- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Egepol güzel canım yakınlık nasıl bilmiyorum hastaneye ama tavsiye ederimBen bayramdan sonra izmirdeyim cnm henuz ne hastaneM var ne doktorum
Hatta söyle söyleyim yeni doğan bebek yoğun bakım ünitesi olan ender hastanelerden canım Allah gerek duyurmasın inşallah sağ sağlim olsunlar miniklerimizEgepol güzel canım yakınlık nasıl bilmiyorum hastaneye ama tavsiye ederim
Ay seni okurken bile bulandı midem tatliyla bütün ilişkimi kestim ben :)Kızlar acılı şalgamlardan turşulardan sonra dün kendime inanamadım Tulumba tatlısı ve findiklı çikolata yedim 3.5 aydır 1 küp şeker bile çaya koymayan ben şerbete buladım buladım yedim tulumbaları:))
Bütün evi topladım sildim supurdum toz aldım banyo tuvalet temizledim kızım uyanınca da balkon yikayacagim dahaBende kızımla odasını temizledik
Allaahııım kedi eniğini kaybetse bulamaz modundaydı şimdi tertemiz
İş bitmedi temizlik gibisi yok
Tam bir bilgim yok diye soruyorum canım
Peki bebek negatifse nolacak
Anne karnında ters grupta
Ohh mis sabah sendin dimi temizlik yapacağını söyleyenAy seni okurken bile bulandı midem tatliyla bütün ilişkimi kestim ben :)
Bütün evi topladım sildim supurdum toz aldım banyo tuvalet temizledim kızım uyanınca da balkon yikayacagim daha
Negatif cekinik gen olduğu için baba negatif anne pozitif ise bebeğin negatif olma ihtimali yoktur. Sadece anne negatif baba pozitifse kan uyusmazligindan bahsedilebilir
Benimde mide bulantılarım hala devam ediyor dr göre mayıs ayının sonuna doğru geçmesi gerekiyordu ama bazı annelerde bu süre biraz daha uzaya biliyormuş en son 27 mayısta dr randevumuz vardı tabi ben yine heyecandan dr soracağım tüm soruları unuttum sormayı ilk bebeğimiz ve ben çok heycanlıyım bu arada 16 haziranda bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz hayırlısıylaKızlar benim bulantılarım devam ediyor ne zaman geçecek bilen var mi
Canım benden sana tavsiye dr gitmeden önce aklına birşey takıldığında yada sormak istediğin şeyleri aklına geldikçe bir yere not al ve dr giderken de yanına al o notu ben genelde telefona kaydediyorum yoksa dediğin gibi heyecandan hele bide pitirciklarimizi görünce herşeyi unutuyoruzBenimde mide bulantılarım hala devam ediyor dr göre mayıs ayının sonuna doğru geçmesi gerekiyordu ama bazı annelerde bu süre biraz daha uzaya biliyormuş en son 27 mayısta dr randevumuz vardı tabi ben yine heyecandan dr soracağım tüm soruları unuttum sormayı ilk bebeğimiz ve ben çok heycanlıyım bu arada 16 haziranda bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz hayırlısıyla
bende aynı durumdayım canım eşim ilk 3 ay bile böyle olmadın diyo.. İlaçları akşam alıcam ben özellikle omega 3 ve demir bende aşırı bulantı yaptı vitamini içtiğim gün kendimi çok iyi hissettim bu arada sen kaç haftalıksın hamilelik takvimi yapsanaKızlar bana çok fazla vitamin yazdı bulantılarım hala geçmedi nasıl içebilir im ki bunları
Kalsiyum
Demir
Omega 3
D3
Multivitamin
5 tane ilaç vermiş kan testi yaptı tabi değerlerim çok dusuk muş ama mümkün değil icemem D3 içtim kustum
Evet doğru söylüyorsun canım, sormak istediklerimi not almak en mantıklısı, dediğin gibi bebişimi görünce göz yaşlarına boğuluyorum, yarabbim ne güzel bir duygu bu inşallah tüm dileyenlerede bu mübarek günlerde nasip eylesinCanım benden sana tavsiye dr gitmeden önce aklına birşey takıldığında yada sormak istediğin şeyleri aklına geldikçe bir yere not al ve dr giderken de yanına al o notu ben genelde telefona kaydediyorum yoksa dediğin gibi heyecandan hele bide pitirciklarimizi görünce herşeyi unutuyoruz
Sen bide 15 haftalıksın ben 12 haftalığım doktor bitmesi lazımdı diyor peki zofran yada zofer kullandin mi hiç ben zofran İçmeden yataktan kalkamıyorumBenimde mide bulantılarım hala devam ediyor dr göre mayıs ayının sonuna doğru geçmesi gerekiyordu ama bazı annelerde bu süre biraz daha uzaya biliyormuş en son 27 mayısta dr randevumuz vardı tabi ben yine heyecandan dr soracağım tüm soruları unuttum sormayı ilk bebeğimiz ve ben çok heycanlıyım bu arada 16 haziranda bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz hayırlısıyla
Bende biraz arastirdim radyasyon hamilelikte gecirilen enfeksiyonlarda sebep olabiliyormus.hepsine dikkat etmek gerekir tabi.ama bu konuda cok batil inanclar var.ins.kusursuz dogar bebisler :))Bence öncelikle bunu hiç dusunmemek lazım bence psikoloji de etkiliyor olabilir
Ama onun dışında böyle renk veren bir şeyi falan yerken sularının sicramamasina dikkat ediyorum yada elime bulasmissa biryerime degdirmemeye çalışıyorum ciğere dokunmaamk gerekirmiş oda leke yapıyormuş
Ama en önemlisi şu ki bir şeyi gizli gizli yememeli ve haram olabilecek hiçbirşeyi yememek gerekiyor veya başkasının bir şeyini sormadan yememeli kullanmamali
Çok Aserdigin birşeyi yiyemeyincede olabiliyormus
Benim bildiklerim bunlar ama öyle elime yüzüme birşey bulasmasin diye pimpirikli pimpirikli dolasmiyorum aklıma bile gelmiyor çoğu zaman
Ablam da benimle aynı haftada hamile tatile gittı geziyor masallah ta hiç bir belirtisi yokmuş. Ben yataktan çıkamıyorum 2 aydır Grip olmuş gibiyim bulanti hat safhada inanmıyor bana nasıl ya falan diyoNe güzel başka arkadaşlar temizlik yapmış ben çok bitkinim dün gezmeye gittim teyzeme ama hep oturdum oturmaktan yorulur mu insan bugün e yansıdı halsizliğim yemeğimi zor koydum ocağa pişiyo eşimde sağ olsun salata yapıyo bulaşıkları ben koyarım makinaya dedi ne hora geçicek bitkin olunca bişey yapası olmuyor insanın.
