2016 Aralık Anneleri

Kizlar selam

bugün sonunda pijama ve gecelik aldim. Bir akrabamiz da hamileydi ve benden 1,5 hafta kadar öndeydi. Dün dogum yapti Öyle olunca ben de kosa kosa aldim pijamami geceligimi Aslinda lohusa pijamasi diye satilmiyordu ama olur sanirim. Üst kismi gömlek gibi ve önü tamamen dügmeli ama yumusak penyeden. Benzer bir tanesinin fotografini ekledim. Gecelik fotograftakinin aynisi. Rahat olur mu sizce?

Bu arada benim göbegim bir ara acayip kasinmisti ama yag sürüyorum ve kasinti gitti. Lierac sürünce kasiniyor, yag sürünce kasinmiyor. Hipp in catlak önleyici yagini almistim, türkiyede var mi bilmiyorum ama varsa tavsiye ederim.

Bir de ben gece hep sirtüstü dönmüs oluyorum. Isin tuhafi o sekilde rahatsiz da olmuyorum. Hani sirtüstü yatmak rahatsiz olacakti bir yerden sonra? Acaba bu sekilde zararli mi? Farketmeden dönüyorum.

Eklentiler

• Screen Shot 2016-10-25 at 16.16.23.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 66
  • Screen Shot 2016-10-25 at 16.25.31.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
lohusa pijamaları hamile pijamaları gibi önden genişleyen tarzda oluyor, buz düz iniyor. doğumdan sonra hemen karnımız düzleşmeyeceği için rahat eder misin emin olamadım..

Olabilir canim. en iyisi kafaya takmamak.

lohusa pijamaları hamile pijamaları gibi önden genişleyen tarzda oluyor, buz düz iniyor. doğumdan sonra hemen karnımız düzleşmeyeceği için rahat eder misin emin olamadım..

Ya onu da düsündüm ama su anda bile rahat oluyor, almadan önce denedim sikmadi yani, cok rahat. Doguma kadar göbegim daha büyür ama dogum sonrasi en fazla simdiki hali gibi olur diye düsündüm. Dogru mu düsündüm bilmiyorum :))

Bir de burada ben pek öyle önden genisleyen bulamadim. Bu alaman kadinlari napiyo bilmiyorum Annem getirecekti türkiyeden ama belki yetisemez diye endise ettim.

Aa neden dogum yapti canm sorun neydi erken dogum olms.. bnmde 2 gundur karnim kasiniyodu ama atletdenmis sanirim. Dun sinirlendjm aksam kendi kendime off yeter her sey skio beni bisey gymk istemiorum dedim. Soyundum atlet matlet herseyi esimde benmkilerden giy dedi. Giydim. Bugun kasinti falan yok :) meger atletmis demekki yapan

Bir de burada ben pek öyle önden genisleyen bulamadim. Bu alaman kadinlari napiyo bilmiyorum Annem getirecekti türkiyeden ama belki yetisemez diye endise ettim.
:)) ah canım ya, Allah ın izniyle yavrun kucağında pijamayı falan unutursun zaten, annende yetişir inş..

Canım zaten zor uyuyoruz eşlerimizi de rahatsiz ediyoruz. Wcye bir firlayisim var ki eşim yataktan sıçrıyor her seferinde ona da yazık ki ben de yatakta donerken ziplamak zorunda kaliyorum bana da yazık:)

Ayni ben, bu gece baya bir korkuttum esimi yazik. Lavaboya kalkarken basucumdaki su sisesini düsürdüm
Zaten 3-4 kere kalkiyorum.
Aynen söyle

She`s getting up again : Yine kalkiyor!
Have to pee: Isemem lazim

Yaa bilmiyorum ki, dün dogdu bebis, daha annesiyle hic konusamadik. Sezeryan olmus, cok kendinde degildi dün. Bugün de yine rahatsiz etmek istemedim. Hesaplara göre 34+5 te dogdu. Ama iyi cok sükür :)) 3,5 kg dogdu. Küveze de koymadilar.
Atlet de yapar evet. Ben yün karisimli bir atlet almistim, burasi soguk oluyor cünkü. Ama giyemiyorum onu.

çok sinir bozucu bir durum ama hiç sinirlenme canım, senin durumundan dolayı her an araba lazım olacağından arabayı veremiyeceğinizi söyle olsun bitsin...

Zaten esim yok dedi. Ama ben kiziyorum niye esim arada kalsinki, biz senden bisey istememisiz sen niye habire istiyorsun yani ki ben hamileyim. Hastalik olur acik bisey olur ona amenna ama yuz verdikce cogaliyor istekler

Pijama guzelmis canim bende biyle dugmeli bir kisa ve bir uzun kollu aldim. Lohusa pijamasi diye gecmiyor. Bizde vakti zamani gelince dogururuz insallahh

Canim cok sıkı bisey giyince banada kasinti oluyor. Bir sure daha rahat giyelim

Karikature bayildim ayni biz . Canim valla keske 2-3 olsa ben abartiyorum baya hatta wc ustunde uyusam yeridir.

Hiç sonra canım yaa evlilign başlarında yani iki yıl önce iki yada üç gece kalmıştır sadece.annelerimizin evleri yakın diye kalmak istemiyor.çözümü artık memlekete gidince herkes kendi annesinde kalsın diyerek bulduk

Ay eksikler bitmiyor
Kalanları yazayım
Lohusa külodu
1tane 5li hastane çıkışı
Sudocrem
Göğüs pompası
terlik toka takımı
1 tane daha emzirme atleti
Bebek odası tül
Bebek şeker çikolata
Kapı süsü
Bebek yatağı
Sanırım sadecebunlar. Bitmek bilmiyor eksikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…