Tühh canını çekmesine neden mi oldum k.bakma canımEvet canım aynen abartmadan yedim hatta sabah bi 3 tulumbayı da şerbete buladım yedim:)
Waffle mı Ayy benimde canım istedi bak:)
Bnm 12. Haftamda epeyce azaldıKızlar benim bulantılarım devam ediyor ne zaman geçecek bilen var mi
Teşekkür ederim canımm bilgi içinAy seni okurken bile bulandı midem tatliyla bütün ilişkimi kestim ben :)
Bütün evi topladım sildim supurdum toz aldım banyo tuvalet temizledim kızım uyanınca da balkon yikayacagim daha
Negatif cekinik gen olduğu için baba negatif anne pozitif ise bebeğin negatif olma ihtimali yoktur. Sadece anne negatif baba pozitifse kan uyusmazligindan bahsedilebilir
Zeynep ismi çok güzel canımmbenim
Canım tüm yazacaklarımıBenimde mide bulantılarım hala devam ediyor dr göre mayıs ayının sonuna doğru geçmesi gerekiyordu ama bazı annelerde bu süre biraz daha uzaya biliyormuş en son 27 mayısta dr randevumuz vardı tabi ben yine heyecandan dr soracağım tüm soruları unuttum sormayı ilk bebeğimiz ve ben çok heycanlıyım bu arada 16 haziranda bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz hayırlısıyla
Hepsini yazmışsın canımCanım benden sana tavsiye dr gitmeden önce aklına birşey takıldığında yada sormak istediğin şeyleri aklına geldikçe bir yere not al ve dr giderken de yanına al o notu ben genelde telefona kaydediyorum yoksa dediğin gibi heyecandan hele bide pitirciklarimizi görünce herşeyi unutuyoruz
Allahım yaa bugün pazar eşim evde oh mis diyebilecekmiyim acabaKızlar bugün pazar eşinize kakalasaydiniz ya işi bidaha bu fırsat gelmez..Benim eşim hayatta iş yaptırmak bana yapcak halimde yok zaten. Ama iyiyse nın ne güzel egzersiz olur
Bende oglumda ögrendim:)Aa onu bilmiyordum bilgileri mi guncellememlazım :)
Kesinlikle canım hakkını ödeyemem haftanın 1 günü izinli o günde temizlik yapıyor dip temel sağolsun.Çok şükür bitirdim işimi uzaniyorum iftara yemegim hazır temiz olunca daha huzurluyum ben :)
Normalde bende hiç bir şey yapmazdım ama bugün bi enerji geldi bana üç gündür devit ve kan hapina başladım ondan mı bilemedim çok şükür bugün baya iş yaptım
Ah o eşler olmasa ne olurdu halimiz bilmiyorum bende hamile oldugumu öğrendiğim günden beri bulaşık yikamiyorum çok şükür eşim hallediyor hep. Bugün temizliği de eşim yapardı ama çalışıyordu garibim iş başa düştü :)
Yok canım benim afiyetler olsun yarın dışarı çıkınca yerim tatlımTühh canını çekmesine neden mi oldum k.bakma canım
Bnm 12. Haftamda epeyce azaldı
Halsizlik devam ama ilk z aman kadar olmasada halen var
Teşekkür ederim canımm bilgi için
Önemli bunlar
Zeynep ismi çok güzel canımmbenim
Şimdi görev yeriniz neresi ?
Canım tüm yazacaklarımısevimli867 yazmış :)
Bende bebeği görünce unutuyorum
Hep yazıyorum sorcaklarımı
Hepsini yazmışsın canım
:)
Maşallah ne hissiyatmış sende ki :)
Ama eşim ve anneme göre erkek
Maşallah nazar değmesin benim ki bi cam silmez gerisini yapar çok şükür iyiki varlar :)Kesinlikle canım hakkını ödeyemem haftanın 1 günü izinli o günde temizlik yapıyor dip temel sağolsun.
Hatta bugün camları sildi kadınlar aşağıda adama bak maşallah bize denk gelmez böylesi diyorlardı:) nazar değircekler kocişime
Izne çıktı şimdi biraz yanımda iyi olcak banada evde bi nefes daha olması.
Bende imom içiyorum multivitamin ama dün den geliyor bitkinliğim.
Sizde kan uyuşmazlığı yok bir sorun olmaz endişe etmeArkadaşlar biz eşimle Arh+ iz bi sorun yoktur demi ?