ben pozitifim esim negatif oglumda negatif dogdu.böyle durumlarda dadece bebegin dogumca sarılık olma riski yüksek oluyor..Ay seni okurken bile bulandı midem tatliyla bütün ilişkimi kestim ben :)
Bütün evi topladım sildim supurdum toz aldım banyo tuvalet temizledim kızım uyanınca da balkon yikayacagim daha
Negatif cekinik gen olduğu için baba negatif anne pozitif ise bebeğin negatif olma ihtimali yoktur. Sadece anne negatif baba pozitifse kan uyusmazligindan bahsedilebilir
Kızlar bugün pazar eşinize kakalasaydiniz ya işi bidaha bu fırsat gelmez..Benim eşim hayatta iş yaptırmak bana yapcak halimde yok zaten. Ama iyiyse nın ne güzel egzersiz olurOhh mis sabah sendin dimi temizlik yapacağını söyleyen
İlham kaynağım oldu ve bende gaza gelip kacgundur supuremedigim evi supurdum şimdi allah izin verirse silecegim gerçi silme işi kolay eşim zamanında beni düşünerek buharlı makine almıştı pırt pırt buharla temizliykrum iki dk
Ama olay mutfakta önceden bulaşık makinem yoktu pırıl pirildi şimdi hamilelikten sonra hep bi iş kalıyor mutfakta.
Çok şükür bitirdim işimi uzaniyorum iftara yemegim hazır temiz olunca daha huzurluyum ben :)Ohh mis sabah sendin dimi temizlik yapacağını söyleyen
İlham kaynağım oldu ve bende gaza gelip kacgundur supuremedigim evi supurdum şimdi allah izin verirse silecegim gerçi silme işi kolay eşim zamanında beni düşünerek buharlı makine almıştı pırt pırt buharla temizliykrum iki dk
Ama olay mutfakta önceden bulaşık makinem yoktu pırıl pirildi şimdi hamilelikten sonra hep bi iş kalıyor mutfakta.
Normalde bende hiç bir şey yapmazdım ama bugün bi enerji geldi bana üç gündür devit ve kan hapina başladım ondan mı bilemedim çok şükür bugün baya iş yaptımNe güzel başka arkadaşlar temizlik yapmış ben çok bitkinim dün gezmeye gittim teyzeme ama hep oturdum oturmaktan yorulur mu insan bugün e yansıdı halsizliğim yemeğimi zor koydum ocağa pişiyo eşimde sağ olsun salata yapıyo bulaşıkları ben koyarım makinaya dedi ne hora geçicek bitkin olunca bişey yapası olmuyor insanın.
Aa onu bilmiyordum bilgileri mi guncellememlazım :)ben pozitifim esim negatif oglumda negatif dogdu.böyle durumlarda dadece bebegin dogumca sarılık olma riski yüksek oluyor..
Canim tek degilsin merak etme benimde tam gaz devamKızlar benim bulantılarım devam ediyor ne zaman geçecek bilen var mi
Herkesin vucut yapısı işte canım ben diyet yapıyordum yoğun spor lar 14 kilo verdim bi baktım hamileymişim vücudum düştü diyetten çık zaten kansızlık var hamilelik çok şükür gene iyiyim diyorum görenler şok oluyor beni 14 kilo ama bayağı görüntümü değiştirdi dün Teyzem in arkadaşı maşallah çok güzel kilo vermişin dedi 3.5 aylık hamileyim dedim bide hamilesin dedi şaşırdı belki halsizliğim o yüzden.Ablam da benimle aynı haftada hamile tatile gittı geziyor masallah ta hiç bir belirtisi yokmuş. Ben yataktan çıkamıyorum 2 aydır Grip olmuş gibiyim bulanti hat safhada inanmıyor bana nasıl ya falan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?