2016 Aralık Anneleri

Evet canım aynen abartmadan yedim hatta sabah bi 3 tulumbayı da şerbete buladım yedim:)
Waffle mı Ayy benimde canım istedi bak:)
Tühh canını çekmesine neden mi oldum k.bakma canım
Kızlar benim bulantılarım devam ediyor ne zaman geçecek bilen var mi
Bnm 12. Haftamda epeyce azaldı
Halsizlik devam ama ilk z aman kadar olmasada halen var

Teşekkür ederim canımm bilgi için
Önemli bunlar

AzRASILAM Sağol tatlim Rabbim korusun hepsini

Zeynep istiyoruz tatlım
Zeynep ismi çok güzel canımmbenim
Şimdi görev yeriniz neresi ?

Canım tüm yazacaklarımı sevimli867 yazmış :)
Bende bebeği görünce unutuyorum
Hep yazıyorum sorcaklarımı
Hepsini yazmışsın canım
:)

Kızlar bugün pazar eşinize kakalasaydiniz ya işi bidaha bu fırsat gelmez..Benim eşim hayatta iş yaptırmak bana yapcak halimde yok zaten. Ama iyiyse nın ne güzel egzersiz olur
Allahım yaa bugün pazar eşim evde oh mis diyebilecekmiyim acaba
Canım benim eşimin isindeki sistemi anlatsam şaşar kalirsin hatta anlatayım
Şimdi 6 günlük bir sistem ve bitince başa sarıyor
İlk gün sabah sekiz akşam sekiz
İkinci gün sabah on akşam on
Üçüncü gün tatil
Dorduncu gün sabah oniki gece oniki
Beşinci gün gececi akşam 7 diger gun sabah 8-9 gibi geliyor zaten sabah geldiği gün altıncı gün oluyor o günde tatil
Hee tabi sistem bozulmazsa böyle bozulursa bir hafta boyunca ışte olabiliyor
Resmi tatil yok ama sözde memur
Ama herşey vatan için
Pazarı yok salisi var cuma si var değişiyor allah razı olsun evde olunca benim bir elim bir kolum herşeyim

Kesinlikle canım hakkını ödeyemem haftanın 1 günü izinli o günde temizlik yapıyor dip temel sağolsun.
Hatta bugün camları sildi kadınlar aşağıda adama bak maşallah bize denk gelmez böylesi diyorlardı:) nazar değircekler kocişime
Izne çıktı şimdi biraz yanımda iyi olcak banada evde bi nefes daha olması.
Bende imom içiyorum multivitamin ama dün den geliyor bitkinliğim.

Yok canım benim afiyetler olsun yarın dışarı çıkınca yerim tatlım

O kadar moralsizim ki.Bulantılarım geri geldi bisey yiyemiyorum yesemde geri gidiyor.Zaten ilk üç ay doğru dürüst beslenemedim tam geçiyor derken tekrar başa dönmek psikolojimi baya salladı.Bulantı esnasında lavaboda alttan bir miktar su geldi.Bikaç kere daha olmuştu acaba normal mi başına gelen var mı?

Maşallah nazar değmesin benim ki bi cam silmez gerisini yapar çok şükür iyiki varlar :)
Arkadaşlar biz eşimle Arh+ iz bi sorun yoktur demi ?
Sizde kan uyuşmazlığı yok bir sorun olmaz endişe etme
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatirsin

10 gunde cikiyo demistide bugun 8 oldu aradim hastaneyi yok hala sinir oldum nettede gorunmuyo zaten ordada cikmamis gprunuyo. Yarinu bekliyorum . Ciksada gitsem
Offf ne stresli.. Biz de persembe gidicez taraması ve ayrıntılı ultrasonu var.. Hepimizin sonuçları guzel çıksın insallah

Bende özellikle son 1 haftadır öyleyim inan canım yataktan bile kalkmak istemiyorum işe çok zor gidiyorum eve dönerken dünyanın en mutlu insanıyım keşke birileri kapımı çalsa da iftara eşime birşeyler getirse diye geçiriyorum içimden...ne temizliğiii keşke bende evimi şöyle pırıl pırıl yapabilsem...

Canım Allah kolaylık versin valla çalışıyorsan ayrı zor , o yorgunluğun üstüne yapma zaten temizlik öğretmen misin ?

Sen bide 15 haftalıksın ben 12 haftalığım doktor bitmesi lazımdı diyor peki zofran yada zofer kullandin mi hiç ben zofran İçmeden yataktan kalkamıyorum
Canım ben şuana kadar ilaç falan kullanmadım çok şükür, idare ediyorum bir şekilde ama zor hemde çok zor, iki hafta önce boğazım iltihaplandı nane kuşburnu gibi çaylarla atlattım tam kendime geldim derken geçen çarşamba dişimi çektirmek zorunda kaldım kaldım Allahım o ne ağrıydı öyle

Canım Allah kolaylık versin valla çalışıyorsan ayrı zor , o yorgunluğun üstüne yapma zaten temizlik öğretmen misin ?

Evet canım hemde okul öncesi öğretmeniyim canıma okuyorlar mümkün değil oturup dinlenmem sürekli ayakta olmak zorundayım :) eve bir geliyorum üzerimi değiştirmeden koltuğa atıyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…