şeker yüklemesine bende gidicem, biraz tırsıyorum midem bulanır diye..
yüksek çıkacağını sanmıyorum ama içim rahat etsin yaptırıcam
Ben de yaptirdim sonuc bekliyorum canim. Korkacak bisey yok. Bi bardak elmali soda ictigini düşün. kutulardaki meyvesulari bile daha tatlidir emin ol
bazı iş yerleri yapıyor eski çalıştığım şirkette bir ablaya yapmışlardı . ama şimdi burda nolur bilemiyorum muhasebe müdürüyle akşama doğru konuşacağız inş. olumlu yanıtlarbizim şirket geçtiğimiz yılda doğum yapan ark. bu dedidğini yapmışlar cnm , her ay maaşı ödenmiş ark. devletten aldığı doğum parasını şirkete döndüğünde şirkete vermiş . ama sen şimdiden konuş tabi en azından kendini ona göre ayarlarsn maaş. alacak olmakla almayacağını bilmek farklı şeyler sonuçta.
bakalım banada yapacaklarmı bende merakla bekliyorum . yeni bir ins. kayn. adam başladı da tamda bana dengk geldi bakalaım adamın ygulaması nasıl olacak çokta ketun birine benziyor :) hadi hayırlsııs
benim biletim kesilmiş sanırım , çalışacağım desem de gönderirler gibi geliyor en azından tazminatımla kredi borcumu öderim bir süre de işsizlik maaşı alırım diye kendimi şartladım bende. sonrasında deneyimli olduğum için iş konusunda zorlanacağımı düşünmüyorumEğer bakanın varsa bebişe izin çok çok almam diyorsan
Söyle başta çıkmayacağını
5 yıllık tazminatını felan alacaksan güzel bir durum ama tekrar çalışmak istiyormusun
istersen hemen bulabilirmisin
iyi düşünmek lazım
Sormadım heray neden yapıyoruz diye dr a canım
ama her ay yapıyor :)
kızımın kanı pozitif
bu arada şöyle birşey oldu bunla alakalı
amniyosentez sonrası yine kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum vurulmak şartmış
bu arada o iğne koca amniyosentez iğnesinden daha çok canımı yaktı
sonra rutin kontrolümde druma gittim
o ay ki testim pozitif çıktı 1/4 oranında dr bebeğin kanını değiştireceğiz karnında dedi
Hocam neden beni buluyor dedim ama halen şokum
sonra durun durun siz amniyosentez oldunuz sonrasında iğne oldunuz ondan dedi
gayet normal bu durum dedi
uzun bir ohhh çektim içimden :)
Kızlar sonuçlarım nasıl sizce?
bazı iş yerleri yapıyor eski çalıştığım şirkette bir ablaya yapmışlardı . ama şimdi burda nolur bilemiyorum muhasebe müdürüyle akşama doğru konuşacağız inş. olumlu yanıtlar
inşallah sonucun iyi çıkar cnaım..
mide bulandırmıyosa sorun yok. :)
tam olarak ne yapıyolar. önce kan alıyolar, sonra 1 saat bekleyip bi daha mı alıyolar?
Umarım döner canım.. Doktordan aradılar sonuçların normal dediler çok şükür Rabbimeaçlık kan şekerin biraz sınırın üstünde ama yükleme sonucun gayet güzel cnm ... bence sana herhangi diyet vs vermeyecek, benim 1. saatte 212 çıkmıştı meselaşimdi diyete başladım umarım benim de normale döner.
Referans aralığını sadece açlık kan şekerine koymuşlar canım oda 74-106 yazıyor diğerlerinde referans aralığı yokcnm resmi tam çekmen gerek referans aralıkları görünmüyor yorum yapamaz kimse bu şekilde.
