Lina değişik geldi ne demek ...bende ilk kIzımla uyumlu mu olsa demiştim de soguttular işteSena cok hos buluyorum, daha biz de karar vermedikiki isim kaldı geriye Dila yada Lina ??
Ben hazırladım canım ne olur ne olmaz dedim küçük Bi valize eksiklerimi de son zamana hazırlıycam zaten sezeryana hun verir doktorArkadaslar ortalama hepimiz ayni haftalara yakiniz bebislerin ve kendimiz icin canta hazirlama erken mi dersiniz ben 33.haftadayim tam :)
Lina değişik geldi ne demek ...bende ilk kIzımla uyumlu mu olsa demiştim de soguttular işte
Iste kizlarin anneleri kiclarini yirtarken afedersinjz oglanlarin anneleri neden hic bi seyi umursamiyo acaba.Bekle alsın hatta hatirlat hatta hatta git bak, ben begendim surada oradan alabilirsin de.
Tabiki Allaha sukur alacak gucumuz yerinde ama insan alınıyor cidden. Uzuluyorum ben boyle olunca demekki benim cocugumu torunlari gibi gorup deger vermeyecekler diyorum ki benim anneme aldigi bir sey icin tesekkur ettigimde tesekkur etme bebis hepimizin sana almadim ki ben diyor.
Pijama guzelmis canim bende biyle dugmeli bir kisa ve bir uzun kollu aldim. Lohusa pijamasi diye gecmiyor. Bizde vakti zamani gelince dogururuz insallahh
34+5 3.5 kgg muo yuzden olabilir belki. Baya kg su varmis bebisin masallah 5 hafta daha dursa ne kdr olmuski. Neyse sagliklari yerinde olsunda. Kg yerinde zaten sorun olmaz
35 haftalık 3.5 kilo doğduysa iyi ki doğmuş zaten.Maşallah bebişe.
Şimdi olduysa muhakkak olur cnm, bundan da büyük karnımız olmaz heralde, benim de ksmetse ablam gelecek doğuma, herşeyi İstanbul dan sipariş veriyorum
Bu lafına bayıldım işte gerçektende her şeyi kız anası yapıyo orgumu temizliğimi koşturmamı bizimkiler gelir suyumu bile isterim kv ler gelince it gibi koşarım bi masayı toplayım der oda yarım agaz...goya bana yardıma gelecekti milletin içinde der durur...ilkime bişey takmadı dıgru dutust bişey almadı ama 3 senedir kunye alıcan der durur bu sene alır artık ikisini bir çıkarmak içinIste kizlarin anneleri kiclarini yirtarken afedersinjz oglanlarin anneleri neden hic bi seyi umursamiyo acaba.
Insallah canim insallah bebek dogmadan hayirlisiyla insallah butun hersey hallolur.Ooo canım Allah yardımcın'olsun. İnşallah korkma ablam da aralık ya da kasım sonu doğuracak onun da taşınma telaşı var. Onundaikinci çocuk bu. Allah m büyük kolaylıklar versin sizlere. İstediğiniz gibi'olsun herşey inşallah
Yalniz degilsin canim bi yufumda dahi icsem hemen cisim geliyor gidiyorum tuvalete 2 damla bisey cikiyorBise icmesemde ikide bi wc gidiyorum ya
Valla kunyesine kadr annem dusunuyo. Doguma takim die dusunmus. Bnde hic zorlama kendjni kis gunu dedim. Benim babamda essek degil sonucta. Esimin ailesinin 2 kat geliri var bizimkilere gore. Zorlama kendini dedim hem kunyeyi simdi takamick zaten kis gunu yatakdan kalkmick yaza kendini toplick o zamanda biz gelck zaten dedim. Mevlut yapcm memlekette. O zaman takarsin dedim. Nie benm.ailem zorlasinki kendini. Hele bakalim o ne takck napck.. yatagi bile aldirmiyodu dogmadan almayin olen var bilmem.ne die ole denir mi hic ya. Olabilir allah vergisi allaha emanet rabbim korusun yani. Ikide bi onu soledi durdu bi ara. Olcagi varsa olur hersey allahtan ama bu ihtimali dusunerekde hic biseyini hazirlamick degiliz ki. Simdi dogurcak olsam yatagi olmasa nolck. Bide yatakla mi ugrascam o halde. .Bu lafına bayıldım işte gerçektende her şeyi kız anası yapıyo orgumu temizliğimi koşturmamı bizimkiler gelir suyumu bile isterim kv ler gelince it gibi koşarım bi masayı toplayım der oda yarım agaz...goya bana yardıma gelecekti milletin içinde der durur...ilkime bişey takmadı dıgru dutust bişey almadı ama 3 senedir kunye alıcan der durur bu sene alır artık ikisini bir çıkarmak için
BAzen 2 damla. Bazende iki de bi fosur fosur sasiriyorum :) . Oglum napion sistemleri mi birlestirdin icerde seninkilerde mi bana gelio.diorum :)Yalniz degilsin canim bi yufumda dahi icsem hemen cisim geliyor gidiyorum tuvalete 2 damla bisey cikiyor
Yok smdiye kdr bi tane uyku tulumu bu icine bebegi koyuyosun ya onlardan. Bi tane 1.5 2 yas icin uyku tulumu. 3 tane citcitli . Baska bise gormedim. Habire oyunck gsterio sanki dogar dogmaz oyunck oynick. Dioki bebegin bi arabasi kaldi oda acil degl dogsun onuda dedesi alir dio. Icimden e bi zahmet dedim.Bu kvlerde hiiic akıl yok. Oglu bebekle birlikte sana daha da baglanacak ve istesen aralarını bozup gorusmek bile istemeyebilirsin.
