2016 Aralık Anneleri

Canim benim onemli olan bir sey almalari degil o hevesi, heyecani gormek zaten. Hem ayrica etrafta soylemek bile benim hosuma gidiyor annem sunu aldı ya da ördü demek, deger verdiği belli oluyor.

Dogru haklisin :) Bir de ben uzaktayim ya o yüzden de bekleyemiyorum, alsa bile bana ulastiramaz, zaten dogduktan bir kac ay sonra görüsebilicez. Annem gelecek sadece.
 
Uzak gelecek oldugu icindir bizimki de almis bir seyler de ben görmedim esime gostermis ben kirildigimi soyleyince. Beklentimi yuksek tutmuyorum ben de. En fazla 3 takim falandir hatta kendisine hesiye gelenleri de çıkartır verir kesin
 
Dogru haklisin :) Bir de ben uzaktayim ya o yüzden de bekleyemiyorum, alsa bile bana ulastiramaz, zaten dogduktan bir kac ay sonra görüsebilicez. Annem gelecek sadece.
Şanslısın o zaman ne guzel sadece senin annen yaninda olacak. Ona buna karisan fazladan gereksiz insanlar olmayacak. Muhtemelen dogumdan sonra bircok insan benim başıma bebek bakim uzmani kesilecek
 
ay aman kizlar bosverin varsin kimse bebislerimize birsey almasin,, saglikla dunyaya gelsinlerde.. yerim onlari yaaa
İnşallah cnm saglıkla gelsinler de zaten problem degil alması da bş taraf ugraşırken diğer tarafın onemsememesisem ilkinde benimkiler olmaya olmaya genç odası aldılar bazafalan o köşede parası altını olduğu halde yapmadı insanın zoruna gidiyo
 
Şanslısın o zaman ne guzel sadece senin annen yaninda olacak. Ona buna karisan fazladan gereksiz insanlar olmayacak. Muhtemelen dogumdan sonra bircok insan benim başıma bebek bakim uzmani kesilecek

Evet o anlamda iyi. Yalniz olmak bir yandan iyi bir yandan kötü. Annem fazla kalmayacak, o gittikten sonra yalniz kalacak olmak biraz korkutuyor ama alisirim artik bir sekilde heralde.
 
Kizlar 1 saat once resmen enerji patlamasi yasadim kalktim bi guzel kiyafetleri astim sonra mutfaga girdim guzelce bi buzdolabini temizledim sonra banyoya gidip lavaboyu temizledim aynayi sildim sonra tuvaletide temizledim. sonra geldim salona koltuklari cektim guzelce arkalarini sildim salonu iyice topaladim yarin sadece supurge atacam mutfagida sildim tuvaletide banyoyuda. Enerji patlamasi dogumun yaklastiginin habercisiymis ne kadar dogru bilmiyorum ama bebegim biraz daha beklesin aceleci cikmassin gelisimini tamamlasin oyle gelsin ama insanin evi temiz olunca gonlunude rahat oluyor simdi misil misil uyurum.
 
Evet o anlamda iyi. Yalniz olmak bir yandan iyi bir yandan kötü. Annem fazla kalmayacak, o gittikten sonra yalniz kalacak olmak biraz korkutuyor ama alisirim artik bir sekilde heralde.
Haklısın o yalnızlık korkutabilir ama iyi tarafindan bak bebeginle basbasa olacak belki de birbirinizi bizlerden cok daha iyi ve kisa zamanda tanıyacaksınız.
 
Dila guzelmis. Bizde uc isim arasinda kaldik. Mira, Arya yada Lara. Simdilik Mira on planda. Isim secmek ne zormus ya :)
Yakin bir arkadasim kizina Mira ismi koydugu icin vazgecmistik biz. Arya da karar kıldık. İsimler kisiligi etkilermis sanat yonu agir bassin istiyorum kızımın gerci simdiki tekmelere bakilirsa kickbokscu olma ihtimali daha yuksek.
 
Günaydın kızlar dün tuvalette kanamam var sandım ama kan arkadan geliyorms. Hemoroid olan var mi başka. Doktoruma sordum doğumda tekrarlayacak o yüzden krem falan gerek yok şimdi dedi. Doğuma kadar hep böyle mi olacak
Hatta doğumdan sonra da
Her wc ye gidişimde tuvalet kağıdı kan oluyor hep. Bu durumu yaşayan var mi​
 
Ne güzel kuzenler yaşıt olacak. Benim ablamın kızı da benim ilk kızımdan 5 ay büyük sadece. Bir araya gelince çok keyifli oluyor.
Ama aralarında kaç gün olacak bellideğil.
Normal de benim sat ablam dan iki gün önce. Yani iki gün olmalı aralarında Ama benim geç döllenme olmuş yani iki üç hafta geç doğurcm'gibi ablamdn.
Bakalım hiç belli olmaz tabi
En işin kötü tarafı ablam ben ve annen üçümüz farklı illerdeyz. Annem önce ablama sonra bana gelecek tabi çakşmazsa
 
Gunaydin kizlar. Guzel birgun gecirelim insallah. Benim dun aksam karnim semsert oldu ve asagi bir baski hissettim. Bismillah dedim noluyor, biraz evin icinde gezindim sonra zamanla azaldi ve kayboldu o agri. Ne oldugunu bende cozemedim ama yalanci sanciya yordum. Geceleri uykuyu hic sevmiyorum. Sabah 7de kendi kendime kalktim, mutfagimi toparladim,bulasik makinasini actim, ocagi sildim. O saatte estiler bana. Simdide geldim geri yattim
 
GUnaydinn bende de olmustu biara bol su ic kabizlik yasamamaya calis yoksa daha da artacaktir kabizlik yasarsan tek cozumu simdilik budur sanirim :/
 
GUnaydinn bende de olmustu biara bol su ic kabizlik yasamamaya calis yoksa daha da artacaktir kabizlik yasarsan tek cozumu simdilik budur sanirim :/
İçmeye çalışıyorum artık. Doktorm lifli gıdalar tüket dedi. Bakalım kızımız için herşeye değer ne yapalım
 
Herkese günaydın.

Annen bölünecek biraz ama bir araya geldiğinizde çok güzel olacak. Biz de farklı şehirlerdeyiz. Annem Ankara, ablam İstanbul, ben Ordu. Ama annemlerin Ordu'da da evleri var, yazlarını burada geçiriyorlar. Bu sene benim doğum için kışın da kalıyorlar. Ben şanşlıyım yani.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…