- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 36
Geçmiş olsun canım. Aklına kötü şeyler getirme lütfen. Sağ salim ve zamanında kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi.[/QUOTE]TE=, post: 47868671, member: 763457"]Merhaba hanımlar.
Takip etmeyinihmal etmiyorum ama ne zama yaZmıyodum. 3 hafta önce hafif kahverengi şeklinde kanamam oldu tabi panikledik doktora gidince plasentadan kaynaklı olduğunu öğrendik. Plasentam şu anda rahim ağzını kapatmış bi vaziyette o yüzden olduğunu söyledi doktor. Neyseki bi kaç gün sonra geçti.
Bu sabah ise tuvalete gittiğimde çok daha kötü bir manzarayla karşılaştım. Çok daha şiddetli ve kırmızı kanamam vardı. Zaten suyumun fazla olmasından dolayı erken doğum riskim var kesin doğum başladı dedim. Doktora gittik yine plasentadan kaynaklı olduğunu söyledi. Alttan muayene edip kanama olan bölgeyi temizledi. Biraz nstye bağlı kaldım çok şükür rahim kasılmaları yokmuş ve açılmada yokmuş. 1 hafta rapor verdi yatıcaksın dedi. Takip edip gözlemleyecekmişiz.
Ama o kadar korktum ki size anlatamamgerçekten allah kimsenin başına vermesin. Lütfen sizde dua edin başka bir sorun daha yaşamayayım. Zaten 1 aydır erken doğumla alakalı o kadar çok şey araştırıp okudumki. Tam onun psikolojisini kabullendim derken bir de bu çıktı.
Inşallah zamanında gelir bebeğin canım.
5.5-6Arkadaslar ben 24 haftalik hamileyim somdi kac aylik hamileyim bn
evet gıcık bi doktormuş. başka doktorlardan hiç haberi yok sanırım. yüzünü gösteriklerinden. evet yüzünü bilgisayar kendi tamamlıyormuş vs ama olsun sonuçta ultrason görüntüsünün aynısı doğan bebekler var insan merak ediyor. dönme konusu da benim eltimde doğumdan bir hafta önce dönmüş bebeği. 38+5 te mi ne doğurdu. benim doktorum hiç demedi dönme dönmeme vs. çok erken konuşuyorlar durduk yere strese sokoyorlar bence10 gun icinde hakkim var ya zaten bi hafta sonra falan gtmeyi dusunuyorum tekrar kendi dr . Dua ediyorum dogumum dunkine falan denk gelmez ins. Normal olunca secemiyoruz malum. Bide dioki sanki son ayimdaymisim gibi suan icin bebek ters duruyo insallah doner vs dio :))) kafayi yemis . Kayinvalidemde benimki 5 gun kala dondu o belli olmaz dedi hayir mumkun degil ole bise olmasi diyo. Ne diye oturtmuslar onu oraya bilmiyorum yani . Resmen azarladi yani bizi. Esim yuzunu gostermio zor goruyoruz dedi yuz gorme neymis dio o nerden cikmis ole bise yok zaten burda gordukleriniz tamamen sanal dio yuz die bse yok dogdugunda gorceksin dio. Ya sabir dedik ciktik.
Allahtan onun salak bse oldugunu daha muayeneye girmeden anlamistikda cok takmadim. Hatta esime dedim baskasi olsa morali bozulurdu karnin kucuk falan diyince dedim. Ben etim ne budum ne karnim kocaman olsa nolck leblebi yutmus solucana donerdim suan gayette fit bi anne goruntusundeyim cok sukur . Dioki yemio musun fazla . Dedim istah konusu yok dedim asiri yeme istedgm yok eskiden nasilsa gene ayniyi oranda yiorum ama 2 saatte bi biseler yiyorum devamli dedim. Bnm bebegm basindan beri onde gidiodu ultrasona girip bakinca ewt onde kgsu boyuda uzun olck dedi mors oldu .. aptal sey.. 55 56 kgyum dusunsene koskocamn bi karnim var daha 3 ay var doguma . Tabi bu uc ayda daha cabuk buyucek sonra agzima degcek yerimden oynayamicm gayette normal bedenime gore sacma sapan teoriler kuruyolar.daha 3 ay var simdiden donmesinden bahsedio. Sonra biz yuzden bahsedince sanal dioevet gıcık bi doktormuş. başka doktorlardan hiç haberi yok sanırım. yüzünü gösteriklerinden. evet yüzünü bilgisayar kendi tamamlıyormuş vs ama olsun sonuçta ultrason görüntüsünün aynısı doğan bebekler var insan merak ediyor. dönme konusu da benim eltimde doğumdan bir hafta önce dönmüş bebeği. 38+5 te mi ne doğurdu. benim doktorum hiç demedi dönme dönmeme vs. çok erken konuşuyorlar durduk yere strese sokoyorlar bence
aynen bendeAnadolu yakasindayim bi yagdi gecti
orman bolgesine yakinim.
