2016 Aralık Anneleri

Selam anne adayları,bende Aralık annesi olacağım inşallah. Rabbimin izniyle inşallah,ultrasona girmezden önce çikolata yemek çocuğun hareketli olmasını sagliyormus,deneyimi olan var mı acaba.?
Evet var bn cinsiyeti için gittigimde ilk başta hareket yoktu doktor tatlı cikolata vs ye 15-20 dk snra gel dedi ve gördük hareketlendi

Bende 5 Kilo kadar Almışım 20. Haftadan sonra zaten hafta da yarım kilo kadar alacağız şimdiden en az 15 kiloyu garantiledim
Kızımda 17 kilo almıştım

Hayirli günler arkadaşlar. Herkes iyidir inşallah.
İzmirde ki hamisler hangi hastane/doktor a gidiyorsunuz?
Ben Şifa da Mine hanima gidiyodum ama hastane kapandi. Simdi yani doktor ariyorum bide ayrintili için randevu almistim o da kaldi. Yaptiranlar doktorundan memnun olanlar tavsiye yazabilir mi.

Evet ben sana neden olduğunu söyleyeyim evde ip bile atlardim demissin doğal olarak şimdi öyle hareketler yapamiyorsun belli ki o hereketler engelliyordu kilo almani ve bırakınca hooop diye geldi malesef
Bende önceden hareketler falan yapardım kilo vermek için ışte giderdi kilo sonra biraktiimmi hoop daha çok geri geliyor zamanla yine sabit kiloma geri dönüyordum :)
Benim kilo sabittir 70-71-72 bunlardan aşağı düşünce hemen toparlar geri kiloyu alırım yada 78-79 oldum diyelim birşey yapmadan geri veririm yine 71 falan olurum maşallah
Sende öyle olursun belkide doğumdan sonra geri kılona dönersin.

Bugün bir hevesle yataktan kalktım (saat 12de) temizlik yapacaktım artık
Keyifle wc ye gittikten sonra tartildim ve yine aynı kiloda duruyordum dahada keyiflenip kendime bir güzellik yapayım ve güzel bir kahvaltı yapayım dedim herşeyi hazırladım oturdum istediğim gibi tıka basa yedim :) güzel oluyormuş böyle.
Hamileliğin başından beri hiç bu kadar izin vermemistim kendime
Sonra oturdum tv ye baktım ayaklarmi uzattım eski türk filmi izledim. Kalktım sonra artık temizliğe başlayayım dedim banyodaki paspaslari kaldırdım balkona çıkardım havalansin diye sonra belime bir ağrı girdi anlamadım gitti oturdum geçmesini bekliyorum keyfim kaçtı valla sanki ev üstüme geliyor bayağı zaman oldu tezmizleyememistim .

Merhabalar dün yeni bir Dr gittim eski dr içime sinmiyordu bu Dr içime sindi Almanya'ndan gelmiş buraya dogum hane vs gezebilirsin dedii bugun 20. Haftalığız Tam Dr teyzemiz her birşeyimize baktı ve şeker testi ni yapmamızı önerdi korkuyordum seker testinden seker Le aram yok ya ama oğlumda içtiğim den cok farklı dı bu foto su var elma aromalı bildigin gazoz serin serin bu Dr da kıza benziyor dedi hayırla sağlıkla gelsin inşallah melegim bubarada 286 gr 21 cm olmuşuz ve ben -1 kg ile devam de bubaydan sonra alırsın dedi

Allah tan burada dertlesiyorz çok İyi geliyor. Eski si kadar yemeyip almak kötü ama dediğiniz gibi doğumdan sonra verilir. Hem aynı tempoyadönerim. İlginç tarafı boyumdan dolayı aldıgm kilolar belli olmuyor diyorlar. Ama bol gelen kıyafetlerimin hiçbirinin olmaması cook kötü bir durum :-(
Temizliği bende hep erteliyorm. Dikkat et sende sıkıntı ya da gelemiyoruz ki

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar .. Benim gibi kol ve el uyuşması, karıncalanması yaşayan var mı Aranızda. Özellikle gece oluyor bazen uykumdan uyandırıyor sanki kolumu kesmişler gibi uyuşuyor.
Aynen benimde oluyor çok tedirginlik daha 10 gün var Dr gitmeye

Boy hayatımın kurtarıcısı oldu hep
Aman surda ne kaldı veririz aldiklarimizi hemencik
temizlik çamaşır işi en çoook erteledigim şey oldu Sırf bu yüzden İyiki herkesten uzak oturuyoruz diyorum yoksa rezillik :) gerci önceden temiz olan evi tekrar temizliyordum sapık gibi şimdi tozlar gorununce temizlemek geliyor aklıma
Bitirdim bu gunluk temizliği dinlene dinlene yaptım ama iyi oldu :)
Burada böyle temizlik düzen falan konuşulması hoşuma gidiyor çünkü insan hevesleniyor gaz alıyor yapasi geliyor
Bir kaç arkadaşa gaz vermişimdir insallah :) benim çok ihtiyacım oluyor gaza

Tınaztepe hastanesine gidiyorum Aylin BarBaros doktorum çok memnunum.

Hanimlar mrb ben 19.haftaya girdim. Ikili ucli test yaptirmadim ama doktorlarin zoruyla 4luyu yaptirdim icim rahat ama doktorlarn bu kadar israrci olnasi tuhafima gitti. Bide ben bu aralar idrar yolu iltihabindan dolayi her hafta doktora gittim ultrasyona girdm bi sakincasi olur mu acaba?

Tınaztepe hastanesine gidiyorum Aylin BarBaros doktorum çok memnunum.
Sağol canim cevap verdiğin için.
Tinaztepe çok uzak kalir bana maalesef karsiyakadayim en fazla Bornova taraflari falan olabilir. Aylin hanimi duymuştum başkalarından da çok meth ediyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…