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatirsinO kadar moralsizim ki.Bulantılarım geri geldi bisey yiyemiyorum yesemde geri gidiyor.Zaten ilk üç ay doğru dürüst beslenemedim tam geçiyor derken tekrar başa dönmek psikolojimi baya salladı.Bulantı esnasında lavaboda alttan bir miktar su geldi.Bikaç kere daha olmuştu acaba normal mi başına gelen var mı?
Sağol canımMaşallah nazar değmesin benim ki bi cam silmez gerisini yapar çok şükür iyiki varlar :)
Sizde kan uyuşmazlığı yok bir sorun olmaz endişe etme
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatirsin
Sorma hastaneyi aradim. Hala yok. Nedir bu kadar uzun suren anlamiyorumBenim ertesi gün cıkmıştı. Bu bekletmeler nedir anlayamıyorum? Allah sabır versin.
Benim doktorumda daha erken dedi bu arada cinsiyet tahmini yapmadı.
Şiştim meraktan
Bende kızımla odasını temizledik
Allaahııım kedi eniğini kaybetse bulamaz modundaydı şimdi tertemiz
İş bitmedi temizlik gibisi yok
Onla ilgili bilgim yok canim malesef sadexe uyusmazligi biliyorum
Doğrudur canım
İlkkez duydum
Bizde batıl şeyler var
İşte ciğeri çiğken eller bi yerini kaşırsan
Yada çilek böğürtleni vs..
Canının çektiğini ye muhakkak derler
Böyle yanii
Tam bir bilgim yok diye soruyorum canım
Peki bebek negatifse nolacak
Anne karnında ters grupta
İnanamıyorum ama bu 2 gündür çok aşırı olmasada cnm tatlı çekiyor
Mümkünse bir Waffle yemeyi düşünüyorum
Bnm 1 haftada çıkmıştı cnm
Bir ara sor
Pazarda olsa 7/24 açık sonuçta
Test sonucum çıkmışmı de
Özel hastane dimii
10 gunde cikiyo demistide bugun 8 oldu aradim hastaneyi yok hala sinir oldum nettede gorunmuyo zaten ordada cikmamis gprunuyo. Yarinu bekliyorum . Ciksada gitsemYarın bi ara canım çıkmıştır bence 1 hafta dedilerse
Offf ne stresli.. Biz de persembe gidicez taraması ve ayrıntılı ultrasonu var.. Hepimizin sonuçları guzel çıksın insallah10 gunde cikiyo demistide bugun 8 oldu aradim hastaneyi yok hala sinir oldum nettede gorunmuyo zaten ordada cikmamis gprunuyo. Yarinu bekliyorum . Ciksada gitsem
Ne güzel başka arkadaşlar temizlik yapmış ben çok bitkinim dün gezmeye gittim teyzeme ama hep oturdum oturmaktan yorulur mu insan bugün e yansıdı halsizliğim yemeğimi zor koydum ocağa pişiyo eşimde sağ olsun salata yapıyo bulaşıkları ben koyarım makinaya dedi ne hora geçicek bitkin olunca bişey yapası olmuyor insanın.
Canım Allah kolaylık versin valla çalışıyorsan ayrı zor , o yorgunluğun üstüne yapma zaten temizlik öğretmen misin ?Bende özellikle son 1 haftadır öyleyim inan canım yataktan bile kalkmak istemiyorum işe çok zor gidiyorum eve dönerken dünyanın en mutlu insanıyım keşke birileri kapımı çalsa da iftara eşime birşeyler getirse diye geçiriyorum içimden...ne temizliğiiikeşke bende evimi şöyle pırıl pırıl yapabilsem...
Aynen canım beni anlatmışsınelma_sekerim01 canım bende aynı oluyorum misal bugün gezdiysem yorulduysam birgün iki gun kendime gelemiyorum ama geçen ay falan 5 gün kendime gelemiyordum ona göre şimdi daha iyim
M mrl3673 canım bende bitirdim işleri içim bi rahatladı ohh mis
Canım ben şuana kadar ilaç falan kullanmadım çok şükür, idare ediyorum bir şekilde ama zor hemde çok zor, iki hafta önce boğazım iltihaplandı nane kuşburnu gibi çaylarla atlattım tam kendime geldim derken geçen çarşamba dişimi çektirmek zorunda kaldım kaldım Allahım o ne ağrıydı öyleSen bide 15 haftalıksın ben 12 haftalığım doktor bitmesi lazımdı diyor peki zofran yada zofer kullandin mi hiç ben zofran İçmeden yataktan kalkamıyorum
Canım Allah kolaylık versin valla çalışıyorsan ayrı zor , o yorgunluğun üstüne yapma zaten temizlik öğretmen misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?