2016 Aralık Anneleri

kötü olmuş canımm. benimde karnım bakıyorum da millete küçük geliyor biraz. içerdeki iyi olduktan sonra kilosu boyu iyi olduktan sonrA bence karnın küçük olması asıl ayrıcalık. saçmalamış. bi dahaki randevuna görürsün inşallah

Kimseye kulak asma bu duyguyu tadamayıp milyarlarını ortaya döken insanlar var.. Biz içimizde rabbimizin mucizesini taşıyoruz elbette.. Hele ki mevlam sağlıklı bir evlat nasip ettiyse bu daha da büyük bir mucize ve şükür sebebi.. Sen hiç dertlenme, tasalanma, canını sıkma ve canını sıkanlara kulak asma.. 3 ayımız kaldı belki bi daha hamilelik yaşayamıycaz onun için tadını çıkar canım seni kıran insanlardan da bi nebze olsun uzak durmaya çalış..

Canım ameliyattan yada doğumdan çıkınca üşüyosun ama aslında odalar sıcak oluyo terlersen şayet hasta olma ihtimalin daha çok doğum yapmadım ama aralık ayında rahim ameliyatı oldum bi yelek yada şal yada sabahlığın olsun ama geceliğin kısa kollu olsun eve geçince uzun kollu giyersin

Burda en kilolu ben varim galiba bebeğim tedavi ile oldu.iğne den dolayı 82 ye çıktım.82 ile hamile kaldım suan 87 yim. Inşallah kalan zaman da daha fazla almam.çok korkuyorum 100 e falan çıkarım diye

bende varım 82 ile başladım şu an 88 im aynen bende 100ü geçerim diye çok korkuyorum en iyi ihtimal 95 olurum gibime geliyor hayırlısı bakalım

bende varım 82 ile başladım şu an 88 im aynen bende 100ü geçerim diye çok korkuyorum en iyi ihtimal 95 olurum gibime geliyor hayırlısı bakalım
Çok kilo aldırıcı şeyler yemiyorum ama demekki illa alınıyor.ayni kilo ile başlamışiz senle.95 le bitirsek iyi valla :)

Günaydın güzel anneler kızım acıkmış beni tepikliyor içerde obur kızım benim doğunca ben Nasıl doyuracağım seni acabaaaa

Su an ayni durumdayiz. Benimkide yediden beri hic durmuyo. Alisti galiba kahvaltiyi yedide yapmaya. Ama ben misafirlikteyim. Ev sahibi hala kalkmadi tepikler bugun baya sürecek anlasilan.

Su an ayni durumdayiz. Benimkide yediden beri hic durmuyo. Alisti galiba kahvaltiyi yedide yapmaya. Ama ben misafirlikteyim. Ev sahibi hala kalkmadi tepikler bugun baya sürecek anlasilan.
Sırf bu sebepten bir yere misafirliğe gidemem heralde çünkü bazen gecenin bir yarısı bile açlıktan uyanıyorum

Ayy kizlar ya nerdeyse 30'a merdiven dayadik. Ben daha alisverisin hepsini yapamadim . Daha kendime pijama alacam,bebege 2 paket bez,2 paket mama hazirda bulunsun diye.
Biberon, emzik zinciri , kendime ufak bi canta daha varda hepsi aklimda degil.
En onemlisi buyuk ogluma oda alacam ve suanki oturdugum ev cok kucuk suan ev ariyoruz insallah doguma kadar gonlume yatan bi buyuk ev buluruz. Boyle iste kizlar simdiden dogum heycani stresi var ustumde sanki hic bisey yetismeyecek gibi halbuki daha 3 ay var

10 gun icinde hakkim var ya zaten bi hafta sonra falan gtmeyi dusunuyorum tekrar kendi dr . Dua ediyorum dogumum dunkine falan denk gelmez ins. Normal olunca secemiyoruz malum. Bide dioki sanki son ayimdaymisim gibi suan icin bebek ters duruyo insallah doner vs dio :))) kafayi yemis . Kayinvalidemde benimki 5 gun kala dondu o belli olmaz dedi hayir mumkun degil ole bise olmasi diyo. Ne diye oturtmuslar onu oraya bilmiyorum yani . Resmen azarladi yani bizi. Esim yuzunu gostermio zor goruyoruz dedi yuz gorme neymis dio o nerden cikmis ole bise yok zaten burda gordukleriniz tamamen sanal dio yuz die bse yok dogdugunda gorceksin dio. Ya sabir dedik ciktik.

Gunaydin hanimlar.
Yagmurlu bir istanbul sabahindan herkese guzel pazarlar diliyorum.
sonunda yaz bitti
Bende buyuk yaz sewerlerden olarak bu yil dogum var ya kis gelsin dedikce millet yicek gibi bakio bana :))) sen avrupadasin hralde burda yagmur yok keske yagsa

Kizlar bu arada bise paylasiyim sizinle. Kuzenim kullaniyo gayet guzel uzun omurlu ve kullanisli bise bilginiz olsun. Bende ondan siparis ettim zaten . Anne bebek bakim cantasi almak isteyenler stylo canta yazin hepsiburadada 60 liraya girin tum ozellikleri yaziyo zaten orda gorursunuz elde cantayi dusunmeyin bile bunu doldurur sirtiniza takar goturursunuz pratik ozellikleride var. Yine ayni sekilde kanguru alcak olanlarda stylo kanguru yazarsa yine oda hepsiburadada mevcut. Emzik zinciri yaptirmak isteyenler isme ozel ben yptirdim 25 tlye ve super bise oldu isteyen varsa yazsin yaptirdigim kisinin hesab adini veriyim instagram ordan gorussun model secsin...

Gelişimi normal olduktan sonra karnın küçük olması çok iyi bence. Hem çatlak olmaz, hem rahat hareket edilir. NE güzel :)

Bende buyuk yaz sewerlerden olarak bu yil dogum var ya kis gelsin dedikce millet yicek gibi bakio bana :))) sen avrupadasin hralde burda yagmur yok keske yagsa

Anadolu yakasindayim bi yagdi gecti
orman bolgesine yakinim.
Yagmur ve esinti eksik olmuyo.
Ben yaz ayinda dogmusum ama hic sevmem gunesi.
Kapali hava insaniyim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…