- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Seninkiler yine bu kadar benim buyuk ogluma komple oda almam lazim.Ay eksikler bitmiyor
Kalanları yazayım
Lohusa külodu
1tane 5li hastane çıkışı
Sudocrem
Göğüs pompası
terlik toka takımı
1 tane daha emzirme atleti
Bebek odası tül
Bebek şeker çikolata
Kapı süsü
Bebek yatağı
Sanırım sadecebunlar. Bitmek bilmiyor eksikler
Geçmiş olsun canım. Gelişmelerden bizi de haberdar et lütfen.Günaydın kızlaar. Bana gün pek aymadı geceden beri hastanedeyim bi kaç gündür içimde tuhaf bi his vardı demiştim sanki sulu akıntım var diye erteleyip duruyodum normal akıntıdır diye gece biraz sancılanınca acile geldim açılmam yok, uzunlukta iyi fakat suyum azalmışsınırdaymış şuanda ve yoğun idrar yolu enfeksiyonu zaten etken doğum riskim vardı böyle giderse 1 2 hafta daha bekletmezler galiba dua edin bize nolur
Bu esnada anneanne babaanne uykuda mi? Benim annem zaten tum hastane cikislarini almış soylememe gerek kalmiyor ama yetisemedigim seyleri söylüyorum aliver diye kvye. Onlar nasil yuzsuzluk yapiyorsa biz de yapmaliyizAy eksikler bitmiyor
Kalanları yazayım
Lohusa külodu
1tane 5li hastane çıkışı
Sudocrem
Göğüs pompası
terlik toka takımı
1 tane daha emzirme atleti
Bebek odası tül
Bebek şeker çikolata
Kapı süsü
Bebek yatağı
Sanırım sadecebunlar. Bitmek bilmiyor eksikler
34+5 3.5 kgg muYaa bilmiyorum ki, dün dogdu bebis, daha annesiyle hic konusamadik. Sezeryan olmus, cok kendinde degildi dün. Bugün de yine rahatsiz etmek istemedim. Hesaplara göre 34+5 te dogdu. Ama iyi cok sükür :)) 3,5 kg dogdu. Küveze de koymadilar.
Atlet de yapar evet. Ben yün karisimli bir atlet almistim, burasi soguk oluyor cünkü. Ama giyemiyorum onu.
Bn onuda yapamiorum. Annem bebege alisveis yapti kiyafet . Yorganinj vs aldi. Memleketteler zaten. Ama kv den dha 3 tane citcitli bady gorduk. Ne besigin masrafina ne dolap sifonyerin masrafina 0 katki. Onuda gectim. Ust bas bisede yok. . . Bilmiyorum dogunca gorcez ama bana suaan yardim etmediktn snra . Benim yukum suan agir sonucta dogduktan sonra bi anlami kalmio. . . Hep derim bunu benim lafim dogmadan cefasini cekmeyen dogunca sefasini suremez. Ben 2.5 ay 3 ay kalkmadan yattim hergun hastane de ve axildeydik kusmalar yuzunden o yuzden memlekete gtmistim anneme baksin die. O zaman bile yalandan olsa demedi gitme bende kal bakarm die. Herseyime kosturur ailem tabiki saolsun ama insan genede bekliyo yani. Neyse dogsunda goruscez herkesle :) yaptiginin karsiligini alir herkes..Bu esnada anneanne babaanne uykuda mi? Benim annem zaten tum hastane cikislarini almış soylememe gerek kalmiyor ama yetisemedigim seyleri söylüyorum aliver diye kvye. Onlar nasil yuzsuzluk yapiyorsa biz de yapmaliyizbizim cocugumuz da onlarim torunu degil mi
Evet evet atleti cikarinca karnimda bi rahatlama oldu zaten. Sinirlendim kendi kendime off be skldim her sey skio cikar sunlari ustmden die. :) cikardim sonra yerine gycek bse bulamadim. Esim bnm atletden gysene dedi giydim oh dedim :) baktimki sabaha kasinti falan yokCanim cok sıkı bisey giyince banada kasinti oluyor. Bir sure daha rahat giyelim
Ha birde bnde kisa kol dugmesiz normal gecelik var almistim olesine. Ama hastaneye tabi dugmeli bise lazim. Daha onu almadm. Dioki sana uzun gecelikle sabahlikta lazim dio. Bnde blmem bakmadim daha dedim. Dedigine gore bakmis bi kac yere begenmemis. Hic ses etmicem bakalim onu bari alcakmi. Kasim ortasina kdr falan beklicm. Baktim ses yok kendim alcam napiyim. Cocugumunda kendiminde herseyini kendimiz aldik allaha sukur.. allah esime saglik ssihhat versin o bana yeter.Bu esnada anneanne babaanne uykuda mi? Benim annem zaten tum hastane cikislarini almış soylememe gerek kalmiyor ama yetisemedigim seyleri söylüyorum aliver diye kvye. Onlar nasil yuzsuzluk yapiyorsa biz de yapmaliyizbizim cocugumuz da onlarim torunu degil mi
