2016 Aralık Anneleri

Bence doğum yaptığında da gönder sonra okula başladığında canı istemediğinde okula gitmek istemeyebilir.

Geçen yil arkadasimin 2. Bebeği oldu oğlu 4 yaşındaydi ikisi evdeyken çok zorlandı. Buyuk evde sürekli ilgi bekliyormuş ,bebegi çok kiskaniyormus . Bebekle ve onunla ilgilenmek çok zor oldu diyordu.

Okulda daha iyi vakit geçirirler diye düşünüyorum.

Kızım okulayken bebekle vakit geçirirım kızım okuldan gelince bebeği babasına devrederim kizimla ilgilenirim diye düşünüyorum. Bakalım o günler gelince neler yaşayacağız.

aynen cnm yaa :) insan bekliyemiyor biran once zaman gecsede kavussak :)

Canım bi site var çocuğun ismi giriyorsun ona göre harflerle diğer boncuklarini misinasini parçaları falan sana gönderiyorlar sen yapıyorsun 15 liraydı ben alacağım ama siteyi bulmam lazım kaydetmistim bulunca sana da yazarım

Malzemeleri dısardan fazla fazla alsan bile 10 lira anca tutuyo. Hem de nerdeyse bütün tuhafiyelerde var artik. Yapımı da cok basit zaten.

Arkadaşlar benim gibi tek taraflı kasık ağrısı şikayeti olan var mı ödüm kopuyor lavaboya gitmeye korkuyorum regl Ağrı'sı gibi sanki...

Kizlar iyi geceler hepinize . Bu saat olmus uyuyamiyorum. 2 gundur uyku icine zehir olmus .
Bilmiyorum benim mi kuruntum mu 2 gecedir icimde bi sıkıntı mı desem bi korku mu desem bilemedim ama beni uyutmuýor o kadarda dua ediyorum üflüyorum ama yinede icim rahat degil cok korkuyorum ama neden oldugunu bilmiyorum . Inanin suan gozlerim uykusuzluktan yaniyor ama ne çare ne yapacam bilmiyorum. Oglumun besigi bizim odamizda şuan aramizda yatiyor ama yatagina koymaya korkuyorum sabah bi fakire sadaka mı versem ? Bide dun gece galiba bi rüya gordüm cok net hatirliyorum ama sadece esime soyledim. Yarinda babama anlatacam babam az cok yorumluyor . Kizlar nolur cevap yazin icim rahatlasin. Bide noyle hüngüre hüngüre aglamak istiyorum.
Ve bide herseyi kafama takiyorum
Rabbime binlerce şükürler olsun ki eşim oglum yanimdalar . Aileletimizde iyi çok şükür bi sıkıntı yok. Ama icimdeki korku gitmiyor
Neyse kizlar cok yazdim k.bakmayin ama şuan yazarken bile sanki kalbimin üzerinde bi agirlik var ve ben bu agirligi tasiyamiyorum

Canim hormonlardan sanirim asiri hassas bir donem oluyor. Ama geciyor. Sen icini rahat tut.

Arkadaşlar benim gibi tek taraflı kasık ağrısı şikayeti olan var mı ödüm kopuyor lavaboya gitmeye korkuyorum regl Ağrı'sı gibi sanki...
Bende de var canım. Dün doktora gittim. Hem suyun kontrolü için hemde bu şikayetten bahsettim. Korkma normal dedi doktor. Sonuç olarak bebeğin büyüyor ve hem yukarı hem kasıklara baskı yapıyor. Ama içimiz rahat etsin bi kan ile idrar tahlili ver enfeksiyon riskini de ortadan kaldıralım içimiz rahatlasın dedi. Yani ağrı normalmiş ama enfeksiyon da yok ise. Bi doktora git istersen.

canım bence tamamen hormonlar. çünkü bu aralar bende aynı durumdayım. sürekli kabus dolu rüyalar görüyorum. pazar gecesi rüyamda kızımın erken doğduğunu gördüm. kucağıma alıyorum ama maşallah hiç erken doğmuş gibi değil tam tersine kocaman bebek. ama doktorlar elimden alıyorlar. çok sevip kabullenme o yaşamaz alla kendi için yaratmış onu diyorlar. yok ya diyorum baksanıza ne kadar sağlıklı duruyor. bi dua ediyorum. resmen yakarır gibi. uyandım tüm gün bunalım modunda geçti. hatta eşime bile rüyayı görmeden önceki gün akşam konuşurken dedim ki öyle bir ağlama hissiyatı var ki, galiba hamilelikten. ama sebebim yok. neyseki çok şükür ama bulsam sanki dünya üstüme yıkılmış gibi hıçkıra hıçkıra ağlarım. o derece. ama diyorum ki bence hormonlardan ve bu da geçecek. kendimi öyle sakin tutmaya çalışıyorum. kabuslu gecelere gelince de annemin dediğine göre hamile kadını evladı ile korkuturlarmış. dua et sürekli dedi. onun dedi yolda ilerliyorum bakalım.

bu arada hepinize günaydın anneler. güzel bir gün geçer inşallah. enfeksiyondan çok konuştuk ya dün. zaten akıntım ağrıım vardı. çarşamba günü olan randevuyu düne çekip doktora gittim. ağrıdan bahsedince normal gibi duruyor ama yine de bi enfeksiyon riski için tahliller alalım dedi. dün tahlilleri verdim. bugünde doktora gideceğim sonuçlar için. bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur. hepimiz güzel haberler alalım inşallah. mutlu bir salı bizim olsun inşallah.

20 lik dişimden çok çektim aynı anlattığın gibi ağzımı açamıyordum ama Allahtan hamile değilken hatta şubat ayında sağ üstenden kurtuldum
hamilelik düşüncesi var diye
2 tane kaldı
çok geçmiş olsun
çektirmezsen çare yok maalesef

bulursan bana da yazmayı unutma canım
tabii önce bebeeeeme isim lazım

bende gerginlik ve kramp gibi birşey oluyor
İlkmiydi senn cnm
belki ilk diyedir

Canım ben hamile olmadan önce öyleydim
Bol bol dua oku
Rüyanda kötüyse kimseye anlatma
çeşmeyi aç akan suya anlat cnm
şuan genelimiz öyle
bende de kaygı başladı iki çocuk nasıl olacak
kızım 11 yaşında rahatlığın en alasına alıştım derken sil baştan
yani herkesin kaygısı var cnm

Hepimiz aynıyız canım. Ben de öyleyim uyku uyuyamıyorum.. üzülme farklı şeylerle uğraşmaya çalış hep kotu rüya görüyoruz zaten psikolojik.. 3 -4 ayımız kaldı sağsalim tamamlayalım Allahın izniyle inşallah..

Aynı durumdayım canım, kabuslarla uyanıyorum her gece okuyup yatmama rağmen.
Saçma sapan olaylar, kişiler var rüyalarımda hep.
100 kere uyanıyorum artık, kalan zamanımızı da hayırlısıyla atlatırız inşallah hepimiz.

bende de 1-2 defa oldu. hamilelere gece basar derler bilmem ne kadar doğru da. eşim çok horladığı zaman yanında uyuyamıyorum içeri gidiyor, bu sefer de o yanımda olmayınca gece korkuyla uyandım birkaç defa ben onun yanına gittim. evin içinde gezip duruyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…