- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.620
- 773
- 39
Kesinlikle listemde teşekkürlerBendé cok cektm meme ucu yarasindan.denemedigim krem ya da yöntem kalmadı.
Allah razi olsun bir arkadasim avent göğüs kalkani tavsiye etmişti, emzirmedigim her an gogsumde duruyordu.2 gün sonra tüm yaralar geçti gördüğüm her hamileye tavsiye ediyorum o günden beri ☺
Terlik ve taç aklımdaCanim listen gayet iyi terligi unutma
Bende gecen gun 2 paket bez aldim. Ayda 2 paket alsam yeter bize. Oglumda iyi hatirliyorsam 1 numaradan sadece 5 paket kullandim.
Bunuda denerimkızlar göğüs ucu çatlağı için kremlere yüklenmenize gerek yok. Ayva çekirdeklerini yarım bardak suya atın bir gün bekleyince jelleşiyor ve yaraları tedavi edici özelliği var. Üstelik meyve çekirdeği olduğu için yıkamaya da gerek yok baş ucunuzda dursun aklınıza geldikçe sürün iyi geliyor. Ben ilk doğumda öyle yaptım krem falan da almadım ha yara olmadı mı oldu ama ama çok kötü olmadı tabi, ablamın ki parçalanmıştı resmen
Çok çektm ilkinde çünkü
Cnm bnm çok geçmiş olsun :* rabbim şifa versinarkadaşlar iyi dlekleriniz ve dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.rahime 2 dikiş atıldı. ufak bir ameliyattı. bugün ameliyatın başarılı olduğu izlendi. öğlen taburcu edildim .bundan sonra yatarak geçirecekmişim. doktorum 34. haftadan sonra gezebileceğimi söyledi. bebeğimde şimdilik çok sağlıklı ve hareketli. rahim kasılmalarım hala devam ediyor. 1 avuç ilaç kullanıyorum çoğu vitamin.
İyiymişsiniz çok şükür
Bol bol dinlen