Bende nida düşünüyordum nisa nida olur diye caydırdılar sena mı koysam diyorum
Bu kvlerde hiiic akıl yok. Oglu bebekle birlikte sana daha da baglanacak ve istesen aralarını bozup gorusmek bile istemeyebilirsin.Bn onuda yapamiorum. Annem bebege alisveis yapti kiyafet . Yorganinj vs aldi. Memleketteler zaten. Ama kv den dha 3 tane citcitli bady gorduk. Ne besigin masrafina ne dolap sifonyerin masrafina 0 katki. Onuda gectim. Ust bas bisede yok. . . Bilmiyorum dogunca gorcez ama bana suaan yardim etmediktn snra . Benim yukum suan agir sonucta dogduktan sonra bi anlami kalmio. . . Hep derim bunu benim lafim dogmadan cefasini cekmeyen dogunca sefasini suremez. Ben 2.5 ay 3 ay kalkmadan yattim hergun hastane de ve axildeydik kusmalar yuzunden o yuzden memlekete gtmistim anneme baksin die. O zaman bile yalandan olsa demedi gitme bende kal bakarm die. Herseyime kosturur ailem tabiki saolsun ama insan genede bekliyo yani. Neyse dogsunda goruscez herkesle :) yaptiginin karsiligini alir herkes..
Linaaa :)Sena cok hos buluyorum, daha biz de karar vermedikiki isim kaldı geriye Dila yada Lina ??
Bekle alsın hatta hatirlat hatta hatta git bak, ben begendim surada oradan alabilirsin de.Ha birde bnde kisa kol dugmesiz normal gecelik var almistim olesine. Ama hastaneye tabi dugmeli bise lazim. Daha onu almadm. Dioki sana uzun gecelikle sabahlikta lazim dio. Bnde blmem bakmadim daha dedim. Dedigine gore bakmis bi kac yere begenmemis. Hic ses etmicem bakalim onu bari alcakmi. Kasim ortasina kdr falan beklicm. Baktim ses yok kendim alcam napiyim. Cocugumunda kendiminde herseyini kendimiz aldik allaha sukur.. allah esime saglik ssihhat versin o bana yeter.
Ya evt sarı mı yapio çamaşırını acaba farketmeden idrar mi kaciriyorum diye düşündüm :/Normal olan kıvamlı akıntımın dışında su gibi bi akımto daha vardı
35 haftalık 3.5 kilo doğduysa iyi ki doğmuş zaten.Yaa bilmiyorum ki, dün dogdu bebis, daha annesiyle hic konusamadik. Sezeryan olmus, cok kendinde degildi dün. Bugün de yine rahatsiz etmek istemedim. Hesaplara göre 34+5 te dogdu. Ama iyi cok sükür :)) 3,5 kg dogdu. Küveze de koymadilar.
Atlet de yapar evet. Ben yün karisimli bir atlet almistim, burasi soguk oluyor cünkü. Ama giyemiyorum onu.
Biz de Dila koyuyoruz bebişimizin adını.Sena cok hos buluyorum, daha biz de karar vermedikiki isim kaldı geriye Dila yada Lina ??
Ya onu da düsündüm ama su anda bile rahat oluyor, almadan önce denedim sikmadi yani, cok rahat. Doguma kadar göbegim daha büyür ama dogum sonrasi en fazla simdiki hali gibi olur diye düsündüm. Dogru mu düsündüm bilmiyorum :))
Ooo canım Allah yardımcın'olsun. İnşallah korkma ablam da aralık ya da kasım sonu doğuracak onun da taşınma telaşı var. Onundaikinci çocuk bu. Allah m büyük kolaylıklar versin sizlere. İstediğiniz gibi'olsun herşey inşallahSeninkiler yine bu kadar benim buyuk ogluma komple oda almam lazim.
daha tasinmam lazim en buyuk sorunda bu zaten simdiki evim cok kucuk ve ne zaman tasinacamda belli degil
Canım annem tatilde gittiğim de yorganı yastığı nevresim i alt açma minderini havlu bornoz setini birkaç kıyafet penye polar örgü üç farklı battaniyesini aldı. Aslında beşik ve bebeğe künye de almak istiyordu ama ben odasını aldığım için sen ayırdığın parayla takı takarsın dedim yani yüzsüzlük yaptım gibi :)Bu esnada anneanne babaanne uykuda mi? Benim annem zaten tum hastane cikislarini almış soylememe gerek kalmiyor ama yetisemedigim seyleri söylüyorum aliver diye kvye. Onlar nasil yuzsuzluk yapiyorsa biz de yapmaliyizbizim cocugumuz da onlarim torunu degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?