inşallah

anneler!! bizimkiler kış bebesi olacağından sizce zıbınları uzun kollu mu almak gerekir.0-6 ay arasındakileri. nette çok indirim oluyor ama hep kısa kollu.
Evet 5-6 tane uzun kollu kendinden eldivenli zibin icinede sifir kollu zibinlar almayi dusunuyorum ben insallah

Alıntı yapamıyorum henüz nasil oluyo bilmiyorum yeni üyeyim nasil yapiliyo

Canim ben de istanbuldayim pazarlarda var nerdeyse hepsinde.. Onur marketlerde de görüyorum ben..

Azrasilam ablam hosbulduk. Yok ikiliyi yaptirmak istemedim ben. Henüz cinsiyetide ogrenmedim cogu kisi ogrenmis takip ediyorum. Inseallah bende ogrenirim hayirlisiylan kizim olsun cok istiyorum:)

Canım ne demek helal olsun
Pazardan aldık biz temizlemişler leğende suda hazır dı o şekilde aldık canım pazara gitme şansınız varsa vardır mutlaka ama bitiyor artık sonları bu hafta Son diye biliyorum canım inşallah bulursunuz

Kasimda evlendim ablam sağolasın allah razı olsun. .. evet biraz küçüğüm ama harama dalip sevgili dolanmaktansa helalimle yuvayi kurmayi tercih ettim.
Ohh kiz cok iyi yapmissin. Bende 19 yasinda evlendim. 20 yasinda ilk bebegim oldu. Simdi 22 yasindayim. 2.ciye hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…