Ayy al benden de okadarBenim 10nunda tetanoz
12 sindede detaylim var ilk defa 3 haftadir yavrusumu gormuyorum fena bir merak icindeyim
Ayy al benden de okadarben de merak ediyorum.bi de tekmelerini cok asagida hissediyorum sabahtan beri endise etmem gereken bisey mi degil mi onuda bilmiyorum cts benim de randevum daha 1 hafta var
Benimle ayni durumdasin cnm yaaaaa. ufacik bir damla icin bile gitme ihtiyaci duyuyorum ..Kızlar ya kafayı yemek üzereyim doktor idrar kültürü yaptı vajinal muayene smir hepsini yaptı temiz cıkmasına ragmen 5 dk gecmeden tekrar lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum yarım saat olsa razıyımnya lavaboya gidiyorum küç0k abdet yapıp dönüyorum daha oturmadan tekrar geliyor sizde varmı bu sorunu yaşayan
Test falan yaptırdınız mı sizde birşey cıkmadı değil mi ?Benimle ayni durumdasin cnm yaaaaa. ufacik bir damla icin bile gitme ihtiyaci duyuyorum ..
Face grubunda var mısın? Oraya da buraya da yazıyorum ama son zamanlarda sıcaktan bunalıma girdim :)Biz aralik anneleri pek bi tembel ciktik :)
Yazismayi pek sevmeyenler klubu gibiyiz
Benim burun kanaması ve baş ağrısının sebebi tansiyon yüksekliği olabilir dedi doktor. Ölçüm yaptı 13/7 çıktı. Benim normalde hep 9/6 civarında gezerdi. Kontrol altnda tut dedi doktor. Sonra kanama falan olmadı. Arada başım ağrıdı ama tansiyona baktırdığımda normal çıktı. Sende bi ara ara baktır. Belli olmaz. Hem sıcaklar hem hamilelik normalmiş tansiyonların yükselmesi.Hadi ya bas agrisi oldugu zamanlarda oldu ama hic aklima gelmemisti. Dur bi takip ediyim onu ben yukseldigi icinmiymis
Günaydın canım biz erkek olursa ben kız olursa eşim koycaktı neyse ilk erkek dediler ya ben koydum sonra kız olduğu anlaşıldı eşim geldi yanıma sen taşıyon kahrını sen çekiyon ben koyamıcam haksızlık yapmam sana ne istiyon dedi ilayda dedim tamam Bebeğimizin adı ilayda dedi Kıyamam ya sağolsun. Eşinde biraz senin beğendiğin isimleri değerlendirmeli bence canımGünaydın anneler.. Bu haftaya geldik ama kızımızın halen bir ismi yok. Eşim söylediğim hiçbir ismi beğenmiyor ve çok inatçı asla koymaz beğenmediğini. Ben nehir ya da Nil istedim ... O beste, nisa ve Buse isimleri arasında tercih yapmamı istiyor. 3 ü de tam anlamıyla içime sinmiyor ne yapacağım
Bunlardan tamamen farklı bir isim bulmaya çalışınGünaydın anneler.. Bu haftaya geldik ama kızımızın halen bir ismi yok. Eşim söylediğim hiçbir ismi beğenmiyor ve çok inatçı asla koymaz beğenmediğini. Ben nehir ya da Nil istedim ... O beste, nisa ve Buse isimleri arasında tercih yapmamı istiyor. 3 ü de tam anlamıyla içime sinmiyor ne yapacağım
Amin canım inşallahAllahin izniyle bisey yoktur tedirgin etme kendini bu haftalarda asagida olur zaten zamanla yukariya cikiyorlar.
canım nasıl tartmaz doktorun her gidişinde tartması lazım ona göre yönlendirmesi lazım seni bi dahaki kontrolde sor istersen bi bu durumu1 kere bile tartmadı beni , ben kendim evde tartılıyorum toplam 8 kg aldım
Face grubunda var mısın? Oraya da buraya da yazıyorum ama son zamanlarda sıcaktan bunalıma girdim :)
Kızlar ben halsizim çok ya acaba normal mi yoksa kanım düşmeye devam mı ediyor az önce makyaj yaptım ama o kadar zor yaptım ki kolumu kaldırcak gücüm yok ya nedir bu anlamadımbugün annemle kemeraltına incez birde hem kendi üstüme hem bebeğim için bir iki şey alcam ama nasıl acaba dayancam poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?