Yagmur ve esinti eksik olmuyo.
Ben yaz ayinda dogmusum ama hic sevmem gunesi.
Kapali hava insaniyim ben :)
Anne kilolu olunca çok kilo alınca bebeği daha iyi besler diye bişey yok ki. Çevremden gözlemlediğim anne çok kilo alınca bebek iri doğmuyor.Allahtan onun salak bse oldugunu daha muayeneye girmeden anlamistikda cok takmadim. Hatta esime dedim baskasi olsa morali bozulurdu karnin kucuk falan diyince dedim. Ben etim ne budum ne karnim kocaman olsa nolck leblebi yutmus solucana donerdim suan gayette fit bi anne goruntusundeyim cok sukur . Dioki yemio musun fazla . Dedim istah konusu yok dedim asiri yeme istedgm yok eskiden nasilsa gene ayniyi oranda yiorum ama 2 saatte bi biseler yiyorum devamli dedim. Bnm bebegm basindan beri onde gidiodu ultrasona girip bakinca ewt onde kgsu boyuda uzun olck dedi mors oldu .. aptal sey.. 55 56 kgyum dusunsene koskocamn bi karnim var daha 3 ay var doguma . Tabi bu uc ayda daha cabuk buyucek sonra agzima degcek yerimden oynayamicm gayette normal bedenime gore sacma sapan teoriler kuruyolar.daha 3 ay var simdiden donmesinden bahsedio. Sonra biz yuzden bahsedince sanal dio
Canm bn zaten 4 ay boyunca sirf kustugum icin bogazimdan lokma gecmedi bi yudum su icemedim abartmiyorum gercekten ole 4 ay su icmedim kusturuyodu cunku. E sonrada zaten gunde 1 kg alcak degilim yemeye baslaya baslaya yavas yavas hamile kaldigim kgya ancak donebildim 54 le kalmistim suan 55 56 yim eskisiyle ayni sadece gobekli hali iste :) 65 e kadar kendime musadem var :) o kadar olursam tabi onuda bilemem.Anne kilolu olunca çok kilo alınca bebeği daha iyi besler diye bişey yok ki. Çevremden gözlemlediğim anne çok kilo alınca bebek iri doğmuyor.
Hem ne güzel 6 aylık hamilesin 55 kilosun senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi var ki.. Tadını çıkar bunun.
Selam kızlar
Bişey sormam şeker yüklemesinden sonra hemen hemen herkese 1 ay sonraya randevu verilmiş bende dahil peki bu defa ne var sırada acaba ne istenecek
Ve nts çatı muayenesi kaçıncı haftalarda yapılıyor??
Canm bn zaten 4 ay boyunca sirf kustugum icin bogazimdan lokma gecmedi bi yudum su icemedim abartmiyorum gercekten ole 4 ay su icmedim kusturuyodu cunku. E sonrada zaten gunde 1 kg alcak degilim yemeye baslaya baslaya yavas yavas hamile kaldigim kgya ancak donebildim 54 le kalmistim suan 55 56 yim eskisiyle ayni sadece gobekli hali iste :) 65 e kadar kendime musadem var :) o kadar olursam tabi onuda bilemem.
Nelerden bahsedyrArkadaşlar iyi pazarlar herkese bu kitabı okuyorum inanılmaz faydalı bilgiler var herkese tavsiye ederim
Nelerden bahsedyr
Cnm isme özel emzik askısı yaptırmak isterim. Bana hesap adını yazar MısınKizlar bu arada bise paylasiyim sizinle. Kuzenim kullaniyo gayet guzel uzun omurlu ve kullanisli bise bilginiz olsun. Bende ondan siparis ettim zaten . Anne bebek bakim cantasi almak isteyenler stylo canta yazin hepsiburadada 60 liraya girin tum ozellikleri yaziyo zaten orda gorursunuz elde cantayi dusunmeyin bile bunu doldurur sirtiniza takar goturursunuz pratik ozellikleride var. Yine ayni sekilde kanguru alcak olanlarda stylo kanguru yazarsa yine oda hepsiburadada mevcut. Emzik zinciri yaptirmak isteyenler isme ozel ben yptirdim 25 tlye ve super bise oldu isteyen varsa yazsin yaptirdigim kisinin hesab adini veriyim instagram ordan gorussun model secsin...
Canim bir gecelik lazim oluyo.ben sezeryan yaptim ilk dogumumu dogumdan cikinca gecelik giydirmislerdi.ama evde pijama tercih ettim en cok.kalin cok gerekmiyo penye pijama daha ideal ter bile basiyo fakat gece emzirmeye kalktiginda uzerine bi sabahlik yada hirka araniyo.
Doğumun normal olacaksa pijama yeterli canım ama sezaryende gecelik şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?