Tansiyonun düşüyor olabilir mi canım benim de çok oluyor sıcakta özellikleHanimlar hayirli geceler ya sizlere bisey sormak istiyorum
Bu hafta 2 kez cok tuaf bisey yasadim.
Ilk defa basima geldi ilk hamileligimde hic yasamadim bu tarz bi durum.
Gozum karariyo
Dudagimin cevresi uyusuyo
Dilim damagim kuruyo
Resmen nefes alamiyorum yaklasik 2 Dk kadar suruyo bu belirtiler.
Sonrasida soguk soguk terliyorum
Neden boyle olmus olabilir 12 agustosta muaynem var beklemeliyim yoksa gitmelimiyim doktora hemen
Ay hiç duymadım böyle birşey canım ama bana sanki birşey eksikliğinden dolayiymis gibi geldiHanimlar hayirli geceler ya sizlere bisey sormak istiyorum
Gozum karariyo
Dilim damagim kuruyo
Neden boyle olmus olabilir 12 agustosta muaynem var beklemeliyim yoksa gitmelimiyim doktora hemen
Bebek olabilir canım.ağrı yoksa tedirgin olma bence.Merhaba kizlar, bugun sabahtan beri karnimin sol kisminda yumruk gibi bir sertlesme oluyor, 2-3 dak sertlik duruyor sonra kayboluyor. Agri olmuyor ama kasilma hissediyorum. Biraz tedirgin oldum. Bebek mi yaslaniyor, rahim mi genisliyor neden oluyor anlamadim. Bunu yasayan var mi?
Günaydın güzel anneler. Biz bugün 1000 km lik yolculuğumuza başlayacağız. Tek seferde gidebilme umudun yok yolda muhtemelen konaklayacağız. İnşallah sağ salim oğlumu yormadan atlatırız :)
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)günaydın ... mümkün olduğunca 2 saate bir ara verin. biz 4,5 saatlık yolu 6 saatte gittik gelirken daha çok durduk 9 saatte geldik. ayaklarını sürekli yürümeden tutmak şişlik yapar ve sana da rahatsızlık verir. hayırlı yolculuklar :)
Merhaba kizlar, bugun sabahtan beri karnimin sol kisminda yumruk gibi bir sertlesme oluyor, 2-3 dak sertlik duruyor sonra kayboluyor. Agri olmuyor ama kasilma hissediyorum. Biraz tedirgin oldum. Bebek mi yaslaniyor, rahim mi genisliyor neden oluyor anlamadim. Bunu yasayan var mi?
Hanimlar hayirli geceler ya sizlere bisey sormak istiyorum
Gozum karariyo
Dilim damagim kuruyo
Gunaydinn..Günaydın güzel anneler. Biz bugün 1000 km lik yolculuğumuza başlayacağız. Tek seferde gidebilme umudun yok yolda muhtemelen konaklayacağız. İnşallah sağ salim oğlumu yormadan atlatırız :)
Şeker olabilir canım ben yazacaktım arkadaş benden önce demiş Rabbim dermansız dert vermesin.Insallah bisey eksikligidir internetten baktim piskolojik rahatsizlik belirtilerinde cikti.
Cok uzuldum ki bu olaylari panikledigim ve telaslandigim anlarda yasadim insallah piskolojik bi rahatsizlik cikmaZ
Valla canım arada benimde Karnım taş gibi oluyor ama kasılma hissetmiyorum bi doktoruna Danış bişey eksikliği de olabilirMerhaba kizlar, bugun sabahtan beri karnimin sol kisminda yumruk gibi bir sertlesme oluyor, 2-3 dak sertlik duruyor sonra kayboluyor. Agri olmuyor ama kasilma hissediyorum. Biraz tedirgin oldum. Bebek mi yaslaniyor, rahim mi genisliyor neden oluyor anlamadim. Bunu yasayan var mi?
Kizlar seker yukleme ile ilgili ne dusunuyorsunuz.Karatay yaptirmayon diyor ya bilgisi olan var mi ne yapacaksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?