Evet var bn cinsiyeti için gittigimde ilk başta hareket yoktu doktor tatlı cikolata vs ye 15-20 dk snra gel dedi ve gördük hareketlendiSelam anne adayları,bendeAralık annesi olacağım inşallah. Rabbimin izniyle inşallah,ultrasona girmezden önce çikolata yemek çocuğun hareketli olmasını sagliyormus,deneyimi olan var mı acaba.?
Dogumdan sonra hepberaber kilo veririz insallahBende 5 Kilo kadar Almışım20. Haftadan sonra zaten hafta da yarım kilo kadar alacağız şimdiden en az 15 kiloyu garantiledim
Kızımda 17 kilo almıştım
Evet ben sana neden olduğunu söyleyeyim evde ip bile atlardim demissin doğal olarak şimdi öyle hareketler yapamiyorsun belli ki o hereketler engelliyordu kilo almani ve bırakınca hooop diye geldi malesefBende erken uyananlardanm Ama acıktgmdan değil. Zamana koşulanma var bende :)
Uyanır uyanmaz ilk isim wc den sonra tartılmak oluyor. Neden bu kadar kilo aldım anlamış değilim. moralim yerlerde. 68 den 75.4 çıkmışm yaa Nasıl oluyor anlamadım. Halbuki hamilelikten önce tatlı pasta çok yerdim. Ama tabi daha hareketliydm. Evin içinde ip bile atlardm. Şimdi niye bu kadar hızlı kilo alıyorum anlamış değilim. Acaba sık sık yemediğim için mi? Ya da çok az şu içiyorum 1.5 litre ondan mi? Bilemedim kisabah sabah ne konuştum öyle yaa
Allhim hayirlisyla saglikli bir sekilde kucagna almayi nasip etsn cnm sende en kisa zamnda umarm iylesrsn
Aynen benimde oluyor çok tedirginlik daha 10 gün var Dr gitmeyeGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar .. Benim gibi kol ve el uyuşması, karıncalanması yaşayan var mı Aranızda. Özellikle gece oluyor bazen uykumdan uyandırıyor sanki kolumu kesmişler gibi uyuşuyor.
Boy hayatımın kurtarıcısı oldu hepAllah tan burada dertlesiyorz çok İyi geliyor. Eski si kadar yemeyip almak kötü ama dediğiniz gibi doğumdan sonra verilir. Hem aynı tempoyadönerim. İlginç tarafı boyumdan dolayı aldıgm kilolar belli olmuyor diyorlar. Ama bol gelen kıyafetlerimin hiçbirinin olmaması cook kötü bir durum :-(
Temizliği bende hep erteliyorm. Dikkat et sende sıkıntı ya da gelemiyoruz ki
Tınaztepe hastanesine gidiyorum Aylin BarBaros doktorum çok memnunum.Hayirli günler arkadaşlar. Herkes iyidir inşallah.
İzmirde ki hamisler hangi hastane/doktor a gidiyorsunuz?
Ben Şifa da Mine hanima gidiyodum ama hastane kapandi. Simdi yani doktor ariyorum bide ayrintili için randevu almistim o da kaldi. Yaptiranlar doktorundan memnun olanlar tavsiye yazabilir mi.
Allah tan burada dertlesiyorz çok İyi geliyor. Eski si kadar yemeyip almak kötü ama dediğiniz gibi doğumdan sonra verilir. Hem aynı tempoyadönerim. İlginç tarafı boyumdan dolayı aldıgm kilolar belli olmuyor diyorlar. Ama bol gelen kıyafetlerimin hiçbirinin olmaması cook kötü bir durum :-(
Temizliği bende hep erteliyorm. Dikkat et sende sıkıntı ya da gelemiyoruz ki
Sağol canim cevap verdiğin için.Tınaztepe hastanesine gidiyorum Aylin BarBaros doktorum çok memnunum.
Gözün aydın canım, geçmiş olsun. Umarım bir daha tekrarlamaz.Selam anneler ben hastaneden ciktim cok şükür. Korkumdan bu sicakta ayagimda corapla dolasiyorum. Insallah bi daha usutmem doguma kadar hasta olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?