2016 Aralık Anneleri

Seninkiler yine bu kadar benim buyuk ogluma komple oda almam lazim.
daha tasinmam lazim en buyuk sorunda bu zaten simdiki evim cok kucuk ve ne zaman tasinacamda belli degil

Geçmiş olsun canım. Gelişmelerden bizi de haberdar et lütfen.

Bu esnada anneanne babaanne uykuda mi? Benim annem zaten tum hastane cikislarini almış soylememe gerek kalmiyor ama yetisemedigim seyleri söylüyorum aliver diye kvye. Onlar nasil yuzsuzluk yapiyorsa biz de yapmaliyiz bizim cocugumuz da onlarim torunu degil mi

34+5 3.5 kgg mu o yuzden olabilir belki. Baya kg su varmis bebisin masallah 5 hafta daha dursa ne kdr olmuski. Neyse sagliklari yerinde olsunda. Kg yerinde zaten sorun olmaz

Bn onuda yapamiorum. Annem bebege alisveis yapti kiyafet . Yorganinj vs aldi. Memleketteler zaten. Ama kv den dha 3 tane citcitli bady gorduk. Ne besigin masrafina ne dolap sifonyerin masrafina 0 katki. Onuda gectim. Ust bas bisede yok. . . Bilmiyorum dogunca gorcez ama bana suaan yardim etmediktn snra . Benim yukum suan agir sonucta dogduktan sonra bi anlami kalmio. . . Hep derim bunu benim lafim dogmadan cefasini cekmeyen dogunca sefasini suremez. Ben 2.5 ay 3 ay kalkmadan yattim hergun hastane de ve axildeydik kusmalar yuzunden o yuzden memlekete gtmistim anneme baksin die. O zaman bile yalandan olsa demedi gitme bende kal bakarm die. Herseyime kosturur ailem tabiki saolsun ama insan genede bekliyo yani. Neyse dogsunda goruscez herkesle :) yaptiginin karsiligini alir herkes..

Canim cok sıkı bisey giyince banada kasinti oluyor. Bir sure daha rahat giyelim
Evet evet atleti cikarinca karnimda bi rahatlama oldu zaten. Sinirlendim kendi kendime off be skldim her sey skio cikar sunlari ustmden die. :) cikardim sonra yerine gycek bse bulamadim. Esim bnm atletden gysene dedi giydim oh dedim :) baktimki sabaha kasinti falan yok

Ha birde bnde kisa kol dugmesiz normal gecelik var almistim olesine. Ama hastaneye tabi dugmeli bise lazim. Daha onu almadm. Dioki sana uzun gecelikle sabahlikta lazim dio. Bnde blmem bakmadim daha dedim. Dedigine gore bakmis bi kac yere begenmemis. Hic ses etmicem bakalim onu bari alcakmi. Kasim ortasina kdr falan beklicm. Baktim ses yok kendim alcam napiyim. Cocugumunda kendiminde herseyini kendimiz aldik allaha sukur.. allah esime saglik ssihhat versin o bana yeter.

Bu kvlerde hiiic akıl yok. Oglu bebekle birlikte sana daha da baglanacak ve istesen aralarını bozup gorusmek bile istemeyebilirsin.
Hastalik konusunda hakkini yiyemem kvmin ben de cok yattim hastanede ayni yerde olmamamiza ragmen geldi kaldi yanimda yemek yaptı gece kalkip ilgilendi falan. Gecen gun annemin aldiklarini saydim bir de eksik olanlari saydım biz de yatagini alalim madem dediler. Esime dedim ben alttan soylemesem onu da almayacaklardi bu bebek sadece bizim ve benim ailemin mi acaba hic mi iclerinden gelmiyor ya da göstermelik de olsa bir seyler almiyorlar torunlarina diye. Baktim ertesi hafta tulumlar patikler vs vs alınmış

Bekle alsın hatta hatirlat hatta hatta git bak, ben begendim surada oradan alabilirsin de.
Tabiki Allaha sukur alacak gucumuz yerinde ama insan alınıyor cidden. Uzuluyorum ben boyle olunca demekki benim cocugumu torunlari gibi gorup deger vermeyecekler diyorum ki benim anneme aldigi bir sey icin tesekkur ettigimde tesekkur etme bebis hepimizin sana almadim ki ben diyor.

35 haftalık 3.5 kilo doğduysa iyi ki doğmuş zaten. Maşallah bebişe.

Şimdi olduysa muhakkak olur cnm, bundan da büyük karnımız olmaz heralde, benim de ksmetse ablam gelecek doğuma, herşeyi İstanbul dan sipariş veriyorum

Arkadaslar ortalama hepimiz ayni haftalara yakiniz bebislerin ve kendimiz icin canta hazirlama erken mi dersiniz ben 33.haftadayim tam :)

Seninkiler yine bu kadar benim buyuk ogluma komple oda almam lazim.
daha tasinmam lazim en buyuk sorunda bu zaten simdiki evim cok kucuk ve ne zaman tasinacamda belli degil
Ooo canım Allah yardımcın'olsun. İnşallah korkma ablam da aralık ya da kasım sonu doğuracak onun da taşınma telaşı var. Onundaikinci çocuk bu. Allah m büyük kolaylıklar versin sizlere. İstediğiniz gibi'olsun herşey inşallah

Yazılanları okudum da annesi kayinvalidesi birşeyler almiyo diye alınan arkadaşlara şaşırdım :) Ben aldıkları için kızıyorum ikisine de.İlk çocuğum görüyorum hevesleniyorum birşeye bakiyorum aynı tür takım ikisi de almış bu sefer benim almam lüzumsuz oluyor. O yüzden artık sormuyorum ve kendi istediğimi alıyorum. Bari çocuğum doğduğunda ne giyecek ben karar vereyim. Zaten ikisiyle de zevklerimiz uyuşmaz üstüne o ikisinin hiç uyuşmaz. Sonra bi de senin aldığın giydirdi benimkini giydirmedi muhabbeti olacak diye şimdiden geriliyorum.

Canım annem tatilde gittiğim de yorganı yastığı nevresim i alt açma minderini havlu bornoz setini birkaç kıyafet penye polar örgü üç farklı battaniyesini aldı. Aslında beşik ve bebeğe künye de almak istiyordu ama ben odasını aldığım için sen ayırdığın parayla takı takarsın dedim yani yüzsüzlük yaptım gibi :)
Ama'kayinvalide ne takacak getirecek bilmiyorum. Çok fazla takmıyorumda bu konuyu. içinden ne geliyorsa onu yapacak.ben'isteyemem.belki sadecebir çeyrek takacak. Ki bizim ilk bebeğimz kv 'nin onuncu torunu olsa da.ha annem örgü bilmiyor ama yine durmaz alır yelek patik falan. Ama kv den beklentim düşük zaten. (Düğünden dolayı biliyorum )
Bu arada ikisi de aynı yerden gelecekler. Yani yanlarında olsam belki kv sorardı bende birşeyler alayım diye. Bilmiyorum böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…