- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Ok canım:)ikili test için gitiğim ultrasonda demek istedi sanırım ben öyle anladım yani.
Işte bunu sormuştum canım farklı bi ultrason odası var daha ayrıntılı gözüküyor orda doktorun ki daha karartılı net değilCanım bende de ikili testi farklı ultrasonda yaptı başka doktora yönlendirdi oğlumda hiç böyle birşey yapmamıştı kendi olcmustu
Gözünaydın cnmm be güzel sonuçların iyiymişselamelma_sekerim01 öncelikle çok sağol merak ettiğin için.
enzimlerim azda olsa düşmüş bu iyi dedi dr hepaititten şüphelenmişti çünkü eğer öle olsaymış katlanarak artması gerekirmiş . fakat yine yüksek alt değer 174 lerde ,cumartesi tekrar kan vericem düşme devam ediyorsa bir sıkıntı yokmuş bakalm daha net bir şey yok ama en azından hepatit olmadığım kesinleşti .
bu arada ikili testimin sonucada çok şükür iyi çıktı. dr gayet iyi bir sorun yok dedi. cinsiyet ise kuralı bozmadım ve benmkide erkek dedi dr. hep kız hayali kurumuştuk oysaki adını bile hazırlamıştık odaı vs herşeyi ne alacağımızı belirlemiştik erkeği duyunca şoke oldum. nasıl isim bulucam ne yapıcam şaştım. alışmak zor olacak benm için :)
herşey herkes için çooook güzel olsun gönlünce olsun inş.
sevgilerelma_sekerim01
HoşgeldinizSelamun aleyküm aralik anneleri. Uzun zamandir burayi takip ediyorum. Sizinle tanismak fikirlerinize danismak gercek anlamda uzaktada olsa boyle yakinlik oldugu icin bende araniza katilmak istedim sevgili ablalarim. Aranizda en kucugunuz benimhenuz 18 deyim bi iki uc haftaya 19 olucam. En taze anne ben oluyorum aranizda. Rahatsiz olan ablalarima rabbim sifaa versin. Benide ekler misiniz listeye
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallahSehir izmir yas 19 sat.03.03.2016 beklenen dogum tarihi 07.12.2016 ilk cocuk.
Bana her zaman ki baktığı cihazla baktıIşte bunu sormuştum canım farklı bi ultrason odası var daha ayrıntılı gözüküyor orda doktorun ki daha karartılı net değil
Teşekkür ederim
Bulunurum tabi canımelma_sekerim01 canim banada tahminde bulunur musun. Sayfa 752
Ayrıntılı var canım ya bazı arkadaş lara öyle bakılmış galibaGözünaydın cnmm be güzel sonuçların iyiymiş
Kandaki ikili test sonucun çıktımı
Serbest bhcg kaç çıktı?
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah
İkili testi yaptrdın mı
Bana her zaman ki baktığı cihazla baktı
Başka bir ultrasonda mı bakıyordu
Canım benim görüntüme benziyor ama kordon mu pipi mi çıkartamadım slvester ı etiketle Canım bana kız dedi inşallah kalbinden nasıl geçiyorsa öyledir seninle yanlış bişey söylemeyimMerhaba kizlar umarim durumlar iyidir .
Biz bebişimizi gorduk bugun :) cok tatli bebegim benim parmagini emiyorducok sukur ense kalinligi flan iyi bir sorun yok dedi doktor 2.li tarama icin kan verdim. Sonuclarim direk doktora gidecek gerekirse o beni arayacak. Bebegimin kalbi 154 atiyordu. Benim tahmince erkek. Cunku oglumdada oyleydi cinsiyeti sordum . Genital nubunu gosterdi. Dedim erkek mi ? Oda kesin bisey diyemem dedi. Hayirlisi olsun ama bana gore erkek boyle iste kizlar biz iyiyiz. RAbbim butun hamilelere guc kuvvet versin sorunu olanlara sifa versin. Hayirlisiyla şu mübarek Ramazan ayinda hersey gonlumuzce olsun ) bu arada ben oruc tutmuyorum doktorum sakın tutma dedi yasafi yedik yani kizlar sizde bi tahminde bulunun resmi ekledim
Ayrıntılı 19 temmuzda bakacakAyrıntılı var canım ya bazı arkadaş lara öyle bakılmış galiba
canım senide rahatsız ediyorum hakkını helal et eşim carrefourdan hakmardan happy centerdan enginar araştırmış ama bulamıyor istanbulda yaşıyoruz sen nasıl buldun nerden aldınız canım yabenimde ilk canım tam sol karnımın altına doğru tık tık atıyor:)
canım senide rahatsız ediyorum hakkını helal et eşim carrefourdan hakmardan happy centerdan enginar araştırmış ama bulamıyor istanbulda yaşıyoruz sen nasıl buldun nerden aldınız canım ya
Hoşgeldin canim enee Kiz ne zaman evlendin sen bayagi kucukmussun ya hayirli olsun bebisin saglikla kucagina al inşallahSelamun aleyküm aralik anneleri. Uzun zamandir burayi takip ediyorum. Sizinle tanismak fikirlerinize danismak gercek anlamda uzaktada olsa boyle yakinlik oldugu icin bende araniza katilmak istedim sevgili ablalarim. Aranizda en kucugunuz benimhenuz 18 deyim bi iki uc haftaya 19 olucam. En taze anne ben oluyorum aranizda. Rahatsiz olan ablalarima rabbim sifaa versin. Benide ekler misiniz listeye
Evet 5-6 tane uzun kollu kendinden eldivenli zibin icinede sifir kollu zibinlar almayi dusunuyorum ben insallahanneler!! bizimkiler kış bebesi olacağından sizce zıbınları uzun kollu mu almak gerekir.0-6 ay arasındakileri. nette çok indirim oluyor ama hep kısa kollu.
Canim ben de istanbuldayim pazarlarda var nerdeyse hepsinde.. Onur marketlerde de görüyorum ben..canım senide rahatsız ediyorum hakkını helal et eşim carrefourdan hakmardan happy centerdan enginar araştırmış ama bulamıyor istanbulda yaşıyoruz sen nasıl buldun nerden aldınız canım ya
Canım ne demek helal olsuncanım senide rahatsız ediyorum hakkını helal et eşim carrefourdan hakmardan happy centerdan enginar araştırmış ama bulamıyor istanbulda yaşıyoruz sen nasıl buldun nerden aldınız canım ya
Anladim canim oraya yazdimda kimse cevap yazmadi malesef..Canım benim görüntüme benziyor ama kordon mu pipi mi çıkartamadım slvester ı etiketle Canım bana kız dedi inşallah kalbinden nasıl geçiyorsa öyledir seninle yanlış bişey söylemeyim
Ohh kiz cok iyi yapmissin. Bende 19 yasinda evlendim. 20 yasinda ilk bebegim oldu. Simdi 22 yasindayim. 2.ciye hamileyimKasimda evlendim ablam sağolasın allah razı olsun. .. evet biraz küçüğüm ama harama dalip sevgili dolanmaktansa helalimle yuvayi kurmayi tercih ettim.
@SLVESTER rica etsek arkadaş çok merak ediyor 752.sayfa da nub görüntüsü var yorumlarmısın canımmAnladim canim oraya yazdimda kimse cevap yazmadi malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?