- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
Kızlar haftaya tatile gidiyorum hamileyken giden var mı hiç
Zqten yüzmeyi bilmiyorum da az guneslenirim iyi olur heraldeBen gittim 16 haftalık falandı, deniz kenarında bol bol yürüdüm, arada yüzdüm, güneşten korundum. Güzel geçti tatilim, kendi arabamızla gittiğimiz için bol bol mola vererek gittik, yolcululuk o nedenle pek yormadı beni.
Bende merakla bekliyorum yapacaklarını kızın için çok güzel hazırlamışsin eminim bu sefer de çok güzel hazırlıkların olur.Canm erkekler icinde cok orjinal ve guzel seyler var.
Ben hazirliklarimi atarim gene eylul gibi ufak ufak baslicam gene sizinkide erkek demek bi kac konsept var kafamda ilerde oturtunca ozellikle seni etiketlerim
Bende merakla bekliyorum yapacaklarını kızın için çok güzel hazırlamışsin eminim bu sefer de çok güzel hazırlıkların olur.
Merhaba .. Şu an ben tatile yeni çıktım, tatilin iyi geleceğini düşünüyorumKızlar haftaya tatile gidiyorum hamileyken giden var mı hiç
Ben gittim canim :) merak ettigin birsey varsa cevaplarim :)Kızlar haftaya tatile gidiyorum hamileyken giden var mı hiç
Sende güzel haberlerle gel inşallahHayirli olsun canimbenim... benimde pazartesi kontrolum var :)
Yüzmeyi bilmiyorum zaten cnm ne giydin guneslendin miBen gittim canim :) merak ettigin birsey varsa cevaplarim :)
Ben hissetmiyorum hala ilk ne zaman hissetmistin cnmArkadaslar,, bebeginizin hareketini hissediyomusunuz :) Ben artik hergun 2 saatte bi hissediyorum Masallah bebisime:) gucleniyorlar bebislerimiz
19. haftamda cnm ama ozmn ara ara dinlendigim zaman hissediyordum.. Suan daha iyi hissedebiliyorum :) bazilari daha gec hissediyor cnmBen hissetmiyorum hala ilk ne zaman hissetmistin cnm
Canim bazen oluyor oyle cunku biz henuz bebegimizin her yaptigi hareketi hissedemiyoruz :) belkide oda yorulmustur uyuyodur annesi... aksam uyuyunca belki hissedersin :)rkadaşlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini çok net bir şekilde hissediyordum ama dün misafirlerim vardı ayakta çok durdum çok yoruldum hatta şuan da belim ağrıyor dünden beri hiç hareket hissetmiyorum.çok Korkuyorum,benim gibi olan arkadaşlar var mı ? Normal mi birden bire böyle kesilmesi
Allah razı olsun canım Sağolasın valla içim rahatladı.Ben yorulunca o da yoruluyor ama çok uyudu İnşallah en kısa sürede tekrar hissederim çünkü daha doktora gitmeme 1 hafta varCanim bazen oluyor oyle cunku biz henuz bebegimizin her yaptigi hareketi hissedemiyoruz :) belkide oda yorulmustur uyuyodur annesi... aksam uyuyunca belki hissedersin :)
icini rahat tut cnm .. insallah iyidir melegin :) Annelik boyle bisey iste hemen telaslandiriyorlar biziAllah razı olsun canım Sağolasın valla içim rahatladı.Ben yorulunca o da yoruluyor ama çok uyudu İnşallah en kısa sürede tekrar hissederim çünkü daha doktora gitmeme 1 hafta var
Evet ya çok değişik birşeymiş Rabbim inşallah hayrlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Genellikle anneler doğum sonrası Bebek bakımından yoruldukları için hamile olduğum günleri çok özledim diyorlar.Belki çok zor belki uyutmuyorlar ama şuan ki stresli gergin geçen günlerin yanında bence hiçbirşey değil o yorucu günler... Çabucak 40 hafta olalım da tam Zaman'ında gelsinlericini rahat tut cnm .. insallah iyidir melegin :) Annelik boyle bisey iste hemen telaslandiriyorlar bizi
Amin cnm Amin Rabbim sagsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin :)Evet ya çok değişik birşeymiş Rabbim inşallah hayrlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Genellikle anneler doğum sonrası Bebek bakımından yoruldukları için hamile olduğum günleri çok özledim diyorlar.Belki çok zor belki uyutmuyorlar ama şuan ki stresli gergin geçen günlerin yanında bence hiçbirşey değil o yorucu günler... Çabucak 40 hafta olalım da tam Zaman'ında gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?