2016 Aralık Anneleri

Alıntı yapamıyorum henüz nasil oluyo bilmiyorum yeni üyeyim nasil yapiliyo
Canım alıntı yapacağın üyenin altında çoklu alıntı var ona tıkla
Sonra başka kimden alacaksan ona tıkla
Cevaplama kısmın da
Alıntıları ekle var
Onu tıklayınca çıkar karşına
Yada 1.seçenek daha
Cevapla dersen de üyenin altındaki butonda sadece onu cvplamış olursun

Canim ben de istanbuldayim pazarlarda var nerdeyse hepsinde.. Onur marketlerde de görüyorum ben..
Enginar adanada nerdeyse hiç yok
Anca marketlerde
Pazarda zar zor tek tük

Canim baktim evet biraz benziyor bide seninkisi daha toplu durmus ya tam belli etmiyor. Sana ne tahminde bulundular
Tombik mi olcak benim miniğim :)
Keseye göre kız nuba göre kız ama doktor 12 haftalıkta ben sorunca erkeğe benzetti bakalım kesin belli olana kadar merak etcez galiba.

Kızlar iyi geceler benim belimde dayanılmaz bir ağrı var akşam 8 den beri ama zor kalkıyorum yerimden lekelenmem kanamam vs hiç birşey yok.Oglumu çok kaldırdım bugün sürekli kucak istedi diş çıkardığı için biraz miziklandi acaba ondan mı tosunbac da kendisi taşımak zor oluyor

Canım teşekkürler sana da çok geçmiş olsun. İnşallah atlatıcaz kucağımıza alıcaz mis kokulu melekleri

Ohh kiz cok iyi yapmissin. Bende 19 yasinda evlendim. 20 yasinda ilk bebegim oldu. Simdi 22 yasindayim. 2.ciye hamileyim

Genc anne olmak en güzeli diye düşünüyorum şükür Rabbim de nasip etmisken hayatin tadini cikarmak duser bizede. Hamilelik biraz zor mizildaniyoruz ama büyük bi nimet sukur etmek gerek. Ne güzel. Diger bebegin küçük zor olmicakmi ikisi birden.

Bu gece bir fatiha beş kevser beş ihlas süresi ile iki rekat namaz kılan hz ebubekiriin elinden bir kase dolusu şarap içer ki asla susuzluk çekmez.teravih kılana melekler Allahın amelini kabul edip umduklarına nail oldun diye müjde verirler.yasin süresi hz. Adem ruhu için okunur.dua ile:) buda benden olsun size eger ibadetle gecirmek isterseniz her gunun ayri gece namazi ve yasini serifleri var. Ramazani serifimizi bos gecirmeyelim değerlendirelim inseallah

Kız gibi cnm

Selam kızlar bugün Dr kontrolü vardı yine soracağım bütün soruları bebisi görünce heyecandan unuttum birde maaile gittik annemle kardeşim bizde gorucez dediler birde eşim ne güzel duygular yaa Allah herkeze yaşatsın inş kilo almamıssin süper dedi dedim ne yesem kusuyorum çünkü bu arada pipiyi gorduk biz hihi artık kesin oglan geleceğin kaynana adayıyım 5 cm lik kistim de duruyor o sinir bozucu benden haberler böyle

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim, moralimi duzeltiniz cok sagolun. Altinti yapmaya calistim ama olmadi. Ben Kanada'da yasiyorum, sizden 7 saat gerideyim. Ben isten cikip, eve gelene kadar muhtemelen hepiniz uyuyor oluyorsunuz. Desteginiz icin cok tesekkur ederim.

Bu sabah kan verdim iki tup, simdi test'in sonucunu beklicem. 10 is gunu surermis, bu 1o gun nasil gececek Allahim cok zor olacak. Amniosentez'e gerek olmadigini soyledi doktorum, bu Harmony test bebegin DNA'sini analiz ediyormus zaten. Hem amniyosentez'den daha guvenli, sadece kan veriliyor sonucta. Sonuc gelene kadar dua edip, sabir edicem artik. Hersey Allah'tan, insallah hayirli sonuclar alirim. Dualariniz eksik etmeyin lutfen.

Kızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?
Bence panik yapma ama doktora git kanama alanı var mı bakılsin bende gece kahve leke geldi acile gittik eşimle kalp atisini duyduk kanama alanı yok dedi iğne yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…