Selam cnm. Konu ile alakasız olacak ama Cunda da hangi otele gittiniz memnun kaldınız mı biz de Ayvalık tarafı düşünüyoruz :)Canım ben geçen hafta döndüm tatilden biraz hareketli bir tatildi biz denize girmek için koylara gittik ve ben problem yaşadım bir de Cunda'daydık Deniz çok soğuktu üşüttüm ve kasık ağrılarım oldu ıslak mayoyla durma sürekli değiştir benden tavsiye :) güneş kremini de ihmal etme sakın bana doktorum solante pregna yı önermişti onu kullandım...
Benimde belli olmuyor bazen çok hareketli oluyor bazen çok az hareket ediyor. Yoruldugum zamanlarda uzun zaman hareket etmiyor çok yorum kendimi birsey mi oldu acaba diyor huzursuz oluyorum ama sonrasında bebişin hareketlerini duyunca rahatliyorum.rkadaşlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini çok net bir şekilde hissediyordum ama dün misafirlerim vardı ayakta çok durdum çok yoruldum hatta şuan da belim ağrıyor dünden beri hiç hareket hissetmiyorum.çok Korkuyorum,benim gibi olan arkadaşlar var mı ? Normal mi birden bire böyle kesilmesi
Selam cnm. Konu ile alakasız olacak ama Cunda da hangi otele gittiniz memnun kaldınız mı biz de Ayvalık tarafı düşünüyoruz :)
Bende erken uyananlardanm Ama acıktgmdan değil. Zamana koşulanma var bende :)Günaydın iyi pazarlar kızlar
Biz yine sabahın 6 sında kalktık midem bulanıyor açlıktan uyuyamıyorum bir ben mi böyleyim acaba ?
Tamam cnm teşekkür ederim. Araştırayım ben oteli :)Canım biz Cunda battalos otele gittik inanılmaz memnun kaldık butik otel kahvaltı dahil hizmetleri kendi bostanlarından ellerimizle cherryleri domatesleri topluyorduk merkeze yürüyerek gidebiliyorduk küçük ama çok keyifli...eğer düşünürsen özelden ayrıntıları da yazarım :) ama cennet gibi bir yerdi..
Bende artik daha cabuk acikir oldum :))) karnimdan sesler cikiyorGünaydın iyi pazarlar kızlar
Biz yine sabahın 6 sında kalktık midem bulanıyor açlıktan uyuyamıyorum bir ben mi böyleyim acaba ?
Sanmıyorum canım az su ve sık yememnden olduğunu bebeğin hızla büyüyor belki ondandır canım 7.400 gr evet çok bi doktoruna sor bakalım normal mi acaba , beni de merak ettirdin tartıldım 4.400 gr almışım toplamda.Bende erken uyananlardanm Ama acıktgmdan değil. Zamana koşulanma var bende :)
Uyanır uyanmaz ilk isim wc den sonra tartılmak oluyor. Neden bu kadar kilo aldım anlamış değilim. moralim yerlerde. 68 den 75.4 çıkmışm yaa Nasıl oluyor anlamadım. Halbuki hamilelikten önce tatlı pasta çok yerdim. Ama tabi daha hareketliydm. Evin içinde ip bile atlardm. Şimdi niye bu kadar hızlı kilo alıyorum anlamış değilim. Acaba sık sık yemediğim için mi? Ya da çok az şu içiyorum 1.5 litre ondan mi? Bilemedim kisabah sabah ne konuştum öyle yaa
Oh gezin canım en güzeli iyi tatillerGünaydın hanımlar. .
Biz bugün bursa ya gidiyoruz. . Kayinvalideme. .
Kızlarım ve ben esim görevde ..
Bir ay kadar kalacağız. .:))
prensesmat kilo konusunda rekor bende. .
10 kilo. .
Bnm metabolizmam hamilelikte yavaş çalışır oldu
Sana tavsiyem ogunlerini arttir az az sık ye bi de çok su iç. .:)
Evet habire acıkıyorum az önce korkarak tartıldım ama çok şükür çok iyi kilo almışım 4.400 gr ben bile inanamadım evde hareketsiz bebeğimin kilosuda çok şükür iyimiş doktor 1 haftada iyi beslenmiş dedi :)Bende artik daha cabuk acikir oldum :))) karnimdan sesler cikiyor
masallah cnm :) bende suan 2 kilo aldim.. ama ilk aylar cok hareketli calistim ona bagliyorum... suan evdeyim ve kilo alimi basliyor:) bebislerimiz saglikli olsunda kilo verilirOh gezin canım en güzeli iyi tatiller
Evet habire acıkıyorum az önce korkarak tartıldım ama çok şükür çok iyi kilo almışım 4.400 gr ben bile inanamadım evde hareketsiz bebeğimin kilosuda çok şükür iyimiş doktor 1 haftada iyi beslenmiş dedi :)
Selam anneler bi süredir yazamadım
Benim bitmek bilmeyen idrar enfeksiyonum ilerlemis. Bobreklerde genislemeye neden olmus. Doktorum hastaneye yatırdı. 1 hafta kalcam sanirim. Çok moralim bozuk. Çok şükür ki bebeği etkileyecek bi durum yokmus.
Guneslendim canim hep 50 faktor korumayla ciktim.Cildime solante pregna(hamileler icin ozel olan) koruma kremini kullandim.Yuzdum ama artik daha cabuk yoruldugumu hissediyorum.Bu yuzden sunger makarna varya ince uzun yuzmek icin onunla beraber daha cok yuzdum.Doktorum havuza izin verdigi icin havuzda ayagim da yere degdigi icin genellikle hafif hareketlerle kol bacak hareketleri yapmaya calistim.Devamli guneste durmadim.En fazla 10 dk guneslendim zaten sudayken de yanabiliyoruz.Mutlaka mayomu bikinimi denizden sonra degistirdim usutmemek icin. Onun haricinde bol su ictim zaten vucut istiyor :)Yüzmeyi bilmiyorum zaten cnm ne giydin guneslendin mi
Bende de aksamlari ayni durum oluyor xanim migde bulantisi ve yanmam devam ediyor aksam ne yesem dokunuyor cikarmak istiyorum. O yuzden hep yatiorm.Sabah erken kalkma bende de var ama acliktan degil.Sofraya oturunca anliyorum kahvalti icin ne kadar aciktigimi.Günaydın iyi pazarlar kızlar
Kesinlikle canım ben hamile kalmadan önce k.k de haftalık kilo verme yarışmasında ydım 14 kilo verdim ,kilo verilir önemli olan beğimizin ve bizim sağlıklı olmamız.masallah cnm :) bende suan 2 kilo aldim.. ama ilk aylar cok hareketli calistim ona bagliyorum... suan evdeyim ve kilo alimi basliyor:) bebislerimiz saglikli olsunda kilo verilir
Bebeğin saçlı doğcak o zaman canım:)Bende de aksamlari ayni durum oluyor xanim migde bulantisi ve yanmam devam ediyor aksam ne yesem dokunuyor cikarmak istiyorum. O yuzden hep yatiorm.Sabah erken kalkma bende de var ama acliktan degil.Sofraya oturunca anliyorum kahvalti icin ne kadar aciktigimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?