2016 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun canım. Aklına kötü şeyler getirme lütfen. Sağ salim ve zamanında kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi.[/QUOTE]

Inşallah zamanında gelir bebeğin canım.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucapınıza alalım

Kızlar merhaba, öncelikle Allah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Ben de temmuz annesiyim şimdi 2 aylık bir oğlum var çok şükür :)
Oğlumun gardıropu doldu taştı, bizim aldıklarımız, etraftan gelen hediyeler derken oğlum kıyafetlerini abartısız sadece bir kere giyebildi ve tekrar yıkayıp ütüleyip dolabına kaldırmak zorunda kaldım tekrar giyemeden küçüldü gitti hepsi..
Şimdi ben bu kıyafetlerini çok uygun fiyatlara isterseniz tek tek isterseniz toplu alım şeklinde satmayı düşünüyorum, ve devamı da gelecek çünkü hala alınmaya devam ediyor ve hala sadece 1 kez giyiyor kıyafetlerini :) ilgilenenler benimle iletişime geçebilir, resimlerini çektiğim bir kaç kıyafeti paylaşıyorum, henüz çekemediklerm de var bolca çünkü oğlum fırsat vermiyor :) 1 kere giyildiğinden ve temiz kullanılıp sonrasında yıkanıp üyülendiğinden emin olabilirsiniz ve güvenle giydirebilirsiniz çocuklarınıza.

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 74
evet gıcık bi doktormuş. başka doktorlardan hiç haberi yok sanırım. yüzünü gösteriklerinden. evet yüzünü bilgisayar kendi tamamlıyormuş vs ama olsun sonuçta ultrason görüntüsünün aynısı doğan bebekler var insan merak ediyor. dönme konusu da benim eltimde doğumdan bir hafta önce dönmüş bebeği. 38+5 te mi ne doğurdu. benim doktorum hiç demedi dönme dönmeme vs. çok erken konuşuyorlar durduk yere strese sokoyorlar bence

Selam kızlar
Bişey sormam şeker yüklemesinden sonra hemen hemen herkese 1 ay sonraya randevu verilmiş bende dahil peki bu defa ne var sırada acaba ne istenecek
Ve nts çatı muayenesi kaçıncı haftalarda yapılıyor??

Allahtan onun salak bse oldugunu daha muayeneye girmeden anlamistikda cok takmadim. Hatta esime dedim baskasi olsa morali bozulurdu karnin kucuk falan diyince dedim. Ben etim ne budum ne karnim kocaman olsa nolck leblebi yutmus solucana donerdim suan gayette fit bi anne goruntusundeyim cok sukur . Dioki yemio musun fazla . Dedim istah konusu yok dedim asiri yeme istedgm yok eskiden nasilsa gene ayniyi oranda yiorum ama 2 saatte bi biseler yiyorum devamli dedim. Bnm bebegm basindan beri onde gidiodu ultrasona girip bakinca ewt onde kgsu boyuda uzun olck dedi mors oldu .. aptal sey.. 55 56 kgyum dusunsene koskocamn bi karnim var daha 3 ay var doguma . Tabi bu uc ayda daha cabuk buyucek sonra agzima degcek yerimden oynayamicm gayette normal bedenime gore sacma sapan teoriler kuruyolar.daha 3 ay var simdiden donmesinden bahsedio. Sonra biz yuzden bahsedince sanal dio

Anne kilolu olunca çok kilo alınca bebeği daha iyi besler diye bişey yok ki. Çevremden gözlemlediğim anne çok kilo alınca bebek iri doğmuyor.
Hem ne güzel 6 aylık hamilesin 55 kilosun senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi var ki.. Tadını çıkar bunun.

Canm bn zaten 4 ay boyunca sirf kustugum icin bogazimdan lokma gecmedi bi yudum su icemedim abartmiyorum gercekten ole 4 ay su icmedim kusturuyodu cunku. E sonrada zaten gunde 1 kg alcak degilim yemeye baslaya baslaya yavas yavas hamile kaldigim kgya ancak donebildim 54 le kalmistim suan 55 56 yim eskisiyle ayni sadece gobekli hali iste :) 65 e kadar kendime musadem var :) o kadar olursam tabi onuda bilemem.

Canim bana doktor bide "Group B Streptococcus" testi yaptiracak. Bu test 35-37. Haftalar arasinda oluyormus. Bide ben daha 2. seker yuklememi olucam bu Carsamba, insallah iyi cikar bu sefer

Arkadaslar bebeklerinizin odasina yada sus olarak degisik ne alcaksiniz fikir verebilirmisiniz zaman yaklastikca beni cok fazla heycan sarmaya basladi bende aralikda dogum yapcam 23_24aralik diyor doktor her gittigimde

Hamile kaldığım kilodan 2 fazlaymiş kilon o da bebek ,suyu ,plesantayla falandir
İlk 4 ay çok zor geçti hatırlıyorum. 2 ayda iyi toparladın.
65 olmadan bebeğini kucağına alırsın.

Cnm isme özel emzik askısı yaptırmak isterim. Bana hesap adını yazar Mısın

Doğumun normal olacaksa pijama yeterli canım ama sezaryende gecelik şart

Evet bi pijama bi gecelik lazim heralde. Ya da iki pijama. Bugün dogum kursunda ebe 2 takim olsun dedi. Bir de son zamnlarda alin üzerinize olsun, dar olmasin dedi.

Selam annisler :)

Bu haftasonu bizim doguma hazirlik kursumuz vardi iki gün üstüste toplam 14 saat. Dogum öncesi, dogum süreci ve sonrasini, lohusalik dönemi ve bebek bakimini cok ayrintili anlatti. Cok faydali bilgiler verdi. Bir sürü not aldim. Size yazicam bir ara. Bugün yazacaktim da su an cok yorgunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…