2016 Aralık Anneleri

Arkadaslar ortalama hepimiz ayni haftalara yakiniz bebislerin ve kendimiz icin canta hazirlama erken mi dersiniz ben 33.haftadayim tam :)
Ben hazırladım canım ne olur ne olmaz dedim küçük Bi valize eksiklerimi de son zamana hazırlıycam zaten sezeryana hun verir doktor

Lina değişik geldi ne demek ...bende ilk kIzımla uyumlu mu olsa demiştim de soguttular işte

Cennette bir meyve "hurma" ağacı.. Sevecen, yumuşak huylu, hisli.. Benim bildiklerim bunlar :)
Bu arada biz kimseyle paylaşmadık, herkes yorum yapmasın diye, hep soruyorlar karar vermedik, belli değil dedik :) gerçekten de herkes herşeye yorum yapıyor

Iste kizlarin anneleri kiclarini yirtarken afedersinjz oglanlarin anneleri neden hic bi seyi umursamiyo acaba.

Pijama guzelmis canim bende biyle dugmeli bir kisa ve bir uzun kollu aldim. Lohusa pijamasi diye gecmiyor. Bizde vakti zamani gelince dogururuz insallahh

Tesekkürler canim, insallah :)

34+5 3.5 kgg mu o yuzden olabilir belki. Baya kg su varmis bebisin masallah 5 hafta daha dursa ne kdr olmuski. Neyse sagliklari yerinde olsunda. Kg yerinde zaten sorun olmaz

Evet canim baya vardi kilosu, önceki haftalarda da önden gidiyordu. Doktor bu gidisle 4 veya daha fazla olur demisti.
Neyse ki gelisimini tamamlamis cok sükür :)

35 haftalık 3.5 kilo doğduysa iyi ki doğmuş zaten. Maşallah bebişe.

Evet :) Tesekkürler

Şimdi olduysa muhakkak olur cnm, bundan da büyük karnımız olmaz heralde, benim de ksmetse ablam gelecek doğuma, herşeyi İstanbul dan sipariş veriyorum

Evet ben de öyle düsündüm :) Benim de normalde annem alacakti ama icim rahat etmedi, elimin altinda hazir olsun dedim. Annem planlanan tarihten 10 gün kadar önce gelecek, ya yetisemezse diye korktum.
Aslinda yogadan, yürüyüsten falan tanidigim hamile arkadaslar hep 40. haftayi buldular erken doguran pek görmedim etrafimda. Insallah biz de saglikli bir sekilde tamamlariz sürecimizi.

Benim kayinvalidem ve annem sagolsunlar aradilar sordu neler lazim diye. Ben de kiyamiyorum, maddi olarak yük olmasin diye. Onlardan beklememem lazimmis gibi geliyor. Aslinda cogu seyi aldim ben. Gönlünden gecen bir sey olursa büyük beden al dedim. Hevesleniyorlar :)

Iste kizlarin anneleri kiclarini yirtarken afedersinjz oglanlarin anneleri neden hic bi seyi umursamiyo acaba.
Bu lafına bayıldım işte gerçektende her şeyi kız anası yapıyo orgumu temizliğimi koşturmamı bizimkiler gelir suyumu bile isterim kv ler gelince it gibi koşarım bi masayı toplayım der oda yarım agaz...goya bana yardıma gelecekti milletin içinde der durur...ilkime bişey takmadı dıgru dutust bişey almadı ama 3 senedir kunye alıcan der durur bu sene alır artık ikisini bir çıkarmak için

Insallah canim insallah bebek dogmadan hayirlisiyla insallah butun hersey hallolur.

Valla kunyesine kadr annem dusunuyo. Doguma takim die dusunmus. Bnde hic zorlama kendjni kis gunu dedim. Benim babamda essek degil sonucta. Esimin ailesinin 2 kat geliri var bizimkilere gore. Zorlama kendini dedim hem kunyeyi simdi takamick zaten kis gunu yatakdan kalkmick yaza kendini toplick o zamanda biz gelck zaten dedim. Mevlut yapcm memlekette. O zaman takarsin dedim. Nie benm.ailem zorlasinki kendini. Hele bakalim o ne takck napck.. yatagi bile aldirmiyodu dogmadan almayin olen var bilmem.ne die ole denir mi hic ya. Olabilir allah vergisi allaha emanet rabbim korusun yani. Ikide bi onu soledi durdu bi ara. Olcagi varsa olur hersey allahtan ama bu ihtimali dusunerekde hic biseyini hazirlamick degiliz ki. Simdi dogurcak olsam yatagi olmasa nolck. Bide yatakla mi ugrascam o halde. .

Yok smdiye kdr bi tane uyku tulumu bu icine bebegi koyuyosun ya onlardan. Bi tane 1.5 2 yas icin uyku tulumu. 3 tane citcitli . Baska bise gormedim. Habire oyunck gsterio sanki dogar dogmaz oyunck oynick. Dioki bebegin bi arabasi kaldi oda acil degl dogsun onuda dedesi alir dio. Icimden e bi zahmet dedim.

Iste bizde ole bise yok zaten canim. Genelde bizim.annemiz aldigi icin onun aldiklarini ve bizim aldiklarimizi gycek haliyle

Ne güzel kuzenler yaşıt olacak. Benim ablamın kızı da benim ilk kızımdan 5 ay büyük sadece. Bir araya gelince çok keyifli oluyor.

Sizde de durum bizimki gibi. Benim tarafta ilk torun esimin tarafta 5.olacak. Kv belki digerlerine bile yapmamistir beklerim ondan ama yeri geldiginde annemle yarışmaya kalkıyor hadi bakalim simdi yarışsın
Ben de direkt istemiyorum ama annemin aldiklarini ballandira ballandira anlatıyorum ki bilsin biraz ders çıkarsın kendisine alacak tabi tek tarafin torunu degil bizim annelerimiz yapiyorsa onlar da yapmak zorunda.

Ben de anlam veremiyorum ama iki olasilik var nasılsa yapan biri var diye dusunuyorlar ya da bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın bilemem der gecerim diye dusunuyorlar. Hevesleri yok demekki.
Gerci benim 2 gorumcem var ve onlarda da pek bir sey yapmamis anladigim kadariyla. Kadinin icinde yok, ona varsa yoksa bir gezme bir misafircilik oynama vs vs.

Canim benim onemli olan bir sey almalari degil o hevesi, heyecani gormek zaten. Hem ayrica etrafta soylemek bile benim hosuma gidiyor annem sunu aldı ya da ördü demek, deger verdiği belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…