- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Tessekur ederim kiz paylastigin icinHavalianne__ rica etsek arkadaş çok merak ediyor 752.sayfa da nub görüntüsü var yorumlarmısın canımm
Canım alıntı yapacağın üyenin altında çoklu alıntı var ona tıklaAlıntı yapamıyorum henüz nasil oluyo bilmiyorum yeni üyeyim nasil yapiliyo
Enginar adanada nerdeyse hiç yokCanim ben de istanbuldayim pazarlarda var nerdeyse hepsinde.. Onur marketlerde de görüyorum ben..
Rica ederim tatlım inşallah dönüş yapar slvester arkadaşımız ama bizim bebişlerin görüntüsü çok benziyor baksana 2118 de benimde.Tessekur ederim kiz paylastigin icinnuba gore sankide kiza benziyor
Canim baktim evet biraz benziyor bide seninkisi daha toplu durmus ya tam belli etmiyor. Sana ne tahminde bulundularRica ederim tatlım inşallah dönüş yapar slvester arkadaşımız ama bizim bebişlerin görüntüsü çok benziyor baksana 2118 de benimde.
Aaaa neden ki o.. Ada'na etçil bir memleket ondan sanırımEnginar adanada nerdeyse hiç yok
Anca marketlerde
Pazarda zar zor tek tük
Canim ben de kıza benzettimTessekur ederim kiz paylastigin icinnuba gore sankide kiza benziyor
Tombik mi olcak benim miniğim :)Canim baktim evet biraz benziyor bide seninkisi daha toplu durmus ya tam belli etmiyor. Sana ne tahminde bulundular
Canım teşekkürler sana da çok geçmiş olsun. İnşallah atlatıcaz kucağımıza alıcaz mis kokulu melekleriSelamlar arkadaşlar.herkesin keyfi yerindedir insallah.
bitterrcikk cok geçmiş olsun.dinlenmek en iyisi.bende hala dinleniyorum cok bunaldim.bir an evvel normale dönmek istiyorum.progestana fitil halinde alıyorum bende artik.
Yarin devlet dogum hastanesine gideceğim ilk defa.insallah güzel geçer.
Ohh kiz cok iyi yapmissin. Bende 19 yasinda evlendim. 20 yasinda ilk bebegim oldu. Simdi 22 yasindayim. 2.ciye hamileyim
Merhaba kizlar umarim durumlar iyidir .
Biz bebişimizi gorduk bugun :) cok tatli bebegim benim parmagini emiyorducok sukur ense kalinligi flan iyi bir sorun yok dedi doktor 2.li tarama icin kan verdim. Sonuclarim direk doktora gidecek gerekirse o beni arayacak. Bebegimin kalbi 154 atiyordu. Benim tahmince erkek. Cunku oglumdada oyleydi cinsiyeti sordum . Genital nubunu gosterdi. Dedim erkek mi ? Oda kesin bisey diyemem dedi. Hayirlisi olsun ama bana gore erkek boyle iste kizlar biz iyiyiz. RAbbim butun hamilelere guc kuvvet versin sorunu olanlara sifa versin. Hayirlisiyla şu mübarek Ramazan ayinda hersey gonlumuzce olsun ) bu arada ben oruc tutmuyorum doktorum sakın tutma dedi yasafi yedik yani kizlar sizde bi tahminde bulunun resmi ekledim
Bence panik yapma ama doktora git kanama alanı var mı bakılsin bende gece kahve leke geldi acile gittik eşimle kalp atisini duyduk kanama alanı yok dedi iğne yaptılar.Kızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?
Günaydın canım mutlaka doktorunu ara yada git canım ihmal etme .telaş yapma ağır kaldırdın mı hiç?Kızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?