Hastalik konusunda hakkini yiyemem kvmin ben de cok yattim hastanede ayni yerde olmamamiza ragmen geldi kaldi yanimda yemek yaptı gece kalkip ilgilendi falan. Gecen gun annemin aldiklarini saydim bir de eksik olanlari saydım biz de yatagini alalim madem dediler. Esime dedim ben alttan soylemesem onu da almayacaklardi bu bebek sadece bizim ve benim ailemin mi acaba hic mi iclerinden gelmiyor ya da göstermelik de olsa bir seyler almiyorlar torunlarina diye. Baktim ertesi hafta tulumlar patikler vs vs alınmış
Iste bizde ole bise yok zaten canim. Genelde bizim.annemiz aldigi icin onun aldiklarini ve bizim aldiklarimizi gycek haliyleYazılanları okudum da annesi kayinvalidesi birşeyler almiyo diye alınan arkadaşlara şaşırdım :) Ben aldıkları için kızıyorum ikisine de.İlk çocuğum görüyorum hevesleniyorum birşeye bakiyorum aynı tür takım ikisi de almış bu sefer benim almam lüzumsuz oluyor. O yüzden artık sormuyorum ve kendi istediğimi alıyorum. Bari çocuğum doğduğunda ne giyecek ben karar vereyim. Zaten ikisiyle de zevklerimiz uyuşmaz üstüne o ikisinin hiç uyuşmaz. Sonra bi de senin aldığın giydirdi benimkini giydirmedi muhabbeti olacak diye şimdiden geriliyorum.
@ekonomistgonul teşekkürler Canım hepimizinki güzel isimleri gibi güzel ömürleri olsun inş Efeler yaramaz olur diyorlar ama bakalım artıkİsmiyle büyüsün çok güzel, hayırlı olsun. Biz de EFe koymak istiyoruz inşallah. Adaş olacak yumurcaklar
Ne güzel kuzenler yaşıt olacak. Benim ablamın kızı da benim ilk kızımdan 5 ay büyük sadece. Bir araya gelince çok keyifli oluyor.Ooo canım Allah yardımcın'olsun. İnşallah korkma ablam da aralık ya da kasım sonu doğuracak onun da taşınma telaşı var. Onundaikinci çocuk bu. Allah m büyük kolaylıklar versin sizlere. İstediğiniz gibi'olsun herşey inşallah
Sizde de durum bizimki gibi. Benim tarafta ilk torun esimin tarafta 5.olacak. Kv belki digerlerine bile yapmamistir beklerim ondan ama yeri geldiginde annemle yarışmaya kalkıyor hadi bakalim simdi yarışsınCanım annem tatilde gittiğim de yorganı yastığı nevresim i alt açma minderini havlu bornoz setini birkaç kıyafet penye polar örgü üç farklı battaniyesini aldı. Aslında beşik ve bebeğe künye de almak istiyordu ama ben odasını aldığım için sen ayırdığın parayla takı takarsın dedim yani yüzsüzlük yaptım gibi :)
Ama'kayinvalide ne takacak getirecek bilmiyorum. Çok fazla takmıyorumda bu konuyu. içinden ne geliyorsa onu yapacak.ben'isteyemem.belki sadecebir çeyrek takacak. Ki bizim ilk bebeğimz kv 'nin onuncu torunu olsa da.ha annem örgü bilmiyor ama yine durmaz alır yelek patik falan. Ama kv den beklentim düşük zaten. (Düğünden dolayı biliyorum )
Bu arada ikisi de aynı yerden gelecekler. Yani yanlarında olsam belki kv sorardı bende birşeyler alayım diye. Bilmiyorum böyle işte
Ben de anlam veremiyorum ama iki olasilik var nasılsa yapan biri var diye dusunuyorlar ya da bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın bilemem der gecerim diye dusunuyorlar. Hevesleri yok demekki.Iste kizlarin anneleri kiclarini yirtarken afedersinjz oglanlarin anneleri neden hic bi seyi umursamiyo acaba.
Canim benim onemli olan bir sey almalari degil o hevesi, heyecani gormek zaten. Hem ayrica etrafta soylemek bile benim hosuma gidiyor annem sunu aldı ya da ördü demek, deger verdiği belli oluyor.Benim kayinvalidem ve annem sagolsunlar aradilar sordu neler lazim diye. Ben de kiyamiyorum, maddi olarak yük olmasin diye. Onlardan beklememem lazimmis gibi geliyor. Aslinda cogu seyi aldim ben. Gönlünden gecen bir sey olursa büyük beden al dedim. Hevesleniyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?