Aynen yatıyordumRahmi tutan kaslar artik gerilmeye basladigindan, hapsirinca o kaslar iyice gerilip agriyor. "Round ligament agrisi" diye googleda aratinca cikar. Sanirim ondan olmustur. Özellikle yatarken hapsirinca oluyor :/
Canım yaptırdım çok şükür iyi çıktı 75 grlık yükleme yapıldı açlık 82 60.dk 169 120 dk 142 çıktı iyimiş sorun yok sonra başka tetkikler yapıldı idrarda enfeksiyon var kültür verdim 3 gün sonra çıkacak munorol yazdı 1 tane onu içicem kanım 8.8 den 9.7 ye çıkmış çok şükür karaciğer enzimi demir troid falan bir sürü tetkik yapıldı bi sorun yok şükürler olsun idrar dışında kızımı da gördük iyi maşallah birde kalsiyum yazdırdım ama özelmiş 40 tl aldımcnm günaydın araya tatil girince giremedm nete . sadece diyet olmuyor ama sınırda çıkarsa diyet yüksek çıkarsa ilaç ve insulün kullanmaya kadar gidebiliyor. allah korusun böyle bir şey olmaz inş. ama biz bebeişlerin sağlığı için en kötüsünü düşünerek hareket etmemiz gerekli. sen yinede bana kalırsa dr un nederse yap. o zaten sende bir risk göremese istemezdi diye düşünüyorum .
yine haberdar et bizi merak ederim. sağlıklı günler.
Hadi güzel haberlerleBEN de geldim şeker yüklemesine. Yükleme yapıldı. Soda glikoz, çilekli gibi bi içecek aldırıldı eczaneden güzeldi, hoşuma gitti :) Pek bulantım yok ama midem yanıyor. Içeceğin özelliği mi acaba, bulantı yapmıyor olabilir. 10da kan vereceğim. BEKLiyorum...
Sağol canım benimmdualarım sennle cnm inş. bişicik çıkmaz. allah yarıdmcın olsun .
Ay evet oğlumda devlet ye iğnemi oldum ıkı at yatış verildi kalktığımda kalçam çekmedim bakalım kızımdanasıl olcam inşl kolay geçerSormadım heray neden yapıyoruz diye dr a canım
ama her ay yapıyor :)
kızımın kanı pozitif
bu arada şöyle birşey oldu bunla alakalı
amniyosentez sonrası yine kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum vurulmak şartmış
bu arada o iğne koca amniyosentez iğnesinden daha çok canımı yaktı
sonra rutin kontrolümde druma gittim
o ay ki testim pozitif çıktı 1/4 oranında dr bebeğin kanını değiştireceğiz karnında dedi
Hocam neden beni buluyor dedim ama halen şokum
sonra durun durun siz amniyosentez oldunuz sonrasında iğne oldunuz ondan dedi
gayet normal bu durum dedi
uzun bir ohhh çektim içimden :)
daha iyibenim biletim kesilmiş sanırım , çalışacağım desem de gönderirler gibi geliyor en azından tazminatımla kredi borcumu öderim bir süre de işsizlik maaşı alırım diye kendimi şartladım bende. sonrasında deneyimli olduğum için iş konusunda zorlanacağımı düşünmüyorum
ne bilim canım wallatmm cnm şimdi oldu demekki ilk combo testin senn pozitif çıktı buda dediğin gibi bebeğin kanın anne kanından farklı olduğunu gösteriyor ondan sende sürekli takip yapılmış. bendeki ilk teste negatif çıktığından birde 28. haftadan sonra bakılacak sonra aşı vurulacak sanırım koruma amaçlı.
aman neyse nede hayırlısı ile sağlılı sıhhatli bir alaydık şu yawrucakları elimize.
Canım yaptırdım çok şükür iyi çıktı 75 grlık yükleme yapıldı açlık 82 60.dk 169 120 dk 142 çıktı iyimiş sorun yok sonra başka tetkikler yapıldı idrarda enfeksiyon var kültür verdim 3 gün sonra çıkacak munorol yazdı 1 tane onu içicem kanım 8.8 den 9.7 ye çıkmış çok şükür karaciğer enzimi demir troid falan bir sürü tetkik yapıldı bi sorun yok şükürler olsun idrar dışında kızımı da gördük iyi maşallah birde kalsiyum yazdırdım ama özelmiş 40 tl aldım
Hadi güzel haberlerle
Sağol canım benimm
14 kg zor olur tabiki cnm olmazmı ben 11,5 kiloluk bir arabayı denedm kaldıramadm 9 kiloluk arabalarda var onu yine kaldırabildim az buçuk ama 14 çok bence sakın düşünme
Aynen yatıyordum
güzel bir düşünceKızlar bi topic daha açsak aralık bebislerinin cicisleri diye :) alışveriş le ilgili paylaşım yapsak diğer ayların anneleri yapmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?